25.8 C
Katerini
Σάββατο, 29 Αυγούστου, 2026
Αρχική Πολιτισμός Τα «Ολύμπια Εν Δίω» γυρίζουν σελίδα | Νέα διοίκηση, νέες προοπτικές και...

Τα «Ολύμπια Εν Δίω» γυρίζουν σελίδα | Νέα διοίκηση, νέες προοπτικές και ένα νέο καλλιτεχνικό όραμα

13

Μια νέα σελίδα ανοίγει για τα «Ολύμπια Εν Δίω», με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του θεσμού.

Με σεβασμό στην πολύχρονη πορεία και την σημαντική παρακαταθήκη των «Ολυμπίων Εν Δίω», η νέα διοίκηση φιλοδοξεί να δώσει νέα δυναμική στον θεσμό, διευρύνοντας τις συνεργασίες, ενισχύοντας την εξωστρέφειά του και δημιουργώντας νέες πολιτιστικές δράσεις.

Σημαντική προς αυτή την κατεύθυνση είναι και η συμβολή του νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή, Νίκου Βεργίδη, ο οποίος με την εμπειρία, τη γνώση και τη σύγχρονη καλλιτεχνική του ματιά έρχεται να συμβάλει στη διαμόρφωση μιας νέας πορείας για τον θεσμό.

Στόχος είναι τα «Ολύμπια Εν Δίω» να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο, να αποκτήσουν μεγαλύτερη εμβέλεια και να καταστήσουν την Πιερία έναν ακόμη πιο ισχυρό πολιτιστικό προορισμό, συνδέοντας τη μοναδική ιστορική και πολιτιστική του κληρονομιά με τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία.

Νέα διοίκηση, νέο καλλιτεχνικό όραμα, νέες προοπτικές.
Με σταθερές τις αξίες του θεσμού και βλέμμα στο μέλλον, τα «Ολύμπια Εν Δίω» συνεχίζουν την πορεία τους, με στόχο να πάνε ακόμη πιο μακριά.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από:

Πρόεδρος: Ειρήνη Ζαβρίδου

Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Μπίντας

Γενικός Γραμματέας: Ηλίας Χρυσικός

Ταμίας: Αριστείδης Αγγέλου

Μέλος: Αθανάσιος Ελευθεριάδης

Τα καθήκοντα του Κοσμήτορα αναλαμβάνει η Πρόεδρος Ειρήνη Ζαβρίδου.