26.4 C
Katerini
Παρασκευή, 24 Ιουλίου, 2026
Αρχική Κατερίνη Ο Σύλλογος Απανταχού Κουκιωτών «Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος» ετοιμάζει μεγάλο ετήσιο αντάμωμα...

Ο Σύλλογος Απανταχού Κουκιωτών «Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος» ετοιμάζει μεγάλο ετήσιο αντάμωμα με μουσική και χορό

Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη παράδοση, κέφι και γλέντι ετοιμάζεται στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Κούκου, με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και αγαπημένους καλλιτέχνες

8

Μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και παράδοση ετοιμάζουν οι Κουκιώτες, καθώς το καθιερωμένο ετήσιο αντάμωμα επιστρέφει το Σάββατο 1 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Κούκου.

Ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Κουκιωτών «Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος» διοργανώνει μια βραδιά που αναμένεται να φέρει κοντά κατοίκους και επισκέπτες, σε ένα γλέντι με έντονο το στοιχείο της παράδοσης και της συλλογικής μνήμης.

Το μουσικό πρόγραμμα υπόσχεται κέφι και ασταμάτητο χορό, με μια μεγάλη ομάδα καλλιτεχνών να δίνει τον ρυθμό της βραδιάς. Στη σκηνή θα βρεθούν οι Κώστας Σιαμίδης, Γιώργος Στεφανίδης, Λευτέρης και Μπάμπης Ραφαηλίδης, Γιάννης Παπαχατζάκης, Μελίνα Χατζηκαμάνου, Κώστας Σιώπης, Παναγιώτης Τουρνάς, Νίκος Νικολαΐδης και Ανέστης Σαχινίδης.

Το ετήσιο αντάμωμα αποτελεί κάθε χρόνο μια ξεχωριστή ευκαιρία για τους Κουκιώτες να συναντηθούν, να διασκεδάσουν και να κρατήσουν ζωντανό το νήμα της παράδοσης, σε μια βραδιά που συνδυάζει τη μουσική με την παρέα και τη χαρά του ανταμώματος.