Ο Μιχάλης Λιάπης πουλάει γλυκά του κουταλιού στο Καρπενήσι

Το νέο επιχειρηματικό βήμα του πρώην υπουργού και της Ρουμάνας συντρόφου του στο Καρπενήσι. Το τετραπλό «αμάρτημα» του 2013

128

Η ώρα να ξαναπεί «στην υγειά του everybody» φαίνεται πως ήρθε για τον πρώην υπουργό της ΝΔ Μιχάλη Λιάπη, καθώς άνοιξε μαγαζί με γλυκά του κουταλιού στο Καρπενήσι.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Espresso, πρόκειται για ένα μαγαζί που φτιάχνει και πουλάει γλυκά του κουταλιού, κυρίως, με φρούτα και καλούδια που βγάζει το βουνό.

Ο κ. Λιάπης -ο οποίος απέχει εδώ και πάνω μια δεκαετία από την πολιτική- διατηρεί το κατάστημα με τη σύντροφό του, η οποία κατάγεται από τη Ρουμανία.

Ο 71χρονος γιος του Κωνσταντίνου Λιάπη και της Αντιγόνης Καραμανλή, αδελφής του Κωνσταντίνου Καραμανλή, κατάγεται από το Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας.

Από το 2014 και μέχρι πρότινος ζούσε στο Βουκουρέστι με την σύντροφό του, κόρη Ρουμάνου διπλωμάτη που παλαιότερα υπηρετούσε στη χώρα μας.

Παραβίασε STOP χωρίς δίπλωμα οδήγησης, με ανασφάλιστο όχημα που είχε πλαστές πινακίδες

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία φορά που ο Μιχάλης Λιάπης απασχόλησε την επικαιρότητα ήταν το 2013, όταν συνελήφθη ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του και παραβίασε πινακίδα STOP.

Τότε, η αστυνομία διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητό του ήταν ανασφάλιστο και οι πινακίδες πλαστές, ενώ ο πρώην υπουργός δεν είχε στην κατοχή του δίπλωμα οδήγησης.

Τελικά, δικάστηκε και καταδικάστηκε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από την επικαιρότητα.

Πλέον, ο Μιχάλης Λιάπης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ζει στην Ευρυτανία και μαζί με την Άννα «γλυκαίνει» τους επισκέπτες που πάνε στο μαγαζί τους και αγοράζουν τα ωραία βαζάκια με το γλυκό κάστανο, το αγριοκέρασο, τα νερατζάκια κ.α.