Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (31/07)

263

Σήμερα το τρίγωνο του Ήλιου πού βρίσκεσαι στο Λέοντα με το Δία στον Κριό.

Η όψη τριγώνου μεταξύ Ήλιου-Δία, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη από τη νέα Σελήνη όμως σήμερα θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια, καταδεικνύει πως η ήμερα θα είναι πολύ τυχερή και θα φέρει ευκαιρίες σε πολλούς τομείς. Δεν αποκλείεται να προκύψει μία επαγγελματική ή προσωπική επιτυχία, η οποία θα σε γεμίσει θετικά συναισθήματα και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Εκφραστικότητα και πειθώ θα έχει ο λόγο σας, άνεση θα υπάρχει στην στάση σας, σε τυχόν διαπραγματεύσεις το αποτέλεσμα θα φτάσει το προσδοκώμενο. Γεμάτη θα είναι η μέρα σας με ευχάριστες συναντήσεις,  η αισιοδοξία που θα σας διακατέχει θα ανοίξει νέες προοπτικές. Στον αισθηματικό σας τομέα για εσάς τους ελεύθερους πολύ καλά θα κάνετε και θα αρπάξετε την ευκαιρία της νέας γνωριμίας που θα σας δοθεί. Ανοίγεται νέο κεφάλαιο στην προσωπική σας ζωή, δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να βρείτε το ταίρι που θα γίνει το λιμάνι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, έρχονται συναντήσεις, εξηγήσεις και εξομολογήσεις που θα σας βοηθήσουν να κατασταλάξετε και να σταθμεύσετε συναισθηματικά. Τηλεφωνική συνομιλία και ραντεβού θα μετατρέψει τον χωρισμό σε ένωση, καταφθάνει επανασύνδεση. Σας παροτρύνω να μην βάλετε φρένο στις εκδηλωτικές σας διαθέσεις, περάστε σε εξομολογήσεις, το αποτέλεσμα θα σας φέρει χαρά και όχι απογοήτευση. Για εσάς τους προβληματισμούς θα δοθεί οριστική λύση σε ζήτημα που δημιουργεί δυσκολίες στη σχέση σας, κλείνει πρόβλημα που έφερνε εμπόδια ή καθυστερήσεις, τώρα θα καταφέρετε να ανοίξετε δίοδο μελλοντικής εξέλιξης. Θερμή συνομιλία που θα ανοίξετε με ένα καινούργιο πρόσωπο θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, θα σας δώσει άνοιγμα για προσωπικές επαφές, ανοίγεται προοπτική σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ίσως να υπάρξουν κάποιες αναβολές στα σχέδια σας, καλό θα είναι να διατηρήσετε την υπομονή σας, θα είναι λάθος αν οπισθοχωρήσετε με την πρώτη δυσκολία. Ένα συμβάν ενδεχομένως να κλονίσει κάπως την αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο οι προτάσεις που θα ακολουθήσουν θα αλλάξουν τα δεδομένα, αποφύγετε ανυπομονησίες και τάσεις ηττοπάθειας. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που θέλετε να δώσετε νέα πνοή στην προσωπική σας ζωή δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο αντίθετου φύλου, θα σας βγει σε καλό, ανοιχτή θα είναι η δυνατότητα σταθερής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ενα συγκεκριμένο πρόσωπο που απασχολεί την καρδιά σας εδώ και πολύ καιρό θα καταφέρει να ξεδιαλύνει το τοπίο δίνοντας οριστικές λύσεις, τα λόγια που θα ακούσετε θα σας ικανοποιήσουν. Φεύγει η αντιδραστικότητα σας, θα είστε αρκετά ήρεμοι, άμεσοι και συγκαταβατικοί. Σε ένα προσωπικό ραντεβού θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε και να αποφασίσετε, ειλικρινείς εξομολογήσεις θα ξεμπλοκάρουν εγκλωβισμένα αισθήματα. Για τους μπερδεμένους, λύνεται εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ανοίγεται μεταξύ σας δρόμος σταθερής πορείας χωρίς πισωγυρίσματα και κυρίως χωρίς αμφιβολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να δοκιμαστεί τόσο η αντοχή σας όσο και η εμπιστοσύνη σας στους ανθρώπους του στενού σας κύκλου. Μια τυχαία συνάντηση θα καταλήξει σε αποκαλυπτική κουβέντα, δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει συναισθηματικό δίλλημα. Προσπαθήστε να εμπιστευτείτε ανθρώπους που αποδεδειγμένα σας έδειξαν την αγάπη τους, μην πιστέψετε παχιά λόγια κάποιων άλλων που εμπράκτως δεν σας έχουν προφέρει κάτι το ουσιαστικό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, υποχωρεί το αντιδραστικό πείσμα, στόχος σας θα είναι η επανασύνδεση και η επίλυση θεμάτων. Αισιόδοξα λόγια θα δημιουργήσουν θερμό κλίμα μέσα στη σχέση σας. Για τους ελεύθερους καταφθάνει καινούργιο πρόσωπο, η θερμή σας προσέγγιση θα έχει αποτελεσματική κατάληξη. Η συγκαταβατική σας διάθεση θα αλλάξει τη συμπεριφορά του πρώην συντρόφου σας, θα παραδεχτεί τα λάθη και τις υπερβολές του. Η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, τα γεγονότα θα σας δώσουν δυνατότητα νέας αρχής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Απρόοπτο οικονομικό άνοιγμα θα τονώσει την αισιοδοξία σας, θα καταφέρετε να δώσετε λύση σε πρόβλημα που από καιρό σας βαραίνει ψυχολογικά. Στον αισθηματικό σας τομέα καταφθάνουν άμεσες και θετικές εξελίξεις, σε περίπτωση που αναμένετε πρόταση επανασύνδεσης θα την λάβετε, θερμό τηλεφώνημα θα ανανεώσει τις διαθέσεις σας. Εσείς οι πολυάσχολοι και αγχωμένοι, αφήστε στην άκρη τις βαριές υποχρεώσεις και επικεντρωθείτε σε θέματα καρδιάς, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα ανταποκριθεί στο ενδιαφέρον που θα του δείξετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, λαμβάνουν τέλος οι αλλοπρόσαλλες καταστάσεις και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, αλλάζει το τοπίο, έρχεται σταθερότητα με θερμές εκδηλώσεις και απρόσμενες εξομολογήσεις. Ξεκάθαρα λόγια, ειλικρινείς κουβέντες και συνειδητοποιημένες επιθυμίες, θα φέρουν ισορροπία. Κάποιο πρόσωπο που εδώ και καιρό κρυβόταν πίσω από το δάχτυλο του αποφασίζει να σας ζητήσει ραντεβού. Φανείτε ειλικρινείς, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ξεκίνημα σχέσης. Θα θερμάνει την καρδιά σας η εξομολόγηση που θα ακούσετε, αν φανείτε δεχτικοί και πρόσχαροι θα γίνει έναρξη δεσμού, η πορεία των επαφών σας δε θα σας απογοητεύσει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις συναδελφικές ή προσωπικές, να ξέρετε πως θα λυθούν, αν αναμένετε έκβαση υπόθεσης, τότε σας φανερώνω πως καταφθάνουν θετικά μαντάτα. Βγαίνετε από μια οικονομική δυσκολία ένα συγκεκριμένο άτομο θα μεσολαβήσει, ίσως και ερήμην σας, για να μπορέσει να δοθεί λύση υπέρ σας. Εκτιμήστε τη θερμή στάση φιλικών σας ατόμων, θα βρείτε την υποστήριξη που αναζητάτε. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι φανείτε δεχτικοί στην πρόταση γνωριμίας που θα σας κάνουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, κινηθείτε ελεύθερα και αυθόρμητα, δεν θα λείψει από την σημερινή μέρα ούτε το φλερτ ούτε η πρόκληση, διατηρήσετε την αισιοδοξία και την γοητεία σας, αξιοποιήστε τα ευχάριστα συμβάντα που θα εμφανιστούν. Θα σας δοθεί άνοιγμα για νέα σχέση με καινούργιο πρόσωπο, δεν θα σας κρύψω πως θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η γνωριμία, να γίνει δεσμός ζωής με ευχάριστες μελλοντικές συνέπειες. Η εξομολόγηση που θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα αλλάξει τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωή, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήστε σταθερό ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σε περίπτωση που χρειαστεί να ακυρώσετε μια συνάντηση σας, προσοχή να μην το εκλάβετε ως αρνητικό γεγονός και πέσετε σε απογοήτευση, αν κάνετε λίγη υπομονή θα πειστείτε πως τελικά κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Τα γεγονότα που θα προκύψουν άμεσα ή έμμεσα να ξέρετε πως θα δουλέψουν υπέρ σας αρκεί να μην κάνετε το λάθος και απογοητευτείτε εγκαταλείποντας τις προσπάθειες και τις επιθυμίες σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι επαφές που θα προκύψουν θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας. Θα βρεθείτε απρόοπτα σε χώρο που η ξαφνική συνάντηση με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα φέρει ανέλπιστες εκπλήξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, τώρα θα καταφέρετε να αλλάξετε την πορεία των αρνητικών καταλήξεων κυρίως σε υποθέσεις που το αποτέλεσμα ήταν χωρισμός. Ευχάριστα συμβάντα θα φέρουν χαρά και αισιοδοξία στην καρδιά σας, έρχονται συναντήσεις και τηλεφωνήματα που θα φέρουν  θετικές ανατροπές. Αφήστε στην άκρη απογοητεύσεις και αναστολές, θα σας δοθεί το έναυσμα να αλλάξετε συναισθηματική τοποθέτηση. Ένα ραντεβού που θα έχετε θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα φέρουν ριζικές εξελίξεις, για εσάς που βιώνετε χωρισμό θα υπάρξει άνοιγμα επανασύνδεσης. Για τους ελεύθερους, ελκυστικό πρόσωπο θα σας οδηγήσει σε νέες ερωτικές περιπέτειες, τερματίζει η στασιμότητα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η παρέμβαση σας σε ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα αποδειχθεί ευεργετική, ο τρόπος που θα χειριστείτε την κατάσταση θα επαναφέρει την συνεννόηση και την ηρεμία. Σταθερό και θερμό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, με δική σας πρωτοβουλία θα τακτοποιηθεί ένα δύσκολο ζήτημα, δε θα αφήσετε το ταίρι σας να κινηθεί ανεύθυνα ή επιπόλαια. Εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι προσοχή στις θεωρίες και τις εικασίες σχετικά με το πρώην ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ισορροπημένη θα είναι η διάθεση σας, θερμή η συμπεριφορά σας, η διαλλακτικότητα και η δεκτικότητα σας θα δώσουν ώθηση στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Σήμερα θα προκύψει μια απρόοπτη και ιδιαιτέρως ευχάριστη συνάντηση, πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος  που είχε πολύ καιρό να σας δει, θα εκπλαγεί και θα σας το δείξει με πολύ θερμό τρόπο. Μια παλιά σας αγάπη θα κάνει την εμφάνιση της, ίσως να αιφνιδιαστείτε και να ξαφνιαστείτε, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε νέα αρχή, σας συμβουλεύω να δώσετε την δεύτερη ευκαιρία που θα σας ζητηθεί. Θερμό και ξαφνικό ραντεβού θα επαναφέρει στην ζωή σας σταθερή συναισθηματική ισορροπία, με προοπτική μακροχρόνιου δεσμού, κινηθείτε αυθόρμητα χωρίς ανασφάλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η κοινωνική σας διάθεση θα σας κάνει δεχτικούς σε προτάσεις για εξόδους, η συνομιλία σας με πρόσωπο αντίθετου φύλου θα καταφέρει να ανεβάσει για τα καλά τη διάθεση σας. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δεν θα υπάρχει κανένα ψέμα, στις κουβέντες που θα ακούσετε θα υπάρχει ειλικρίνεια. Για εσάς τους ελεύθερους που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση, μια απρόοπτη συνάντηση με άτομο που ήδη γνωρίζετε ναι μεν θα ξεκινήσει τυπικά,  στο τέλος όμως θα τερματίσει με θερμές εξομολογήσεις που θα ανοίξουν δίοδο σταθερής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, απρόσμενες συμπτώσεις και τυχαία συμβάντα θα ανοίξουν νέο ορίζοντα στη ζωή σας, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά καταφθάνει καινούργια γνωριμία με προοπτική μελλοντικής εξέλιξης.  Θα σας ενθουσιάσει το ελκυστικό πρόσωπο που θα γνωρίσετε, από τις πρώτες σας επαφές θα νιώσετε έλξη και οικειότητα, πολύ γρήγορα θα αλλάξει ρυθμό η καθημερινότητα σας. Καταφθάνουν όμορφες εξελίξεις, θερμός διάλογος θα ανοίξει δίοδο σταθερής σχέσης, έρχονται σημαδιακές αλλαγές που θα καταφέρουν να σας βγάλουν από τη στασιμότητα. Εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε άνοιγμα επανασύνδεσης, αναλυτική κουβέντα θα γίνει ανάμεσα σε εσάς και το πρώην ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ένα τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τυχερό άνοιγμα επαγγελματικό και οικονομικό, φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, σε περίπτωση που εσείς οι ίδιοι σκοπεύετε να κάνετε κάποια πρόταση, τότε σπεύστε να την εκφράσετε, θα υπάρξει επιτυχημένο αποτέλεσμα με κερδοφόρες μελλοντικές διαστάσεις. Φιλικές προτάσεις θα ενισχύσουν την κοινωνικότητα σας, θα βρεθείτε σε παρέες και συζητήσεις, η υπόσχεση που θα σας δώσει ένα συγκεκριμένο άτομο, θα μετατρέψει την τυπική σας σχέση σε σταθερό δεσμό. Αποφύγετε συζητήσεις με πρόσωπο που δεν κέρδισε ποτέ την συμπάθεια σας, υπάρχει ο κίνδυνος μια κουβέντα που θα ακούσετε να δημιουργήσει αιτία ρήξης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ο εκδηλωτικός τρόπος με τον οποίο θα κινηθείτε θα σας φέρει καινούργια ανοίγματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας αποκαλύψει γεγονότα και συναισθήματα που θα τονώσουν τη μεταξύ σας έλξη. Σε περίπτωση που σας πιάσει αμηχανία μπροστά στις εξομολογήσεις που θα λάβετε, να ξέρετε πως αν εκδηλωθείτε με θέρμη, τότε πολύ γρήγορα θα γίνει έναρξη δυνατού και σταθερού δεσμού. Εσείς που έχετε ταίρι δίπλα σας αν αναζητάτε σταθερότητα στη σχέση σας, τώρα θα υπάρξει άνοιγμα δεσμευτικής εξέλιξης. Αναλυτικές συζητήσεις θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για σταθερό και μόνιμο ταίρι στη ζωή σας. Για τους ελεύθερους και μόνους, καταφθάνει τυχαία συνάντηση με πρόσωπο ελκυστικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι αισιοδοξία και συγκέντρωση στον στόχο σας, κινηθείτε με συνετή αισιοδοξία. Η τύχη σας δεν πρόκειται να σας προδώσει, σας δίνω τη συμβουλή να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας. Όσο θα παραμένετε σταθεροί στα θέλω σας, τόσο θα δημιουργούνται συμβάντα που αν δεν τα αφήσετε να σας ξεφύγουν, θα φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιδιώκετε. Αναταραχές θα σημειωθούν στη καρδιά σας, πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του. Θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα σας δημιουργήσουν ανάμεικτα συναισθήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η στάση σας θα είναι αισιόδοξη, θα είστε σε θέση να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Στις επαφές σας θα είστε ομιλητικοί και επικοινωνιακοί, σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλώσετε τα αισθήματα και το ενδιαφέρον σας, αν προβείτε σε συναισθηματικές εξομολογήσεις και ανοίξετε την καρδιά σας να ξέρετε πως θα βρείτε την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το μεγάλο βήμα να σας ζητήσει ραντεβού, στόχο θα έχει να φέρει στις επαφές σας προοπτική σταθερού δεσμού. Για εσάς που ήδη έχετε ταίρι δίπλα σας, με αφορμή ένα τυχαίο συμβάν θα βάλετε σε πρόγραμμα τη μελλοντική σας πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Προσγειωμένη θα είναι η στάση σας, στις επαφές και στις συνομιλίες σας επαγγελματικές ή αισθηματικές, θα υπάρξει σοβαρότητα και διάθεση διαλλακτικότητας. Ίσως να υπάρξουν κάποιες μικρό ατυχίες, ωστόσο η δυναμικότητα σας θα σας βγάλει τελικά ασπροπρόσωπους. Θα σας δοθεί ευκαιρία να κλείσετε ανοιχτά θέματα που σας ταλαιπωρούν. Στον αισθηματικό σας τομέα, ισορροπημένο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, συνειδητά θα αποφύγετε ακρότητες και υπερβολές. Ένα τυχαίο συμβάν θα δημιουργήσει δυνατότητα νέας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, εσείς οι ελεύθεροι που αναζητάτε μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή ετοιμαστείτε θα υπάρξουν εκπλήξεις. Σε τυχαία χρονική στιγμή ελκυστικό πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας προσεγγίσει, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία που δεν πρέπει να την χάσετε. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους το πρώην ταίρι σας θα κάνει το βήμα να σας  τηλεφωνήσει με στόχο την επανασύνδεση, βγαίνετε από την φοβία του οριστικού χωρισμού. Σοβαρές συζητήσεις θα φέρουν αναθεωρήσεις που ως κατάληξη θα έχουν την έναρξη σταθερού δεσμού. Για τους δεσμευμένους ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Δεν αποκλείεται να προκύψει οικονομικό άνοιγμα, έρχονται κέρδη. Ανοιχτόκαρδη θα είναι η στάση σας, προσιτοί θα είστε στα καινούργια πρόσωπα. Θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και ευχάριστες παρέες, θα ανανεωθεί η ψυχολογία σας, ένα γεγονός θα έχει ως κατάληξη ένα θερμό ραντεβού. Δείξτε εμπιστοσύνη στις συμπτώσεις, ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, απρόοπτη συνάντηση με ελκυστικό πρόσωπο θα δημιουργήσει θερμά αισθήματα, ετοιμαστείτε για ευχάριστες αλλαγές. Ευνοϊκό κλίμα θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, προχωρήστε ελεύθερα σε διαφόρων ειδών εξομολογήσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης, στην επιλογή σας θα είναι αν θα γίνει έναρξη δεσμού, τα συμβάντα θα σας ωθήσουν σε αποκαλυπτικές συνομιλίες. Για εσάς που αναπολείτε το παρελθόν, απρόοπτο τηλεφώνημα θα έχει ως κατάληξη την επαναφορά ενός παλιού προσώπου στη ζωή σας. Θα αναθερμανθούν οι σχέσεις σας, θα λάβετε πληροφορίες που θα ανανεώσουν τη διάθεση σας. Η αμοιβαία σας έλξη και οι μεταξύ σας θερμές εκδηλώσεις θα σας δώσουν άνοιγμα για αρχή επανένωσης.