Πάτρα: Οι δηλώσεις του πατέρα στην Αγγελική Νικολούλη και το απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε η δημοσιογράφος

Η υπόθεση στην Πάτρα ξετυλίγεται με νέες αποκαλύψεις

603

Η υπόθεση στην Πάτρα βρίσκεται σε φλέγον σημείο καθώς η έρευνα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στις απαντήσεις σχετικά με το μυστηριώδη θάνατο των τριών παιδιών.

Το βράδυ της Παρασκευής ο πατέρας των παιδιών μίλησε στον αέρα της εκπομπής “Φως στο τούνελ” και στην Αγγελική Νικολούλη σχετικά με την υπόθεση. Ο ίδιος αναφέρθηκε τόσο στον χωρισμό του από την μητέρα των παιδιών του, όσο και στα σενάρια που ακούγονται σχετικά με τον χαμό τους.

«Με τη Ρούλα δεν είμαστε μαζί. Έχουμε μία κοινή πορεία και τη στηρίζω καθημερινά. Είμαστε ο ένας πάνω στον άλλον αυτή τη στιγμή. Θα τη στηρίξω μέχρι τέλους. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα», είπε για τον χωρισμό τους ο Μάνος.

Έπειτα τόνισε: «Αν πήγαινε το μυαλό μου έστω και μισή φορά ότι έκανε κάτι η Ρούλα, δε θα άφηνα περιθώριο να πάει ολόκληρη. Δεν θα φτάναμε σε συλλήψεις και σε τέτοια, δεν θα προλάβαινε. Σε ό,τι αφορά στα παιδιά μου, σκοτώνω άνθρωπο».

«Δεν ήμουν μπροστά στα περιστατικά των παιδιών. Ήμουνα μία ώρα πριν στο θάνατο της Μαλένας. Την Ίριδα την είδα με βιντεοκλήση το προηγούμενο βράδυ, ήταν μια χαρά. Με την Τζωρτζίνα ήμουνα σε επαφή κάθε τρεις και λίγο, ήμασταν στο τηλέφωνο κάθε δύο λεπτά, πριν γίνει το οτιδήποτε» συμπλήρωσε τέλος ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Από την άλλη η Αγγελική Νικολούλη φαίνεται πως έχει έγκυρες πληροφορίες για το γεγονός ότι ένα από τα παιδιά “δίνει πληροφορίες” στις αρχές, μετά το θάνατό του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “Φαίνεται πως το ένα παιδί μιλάει από τον τάφο του”.

Η δημοσιογράφος δήλωσε ότι περίμενε ένα σημαντικό τηλεφώνημα για να διασταυρώσει το ρεπορτάζ. Ωστόσο, λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια του “Φως στο τούνελ”, η Αγγελική Νικολούλη ενημέρωσε το κοινό και για μια απειλή που δέχθηκε σε σχέση με το τηλεφώνημα.

«Είπα ότι σε λίγο μπορεί να έχουμε κάτι γιατί έλαβα ένα σημαντικό τηλεφώνημα και για να αξιολογήσω την πληροφορία, που φαίνεται να είναι σοβαρή. Κατευθείαν έλαβα ένα τηλεφώνημα -εμμέσως πλην σαφώς – μιας απειλής για την όποια διαρροή. Μην ανησυχείτε ξέρω να κρατώ ισορροπίες. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».