To BIG PANDA DOJO (Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών Λεπτοκαρυάς «Το Μεγάλο Πάντα») συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στους αγώνες 2ο BUDOKAN CUP 2026, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 4 Απριλίου 2026 στο Κλειστό Γυμναστήριο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Οι αγώνες συγκέντρωσαν μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς συμμετείχαν 43 σωματεία από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, με τη συμμετοχή 550 αθλητών και συνολικά 830 συμμετοχών στα αγωνίσματα, KUMITE & KATA, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης.

Ο σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε από 20 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών, οι οποίοι αγωνίστηκαν με ήθος, αγωνιστικότητα και υψηλό επίπεδο τεχνικής στο αγώνισμα της μονομαχίας (KUMITE).
Παρότι το σωματείο μας διανύει μόνο το δεύτερο χρόνο λειτουργίας του, η συγκομιδή των μεταλλίων ήταν εξαιρετική, καθώς οι αθλητές μας κατέκτησαν συνολικά:
- 10 χρυσά μετάλλια
- 3 αργυρά μετάλλια
- 10 χάλκινα μετάλλια

Δηλώσεις
Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Γεώργιος Σαμαλής, δήλωσε:
«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την παρουσία των αθλητών μας. Η προσπάθεια, η πειθαρχία και το ομαδικό πνεύμα που έδειξαν αντανακλούν τις αξίες του συλλόγου μας. Συνεχίζουμε με συνέπεια να στηρίζουμε τον αθλητισμό και τη νέα γενιά. Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθεια και τις διακρίσεις τους, καθώς και τους προπονητές για την άρτια προετοιμασία. Η παρουσία και οι επιτυχίες του συλλόγου αποτελούν σημαντική επιβράβευση της συστηματικής δουλειάς που πραγματοποιείται καθημερινά στο dojo»
Ο Δάσκαλος του συλλόγου, Θωμάς Σταυριανίδης, ανέφερε:
«Οι αγώνες αυτοί ήταν μια σημαντική εμπειρία για όλους τους αθλητές μας. Κάθε φορά βελτιωνόμαστε και γινόμαστε καλύτεροι. Δεν είναι μόνο τα μετάλλια, αλλά η εξέλιξη, η αυτοπεποίθηση και ο χαρακτήρας που χτίζεται μέσα από τη διαδικασία. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους. Τα αγαθά κόποις κτώνται!!! Συνεχίζουμε την συστηματική δουλειά μας με στόχους και όνειρα».
Με συνέπεια στις διαχρονικές αξίες του αθλητισμού και των πολεμικών τεχνών, ο σύλλογος συνεχίζει δυναμικά την πορεία του, προάγοντας το ήθος, την ομαδικότητα, την πειθαρχία, τον σεβασμό, την επιμονή και την ευγενή άμιλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών Λεπτοκαρυάς, BIG PANDA DOJO.
Διεύθυνση: Βασιλίσσης Σοφίας 56, ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑΣ.
ΤΗΛ.: 2352 301 251/6974108252















