14.2 C
Katerini
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
Αρχική Κατερίνη Συνάντηση στελεχών του Σκακιστικού Ομίλου με τον Δήμαρχο Ι. Ντούμο

Συνάντηση στελεχών του Σκακιστικού Ομίλου με τον Δήμαρχο Ι. Ντούμο

Ενόψει του 3ου Διεθνούς Open που θα διεξαχθεί στην Κατερίνη (20-23 Μαρτίου 2026)

4

Ενόψει του «3ου Διεθνούς Open Κατερίνης» που θα διεξαχθεί το τετραήμερο 20-23 Μαρτίου 2026 στην Κατερίνη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου, Ιωάννη Ντούμου, και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σκακιστικού Ομίλου Κατερίνης, παρουσία και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού & Τουρισμού, Ελίνας Διαμαντοπούλου.

Από την πλευρά του Σκακιστικού Ομίλου, που είναι ο παλαιότερος πολιτιστικός σύλλογος της Πιερίας, παρέστησαν τα μέλη, Κωνσταντίνος Κουτρούπας, Άγγελος Σεραπλής και Γιώργος Καλύβας καθώς και ο δάσκαλος του Συλλόγου, Δημήτρης Γκούτζιος.

Όπως ενημέρωσαν, οι συμμετοχές στη διοργάνωση ήδη έχουν ξεπεράσει τους 230. Πρόκειται για συμμετοχές από 7 χώρες, από 26 πόλεις της Ελλάδας, από 56 Σκακιστικούς Συλλόγους, με την παρουσία 33 τιτλούχων καθώς και 49 σκακιστών με ΕΛΟ>2000. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Mediterranean Spa Resort.  Επίσης, μετέφεραν ευχαριστίες του Προέδρου και του Δ.Σ. του Σκακιστικού Ομίλου Κατερίνης ευχαριστώντας θερμά τον Δήμαρχο Κατερίνης και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού για τη φιλοξενία και τη στήριξή τους στο 3ο Διεθνές Open Κατερίνης.

Μετά το πέρας της συνάντησης, σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος, Ιωάννης Ντούμος, ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που στον Δήμο μας γίνονται διοργανώσεις οι οποίες, με πρωτοβουλία φορέων και συλλόγων, προβάλλουν την περιοχή μας. Γι’ αυτό και διαβεβαίωσα τα μέλη του Δ.Σ. του Σκακιστικού Ομίλου ότι ο Δήμος Κατερίνης –  στο μέτρο του εφικτού – στέκεται αρωγός. Τους ευχαρίστησα για την ενημέρωση και ευχήθηκα καλή επιτυχία στη διεξαγωγή του ‘‘3ου Διεθνούς Open Κατερίνης’’».