Το πρωί της Τρίτης, 30 Δεκεμβρίου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης. Η Αντιπεριφερειάρχης αντήλλαξε ευχές για καλές γιορτές και καλή χρονιά με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, Νομού (ΔΙ.ΠΥ.Ν.) Πιερίας, Πύραρχο, Δημήτριο Κραγιόπουλο, καθώς επίσης και με τα στελέχη και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η κα Μαυρίδου εξέφρασε την εκτίμησή της για το έργο και την προσφορά των πυροσβεστών στην τοπική κοινωνία, υπογραμμίζοντας τη σημασία της διαρκούς ετοιμότητας και της άριστης συνεργασίας με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, αλλά και με όλους τους φορείς.
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη, η Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή δύναμη στο προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τονίζοντας ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στο πολύτιμο έργο τους προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών.














