Δολοφονία στη Λεπτοκαρυά: Ερευνάται το ενδεχόμενο να είχε συνεργό η 34χρονη

564

Το ενδεχόμενο η 34χρονη, που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 58χρονο σύντροφό της και τον έθαψε στην αυλή του σπιτιού τους, στην Λεπτοκαρυά, να είχε συνεργό εξετάζουν οι Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής (7/2) ασκήθηκε εις βάρος της 34χρονης ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και εκδόθηκε ένταλμα σε εκτέλεση του οποίου συνελήφθη.

Παρά την ομολογία της 34χρονης και την σύλληψή της, οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για την δολοφονία του άτυχου 58χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η 34χρονη να είχε συνεργό στο έγκλημα.

Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι το πώς μπόρεσε η 34χρονη, ενώ ήταν έγκυος, να μεταφέρει το πτώμα του 58χρονου, που είχε ύψος 1,90 μ., από το σπίτι στην αυλή όπου και τον έθαψε. Πρόκειται για μία απόσταση 50 μέτρων.

Επίσης έχει προκαλέσει εντύπωση στους αστυνομικούς, το πώς μπόρεσε η 34χρονη να «ανοίξει» μόνη της τον αυτοσχέδιο τάφο του συντρόφου της. Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι το σκάψιμο του τάφου θα έπαιρνε πολλές ώρες και θα είχε γίνει αντιληπτή από τους κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζοντας την έρευνα η Ασφάλεια Λεπτοκαρυάς ανακάλυψε ότι η 34χρονη μεταξύ 1ης έως 4ης Σεπτεμβρίου 2024, δηλαδή το χρονικό διάστημα που τοποθετεί η ίδια την δολοφονία του συντρόφου της και που δηλώθηκε η εξαφάνισή του, έλειπε από το σπίτι όπου διέμεναν με τον 58χρονο και είχε πάει σε καταυλισμό Ρομά της περιοχής, όπου και έμεινε.

Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η καθ’ ομολογίαν δράστης να ζήτησε εκεί βοήθεια για να εξαφανίσει το πτώμα του άτυχου 58χρονου.

Οι κάμερες και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει υλικό από κάμερες από την περιοχή και εξετάζουν τα βίντεο για να διαπιστώσουν αν κάποιος άνδρας μπήκε στο σπίτι του ζευγαριού. Επίσης περιμένουν τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να δουν αν η 34χρονη επικοινώνησε με κάποιον το επίμαχο χρονικό διάστημα.

Λεπτοκαρυά δολοφονία

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στην 34χρονη

Στην ανακρίτρια Κατερίνης οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (7/2) η 34χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 58χρονο σύντροφό της τον περασμένο Σεπτέμβριο και τον έθαψε στην αυλή του σπιτιού τους, στην Λεπτοκαρυά. Εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και εκδόθηκε ένταλμα σε εκτέλεση του οποίου συνελήφθη.

Η ίδια φέρεται να ομολόγησε, την Πέμπτη, στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κατερίνης ότι κατά τη διάρκεια καβγά απώθησε τον 58χρονο, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει την ισορροπία του, να πέσει στο πάτωμα και να χτυπήσει στο κεφάλι. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε, μετέφερε το άψυχο σώμα του άνδρα στην αυλή του σπιτιού τους όπου το έθαψε.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σημείο που υπέδειξε ως τόπο ταφής της σορού, αστυνομικοί εντόπισαν – σε βάθος περίπου μισού μέτρου – ανθρώπινα οστά τα οποία περισυνέλεξαν και εστάλησαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης για ταυτοποίηση.

Ο 58χρονος αγνοείτο από τις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου, όταν η 34χρονη – η οποία διανύει τον 6ο μήνα της κύησής της και είναι μητέρα ενός 3χροου παιδιού που απέκτησε με τον θανόντα – είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα Δίον – Ολύμπου. Καταθέτοντας στους αστυνομικούς που ερευνούσαν όλο αυτόν τον καιρό την υπόθεση, αρνείτο οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση του συντρόφου της.

Όταν κλήθηκε όμως την Πέμπτη να δώσει νέα (συμπληρωματική) κατάθεση φαίνεται πως περιέπεσε σε αντιφάσεις με συνέπεια να “σπάσει” και να ομολογήσει ότι η εξαφάνιση ήταν τελικά έγκλημα που διέπραξε η ίδια.