Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (9/07) #2

146

Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης από την Παρθένο με το Δία στους Διδύμους.

Η Σελήνη και ο Δίας θα συναντηθούν με μία δυσαρμονική όψη τετραγώνου σήμερα, δημιουργώντας μία διάθεση υπερβολής σε κινήσεις και αποφάσεις. Αυτή η διάθεση θα κάνει δυναμικά την εμφάνιση της και γι’ αυτό θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις να πάρεις κάποια «ριψοκίνδυνη» απόφαση σε ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή μέρα δημιουργεί μια ευνοϊκή και ευχάριστη ατμόσφαιρα γύρω σας αγαπητοί Κριοί, για αυτό καλό θα είναι να φρεσκάρετε τα σχέδια και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, να ανανεωθείτε εμφανισιακά και ψυχικά, διαθέτοντας αρμονικότητα και ισορροπία στις επιλογές και τις σοβαρές αποφάσεις που αφορούν στο αύριο της συναισθηματικής σας ζωής. Οι αδέσμευτοι γοητέψτε μια τρυφερή, καινούρια γνωριμία, οι ζευγαρωμένοι αποφύγετε τις έκρυθμες και έντονες στιγμές στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα απομακρύνει τη σκέψη σας από τον ψυχρό ρεαλισμό, ευαίσθητες και ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Παίρνετε την απόφαση να αναλάβετε ουσιαστική δράση με στόχο να βγείτε εκτός καταστημένου. Για εσάς τους ελεύθερους και μόνους που είστε σε αναζήτηση νέα γνωριμίας, σήμερα δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε το ταίρι που αναζητάτε εδώ και πολύ καιρό.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή μέρα ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο αγαπητοί Ταύροι την τάση σας για να ονειρευτείτε τις καθημερινές σας απολαύσεις, να απελευθερωθείτε από τα δεσμά της επαγγελματικής σας καθημερινότητας και να αφεθείτε με ανεμελιά και ζωντάνια στην αγκαλιά της φύσης. Αναζητήστε την παρέα των αγαπημένων σας φίλων και του ερωτικού σας συντρόφου, εξωτερικεύστε τις επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας, επενδύστε στην τρυφερότητα και την ρομαντική διάθεση του άλλου σας μισού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα νιώσετε την ανάγκη να δραπετεύσετε από ασφυκτικές καταστάσεις, η σκέψη σας και τα αισθήματα σας ενδεχομένως να βρίσκονται σε σύγχυση. Εσείς που είστε πολλά χρόνια στην ίδια σχέση σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα αιχμηρά λόγια, προσπαθήστε να διατηρήσετε με το ταίρι σας μια σχετική ισορροπία. Εσείς οι ελεύθεροι, με αυθορμητισμό θα πλησιάσετε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας γοητεύσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μην απογοητεύεστε σήμερα φίλοι Δίδυμοι γιατί δεν εκπληρώνονται όλες οι επιδιώξεις και οι φιλοδοξίες που έχετε θέσει στην δουλειά σας, μην σας πτοούν οι όποιες καθυστερήσεις και οι τυχόν αναβολές που ταλαιπωρούν την συναισθηματική σας ζωή, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ουσιαστικές σας επιθυμίες, αξιολογήστε οι αδέσμευτοι τους ερωτικούς σας στόχους, λειτουργείστε οι ζευγαρωμένοι με ωριμότητα σκέψης, μην ζητάτε μια υπόσχεση από το ταίρι σας, που δεν μπορεί να κάνει πράξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, απότομες θα είναι οι αντιδράσεις σας, προσοχή να μην δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας εντάσεις άνευ ουσιαστικού λόγου και αιτίας. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αναζητήσετε νέους ρυθμούς ζωής, θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τις κατεστημένες συνθήκες του δεσμού σας. Πριν περάσετε σε πράξεις ρίσκου καλό θα είναι πρώτα να σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε και τι νιώθετε, για να μην υπάρξει κίνδυνος να πέσετε σε παρορμητικές ή επιπόλαιες πράξεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή μέρα βγάζει στην επιφάνεια αγαπητοί Καρκίνοι τις αδυναμίες και τις ανασφάλειές σας, αισθάνεστε δυσφορία και απέχθεια με τις ευθύνες της δουλειάς σας, πιέζεστε από την στάση και την συμπεριφορά των αγαπημένων προσώπων και του ερωτικού συντρόφου και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις εκρήξεις και τις εντάσεις. Δείξτε αδιαφορία και απάθεια για τα σοβαρά που συμβαίνουν γύρω σας, χαλαρώστε με τα πράγματα που σας ευχαριστούν και κατευνάζουν το θυμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να φέρετε κάποιες αλλαγές μέσα στη σχέση σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν τάσεις συναισθηματικής εξέγερσης. Σήμερα θα έχετε ανάγκη για ελευθερία, θα θελήσετε να ξεφύγετε από ασφυκτικές καταστάσεις, τα λόγια σας καλό θα είναι να μην προκαλέσουν συγκρούσεις ή εκνευρισμούς. Για κάποιους από εσάς απρόοπτη συνάντηση με ελκυστικό πρόσωπο θα πάρει διαστάσεις που ως κατάληξη θα έχουν την έναρξη νέας σχέσης.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ο τομέας της δουλειάς και των εποικοδομητικών συνεργασιών σας είναι στο φόρτε του σήμερα φίλοι Λέοντες, ενισχύεται ακόμα περισσότερο η υπομονή, η ανοχή και η δημιουργικότητά σας, έτσι ώστε να μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα προσωπικά σχέδια και τους ερωτικούς σας στόχους. Μοιραστείτε οι ζευγαρωμένοι με το ταίρι σας μοναδικές, ιδιαίτερες, αισθησιακές στιγμές, ξεσηκώστε οι αδέσμευτοι με την φλογερή σας λίμπιντο το φλερτ μιας τρυφερής, νέας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, εξουσιαστική θα είναι η διάθεση σας, ο τρόπος σας απέναντι στο ταίρι σας ίσως να είναι κάπως απαιτητικός, ωστόσο θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να αποφύγετε τις εγωιστικές ενέργειες. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, δεχτείτε προτάσεις για εξόδους, σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ιντριγκάρει το ενδιαφέρον σας, θερμή συνομιλία θα ανοίξετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται σήμερα αγαπητοί Παρθένοι στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους συναδέλφους και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δεδομένου ότι η μέρα ίσως φέρει στην καθημερινότητά σας αρκετή ασυνεννοησία και διαφωνίες για μικροπράγματα και λεπτομέρειες στις σχέσεις σας με τους άλλους που δεν υπολογίζατε. Αποφύγετε να δίνετε καυστικές απαντήσεις στο ταίρι σας, είναι πιθανό να πονάει περισσότερο από ότι δείχνει, ηρεμήστε την έκρυθμη κατάσταση στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ζωτικότητα, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να απεγκλωβιστείτε από βαρετές ή ανούσιες καταστάσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Κινηθείτε αυθόρμητα, σε περίπτωση που προτείνετε ραντεβού θα λάβετε θετική απάντηση. Ενισχυμένη θα είναι η θέληση σας για τελεσίδικα ξεκαθαρίσματα, σας συμβουλεύω να προχωρήσετε στις προτάσεις που σκέπτεστε, η μέρα σας θα κλείσει με θερμή συνάντηση.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Καλότυχη, γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις είναι η μέρα φίλοι Ζυγοί, ενώ στην αντίπερα όχθη των πλανητικών όψεων παραμονεύει μια κατάσταση που γεμίζει την ημέρα σας με αντικρουόμενες εξελίξεις και γεγονότα και χρειάζεται απαραίτητα να είσαστε προσεκτικοί και ετοιμόλογοι με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, πολύ δε περισσότερο με τον δεσμό σας, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια επικίνδυνη ρωγμή στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα προσπαθήσετε να καταλάβετε τι αισθάνεστε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και προς τα πού βαδίζει η σχέση σας. Η σημερινή μέρα θα φέρει συνεννόηση στις συζητήσεις που θα έχετε με το ταίρι σας, θα καταφέρετε τελικά να ξεκαθαρίσετε κάποιες σκοτεινές μεταξύ σας καταστάσεις. Εσείς οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα περάσετε σε άμεσες προσεγγίσεις, καλό θα είναι να έχετε βλέψεις ξεκάθαρες και συγκεκριμένες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ρυθμίστε σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί τα θέματα και τις καταστάσεις που αφορούν κυρίως στην δουλειά σας, έχοντας αυτοσυγκράτηση στην ενεργητικότητα και την ορμητικότητά σας, παράλληλα ενισχύστε την σταθερότητα και την ακεραιότητα στους στόχους και τα σχέδια που κάνετε με τον ερωτικό σας σύντροφο, για να αποκτήσει η σχέση σας την σπιρτάδα και την ζωντάνια που χρειάζεται και να ξεχαστούν η ισχυρογνωμοσύνη και ο υπέρμετρος εγωισμός που έχει βλάψει τις τελευταίες μέρες την συναισθηματική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, προσοχή στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Προσέξτε τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας, στην προσπάθεια σας να εξουσιάσετε ίσως να πέσετε σε πιεστικές ή σπασμωδικές ενέργειες. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε συζητήσεις ξεκαθαρίσματος, καλό θα είναι να μην απαιτήσετε τελεσίδικα αποτελέσματα. Εσείς που επιθυμείτε νέα γνωριμία, αισιόδοξη θα είναι η κατάληξη με το καινούργιο πρόσωπο που θα συνομιλήσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δείξτε απλόχερα την εσωτερική σας γενναιοδωρία και τα πλουσιοπάροχα ταλέντα σας στους συναδέλφους και τις διαπροσωπικές σας επαφές φίλοι Τοξότες, αποφύγετε τις εντάσεις και τις διαφωνίες με τους οικείους σας, επωφεληθείτε από την σημερινή μέρα και οργανώστε με τον άνθρωπο που αγαπάτε μια κοντινή φυγή που θα βγάλει τον δεσμό σας από την στασιμότητα και την μουντάδα. Οι αδέσμευτοι εκμεταλλευτείτε το τρυφερό φλερτ μιας νέας γνωριμίας από το φιλικό σας περιβάλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η μέρα θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να κυριαρχήσετε μέσα στη σχέση σας, αποφασισμένα θα προσπαθήσετε να οδηγήσετε τα γεγονότα και τις καταστάσεις εκεί που εσείς επιθυμείτε. Το ισχυρό σας πείσμα δε θα σας αφήσει να υποκύψετε σε υποχωρήσεις, ωστόσο προσοχή να μην ξυπνήσετε την αντιδραστικότητα του συντρόφου σας. Το καθετί θέλει τον τρόπο του και τον χρόνο του, αποφύγετε πιεστικές ή εγωιστικές ενέργειες. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να κινηθείτε ήρεμα και μεθοδικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Φροντίστε σήμερα περισσότερο το «εμείς» και λιγότερο το «εγώ» αγαπητοί Αιγόκεροι, συμμεριστείτε τις δυσκολίες των συναδέλφων και των οικείων σας, μην απογοητεύεστε με κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις στα άμεσα συναισθηματικά σας σχέδια, αποφύγετε την ενασχόληση με την τεχνολογία, προτιμήστε μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας, δίχως πείσμα και ανταγωνισμό, πάρτε πρωτοβουλίες για να λυθούν οι αμφιβολίες και τα διλήμματα στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα θελήσετε να διεκδικήσετε και να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, η διαίσθηση και η διαλλακτικότητα σας θα σας οδηγήσουν στις σωστές πράξεις. Συναισθηματική ικανοποίηση θα λάβετε κατόπιν προσωπικής συζήτησης με συγκεκριμένο άτομο που τον τελευταίο καιρό υπήρχαν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα μεταξύ σας. Εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε, δείξτε με ειλικρίνεια αυτό που αισθάνεστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Το κλίμα στο επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον που κινείστε είναι πιθανό να γίνει περισσότερο θολό και μπερδεμένο σήμερα φίλοι Υδροχόοι, είτε από πρόσκαιρες αψιμαχίες και μπερδέματα, είτε από κάποια αναπάντητα ερωτηματικά που σας βασανίζουν στην συναισθηματική σας καθημερινότητα με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Οι αδέσμευτοι μην χάσετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με μια ανέλπιστη, νέα γνωριμία που μπορεί να είναι η ιδανική σχέση, οι ζευγαρωμένοι αγκαλιάστε με στοργή το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα ταράξει για λίγο τις συναισθηματικές σας ισορροπίες, θα προκύψει ένα είδος εσωτερικής σύγχυσης με αποτέλεσμα να υπάρξουν από την πλευρά σας εγωκεντρικές ενέργειες. Σε περίπτωση που νιώσετε καταπιεσμένοι θα σας δώσω τη συμβουλή να μην προσφύγετε σε παρορμητικές αποφάσεις. Η μέρα θα φέρει επικοινωνιακά ανοίγματα με καινούργια πρόσωπα. Καταφθάνει γνωριμία που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Μπορείτε με άνεση σήμερα αγαπητοί Ιχθύες να εκπληρώστε τις φιλοδοξίες και τους προσωπικούς σας στόχους, να βελτιώσετε τους οικονομικούς όρους στην δουλειά σας γιατί έχετε την εύνοια την τύχης με το μέρος σας, να ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση στα καλλιτεχνικά και ερωτικά ταλέντα, καθώς και την καλοπροαίρετη διάθεσή σας, για να συντροφέψετε το ταίρι σας με αφοσίωση και αισθησιακή παράδοση, αποδεσμεύοντας την ερωτική σας ζωή από το πείσμα και τις επιπόλαιες αποφάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει τις διαισθαντικές σας ικανότητες, θα είστε σε θέση να ψυχολογήσετε και να κρίνετε σωστά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θερμή και διαλλακτική στάση θα έχετε στο πρώην ταίρι σας, επιθυμία σας θα είναι να λήξει η απόσταση, οι συζητήσεις σας θα κλείσουν με επανένωση. Σε περίπτωση που είστε σε σταθερό δεσμό και επιθυμείτε δεσμεύσεις, χειριστείτε την κατάσταση χωρίς πίεση και ανυπομονησία.