Σεργιανίζοντας… Μουσικό Σχολείο Κατερίνης (φωτο)

258

Ο Σύλλογος γονέων του Μουσικού σχολείου Κατερίνης θα ήθελε να εκφράσει τις πιο θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους μουσικούς και καλλιτέχνες (Μάνο Αχαλινωτόπουλο, Βιολέτα Ίκαρη, Λευκοθέα Φιλιππίδη, Παναγιώτη Τουρνά, Αδελφοί Ραφαηλίδη,τον Γιώργο Γλυκοκόκαλο, Λιναρδάκη Γιώργο, Ρογάρη Δημήτρη, Σφακιανάκη Χρήστο) που έλαβαν μέρος στη μεγάλη συναυλία του σχολείου που πραγματοποιήθηκε 3 Ιουλίου 2024 στο αρχαίο θέατρο του Δίου.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς και τη διευθύντρια του σχολείου μας, Μαρία Κορύτσα που με απαράμιλλη αφοσίωση συνέβαλαν στην προετοιμασία και πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τις μαθήτριες και τους μαθητές που πλαισίωσαν τη συναυλία με την φρεσκάδα και το ταλέντο τους, τους γονείς των μαθητών/τριών για την συνεργασία και κατανόηση απέναντι στις πολύωρες πρόβες οι οποίες υπήρξαν αναγκαία προϋπόθεση για το άρτιο μουσικό αποτέλεσμα που παρακολουθήσατε.

Ευχαριστούμε επίσης από καρδιάς τον υπεύθυνο για την μουσική επιμέλεια Νεκτάριο Παπαγεωργίου, τον υπεύθυνο παραγωγής Χρήστο Τασχουνίδη, τον διευθύνοντα της χορωδίας, Κεραμάρη Κανάρη, τον υπεύθυνο ορχήστρας Σταύρο Παπασταύρου, την Ελισάβετ Σφέτσα για την επιμέλεια των κειμένων και τον σκηνοθέτη της εκδήλωσης, Κώστα Μυστακίδη για την άψογη συνεργασία.

Φυσικά είμαστε ευγνώμονες και για την ομάδα εικόνα & ήχου του ΜΣΚ, όπως θερμά ευχαριστούμε και τους πολιτιστικούς και χορευτικούς συλλόγους (Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας – Το Ξαθέρι, Εύξεινος Λέσχη Περιστάσεως, Θρακική Εστία Κατερίνης, Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Κορινού Εύξεινος Πόντος, Πολιτικό Σωματείο Κατερίνης Χορός & Τέχνη, Πολιτιστικό Σωματείο Χοροστάτες Κατερίνης, Πολιστιστικός Σύλλογος Σεβαστής, Πολιτιστικός Σύλλογος Σ. Σταθμού Κατερίνης, Ποντιακός Σύλλογος Παναγία Σουμελά Κατερίνης, Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας) που χρωμάτισαν την εκδήλωση καθώς και τους χορηγούς για την γενναιόδωρη υποστήριξη τους.

Φυσικά είμαστε ευγνώμονες και για το Φεστιβάλ Ολύμπου, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μας και μας πρότεινε να κάνουμε την έναρξη αυτού του μεγάλου θεσμού, καθώς και για τους εθελοντές και συνεργάτες της συναυλίας.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια και το Επιμελητήριο για την οικονομική υποστήριξη και τα αστικά ΚΤΕΛ και τα Euro Taxi Κατερίνης για την μεταφορά των παιδιών μας στο αρχαίο θέατρο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την.παρουσία τους η υπουργός Πολιτισμού κ.Μενδώνη, η οποία κήρυξε και την έναρξη του Φεστιβαλ, ο κ.Αλέξης Κωστάλας και πλήθος τοπικών παραγόντων.

Πιο πολύ όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κοινό της πόλης και τις φίλες και τους φίλους του Μουσικού σχολείου Κατερίνης για την αγάπη, στήριξη και υπομονή σε μια μουσική εκδήλωση που ξεκίνησε ως δίωρη συναυλία αλλά κατέληξε να είναι τελικά ένα πολύωρο σεργιάνι σε όλες τις γειτονιές της πατρίδας μας!

Καλή αντάμωση!

Φωτογραφίες από τον μοναδικό @Apostolis Grinias

Ήχος/ Φωτισμός Δρούγκας Αλέξης