Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (6/07)

167

Σήμερα η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην 14η μοίρα του Καρκίνου είναι υποστηρικτική για νέα ξεκινήματα, τα οποία θα βασίζονται σε αποφάσεις που θα πάρεις με βάση τα συναισθήματα σου. Οι όψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης καταδεικνύουν πως οτιδήποτε έχει σχεδιαστεί προσεκτικά είναι πάρα πολύ πιθανό να πετύχει. Η παρόρμηση δεν θα είναι καθόλου βοηθητική γι’ αυτό προσπάθησε να την αποφύγεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα, τα νέα είναι ευχάριστα φίλοι Κριοί για τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και τους στόχους που έχετε θέσει στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Μαγνητίστε τα βλέμματα του αντίθετου φύλου, κατακτήστε τις επιθυμίες σας οι αδέσμευτοι, επιστρατεύοντας την γοητεία και τον εσωτερικό σας δυναμισμό, ξεμυαλιστείτε κεραυνοβόλα από ένα υπέροχο ειδύλλιο, φλερτάρετε με μια νέα γνωριμία, πάρτε πρωτοβουλίες στην σχέση σας οι ζευγαρωμένοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει γεγονότα αισιόδοξα και συναισθηματικά, στις συναντήσεις σας θα γίνουν συζητήσεις που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, σε εσάς τους χωρισμένους θα δοθεί η ευκαιρία της δεύτερης αρχής. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανεβάσει τη διάθεση σας, τα εξομολογητικά του λόγια θα τονώσουν τις διαθέσεις σας. Εσείς που είστε σε σχέση, θα εστιάσετε στην αξία των αισθημάτων, αφήνετε στην άκρη εγωισμούς και ανταγωνίστηκες κόντρες.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αναδείξτε τις αρχηγικές σας ικανότητες σήμερα αγαπητοί Ταύροι, είτε σε καταστάσεις και γεγονότα που αφορούν στην δουλειά σας και στην σχέση σας με τους συνεργάτες σας, είτε σε θέματα που επηρεάζουν την ερωτική σας καθημερινότητα. Οργανώστε οι ζευγαρωμένοι ένα υπέροχο, ρομαντικό ταξίδι με τον ερωτικό σας σύντροφο, προβάλλετε την εξυπνάδα, το κοφτερό μυαλό και την ζωντάνια σας, για να αποσπάσετε το ενδιαφέρον του δεσμού σας, πλημμυρίστε την ζωή σας με φρεσκάδα και τρυφερότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, διαγράφετε παλιές συναισθηματικές πληγές, παίρνετε απόφαση να ξεχάσετε τις αποτυχίες, προχωρείτε με ανέμελη διάθεση και αισιόδοξη σκέψη. Εσείς που είστε σε σχέση, με το ταίρι σας λύνονται οι συναισθηματικοί κόμποι, θα έχετε συζήτηση που θα αποκαλύψει τα πραγματικά αισθήματα. Σήμερα θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα σας απελευθερώσει από τυχόν καχύποπτες σκέψεις, περνάτε σε περίοδο συναισθηματικής σταθερότητας και αμοιβαίας αγάπης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η ημέρα επηρεάζεται περισσότερο από τα στοιχεία της λογικής και του ρεαλισμού, παρά του συναισθηματισμού και της ευαισθησίας, για αυτό το λόγο φίλοι Δίδυμοι βρείτε χρόνο αποκλειστικά για τον εαυτό σας, ανακαλύψτε τα μυστικά της καρδιάς του άλλου σας μισού, ξεκαθαρίστε πρόσωπα και καταστάσεις που στήνουν παγίδες στην δουλειά σας, ελέγξτε τον κοινωνικό σας περίγυρο για σχόλια που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή, απαλλαχτείτε από τις αντιπαραθέσεις που σας χωρίζουν από τον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι σήμερα θα ονειροπολήσετε και θα ελιχτείτε, θα καταφέρετε να ξεφύγετε από καταστάσεις άγχους και ψυχολογικού στρες. Οι κινήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες, στην επικοινωνία σας θα είστε εκδηλωτικοί και αυθόρμητοι. Θα υπάρξουν συναντήσεις που θα φέρουν αισιοδοξία στον συναισθηματικό σας κόσμο, ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο καρδιάς θα ανανεώσει διαθέσεις και βλέψεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ακολουθώντας πιστά το ένστικτο και την συνείδησή σας σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι, επιστρατεύοντας την διπλωματία και την αισιοδοξία σας, δίνοντας περισσότερη σημασία και προσοχή στις λεπτομέρειες των σημαντικών επιλογών και των ουσιαστικών αποφάσεων που καλείστε να πάρετε σε όλους τους τομείς της προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής, κερδίζετε την καταξίωση, την δικαίωση και το θαυμασμό των ανθρώπων που σας στηρίζουν και του ερωτικού σας συντρόφου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, νέο τρόπο αντιμετώπισης θα επιλέξετε σχετικά με καταστάσεις που σας δυσκολεύουν, τώρα θα καταφέρετε να βρείτε τον σωστό τρόπο για να απεγκλωβιστείτε από την πίεση. Με αποφασιστικό τρόπο θα δοκιμάσετε καινούργια μέθοδο επικοινωνίας, επιθυμία σας θα είναι να φέρετε ισορροπία και σταθερότητα στη σχέση σας. Άνοιγμα νέας γνωριμίας θα υπάρξει επάνω σε τυχαία συνάντηση, θα σας δοθεί ευκαιρία να ζήσετε ευχάριστες περιπέτειες.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Οι αρκετά ευνοϊκές, πλανητικές συγκυρίες φίλοι Λέοντες, σας φέρνουν τυχερές και ευχάριστες ειδήσεις σήμερα, για την δουλειά σας και την οικονομική σας αποκατάσταση, ταυτόχρονα δε είναι μια ημέρα εξίσου ερωτική και δημιουργική, για να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι συναισθηματικές επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας με τον άνθρωπο που σας συντροφεύει. Οι αδέσμευτοι τακτοποιείστε πάσης φύσεως εκκρεμότητες με το παρελθόν, ξεχάστε τις πληγές σας και φλερτάρετε έντονα με μια νεογέννητη γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, φεύγουν τάσεις κυκλοθυμίας, σταθερότητα θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο. Η ειλικρίνεια στις προσωπικές σας συνομιλίες θα βάλει τα πράγματα σε τάξη αποτρέποντας παρεξηγήσεις και εντάσεις. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, σε συναναστροφές και ξαφνικές συναντήσεις θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας ενθουσιάσουν. Η απογοήτευση θα σας εγκαταλείψει μια και καλή, σε αυτό θα συμβάλει πρόσωπο που στόχο θα έχει να εγκατασταθεί μόνιμα στη ζωή και στην καρδιά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μήπως είναι καλύτερα σήμερα να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα από τον καθένα αγαπητοί Παρθένοι; Να ασχοληθείτε με την πρακτική και ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων που σας απασχολούν, να δείξετε μεθοδικότητα και σοβαρότητα στην ερωτική σας ζωή, γιατί θα εκπλαγείτε θετικά από την συναισθηματική ετοιμότητα και την τρυφερότητα που εκπέμπει το ταίρι σας. Απενεργοποιείστε όλους τους ερωτικούς μηχανισμούς που σας πηγαίνουν στο χθες, μπλοκάροντας το αύριο του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει ισορροπία στον συναισθηματικό σας κόσμο, καταλαγιάσει η αντιδραστικότητα, θα έχετε τη διάθεση για ήρεμους διαλόγους και εποικοδομητικές συζητήσεις. Το παρουσιαστικό σας θα είναι ποθητό και ερωτεύσιμο, ιδιαιτέρως γοητευτικοί θα φανείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που η εξωτερική του εμφάνιση θα τραβήξει την προσοχή σας. Αξιοποιήσετε το άνοιγμα που θα σας δοθεί, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να βιώσετε δυνατά αισθήματα έλξης και αγάπης.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μπορεί να μην έχετε διάθεση σήμερα να αντιμετωπίσετε την στυγνή πραγματικότητα φίλοι Ζυγοί, να έχετε την ανάγκη να ονειροπολήσετε, να ξεφύγετε από την αμφίρροπη και θορυβώδη καθημερινότητά σας, χαλαρώνοντας με τους αγαπημένους φίλους και τα προσφιλή σας άτομα. Μην έχετε ενοχές αν δεν προλαβαίνετε τα πάντα στην δουλειά σας, αφήστε χώρο για τις προσωπικές, συναισθηματικές σας επιθυμίες, εκπληρώστε τους πόθους σας στην αγκαλιά της σχέσης σας, αναγεννήστε τον δεσμό σας με κέφι και χαρά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα είστε διορατικοί, η διαίσθηση σας θα είναι έντονη. Σήμερα η κρίση σας θα είναι πολύ σωστή, θα καταφέρετε να εξακριβώσετε και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Η ανάγκη σας για σταθερότητα και ισορροπία θα σας οδηγήσει σε πράξεις άμεσες, εσείς οι τσακωμένοι ή χωρισμένοι θα τα βρείτε με το ταίρι σας, αναλυτικές συζητήσεις θα λύσουν τις μεταξύ σας διαφορές. Η γοητεία και η ελκυστικότητα σας θα είναι έντονη, έρχονται θερμά γεγονότα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δείξτε σήμερα την πληθωρική σας διάθεση αγαπητοί Σκορπιοί προς τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, κάντε πράξη τις ιδέες και τα πιστεύω σας για τις γνώσεις και την μάθηση που θέλετε να αποκτήσετε, εμπλουτίστε με όσο περισσότερη γενναιοδωρία μπορείτε τον εσωτερικό σας κόσμο, γιατί επίκεινται σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή, που έχουν σαν στόχο να εξάρουν τις αισθήσεις σας και σαν σκοπό να σας πλανέψουν σε μια συναισθηματική πραγματικότητα μακριά από φόβο και ανασφάλειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, εσάς τους από καιρό χωρισμένους θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη για καινούργια γνωριμία, αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, θα εκδηλωθείτε με απελευθερωμένο τρόπο χωρίς προκαταλήψεις και ταμπού. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, εσείς οι τολμηροί θα φλερτάρετε και θα βγείτε κερδισμένοι, επάνω σας θα εστιάσει πρόσωπο που θα σας φανεί ιδιαιτέρως ελκυστικό. Εσείς που είστε σε σχέση, στο ταίρι σας θα εμφανιστείτε  δοτικοί, ξεκάθαροι και ειλικρινείς, δεν θα υπάρξουν μεταξύ σας εντάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Κινηθείτε σήμερα περισσότερο με τον συναισθηματισμό και λιγότερο με την λογική πλευρά των πραγμάτων που επηρεάζουν την δουλειά και τις διαπροσωπικές σας επαφές φίλοι Τοξότες, για να διαισθανθείτε τις θετικές αλλαγές που έρχονται, για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τους φίλους και την σχέση σας, για να ανταποκριθείτε στην τρυφερή πρόταση μιας νέας γνωριμίας οι αδέσμευτοι, που φέρνει χαρά στην ζωή σας. Οι ζευγαρωμένοι αισθανθείτε τις αληθινές προθέσεις του δεσμού σας για το άμεσο μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, συγκαταβατική και αισιόδοξη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ευχάριστες συναντήσεις και ξεκάθαρα λόγια θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Έντονη συζήτηση θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας, θερμές εξομολογήσεις θα ακουστούν, προετοιμαστείτε  η κουβέντα σας θα έχει συναισθηματικό βάθος. Δείξτε εμπιστοσύνη, στόχο θα έχει να παραμείνει στο πλευρό σας ως σταθερό ταίρι. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμή συνάντηση ευχάριστης κατάληξης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είναι μια ευοίωνη ημέρα αγαπητοί Αιγόκεροι για να τα ξαναβρείτε με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας, για να απομονώσετε τα προβλήματα και τις δυσκολίες της δουλειάς σας και να αφιερώσετε χρόνο σε ένα ταξίδι προσωπικής αναζήτησης της αγάπης όσοι είσαστε αδέσμευτοι, οι δε ζευγαρωμένοι να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας με μυστηριώδη και αισθησιακό τρόπο, αναζητώντας πρωτότυπες, συντροφικές στιγμές, να διαισθανθείτε εκ βαθέων τα θέλω του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, συμφιλιωτική και ειρηνική η συμπεριφορά σας. Όμορφες συναντήσεις και ευχάριστες συζητήσεις θα δώσουν νέα πνοή στη ζωή σας. Θερμή θα είναι η καρδιά σας με έντονη τη διάθεση να βελτιώσετε τις επαφές και τις σχέσεις σας. Εσείς που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας θα βρείτε τη σωστή δίοδο επικοινωνίας, αφήνετε κόντρες και θυμούς, τώρα θα επικεντρωθείτε στην ουσία των αισθημάτων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Διαθέτετε έντονη διάθεση σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι, ίσως γιατί θέλετε να εξουσιάσετε με τις ιδέες και τα πλάνα σας τους γύρω σας, πιθανόν γιατί υπάρχει μέσα σας η ανάγκη να ικανοποιήσετε τις επιδιώξεις και τους στόχους στην δουλειά σας, από την άλλη πλευρά, καλό θα είναι να διεκδικήσετε το δίκιο στην σχέση σας με χαμηλό προφίλ και ήρεμους τόνους τέτοιους, ώστε να προσελκύσετε τα πλουσιοπάροχα και γενναιόδωρα συναισθήματα του δεσμού σας, βάζοντας τέλος στα προβλήματα και τα μπερδέματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε, να επανασυνδεθείτε και να βρείτε τη συναισθηματική ασφάλεια που αναζητάτε. Θα είστε εξοπλισμένοι με αισιοδοξία, με ανέμελη διάθεση και με έντονη την ανάγκη να επουλώσετε συναισθηματικές πληγές. Εσείς οι ελεύθεροι που προσμένετε νέα αρχή, εκδηλώστε τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα έχει θερμές και ειλικρινείς βλέψεις για εσάς.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Αποφύγετε τα ακραία και επώδυνα συναισθήματα φίλοι Ιχθύες, σήμερα, είτε αυτά προέρχονται από χαρούμενες καταστάσεις, είτε επηρεάζονται από τελεσίδικες εξελίξεις στην δουλειά και την συναισθηματική σας ζωή, δείξτε καλοσύνη και συγκαταβατικότητα στους φίλους και το ταίρι σας, ολοκληρώστε μια σοβαρή συζήτηση με τον δεσμό σας, στηριχτείτε περισσότερο στις πράξεις που θα δικαιώσουν τις αποφάσεις και τις επιλογές σας, παρά στις υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα έντονη θα είναι μέρα σας, έρχονται συναντήσεις, συζητήσεις και ευχάριστες προτάσεις. Τηλεφώνημα και ραντεβού θα έχετε με το πρόσωπο που από καιρό έχετε στην καρδιά και στη σκέψη σας, οι επαφές σας θα αναθερμάνουν τα αισθήματα σας. Ευνοϊκά και απρόσμενα ανοίγματα θα υπάρξουν και για εσάς τους μόνους και ελεύθερους. Καταφθάνει νέα γνωριμία που θα ανανεώσει την καρδιά σας,  αποκτά καινούργιο νόημα η ζωή σας.