Ο Κατά Φαντασίαν Εραστής …. αποκαλύφθηκε στο Πλατανόδασος (φωτο, video)

429

Της Μαρίας Βούλγαρη,

…… και οι θεατές γέλασαν με την ψυχή τους!

Για ακόμη μια φορά ο σκηνοθέτης και ηθοποιός και ιδιοκτήτης του θεάτρου Commedia , Θανάσης Μαργαρίτης μας έκανες όλους εμάς που την Παρασκευή το βράδυ στο Πλατανόδασος είδαμε την παράσταση “Κατά Φαντασίαν Εραστής” – την οποία ο ίδιος σκηνοθέτησε – να γελάσουμε και να ξεχάσουμε έστω και για λίγο αυτά που μας απασχολούσαν!

Ο σύζυγος κοντά στα πενήντα, η σύζυγος γύρω στα είκοσι, το διαζύγιο και η κρίση μέσης ηλικίας απο εκείνον, τα ερωτηματικά και η επιβεβαίωση σε νέες γνωριμίες που οδηγούν στην απογοήτευση, μπλεξίματα με έξυπνες ατάκες που διαδέχονται η μία την άλλη και στο τέλος η αποδοχή της αλήθειας!

Ευχάριστη έκπληξη η εμφάνιση επί σκηνής της αγαπητής Ειρήνης Τζέκου, για την οποία ευχόμαστε να την ξαναδούμε σύντομα και σε άλλη παράσταση!

Δροσερές και όμορφες παρουσίες απο νέα παιδιά τα οποία επάξια απέδειξαν το ταλέντο τους.

Να πούμε επίσης ότι η επιλογή του χώρου (Πλατανόδασος) ο οποίος είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για την παράσταση ήταν μια επιλογή απο τις καλύτερες! Ξεφύγαμε απο τις κλασικές αίθουσες και τα γνωστά μέρη. Θανάση Μαργαρίτη περιμένουμε με αγωνία την επόμενη παράσταση σου.

Έπαιξαν: Θανάσης Μαργαρίτης, Αναστασία Πολυχρονίδου, Δημήτρης Μπέης, Ευη Καζαντζίδου, Νίκος Ραφαηλίδης, Αλεξάνδρα Δάφνη, Σταυρούλα Μαυρομάτη, Ελεονώρα Κεσίδου, Δωροθέα Γουρμάνου.

Φιλική συμμετοχή Ειρήνη Τζέκου.

Σκηνικά κοστούμια Ειρήνη Τζέκου.

Ήχος και φως, Χάρης Καλούσης.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ