Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (24/06)

523

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα.

Η Σελήνη θα περάσει σήμερα στον Υδροχόο και θα συναντήσει στην πρώτη μοίρα τον Πλούτωνα, καταδεικνύοντας πως η ήμερα ίσως να ξεκινήσει με κάποιες «πιέσεις» (είτε συναισθηματικές είτε λόγω υποχρεώσεων της καθημερινότητας) οι οποίες όμως όσο περνούν οι ώρες θα γίνονται λιγότερο απαιτητικές. Δώσε προσοχή σε ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθείς μέχρι και το μεσημέρι, καθώς αυτά φαίνεται πως θα σε επηρεάσουν αρκετά. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα, δημιουργικές θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν, σας δίνω τη συμβουλή να χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοσυγκράτηση και οργανωμένη σκέψη. Η μέρα σας θα έχει επαφές και εξελίξεις που θα καθορίσουν την επαγγελματική σας πορεία και εξέλιξη γι αυτό θα πρέπει να φανείτε οξυδερκείς, σήμερα θα παρθούν αποφάσεις. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε στάδιο οικονομικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για κάποια αγοροπωλησία, προσπαθήστε να κινηθείτε ώριμα και συνετά, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες.

Σήμερα κάποιοι από εσάς ίσως να συγχυστείτε, προσπαθήστε να ελέγξετε τις απότομες ή νευρικές αντιδράσεις, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις ακρότητες. Σε θέματα οικογενειών υποθέσεων καλό θα είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, πράξτε με εγκράτεια και συγκατάβαση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και στόχευση. Σε συγκεκριμένα ερωτικά σας ζητήματα θα προχωρήσετε σε δημιουργικές και αποτελεσματικές πράξεις, βγαίνοντας από το στάσιμο κατεστημένο που επικρατεί αυτή τη στιγμή. Στις συζητήσεις σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα κερδίσετε εμπιστοσύνη και εκτίμηση, σήμερα θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε σε θέματα, που στο παρελθόν οι προσπάθειες σας είχαν αποτύχει.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα, είστε σε θέση να αντιληφτείτε τα προτερήματα σας, ωστόσο προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε και τις αδυναμίες σας με σκοπό να προστατευτείτε απ αυτές. Προσοχή στον βαθμό ριψοκινδυνότητας που θα έχουν οι ενέργειες και οι καινούργιες σας επιλογές. Μια πρόταση κάπως απρόσμενη θα σας προτρέψει στο να αναλάβατε ρίσκα και να προχωρήσετε με αποφασιστική διάθεση, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε και να προνοήσετε. Σας δίνω τη συμβουλή να μην επιχειρήσετε να βαδίσετε σε τεντωμένο σκοινί, προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά.

Ακολουθήστε την ανάγκη σας για ρίσκο και αλλαγές, όμως κινηθείτε με μέτρο, περιορίστε την υπερβολική αυτοεκτίμηση, μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό σας. Ίσως να εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι και αντιδραστικοί, επιρρεπείς θα είστε σε κόντρες, προσπαθήστε να ρεγουλάρετε τις εξάρσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα εμφανίσετε επιμονή και έντονη τη θέληση για διεκδίκηση, ωστόσο, προσοχή να μην εγκλωβιστείτε στις προσωπικές σας εμμονές και ξεφύγετε απ’ το στόχο σας. Σοβαρός, ευγενικός και ώριμος θα είναι ο τρόπος που θα εκδηλώσετε τα αισθήματά σας. Σήμερα δε θα αποφύγετε συζητήσεις γύρω από μελλοντικά θέματα και θα σας βγει σε καλό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δεκτικότητα, αποδοχή και εξωστρέφεια. Αισιόδοξη και αρκετά απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας.. Σήμερα θα αποφύγετε καταστάσεις που θα απαιτούν υποσχέσεις, δεν θα θελήσετε να δεσμεύσετε το μέλλον σας ή να περιορίσετε την ελευθερία επιλογής.

Στόχος σας θα είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις, υποχρεώσεις ή οφειλές που σας δημιουργούν άγχος γι’ αυτό θα τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, δεν θα αποφύγετε τις άμεσες και ουσιαστικές ενέργειες. Στις συζητήσεις σας προσωπικές και φιλικές ή κοινωνικές θα υπάρξει διαλλακτικότητα στη διάθεση σας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε, να συμπονέσετε, και να δεχτείτε την διαφορετικότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η μέρα σας φέρνει νέες ευκαιρίες, ένα τυχερό συμβάν θα δώσει λύση σε περίπτωση πρόσφατου χωρισμού. Η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να τα πείτε και να τα βρείτε με το πρώην ταίρι σας, αρκεί να έχετε τη διάθεση να ξαναβάλετε αυτό το πρόσωπο στη ζωή σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις εγωιστικές ενέργειες για σήμερα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα είστε σκεπτικοί και αναλυτικοί, δε θα σταθείτε στην επιφάνεια, θα αναζητήσετε εξηγήσεις και λύσεις. Αναμνήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα θυμηθείτε παρελθοντικά συμβάντα, θα εστιάσετε περισσότερο στην συναισθηματική όψη των καταστάσεων και όχι τόσο στον ψυχρό ρεαλισμό. Σε οικονομικά ζητήματα θα προτιμήσετε τις επενδυτικές κινήσεις, ουσιαστικά στόχος σας θα είναι να σταθεροποιήσετε και όχι να ανεβάσετε τον δείχτη αβεβαιότητας.

Σε συναισθηματικό επίπεδο αν τσακωθήκατε με κάποιο συγκεκριμένο άτομο θα γίνουν κινήσεις συμφιλίωσης, σε περίπτωση που δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις από λάθος εντυπώσεις ή παραποιημένα λόγια τώρα θα καταφέρετε να εξηγήσετε και να επαναφέρετε την μεταξύ σας ισορροπία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας δε σας αφήσει να υποκύψετε σε ηττοπάθειες, θα αντισταθείτε σε καταστάσεις ή συναισθήματα που σας δυσκολεύουν, καταφέρνοντας τελικά να βρείτε την άκρη του νήματος. Εσείς που είστε χωρισμένοι, θα βρείτε τρόπο να μηδενίσετε τα λάθη και να ξεκινήσετε τη σχέση σας και πάλι από την αρχή, αυτή τη φορά στηριζόμενοι σε μια απολύτως ρεαλιστική βάση.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα, τρέξτε τις υποθέσεις σας, μην παραμελήσετε καταστάσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν, περάστε σε οριστικές λύσεις θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για διαφοροποιήσεις. Τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως για να βγείτε από την στασιμότητα θα πρέπει να αναλάβετε δημιουργική δράση, όσο αδρανείτε τόσο θα υπάρχουν καθυστερήσεις. Έρχεται προοπτική νέου επαγγελματικού ανοίγματος  θα σας δώσω τη συμβουλή να δεχτείτε την πρόταση,  προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες, στο χέρι σας θα βρίσκεται η προσωπική σας εξέλιξη.

Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα μέσω διαδικτύου, μιλήστε και εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό. Αποφύγετε τις αναβολές και τις ακυρώσεις για να μπορέσετε να βγείτε από καταστάσεις αβεβαιότητας θα πρέπει να κινηθείτε αποφασιστικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σοβαρότητα θα δείξετε στα εξομολογητικά λόγια που θα ακούσετε από πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρεί για εσάς κρυφό ερωτικό ενδιαφέρον. Η σημερινή όψη θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας, θα νιώσετε ισχυροί και αποφασισμένοι να κινηθείτε χωρίς υποχωρήσεις. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, σήμερα θα περάσετε σε έντονες συζητήσεις, η κουβέντα σας θα κλείσει με ευχάριστη κατάληξη, ενδεχομένως δεσμευτικής απόφασης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα, για εσάς τους ψυχολογικά ταλαιπωρημένους ή κουρασμένους ανανεώνεται ο τρόπος σκέψη σας, τυχόν αισθήματα ηττοπάθειας λαμβάνουν τέλος. Αλλάζουν τα συναισθήματα σας, αποκτάτε αυτοπεποίθηση και ψυχική δύναμη, τώρα δεν θα εμποδίσουν τη δράση σας ατοπίες φοβίες για αποτυχία ή απόρριψη. Το εμπόδιο που πάγωνε μια χρηματική σας υπόθεση φεύγει, έρχονται χρήματα στα χέρια σας, ίσως να πρόκειται για ποσό που από καιρό διεκδικούσατε ή σας το χρωστούσαν.

Θα έχετε τη διάθεση για αγορές και κατανάλωση, προσοχή μην παρασυρθείτε σε οικονομικές σπατάλες, διαχειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας. Πρόβλημα που δημιουργήθηκε από οικογενειακό σας άτομο το κατευθύνετε πλέον σε πορεία λύσης, ηρεμεί η ψυχολογία σας. Με δική σας πρωτοβουλία θα γίνει ξεκαθάρισμα που θα σβήσει τα κακώς κείμενα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα δυναμικές και συνειδητές θα είναι οι ενέργειές σας, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι λογικές, υπεύθυνες, όλες θα στοχεύουν στη μελλοντική σας εξέλιξη. Ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα κάνει προσπάθεια επανένωσης. Οι πράξεις αγάπης που θα γίνουν από την πλευρά του, θα στηρίζονται στην ειλικρίνεια, καλό θα είναι να τις εκτιμήσετε. Αν ακόμα έχετε αισθήματα γι’ αυτό το άτομο, δείξτε εμπιστοσύνη, δε θα υπάρξει δεύτερο γεγονός απογοήτευσης.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα, ορεξάτοι θα είστε για συζητήσεις και επικοινωνιακές επαφές ωστόσο σε περίπτωση που σας πιέσουν προσοχή στις σπασμωδικές και παρορμητικές ενέργειες. Σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας ανησυχεί έντονο θα είναι το προαίσθημα σας, θα είστε σε θέση να διαισθανθείτε, αν χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις στηριχτείτε στο ένστικτο σας. Εσείς οι αγχωμένοι αποβάλετε την ανησυχία, μη εγκλωβίζεστε χωρίς λόγο σε ανασφάλειες που ουσιαστικά δεν στηρίζονται σε γεγονότα αλλά σε υποσυνείδητες φοβίες.

Αυθορμητισμός και απελευθερωμένη σας διάθεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ίσως να μην λείψουν από πλευράς σας οι  πράξεις ανατροπής. Βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από ψυχοφθόρες καταστάσεις που σας επιβαρύνουν ψυχολογικά και ορίζουν τις κινήσεις σας.  Εστιάστε στα φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα, εκδηλωθείτε και ανοιχτείτε συναισθηματικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, εγκράτεια θα σας φέρει η σημερινή όψη, σύνεση και ωριμότητα θα έχουν οι πράξεις σας, οι αποφάσεις σας θα παρθούν κατόπιν σοβαρής σκέψης. Θετική απάντηση θα δώσετε στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει με στόχο την επανασύνδεση, θα λάβετε εξηγήσεις, θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα σας ωθήσουν στην επιλογή της δεύτερης ευκαιρίας. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια και στις εκμυστηρεύσεις που θα ακούσετε, θα υπάρξει ειλικρίνεια, η επιθυμία της σταθερής σχέσης θα είναι πλέον κοινή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα, έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας, θα θέσετε νέες επαγγελματικές επιδιώξεις, μακροχρόνια θα γίνουν τα πλάνα σας, τώρα διαφοροποιείτε τους στόχους σας. Με αισιοδοξία και ανάγκη για διαφάνεια θα χειριστείτε σκοτεινές υποθέσεις ή ζητήματα για τα οποία υπάρχουν κενά και σας δημιουργούν καχύποπτες σκέψεις. Στις συζητήσεις σας θα δώσετε έκταση, θα αναζητήσετε εξηγήσεις, θα περάσετε σε αναλύσεις, κλείνετε υπόθεση που σας είχε κουράσει τον τελευταίο καιρό.

Αισιόδοξες πληροφορίες θα σας δώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας αλλάξει τρόπο σκέψης και στάσης σχετικά με ένα επαγγελματικό σας ζήτημα. Έρχονται έντονες συναισθηματικές ανατροπές, ξεκαθαρίζουν ζητήματα που σας δημιουργούσαν απορίες. Τα γεγονότα θα σας παρακινήσουν να πάρετε νέες αποφάσεις, η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να δώσετε τις απαιτούμενες λύσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι προχωρήσετε σε ριζοσπαστικές κινήσεις, ίσως και σε δεσμευτικές ενέργειες. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, σήμερα θα επεκταθείτε σε καινούργιες γνωριμίες, αξιοποιώντας τα απρόοπτα ανοίγματα που θα προκύψουν. Ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η συνάντηση με πρόσωπο ελκυστικό, ωστόσο μη βιαστείτε να προκαθορίσετε την εξέλιξή σας, αποφύγετε τις επίμονες ή πιεστικές πράξεις, μην πέσετε στην παγίδα της ανυπομονησίας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, εσείς που θέλετε να περάσετε σε διεκδικήσεις θα βρείτε πρόσφορο έδαφος, όμως οι ενέργειες σας δε θα πρέπει να υποκινούνται από τον υπερβολικό ενθουσιασμό, για να μην γίνουν σφάλματα φροντίστε να είναι σκεπτόμενες οι πράξεις σας, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις. Σε θέματα επαγγελματικά, τα βήματα σας θα πρέπει να είναι μελετημένα, οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Αν σκεφτείτε με ορθολογισμό θα είστε σε θέση να αναθεωρήσετε για απόψεις ή για αρνητικές ενέργειες που έγιναν από πλευράς σας στο παρελθόν.

Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για διαφοροποιήσεις, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε διαπραγματεύσεις αλλά και διαφόρων ειδών συναισθηματικές υποθέσεις. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν νέα ανοίγματα, προσπαθήστε να αλλάξετε και να διορθώσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα το εικοσιτετράωρο σας θα είναι ιδιαιτέρως δημιουργικό, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Τα τηλεφωνήματα θα σας δώσουν την ευκαιρία για ουσιαστική επικοινωνία… Ανοίξτε την καρδιά σας άφοβα, εκδηλώστε αυτό που θα νιώσετε, θα βρείτε άμεση συναισθηματική ανταπόκριση. Κατόπιν θερμού διαλόγου, ένα ερωτικό σας ζήτημα θα βρει οριστική λύση, αν αφορά χωρισμό θα σημειωθεί γεγονός επανένωσης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα οι συζητήσεις που θα γίνουν θα έχουν θετική επίδραση στον τρόπο σκέψη σας, επαγγελματική ανησυχία θα σας διακατέχει. Θα έχετε την ανάγκη για αλλαγές και για νέες αναζητήσεις, σε συνδυασμό με το ότι η ζωτικότητα σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, θα  αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για δυναμικές διεκδικήσεις, κυνηγήστε τις επιθυμίες σας, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τα ανοίγματα με πράξεις ουσιαστικές όχι όμως παρορμητικές.

Εσείς που θέλετε να βγείτε από τη αδράνεια και να δώσετε ώθηση στα γεγονότα θα σας δοθεί το κατάλληλο κίνητρο, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας. Αν θέλετε με τα λόγια σας να πείσετε και να επηρεάσετε αποφύγετε τις ισχυρογνωμοσύνη και τους πεισματικούς αντίλογους. Σε θέματα προσωπικών υποθέσεων μη φανείτε ανένδοτοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα οδηγηθείτε σε σωστές αποφάσεις, θα είστε σε θέση να αναλάβετε το ρίσκο να αλλάξετε το κατεστημένο της ερωτικής ζωής. Έρχονται αλλαγές και νέες γνωριμίες, που θα τις αξιοποιήσετε με τρόπο έξυπνο, συνετό και ιδιαιτέρως δημιουργικό. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να δείξετε σοβαρότητα στις ερωτικές σας συζητήσεις, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ανοίξτε κουβέντα περί επίσημης δέσμευσης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα, ανήσυχη θα είναι η σκέψη σας, με διαφόρων ειδών δραστηριότητες θα ασχοληθείτε, κοινωνικότητα και ζωτικότητα θα βρίσκονται σε ανεβασμένο επίπεδο. Ο εσωτερικός σας κόσμος ενδεχομένως να ταλαιπωρηθεί από κάποια σκαμπανεβάσματα που ουσιαστικά θα δημιουργηθούν από τον άστατο τρόπο σκέψης σας. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να κινηθείτε ανυπόμονα, διατηρήστε τον ενθουσιασμός σας ωστόσο μην απαιτήσετε να γίνουν όλα εδώ και τώρα.

Εσείς οι αγχωμένοι προσπαθήστε να αποφορτιστείτε. Η συνομιλία που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο  θα καταφέρει να ισορροπήσει τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και εναλλαγές. Δεν αποκλείεται να συμβούν απρόοπτα συμβάντα, χαλαρώστε και ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι όψεις της ημέρας θα φέρουν ωριμότητα στον τρόπο σκέψης σας, θα καταλαγιάσουν την αντιδραστική σας τάση, τώρα θα έχετε διάθεση για ήρεμους διαλόγους και εποικοδομητικές συζητήσεις. Αποφασιστική και δημιουργική θα είναι η συμπεριφορά σας, εσείς που έχετε ανοιχτές ερωτικές υποθέσεις θα καταφέρετε να κλείσετε ζητήματα που τα είχατε αφήσει να εκκρεμούν. Το ισορροπημένο σας σκεπτικό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο το άνοιγμα δέσμευσης που θα εμφανιστεί.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα, θα υπάρξουν προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα στάνταρ της καθημερινότητας σας θα διασκεδάσετε και θα ξεδώσετε. Στις επαφές σας και στις συναντήσεις σας θα υπάρξει άνοιγμα για συναισθηματικές συζητήσεις, η σημερινή μέρα ενδείκνυται για προσωπικούς διαλόγους και εξωτερικεύσεις. Για όσους από εσάς τσακωθήκατε ή διαφωνήσατε μέσα σε κλίμα έντασης, έρχεται λύση παρεξήγησης, ξεκάθαρα λόγια θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε και να συνυπάρξετε πλέον με συνεννόηση.

Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, τα καινούργια άτομα που θα γνωρίσετε θα είστε σε θέση να τα αξιολογήσετε και να τα κρίνετε με σωστή αντίληψη, δεν θα πέσει έξω η διαίσθηση σας. Με τα οικογενειακά σας πρόσωπα η στάση σας θα είναι θετική και δεχτική, δε θα υπάρξουν συγκρούσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα σας ανοίξει δημιουργικούς ερωτικούς ορίζοντες, σήμερα δε θα λείψουν οι ερωτικές εκπλήξεις και αλλαγές. Μέσα στη σχέση σας θα κλείσει με επιτυχημένη κατάληξη ένα κεφάλαιο που σας κούρασε και σας αποσυντόνιζε από τα μελλοντικά σας σχέδια. Σήμερα θα νιώσετε ελεύθεροι να κινηθείτε ερωτικά προς όποια κατεύθυνση εσείς επιθυμείτε. Απελευθερώνεστε από αναστολές, οι ερωτικές σας προσεγγίσεις και επιλογές θα βρουν άμεση επιτυχία.