Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (22/06)

725

Σήμερα η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην πρώτη μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω καταδεικνύει την αρχή ενός διαστήματος που θα ολοκληρωθεί τον επόμενο μήνα. Δώσε προτεραιότητα σε αυτά που θέλεις να διευθετήσεις και να ξεμπερδεύεις μαζί τους σε εύλογο χρονικό διάστημα. Θέματα τα οποία αφορούν είτε τη δουλειά είτε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν εξίσου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Επικοινωνιακή θα είναι η μέρα σας, έρχονται ευχάριστες και ελπιδοφόρες προτάσεις που θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να περάσετε σε έναν πιο πρακτικό τρόπο δράσης. Απαλλάσσεστε από αναστολές και ενδοιασμούς, τώρα παίρνατε σε διεκδικήσεις, ωστόσο προσοχή στο τρόπο που θα χειριστείτε τα άτομα του εργασιακού σας χώρου ή τα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας επηρεάσουν. Καλό θα είναι να λείψουν οι απαιτητικές ή εξουσιαστικές διαθέσεις, η αυτοσυγκράτηση θα είναι απαραίτητη σε θέματα διαφωνιών. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, ελεύθερα θα εκφράσετε αυτό που θέλετε, προσπαθήστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας  να τις ολοκληρώσετε και να μην τις αφήσετε στην μέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σοβαρότητα, οργάνωση και ρεαλισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στέρεοι και συνετοί θα είναι οι στόχοι σας. Αποφασιστική και σταθερή θα εμφανιστεί η καρδιά σας, όσοι από εσάς επιδιώκετε μια σταθερή σχέση τώρα θα σας δοθεί η κατάληξη ευκαιρία, είτε με προοπτική επανασύνδεσης είτε με ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Εσείς που δεν ενδιαφέρεστε καθόλου για πρόσωπο από τα παλιά, τότε δείξετε άμεσο ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μελετήστε με ρεαλισμό και ορθολογισμό τα ανοίγματα στις οικονομικές σας συνεργασίες σας και γενικότερα στην επαγγελματική σας επικοινωνία. Θα είστε εφοδιασμένοι με αποφασιστικότητα γεγονός που θα σας βοηθήσει να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που από καιρό εκκρεμούν, ωστόσο μην κινηθείτε αγχωμένα.  Φανείτε διαλλακτικοί, θα καταφέρετε να διατηρήσετε ήρεμο κλίμα μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, θα δοθεί λύση σε θέμα που δημιουργούσε εντάσεις. Ευαισθησία και κατανόηση θα έχει η στάση σας, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς και ζεστούς στο περιβάλλον που κινείστε. Θα έχετε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε ψυχικά σας θέματα σε κοντινά σας πρόσωπα, περάστε σε ουσιαστικές συζητήσεις, μιλήστε με ειλικρίνεια, εσείς οι μπερδεμένοι θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, μια συζήτηση συναισθηματικού ξεκαθαρίσματος θα σας οδηγήσει σταδιακά σε σταθερό δεσμό. Τολμήστε να κάνετε τις επιθυμίες σας πράξη, οι συνθήκες θα είναι ιδανικές, ο δρόμος για σταθεροποίηση και δεσμεύσεις θα είναι ανοιχτός χωρίς εμπόδια ή κινδύνους. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων και ερωτικής επανένωσης.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ομιλητική θα είναι η στάση σας, συγκαταβατικότητα θα δείξετε, θα δοθεί το έναυσμα για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Οργανωμένες θα είναι οι πράξεις και οι επιδιώξεις σας, δεν αποκλείεται να νιώσετε έτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή κάποιες νέες σας ιδέες, θα είστε σε θέση να τα βγάλετε πέρα σε τυχόν δυσκολίες ή  εμπόδια. Η μεθοδική σας τακτική και η δυναμικότητα στην έκφραση σας θα σας βοηθήσουν να περάσετε τις απόψεις σας, θα πείσετε, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή των συνομιλητών σας. Προχωρήσετε εκφραστείτε και προσεγγίστε χωρίς ενδοιασμούς το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό, ανοίγονται δρόμοι υλοποίησης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα αποκτήσετε μια πολύ συγκρατημένη στάση, θα αποφύγετε την εριστική συμπεριφορά και το αντιδραστικό πείσμα. Με συναισθηματισμό θα χειριστείτε τις υποθέσεις μέσα στη σχέση σας, θα αποδειχθεί εφευρετική η σκέψης σας δίνοντας λύση σε δύσκολα ζητήματα. Ανταποκριθείτε με θερμότητα στο διάχυτο ερωτισμό που θα σας εκδηλώσει το ταίρι σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αισιόδοξος θα είναι τρόπος σκέψης σας, συγκρατημένες οι αντιδράσεις σας, έρχονται ξεκαθαρίσματα και δημιουργικές συμφωνίες. Σήμερα θα εστιάσετε στην έκφραση και στον τρόπο ομιλίας σας, θα προσέξετε την κοινωνική σας εικόνα και γενικότερα την προσωπικότητα που βγάζετε προς τα έξω. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας με δημιουργικό τρόπο, θα καταφέρετε να κερδίσετε εμπιστοσύνη και εκτίμηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, μια ερωτική σας επιθυμία θα περάσει προς υλοποίηση, τώρα θα ολοκληρώσετε σχέσεις ή επαφές που αφήσατε στη μέση. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα δημιουργήσει μεταξύ σας συναισθηματική ένταση, ωστόσο θα βρείτε τρόπο να εξομαλύνετε την κατάσταση. Σήμερα εσείς οι ερωτικά μόνοι δε θα αφήστε την μελαγχολία να σας πάρει από κάτω.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Απελευθερωμένα και τολμηρά θα είναι τα λόγια σας, δε θα υπάρξει δισταγμός στον τρόπο έκφρασης σας. Στις επαγγελματικές σας διεκδικήσεις και συζητήσεις αν θέλετε να ασκήσετε επιρροή θα πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αιχμηρές κουβέντες. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσει να κυριαρχήσετε, διαύγεια, αισιοδοξία και δημιουργικό πείσμα θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία σας, στις τρέχουσες υποθέσεις σας  θα υπάρξει δίοδος διεκπεραίωσης. Για εσάς που αντιμετωπίζετε οικονομική στενότητα έρχονται προτάσεις και συνεργασίες, στρώνεται πρόσφορο έδαφος για κερδοφόρες επιλογές. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και περάστε σε διεκδικήσεις, ωστόσο αποφύγετε τις υπερβολές. Στον οικογενειακό σας τομέα, αναλυτική συζήτηση θα λύσει πρόβλημα ή παρεξήγηση που σας είχε στεναχωρήσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή όψη θα ενισχύσει τις ηγετικές και δημιουργικές σας τάσεις, θα νιώσετε την ανάγκη να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε, δεν αποκλείεται να βάλετε στόχους δέσμευσης ίσως και επισημοποίησης. Αν σκέφτεστε να περάσετε σε δυναμικές προτάσεις, να το κάνετε, η τύχη θα είναι ευνοϊκή με τους τολμηρούς, θα λάβετε θερμές απαντήσεις που θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά και ερωτικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αναλυτική θα είναι η σκέψη σας, θα εκφραστείτε με ειλικρίνεια και θετική διάθεση. Ομαλά θα εξελιχτούν οι επαφές σας, η στάση σας θα είναι συγκαταβατική. Θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να αναδιοργανωθείτε, να αναιρέσετε αρνητικές κουβέντες των προηγούμενων ήμερων, ουσιαστικά θα επανεκτιμήσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Μέσα από έναν αποκαλυπτικό και ειλικρινή διάλογο θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις βλέψεις σας, τόσο τις παροντικές όσο και τις μελλοντικές. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε πρακτικά και συναισθηματικά από τον αρνητικό ή καχύποπτο τρόπο σκέψης. Σε επαγγέλματα ζητήματα ή σε θέματα μελλοντικής εξέλιξης μιλήστε ανοιχτά, διατυπώστε με σαφήνεια τις προτάσεις και τις ιδέες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, μια δελεαστική πρόταση θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας και να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες ερωτικές σας κινήσεις ή επιλογές. Έρχεται προοπτική νέας γνωριμίας μέσω social media, αυτή την φορά θα το περάσετε από κόσκινο το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, δε θα έχετε σκοπό να σπαταλήσετε το χρόνο σας.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, φεύγουν οι ανασταλτικές σκέψεις θα υπάρξει ένα είδος πνευματικής διέγερσης. Η συναισθηματική σας αντίληψη θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να διαισθανθείτε, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Σε προσωπικά θέματα καταφθάνουν θετικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε, να διαφοροποιήσετε και να δώσετε ώθηση στις στάσιμες υποθέσεις. Σε οικογενειακές καταστάσεις θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας, ένα αρνητικό ζήτημα μπαίνει σε πορεία λύσης, αυτή τη φορά θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε με συγγενικά άτομα που οι απόψεις σας είναι διαφορετικές. Αισιοδοξία και ψυχική τόνωση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα βγείτε έξω διασκεδάστε, αν προσπαθήσετε να περάσετε ανέμελα και αναζωογονητικά θα τα καταφέρετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε σχέσεις, να κλείσετε πεδία συγκρούσεων, να τερματίσετε αυταπάτες. Δυναμικές και προσγειωμένες θα είναι οι ενέργειές σας, η σοβαρή στάση με την οποία θα αντιμετωπίσετε τις ερωτικές εξελίξεις θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τη ζωή σας ένα βήμα πιο μπροστά. Ελεγχόμενος θα είναι ο ενθουσιασμό σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις ώριμες και υπεύθυνες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Καλό θα είναι να μην φανείτε ισχυρογνώμονες και προσκολλημένοι στις απόψεις και στα στερεοτυπικά σας πρότυπα, αφήστε περιθώριο για χαλαρούς διαλόγους χωρίς εντάσεις. Ίσως να θελήσετε να επιβληθείτε, είτε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, είτε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά τον τρόπο και τη συμπεριφορά σας. Σας συμβουλεύω να τηρήσετε μεθοδική τακτική, καλό θα είναι να μην βγάλετε απαιτητικό ύφος. Αποφύγετε την ανυπομονησία ή την εκκεντρικότητα, θα υπάρξει ο κίνδυνος να πέσετε σε επιπολαιότητες. Στην παρούσα φάση θα πρέπει κινηθείτε με χαλαρότητα, περιορίστε τάσεις άγχους, μη γίνετε υποχείριο συναισθηματικών εξάρσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα εμφανιστεί ένα μικρό άγχος, ωστόσο η μέρα σας θα πάρει αισιόδοξες διαστάσεις. Η όψη της ημέρας θα τονώσει το δυναμισμό σας, τερματίζουν οι επιφυλάξεις, θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε ανάληψη ρίσκων. Ισορροπημένο, θερμό και ερωτικό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, η επιλογή σας να μην προκαλέσετε ακραίες καταστάσεις, θα σας βάλει στην ευχάριστη θέση να βιώσετε ήρεμες και ευχάριστες ερωτικές στιγμές. Σήμερα το ταίρι σας θα σας εκδηλώσει αφοσίωση και αγάπη, ανταποκριθείτε αναλόγως.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Έρχονται απαντήσεις και αποτελέσματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε στον εαυτό σας, θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας και να αναλάβετε δυναμικά ρίσκα. Σήμερα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα σας ανοίξει καινούργια δίοδο, σας δίνω τη συμβουλή να την αξιοποιήσετε. Θα εμφανιστεί πρόταση που θα διευρύνει τον επαγγελματικό και οικονομικό σας ορίζοντα, θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε, πολύ καλά θα κάνετε και θα πράξετε με ανανεωμένο και διαφορετικό τρόπο σκέψης. Η δυναμικότητα που θα εμφανίσετε σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα σας θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των συναδέλφων ή των ανωτέρων σας, σήμερα δεν αποκλείεται να βάλετε μπρος κάποιες νέες επαγγελματικές σας ιδέες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σε περίπτωση που είστε μπερδεμένοι ή αγχωμένοι, ευχάριστες συναντήσεις θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σας. Ώριμη θα είναι η στάση σας, κλείνετε κόντρες και παρεξηγήσεις. Η ερωτική σας γοητεία δε θα περάσει απαρατήρητη, κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή σας. Θα υπάρξει απρόοπτη ερωτική πρόκληση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Εσείς που τον τελευταίο καιρό είσαστε κάπως απόμακροι και συναισθηματικά κλειστοί τώρα θα ανοιχτείτε και θα συζητήσετε, θα νιώσετε την ανάγκη να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε. Η σκέψη σας  θα είναι αναλυτική, προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε σε συγκεκριμένους στόχους.  Σε συνθήκες πίεσης ή αντιλογίας προσοχή στα ξεσπάσματα, καλό θα είναι να μην υπάρξει συσσώρευση απωθημένων, κινηθείτε με εγκράτεια και αυτοσυγκράτηση αποφεύγοντας τις λεκτικές κόντρες. Προτιμήστε τα λόγια σας να είναι ουσιαστικά και άμεσα, αν θέλετε να περάσετε σε προτάσεις θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να τις εκφράσετε. Θα υπάρξει ευκαιρία νέας επαγγελματικής συνεργασίας, περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις θα σας βγει σε καλό. Σε θέματα προσωπικά και οικογενειακά εστιάστε στον τρόπο επίλυσης, καλό θα είναι να είστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αποφασιστικότητα και τόλμη για κατάκτηση ερωτικών στόχων θα σας φέρει σημερινή μέρα. Σήμερα θα κλείσουν υπέρ σας συζητήσεις και προσεγγίσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, που ψάχνετε ένα πρόσωπο να σας κινήσει το ενδιαφέρον, φανείτε κοινωνικοί και προσιτοί. Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας μέσω social media!!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι διπλωματικές σας ικανότητες θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε ισορροπημένο το κλίμα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Θα έχετε τη διάθεση και την υπομονή να συνεργαστείτε με συναδελφικά σας άτομα, αποτελεσματικές θα είναι οι κινήσεις σας. Στο υπόλοιπο της καθημερινότητας σας θα υπάρξουν ευχάριστες καταστάσεις, φιλικές και κοινωνικές επαφές θα γεμίσουν τη μέρα σας. Εσείς οι προβληματισμένοι θα βρείτε τρόπο να ανανεωθείτε, θα σας βοηθήσουν οι φιλικοί και ανέμελοι διάλογοι. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να κάνετε διαφορών ειδών μικρό αγορές και ψώνια, σύνεση θα δείξετε στα έξοδα σας. Προσοχή σε οικογενειακό ζήτημα που σας φθείρει ψυχολογικά, σε περίπτωση που σας ασκήσουν πίεση καλό θα είναι να αποφύγετε τις βαριές κουβέντες, χειριστείτε την κατάσταση με αυτοσυγκράτηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας, θα σας φέρει τυχερά ανοίγματα σε θέματα νέων γνωριμιών. Η πρόταση ενός καινούργιου προσώπου που θα γνωρίσετε μέσω των  social media, ίσως να σας δημιουργήσει αρχικά αγχωμένες σκέψεις, όμως σας φανερώνω πως η θετική σας απάντηση θα φέρει επιτυχημένη κατάληξη. Αυτοσυγκράτηση θα είναι το χαρακτηριστικό σας, κλίμα ηρεμίας και κατανόησης θα υπάρξει στην ερωτική σας σχέση. Σήμερα θα κρατήσετε ισορροπημένο χαρακτήρα με αποτέλεσμα να ηρεμήσει η ψυχολογία σας.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να στηρίξετε και να ανεβάσετε την ψυχολογία σας, θα νιώσετε έτοιμοι να κινηθείτε απελευθερωμένα. Πολύ καλά θα κάνετε και θα πάρετε την απόφαση να αφήσετε στην άκρη εσωτερικές φοβίες και υποσυνείδητες ανασφάλειες, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις αδυναμίες σας. Σε οικονομικά ζητήματα σωστός και μεθοδικός θα είναι ο χειρισμός σας, η σκέψη σας θα είναι οργανωτική.  Οι κοινωνικοί χαρακτήρες θα θελήσετε να διευρύνετε τις γνωριμίες σας,  κάντε το βήμα να προσεγγίσετε με αυθορμητισμό και αμεσότητα. Σε επαγγελματικά θέματα θα αναλάβετε ρίσκα, ίσως να επιχειρήσετε να αλλάξετε την κατεύθυνση της πορεία σας, η συνεργασία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στο μέλλον σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας σας φέρνει ερωτική σταθερότητα, συναισθηματική ισορροπία και μια ανέλπιστη επιτυχία. Εσείς που είστε ήδη σε δεσμό, η σχέση σας θα πορευτεί με σοβαρότητα και αρμονία χωρίς αμφισβητήσεις ή έλλειψη εμπιστοσύνης. Για κάποιους από εσάς έρχονται εντυπωσιακές αλλαγές, που θα προκαλέσουν δεσμεύσεις και οριστικές αποφάσεις. Θα γίνουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, δε θα λείψουν εξομολογήσεις και αποκαλύψεις.