Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (17/06)

302

Σήμερα το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Η Αφροδίτη λίγο πριν ολοκληρώσει το ταξίδι της στο ζώδιο των Διδύμων θα συναντήσει μέσω μίας δυσαρμονικής όψης τετραγώνου τον Ποσειδώνα, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα, διλήμματα και ένα «θολό τοπίο» σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα σχέσεων αλλά και σε οικονομικά ζητήματα καθώς αυτά είναι που «βάλλονται» περισσότερο. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Καλό θα είναι να αποφύγετε τις κόντρες και τις συγχύσεις, προκλήσεις θα υπάρξουν σήμερα, ίσως να γίνουν κάπως ανταγωνιστικές διαθέσεις. Δε θα είστε συγκαταβατικοί και ανεκτικοί με τα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας προκαλέσουν, ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις, καλό θα είναι να μην δημιουργηθεί εχθρική ατμόσφαιρα. Η τάση που θα έχετε να αντιδράσετε ή να εναντιωθείτε σε κάποια  περιοριστικά για εσάς όρια, θα σας οδηγήσει σε πεισματικές πράξεις που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ρήξεις ή αντιπάθειες. Θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση αρκεί να έχετε την ανάλογη διάθεση, επιτακτική ανάγκη θα είναι να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Ασχοληθείτε με θέματα και δραστηριότητες που σας  χαλαρώνουν, στο κλείσιμο της μέρας θα βρεθείτε με φίλους και παρέες που θα καταφέρουν να σας αποφορτίσουν και να σας ανανεώσουν

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα φυτρώσουν ξαφνικά στη σκέψη σας νέες ιδέες και νέες απόψεις, ωστόσο δε θα είστε σε θέση να υπολογίσετε σωστά τις στατιστικές και τα ενδεχόμενα, ίσως να μην υπάρξει βάσιμος ορθολογισμός. Μέσα στο ίδιο εικοσιτετράωρο θα διαφοροποιήσετε, θα αλλάξετε, και πάλι θα αναθεωρήσετε, με αποτέλεσμα να μπερδέψετε το ταίρι σας. Με λίγα λόγια, σήμερα δε θα είστε σίγουροι και σταθεροί, ούτε γι’ αυτά που θα πείτε, ούτε γι’ αυτά που θα κάνετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σκεφτείτε ορθολογικά, σας δίνω τη συμβουλή να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παγιδευτεί σε αβάσιμα αρνητικά προαισθήματα. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε την ροή των γεγονότων αποφεύγοντας τις βιαστικές παρεμβάσεις. Δείξτε αυτοσυγκράτηση, καλό θα είναι να χαλιναγωγήσετε τις εσωτερικές και ενστικτώδεις σας τάσεις. Σε περίπτωση που υπάρξουν αντικρουόμενες απόψεις ή ακουστούν ιδέες που για τον δικό σας τρόπο αντίληψης είναι συντηρητικές, καλό θα είναι να αντιταχτείτε με αυτοσυγκράτηση και όχι με αιχμηρά ή επιθετικά λόγια. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις εντάσεις και τις κατά μέτωπο συγκρούσεις, έχετε διπλωματικές ικανότητες πάρτε την απόφαση να τις βάλετε σε λειτουργία. Ασχοληθείτε με την διασκέδαση και την ψυχαγωγία σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε νέες δραστηριότητες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, με στόμφο θα διατυπώσετε τις απόψεις σας, θα είστε αποφασισμένοι να πείσετε το ταίρι σας. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να αποφύγετε λεκτικές διαμάχες, θα σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις. Δυναμική θα είναι η στάση σας, αν θέλετε να περάσετε σε ερωτικές προτάσεις, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να δράσετε. Θα υπάρξει ευκαιρία νέας γνωριμίας, τολμήστε τις άμεσες προσεγγίσεις θα σας βγουν σε καλό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα αποφύγετε να δώσετε έκταση σε διαφωνίες και γενικότερα σε καταστάσεις που θα ελλοχεύουν κίνδυνο παρεξηγήσεων. Οι συνθήκες μάλλον δε θα είναι κατάλληλες για ξεκαθαρίσματα, ενδεχομένως να υπάρχει έλλειψη κατανόησης. Σε θέματα εντάσεων θα είναι λάθος αν παρατραβήξετε το σκοινί, καλό θα είναι να περιορίσετε τις παρορμητικές αντιδράσεις και ενέργειες. Ίσως να είστε αρνητικοί σε ανοίγματα επαγγελματικά ή οικονομικά, δε θα είστε σε θέση να αποφασίσετε, θα αδυνατείτε να καταλάβετε σκοπούς και βλέψεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας ανοιχτεί συναισθηματικά, ίσως να πρόκειται για οικογενειακό άτομο που ουσιαστικά θα θελήσει από εσάς υποστήριξη και συμπαράσταση.  Δείξτε την συγκαταβατική και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας, μιλήστε με ειλικρίνεια, φανερώστε ανοιχτά αυτό που σκέπτεστε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, στροφή 180 μοιρών θα κάνει τόσο η σκέψη σας όσο και η καρδιά σας, κάποιο πρόσωπο θα σας φέρει ουσιαστικές αλλαγές. Σήμερα θα πιστέψετε στον εαυτό σας και στα προσόντα σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε τη γοητεία σας, τα σχέδια σας φροντίστε να πατούν γερά στο έδαφος. Σε περίπτωση που βρίσκετε κάπως ανιαρό το κλίμα στην ερωτική σας ζωή, τότε αξιοποιήστε την γνωριμία που θα προκύψει, προσεγγίστε με τρόπο προσγειωμένο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ίσως να μην είναι καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα, σε έξαρση θα βρίσκονται οι αντιδράσεις σας, αρνητική θα είναι η διάθεση σας. Σε περίπτωση που βρείτε δυσκολίες ή εμπόδια καλό θα είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και όχι με πεισματική επιμονή. Αν μιλήσετε τεκμηριωμένα θα καταφέρετε να επηρεάσετε με τις απόψεις και τις ιδέες σας. Όσοι από εσάς περιμένετε απάντηση για ένα συγκεκριμένο προσωπικό σας θέμα δε θα απογοητευτείτε, η κατάληξη θα είναι θετική ωστόσο οι εξελίξεις θα απαιτούν υπομονή.  Βελτιώνονται  ζητήματα που έχουν να κάνουν με την μελλοντική σας εξέλιξη, αποφύγετε τις πεσιμιστικές εικασίες. Σε περίπτωση που  αναζητάτε δεσμεύσεις ή περιμένετε να σας δοθούν υποσχέσεις σας συμβουλεύω να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση, όλα θα γίνουν την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα σας αναστατώσει με το τηλεφώνημα που θα σας κάνει. Δυναμική θα είναι η προσέγγισή του, θα καταφέρει να σας αιφνιδιάσει. Μια απρόσμενη πρόταση βραδινής ώρας θα φέρει θερμά ερωτικά αναποδογυρίσματα, καταλήγοντας σε ευχάριστο ερωτικό γεγονός. Απρόοπτα ερωτικά συμβάντα θα κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αποκλείεται να υπάρξει συναισθηματικό δίλημμα. Από την άλλη πλευρά, ένα καινούργιο πρόσωπο θα καταφέρει να σας εντυπωσιάσει, ίσως να βρει τρόπο να σας ξελογιάσει!

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε να φανείτε ισχυρογνώμονες, οι υποθέσεις σας θα περάσουν από σκαμπανεβάσματα, προσοχή στον τρόπο που θα υποστηρίξετε τη θέση σας, η στάση σας ενδεχομένως να είναι κάθετη. Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν την εφαρμογή των σχεδίων σας, χαλιναγωγείστε τις αντιδράσεις σας. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα. Σας δίνω τη συμβουλή να φροντίσετε να ηρεμήσετε και να σταθεροποιήσετε την ψυχολογία σας, η κοινωνική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε, αλλάξτε εικόνες και παραστάσεις. Βγείτε έξω με φίλους, φανείτε δεκτικοί σε προτάσεις για φιλικές συναναστροφές. Ελάτε κοντά με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, μη κρατάτε συναισθηματικές αποστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, εξτρεμιστικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, ωστόσο οι πράξεις σας δε θα καταφέρουν να υποστηρίξουν τις απόψεις σας. Κοντολογίς, σήμερα ενδέχεται άλλα να λέτε και άλλα να κάνετε. Για τους ερωτικά μόνους, η μέρα θα κρύβει απρόοπτες εκπλήξεις με έντονες ερωτικές συναντήσεις. Θα σημειωθεί ευχάριστη θετική αλλαγή, που δεν αποκλείεται να συνοδεύεται με μια ολοκαίνουργια ερωτική γνωριμία. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ίσως εκκεντρικής εμφάνισης, να αλλάξει τις ερωτικές σας προτιμήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Εσείς που έχετε σε αμφιβολίες προσοχή στην έκταση των εικασιών σας, καλό θα είναι να μην εστιάσετε σε σκοτεινές ή καχύποπτες σκέψεις.  Σας δίνω τη συμβουλή να αποβάλετε τον αρνητισμό, θετική εξέλιξη θα δοθεί τόσο στα προσωπικά σας ζητήματα όσο και στις επαγγελματικές σας υποθέσεις αρκεί να θέλετε να συνεννοηθείτε και να μιλήσετε με ειλικρίνεια. Έρχονται εξηγήσεις και εξακριβώσεις, λύνονται προβλήματα, οι αλήθειες που θα ειπωθούν θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε οπτικό πεδίο. Για όσους αναζητάτε νέα εργασία αξιοποιήστε τα καινούργια ενδεχόμενα μην απορρίψετε με ευκολία. Στις οικογενειακές σας συναντήσεις προσπαθήστε να μην βαρύνετε το κλίμα, αν υπάρχουν εντάσεις και διαφορές δεν θα πρέπει να μεγαλοποιήσετε τις καταστάσεις. Φροντίστε για την ψυχαγωγία σας, ασχοληθείτε με χόμπι και κοινωνικές δραστηριότητες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή όψη ίσως να κάνει κάπως εμμονικό τον τρόπο σκέψης σας, προσοχή να μην προσκολληθείτε σε καταστάσεις που το μόνο που κάνουν είναι να φθείρουν την αντοχή σας και να ρίχνουν την ψυχολογία σας. Περιορίστε τάσεις καχυποψίας, το νου σας να μη γίνετε θύμα ζήλειας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, μια τυχαία, εντελώς απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξει δρόμο σχέσης, με πρόσωπο που ναι μεν οι χαρακτήρες σας θα είναι διαφορετικοί, η έλξη σας όμως, θα είναι δυνατή και αμοιβαία.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις επικοινωνιακές σας επαφές και κυρίως στον τρόπο ομιλίας και έκφρασης σας.  Η σκέψη σας θα πρέπει να είναι συγκροτημένη και ισορροπημένη, καλό θα είναι να μην υπάρξουν εσωτερικές αντιθέσεις ή διχογνωμίες, προσπαθήστε οι βλέψεις σας να είναι κατασταλαγμένες και όχι αιωρούμενες.  Θα είστε σε θέση να συζητήσετε με τεκμηριωμένες απόψεις, στις επαγγελματικές σας επαφές αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις. Θα φανείτε ομιλητικοί και αναλυτικοί στοχεύοντας στο να  περάσετε ιδέες και επιθυμίες. Αν έχετε διαφορές ή αντιπαλότητες με κάποιο συγκεκριμένο άτομο φιλικό ή οικογενειακό, καλυτέρα σήμερα να αποφύγετε τη μεταξύ σας προσωπική ρήξη, προσπαθήσετε να κινηθείτε διπλωματικά, αν νιώθετε πως σας λείπει η υπομονή τότε κρατήστε απόσταση ασφαλείας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα δημιουργηθεί ένα μπέρδεμα στο σκεπτικό σας, θα χαρακτηριστεί άστατη η συμπεριφορά σας. Αλλοπρόσαλλη θα είναι η καρδιά σας με αντιδράσεις σπασμωδικές, ωστόσο αν επιλέξετε να μείνετε κοντά σε ερωτικά πρόσωπα που γνωρίζουν το χαρακτήρα σας, τότε τίποτα το ανεπανόρθωτο δεν πρόκειται να προκύψει. Πρώην ταίρι σας θα νιώσει την ανάγκη να σας μιλήσει, θα σας πλησιάσει με ευχάριστη πρόταση, προσπαθώντας να λύσει παρεξηγήσεις και να αποσύρει τις αρνητικές εντυπώσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Προσοχή στις ευέξαπτες αντιδράσεις, κάποια άτομα ίσως να σας προκαλέσουν με τις πεισματικές τους διαθέσεις, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε και χάσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Στοχεύστε στις εποικοδομητικές συμφωνίες, στη συνεννόηση και στην ομαλή συνεργασία. Σε οικογενειακά θέματα καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε, να εξηγήσετε, και να βρείτε δίοδο συνεννόησης.  Θα γίνουν  συζητήσεις  που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να λύσετε τις διαφωνίες σας ή να τερματίσετε τις δυσκολίες που ενδεχομένως να υπάρχουν. Κοινωνικοποιηθείτε και διεισδύστε σε χώρους ή παρέες που σας προσφέρουν ηρεμία και χαλάρωση. Συζητήστε για ανέμελα θέματα, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ψυχαγωγούν και σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές. Εσείς οι προβληματισμένοι κάντε την προσπάθεια να αποφύγετε τις αγχωτικές σκέψεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα υπάρξουν διανοητικά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο η ενισχυμένη αυτοπεποίθησή σας δε θα σας αφήσει να πέσετε σε λάθη. Θα υπάρξει μια μικρή κυκλοθυμία στην καρδιά σας, ίσως να δυσανασχετήσετε με κάποια πράγματα, όμως μια ευχάριστη συνάντηση θα ανεβάσει για τα καλά την ψυχολογία σας. Την εμφάνισή του θα κάνει ερωτικό πρόσωπο με μια πρόταση έκπληξη, που θα φέρει εξελίξεις πολύ διαφορετικές απ’ αυτές που περιμένατε. Σήμερα θα σημειωθούν ευχάριστες ερωτικές ανατροπές!.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αποφύγετε τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης, οι επιθυμίες σας θα πρέπει να είναι συνετές, σας συμβουλεύω να μην εμφανιστείτε ασυγκράτητοι ή αντιδραστικοί.  Προσοχή στις βλέψεις και στους στόχους που θα βάλετε, ενδεχομένως να μην είναι προσγειωμένες οι επαγγελματικές και οικονομικές σας επιδιώξεις. Θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, μελετήσετε πολύ καλά τους παράγοντες και τις  προοπτικές, οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν. Κοινωνικές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα μιλήσετε και θα συζητήσετε με στόχο να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που χρειάζεστε την υποστήριξη τους. Σε οικογενειακά θέματα που απαιτούνται λύσεις άμεση θα είναι η παρέμβαση σας, δεν θα έχει σκοπό να μείνετε με σταυρωμένα χέρια, οι ενέργειες σας θα είναι αποφασιστικές, ωστόσο αποφύγετε την επιμονή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ζωτικότητα, οξυδέρκεια και διανοητικές εκλάμψεις θα είναι τα τρία χαρακτηριστικά που θα εμφανιστούν στη συμπεριφορά σας, θα δημιουργήσετε καταστάσεις έντονων αλλαγών. Καταφθάνουν καινούργιες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, προσοχή όμως στον τρόπο που θα τις διαχειριστείτε, μελετήστε πολύ καλά τις προοπτικές και τις συνέπειες. Εκδηλώσετε ξεκάθαρα και με σαφήνεια τα συναισθήματά και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σήμερα οι ασάφειες θα φέρουν παρεξηγήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η Ζωτικότητα και ο ενθουσιασμός που θα νιώθετε θα σας βοηθήσει να κινηθείτε δυναμικά, θα εναντιωθείτε στο φόβο της απόρριψης ή της αποτυχίας. Ναι μεν θα υπάρχει αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, ωστόσο προσοχή να μην μεγαλοποιήσετε την ιδέα που έχετε για τις ικανότητες σας και εμπλακείτε σε καταστάσεις που δε θα μπορείτε να τις βγάλετε εις πέρας. Χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία, η κατά μέτωπο επίθεση ίσως να έχει επιπτώσεις. Σε οικονομικά ζητήματα προσοχή στον χειρισμό σας, αν σας χρωστούν χρήματα ή εσείς χρωστάτε ενδεχομένως να υπάρξουν πιέσεις. Στις προσεγγίσεις σας καλό θα είναι οι ενέργειες σας να μην είναι απερίσκεπτες ή βιαστικές. Θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε τα δεδομένα ωστόσο το καθετί θα πρέπει να γίνει με μέτρο και σύνεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα δε θα λείψουν τα διλήμματα, ναι μεν δε θα είστε αρνητικοί στο να αναλάβετε ρίσκα, ωστόσο οι πράξεις σας μάλλον δε θα συμβαδίζουν με τις αποφάσεις σας. Θα περάσετε μια αρκετά γεμάτη μέρα, θα έχετε συναντήσεις με άτομα ερωτικού ενδιαφέροντος, σε σκέψεις θα σας βάλει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η συμπεριφορά σας θα είναι πρόσχαρη και θερμή, όσοι από εσάς μπείτε στον πειρασμό παράλληλης ερωτικής σχέσης προσοχή, θα υπάρξουν μπερδέματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Βγαίνει στην επιφάνεια η αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα θα διαφωνήσετε και θα αντιταχτείτε σε τυχόν πεισματικές διαθέσεις τρίτων, δώστε προσοχή στον τρόπο χειρισμού σας ελλοχεύει κίνδυνος ρήξεων και εντάσεων. Με δυναμισμό θα αναλάβετε την καθοδήγηση των καταστάσεων και των υποθέσεων που χρήζουν άμεση διεκπεραίωση, με επίμονο τρόπο θα περάσετε σε ξεκαθαρίσματα. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κυνηγήσετε τη βελτίωση, με αποφασιστικότητα βάζετε φρένο σε αρνητικές καταστάσεις, ωστόσο το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα είστε σε θέση να κινηθείτε συγκρατημένα και μεθοδικά. Οι ιδέες σας θα είναι πρωτότυπες, ο τρόπος που θα μιλήσετε θα είναι αυθόρμητος και απελευθερωμένος, όμως αναγκαίο θα είναι να οριοθετήσετε την ορμητικότητα σας. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκδικήσεις, σε οικονομικά θέματα μη φανείτε πεισματικά αδιάλλακτοι..

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα φάσκετε και θα αντιφάσκετε. Καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις για θέματα που απαιτούν δεσμεύσεις ή τελεσίδικα αποτελέσματα. Οι απόψεις σας θα αλλάζουν ανάλογα με το κατά που φυσά ο άνεμος, σήμερα το ταίρι σας θα αδυνατεί να βγάλει άκρη μαζί σας. Αστάθεια θα επικρατήσει στην καρδιά σας, ο διάλογος που θα ξεκινήσει ανάμεσα σε εσάς και σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, ίσως να καταφέρει να σταθεροποιήσει τις διαθέσεις σας.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες, τα ξεσπάσματα και τις νευρικές αντιδράσεις,  χειριστείτε τις καταστάσεις με αισιόδοξη διάθεση με ψυχραιμία και με θετική σκέψη. Έντονες θα είναι οι συζητήσεις σας καλό θα είναι να αποφύγετε να  φανείτε πνεύμα αντιλογίας. Βασική σας ανάγκη θα είναι να αποδράσετε από τις πιεστικές υποχρεώσεις και τις ασφυκτικές ή αρνητικές συνθήκες. Απελευθερωμένη θα είναι η  στάση σας, σήμερα δε θα θελήσετε περιορισμούς, είναι πολύ πιθανόν να βρείτε διέξοδο σε συναναστροφές και παρέες.  Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας δε θα απορρίψετε προτάσεις, θα υπάρξουν αναζωογονητικές συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεδώσετε και να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Ξεκινήστε χαλαρά τη μέρα σας, τα γεγονότα θα κυλήσουν ανάλογα με την ροή και την ώθηση που εσείς θα δώσετε. ε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα μείνετε πεισματικά προσηλωμένοι μόνο στο δικό σας τρόπο αντίληψης. Αρνητικοί θα είστε στο να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις απόψεις που θα έχει το ταίρι σας, η σκέψη σας δε θα είναι ανοιχτή σε τοποθετήσεις πρωτοποριακές ή διαφορετικές από τις δικές σας. Ενδεχομένως να υπάρξουν λεκτικές εντάσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, όμως αν εστιάσετε στην ερωτική πλευρά κάποιων καταστάσεων, τότε θα καταφέρετε να περάσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα.