Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (16/06)

170

Σήμερα το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Η Αφροδίτη λίγο πριν ολοκληρώσει το ταξίδι της στο ζώδιο των Διδύμων θα συναντήσει μέσω μίας δυσαρμονικής όψης τετραγώνου τον Ποσειδώνα, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα, διλήμματα και ένα «θολό τοπίο» σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα σχέσεων αλλά και σε οικονομικά ζητήματα καθώς αυτά είναι που «βάλλονται» περισσότερο. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα στοχεύστε και κινηθείτε με σκοπό να ανοίξετε νέα ενδεχόμενα επαγγελματικά και οικονομικά. Δημιουργικό θα είναι το πείσμα σας, πρακτικές οι ενέργειες σας, οι κινήσεις σας θα πρέπει να προνοούν για το μέλλον, μην εστιάσετε αποκλειστικά και μόνο στο παρόν. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να επαναπροσδιορίσετε τους οικονομικούς σας στόχους καθώς και την επαγγελματική σας τακτική, σε θέματα που μέχρι στιγμής δεν είχατε καταφέρει να τα κλείσετε ή ολοκληρώσετε τώρα αλλάζετε σκοπιά και προσέγγιση. Ζωτικότητα και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ίσως να εμφανιστείτε υπερδραστήριοι, στις επαγγελματικές σας συναντήσεις θα έρθουν να προστεθούν και οι κοινωνικές. Γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα σας, οι διαφόρων ειδών επαφές που θα έχετε δε θα σας αφήσουν να ρουτινιάσετε ή να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα θελήσετε ομαλή επικοινωνία μέσα στη σχέση σας. Σε προσωπική σας συνάντηση με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά σας αισθήματα, θα βγουν στη φόρα κρυμμένες σκέψεις και βλέψεις που θα σας οδηγήσουν σε έναρξη δεσμού. Τώρα θα είστε πλέον σε θέση να κατανοήσετε κινήσεις και πράξεις, που μέχρι στιγμής σας δημιουργούσαν απορίες. Θα σημειωθεί κατάληξη θέρμης ερωτικής ένωσης, εσείς οι ερωτικά μόνοι περνάτε σιγά-σίγα σε πορεία σχέσης.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας, μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες σας, τα καλά κόποις κτώνται. Δεν θα πρέπει να κινηθείτε επιπόλαια σε θέματα που αφορούν χρηματικά ποσά και έντονα ρίσκα, φανείτε σταθεροί και μεθοδικοί. Οι παρορμητικές ενέργειες θα σας στοιχίσουν, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να συναναστραφείτε, να βρεθείτε με κόσμο, οι απελευθερωμένες σας διαθέσεις θα σας ωθήσουν σε πράξεις προσέγγισης. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας δημιουργεί εντάσεις ή ψυχολογικές πιέσεις. Προσπαθήστε τα λόγια και οι πράξεις σας να έχουν ξεκάθαρες βλέψεις, αποφύγετε κουβέντες που θα μπορούν να παρεξηγηθούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ειρηνική, αποφασιστική και αποτελεσματική θα είναι η στάση σας. Από ένα συναισθηματικό βάρος θα απελευθερωθεί η καρδιά σας, θα ανοίξετε τη σκέψη σας, θα λύσετε τους προβληματισμούς σας. Εξομολογήσεις αποκαλύψεις και ευχάριστες πληροφορίες θα διαλύσουν ασάφειες, θα μπουν οι ερωτικές σας υποθέσεις σε τάξη. Προμηνύεται ένωση με πρόσωπο που ως τώρα υπήρχαν μεταξύ σας μπερδεμένες καταστάσεις, περνάτε σε περίοδο εμπιστοσύνης και θέρμης ένωσης.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δείξτε ενδιαφέρον στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, αποφύγετε τον πρόχειρο ή επιπόλαιο χειρισμό, αν κινηθείτε πρακτικά και μελετημένα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ζωτικότητα και επικοινωνιακή διάθεση θα είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν τις πράξεις σας, η κινητικότητα σας θα σας προσφέρει μια αρκετά δραστήρια και εποικοδομητική ημέρα. Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας ωστόσο βάλτε όρια στα λόγια και στις εκφράσεις σας, δεν θα πρέπει να είναι αδιάκριτος το τρόπος σας. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί στις οικογενειακές σας σχέσεις και επαφές, χαλαρή θα είναι η διάθεση σας, θα αφήσετε στην άκρη τα δύσκολα θέματα που υποκινούν εντάσεις και διαφωνίες. Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και σε οικεία άτομα, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, τώρα η σκέψη σας θα είναι καθαρή, θα είστε οξυδερκείς, θα καταφέρετε να δώσετε σωστές εξηγήσεις. Συνεννόηση θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, η μέρα ενδείκνυται για κλείσιμο παρεξηγήσεων και έναρξη επανασύνδεσης. Συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό, θα φέρει κατάληξη επανένωσης, θα παραδεχτείτε και οι δυο τα λάθη σας, με ειλικρίνεια θα περάσετε σε υποσχέσεις. Σε περίπτωση που σας μπέρδευε η στάση ενός συγκεκριμένου προσώπου, τώρα θα μπει φως και θα καταλάβετε τι νιώθει για εσάς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η ανάγκη σας για εσωτερική ισορροπία θα απελευθερώσει τη σκέψη σας, ενδεχομένως να σας ωθήσει προς την φιλοσοφία καταλήγοντας σε μια σφαιρική άποψη για τη ζωή σας. Σήμερα δεν θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα μεμονωμένα γεγονότα αλλά με το γενικό αποτέλεσμα των πράξεων σας και κυρίως των επιλογών σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα κινηθείτε συνετά και σκεπτόμενα, αν χρειαστεί να πάρετε ρίσκα μελετήστε πολύ καλά τις συνιστώσες. Οι συγκυρίες θα φέρουν καινούργια ανοίγματα που θα πρέπει να βρουν ανανεωμένη τη διάθεση σας και όχι προσκολλημένη στις παλιές αποτυχίες. Εσείς που θέλετε να απεγκλωβιστείτε από εξαρτήσεις προσπαθήστε να σκεφτείτε ορθολογικά και να κινηθείτε ισορροπημένα, τα γεγονότα θα καταφέρουν να τονώσουν την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας. Αξιοποιήσετε μεθοδικά τα χρήματα που θα εισπράξετε, αποφύγετε τις σπατάλες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα βρεθεί το άτομο που θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, θα του ανοιχτείτε καταλήγοντας σε ένα πολύ ευχάριστο ερωτικό ξεκαθάρισμα. Ειλικρινής αποκαλυπτικός διάλογος που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα καταφέρει να σας φέρει πιο κοντά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις, που θα μετατρέψουν τις επαφές σας από φιλικές σε ερωτικές. Προμηνύεται αρχή ερωτικής σχέσης με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε και μάλιστα εδώ και πολύ καιρό.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Άνεση και αυθορμητισμό θα έχουν οι ενέργειες σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις βιασύνες, τη σκληρότητα και τον ψυχρό ρεαλισμό. Χαλαρότητα θα υπάρχει στις διαθέσεις σας, ναι μεν δε θα παρεκκλίνετε από τις προτεραιότητες σας, ωστόσο θα βρείτε τρόπο να αποβάλετε το άγχος. Τις καταστάσεις θα τις φιλοσοφήσετε, θα δώσετε χρόνο στις βλέψεις σας, δεν θα κάνετε περικοπές στις επιθυμίες σας λόγω ανυπομονησίας. Επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, με ομαλότητα θα εξελιχτούν οι επαφές σας. Σε κοινωνικό επίπεδο αφήστε τον εαυτό σας να συναναστραφεί ελεύθερα χωρίς ενδοιασμούς και καχυποψίες, καινούργια πρόσωπα θα γνωρίσετε. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, ζήστε τις εξελίξεις χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Ενισχύστε σήμερα τις θέσεις και τα πιστεύω σας, καλοί μου Λέοντες, με ηθική, πρακτική και οργανωτική δύναμη, τα αποτελέσματα από μια άσχημη συνήθεια που έπαψε να σας βασανίζει είναι ευεργετικά και ενθαρρύνουν τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας, φέρνοντας κοντά σας τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι αδέσμευτοι φίλοι μπορείτε να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας στις ευχάριστες συμπτώσεις και τα νεογέννητα φλερτ, ενώ οι δεσμευμένοι μην δίνετε καμία σημασία στις πρόσκαιρες και εφήμερες παρεξηγήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Δε θα σας αφήσουν αδιάφορους οι επαγγελματικές εξελίξεις, θα υπάρξει άνοιγμα για αλλαγές βελτίωσης. Συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας, εσείς που θέλετε να προωθήσετε κάποιες νέες σας ιδέες θα ανοίξετε επικοινωνιακές επαφές με σκοπό να δικτυωθείτε και να δημιουργήσετε δίοδο νέων συνεργασιών με καινούργια πρόσωπα. Κοινωνική και δεκτική θα είναι η συμπεριφορά σας, η συμμέτοχη που θα λάβετε σε συλλογικές δραστηριότητες θα στρώσουν έδαφος για νέες γνωριμίες. Η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι δημιουργική και οικονομικά προσοδοφόρα, σας συμβουλεύω να τη μελετήσετε με ενδιαφέρον. Εσείς που δεν έχετε σταθερή επαγγελματική θέση ή εργασία προσπαθήστε να διευρύνετε τους ορίζοντας σας, μη διστάσετε να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε διαφορετικό αντικείμενο ασχολίας από αυτό που είχατε στο παρελθόν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα η στάση σας θα είναι συμβιβαστική, συγκαταβατική, και ερωτική. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε από εντάσεις και μελλοντικές αγχωτικές έγνοιες. Ερωτικές προκλήσεις θα τραβήξουν την προσοχή σας, με εποικοδομητικό τρόπο θα αξιοποιήσετε τα ευχάριστα απρόοπτα. Αισιόδοξο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ο ξαφνικός ερχομός ενός συγκεκριμένου προσώπου, θα ενισχύσει κατά πολύ τον ερωτισμό σας. Θα υπάρξει αναπάντεχη ερωτική κατάληξη!

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σκεφτείτε ορθολογικά σε ρεαλιστικά πλαίσια, θα πρέπει να προσέξετε τα επαγγελματικά και οικονομικά σας ρίσκα, το νου σας να μην εξιδανικεύσετε καταστάσεις στηριζόμενοι σε επιφανειακές ενδείξεις. Σε περίπτωση αγοροπωλησιών πάρτε τη γνώμη και τη συμβουλή ειδικών, μη στηριχτείτε μόνο στην προσωπική σας κρίση. Προσπαθήστε να έχετε προσγειωμένες επιθυμίες, αποφύγετε τις υπερβολές και τους ανεξέλεγκτους ενθουσιασμούς. Εσείς που βρίσκεστε σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα καταφέρετε να μιλήσετε με σαφήνεια, ξεκάθαρα λόγια θα φέρουν εποικοδομητικές συμφωνίες. Διατηρήστε κοινωνική και αυθόρμητη τη στάση σας, σήμερα βγείτε έξω μη κλειστείτε στο σπίτι σας ή στις προσωπικές σας σκέψεις. Ανοιχτείτε κοινωνικά, συνομιλήστε και συναντηθείτε με φίλους θα περάσετε όμορφα, προσπαθήστε να κινηθείτε ανέμελα χωρίς άγχος και προβληματισμούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ικανοποίηση χαρά και αισιοδοξία θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Σήμερα θα υπάρξουν νέα ενδεχόμενα, θα ανοίξει ένα ολοκαίνουργο ερωτικό κεφάλαιο στη ζωή σας. Θα υπάρξουν αιφνιδιαστικές και ευχάριστες συναισθηματικές ανατροπές, μια νυχτερινή έξοδος θα καταφέρει να ανανεώσει την ψυχολογία σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε. Εσείς που είστε σε σχέση, θα αναζητήσετε συναισθηματική αρμονία και ψυχική ηρεμία. Σήμερα θα υπάρξουν προτάσεις, δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ανοίξετε σοβαρή κουβέντα επίσημης δέσμευσης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα εστιάσετε στα ανοίγματα και όχι στα εμπόδια, θα είστε επικεντρωμένοι στις νέες προοπτικές και όχι στις παρελθοντικές αποτυχίες. Ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να διαφοροποιήσετε τη δράση σας, στόχος σας θα είναι να προχωρήσετε μπροστά, η ανανεωμένη σας διάθεση θα σας οδηγήσει στις σωστές ενέργειες. Μια συνομιλία θα σας δώσει το έναυσμα να αλλάξετε τις επαγγελματικές σας συνθήκες, εσείς που δεν είστε ικανοποιημένοι από τη θέση ή το πόστο που έχετε, τώρα θα μπορέσετε να διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να φρενάρετε συνεργασίες που πλέον δεν είναι προσοδοφόρες. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε το πλαίσιο της καθημερινότητας σας γι αυτό θα σας παροτρύνω να κινηθείτε με αυτοπεποίθηση, καλό θα είναι οι ενέργειες σας να είναι άμεσες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, διπλωματική θα είναι η στάση σας, με διακριτικό τρόπο θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Η τολμηρή σας απόφαση να κάνετε τις σκέψεις σας πράξεις, θα σας δώσει ικανοποίηση και συναισθηματική ολοκλήρωση. Διάχυτες και ερωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας, η έξυπνη διαχείρισή σας σε συνδυασμό με το δυνατό σας ένστικτο, θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε εμπόδια και να ξεκινήστε σχέση με πρόσωπο, που εδώ και πολύ καιρό διατηρείτε στην καρδιά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Έντονη αισιοδοξία θα σας διακατέχει, δεν πρόκειται να αφήσετε τον εαυτό σας να σας πάρει από κάτω, ανανεωμένη θα είναι η διάθεση σας. Σήμερα πολύ καλά θα κάνετε και θα προχωρήσετε με αποφασιστική δράση, η ζωτικότητα και η διαίσθηση σας θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Ο φιλοσοφημένος ίσως και κάπως σφαιρικός τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να κλείσετε ένα συγκεκριμένο αρνητικό κεφάλαιο που σας προκαλεί ανασφάλειες και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, ίσως να αφορά θέμα που σχετίζεται όχι μόνο με το άμεσο παρόν αλλά και με το μέλλον. Θα καταφέρετε να βγείτε από πεσιμιστικές σκέψεις και δυσοίωνα σενάρια. Εστιάστε στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία σας, δώστε βάση και αξία στα πρόσωπα που μπορούν να σας αναζωογονήσουν, ανοιχτείτε σε κοινωνικό επίπεδο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, οι όψεις της ημέρας θα φέρουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε τα ηνία της ερωτικής σας ζωής περνώντας σε πράξεις, που η κατάληξή τους θα φέρει μόνιμο ταίρι στο πλευρό σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αίτια μιας συνάντησης με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, η αποφασιστικότητά σας θα φέρει αποτέλεσμα ιδιαιτέρως ικανοποιητικό. Η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστη κατάληξη, δεν αποκλείεται να συμβεί επανασύνδεση με πρόσωπο απ’ τα παλιά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η Ζωτικότητα και ο ενθουσιασμός που θα νιώθετε θα σας βοηθήσει να κινηθείτε δυναμικά, θα εναντιωθείτε στο φόβο της απόρριψης ή της αποτυχίας. Ναι μεν θα υπάρχει αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, ωστόσο προσοχή να μην μεγαλοποιήσετε την ιδέα που έχετε για τις ικανότητες σας και εμπλακείτε σε καταστάσεις που δε θα μπορείτε να τις βγάλετε εις πέρας. Χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία, η κατά μέτωπο επίθεση ίσως να έχει επιπτώσεις. Σε οικονομικά ζητήματα προσοχή στον χειρισμό σας, αν σας χρωστούν χρήματα ή εσείς χρωστάτε ενδεχομένως να υπάρξουν πιέσεις. Στις προσεγγίσεις σας καλό θα είναι οι ενέργειες σας να μην είναι απερίσκεπτες ή βιαστικές. Θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε τα δεδομένα ωστόσο το καθετί θα πρέπει να γίνει με μέτρο και σύνεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα σημειωθεί απρόοπτο τυχερό συμβάν. Ένα πρόσωπο θα προσπαθήσει να εισχωρήσει στην ερωτική σας ζωή, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ερωτικό σας μέλλον. Σήμερα μια ερωτική σας υπόθεση θα κλείσει με επιτυχία, ένα χαρμόσυνο γεγονός θα αναπτερώσει το ηθικό σας, θα υπάρξει συνάντηση που θα σας δώσει ευχάριστο τελεσίδικο αποτέλεσμα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε σταθερή σχέση με δεσμευτική κατάληξη, τότε περάστε στις απαιτούμενες διεκδικήσεις, η απάντηση που θα λάβετε θα είναι απολύτως θετική.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οργανώστε τις κινήσεις σας, εντείνετε τις προσπάθειες σας, σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις ίσως να χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Εσείς που θα πάρετε την απόφαση να ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεων σας στοχεύοντας σε χρηματικά κέρδη θα πρέπει να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Κινηθείτε οργανωμένα, ενημερωθείτε για τα ενδεχόμενα, στηριχτείτε σε συμβουλές και υποδείξεις αρμόδιων ατόμων. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε αποκαλύψεις που ενδεχομένως να σας εκπλήξουν, κάτι θα διαπιστώσετε που θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τις καταστάσεις από διαφορετική πλέον οπτική. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα ανοιχτούν ειλικρινείς συζητήσεις θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξακριβώσετε και να κατανοήσετε. Σκεφτείτε προστατευτικά και προνοητικά, στοχεύστε στην εξασφάλιση και στο σταθερό μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ανανεωθείτε, να απελευθερωθείτε, να ξεφύγετε από ό,τι σας πνίγει και να αναζητήσετε μια άλλου είδους καθημερινότητα. Σήμερα θα έχετε μια πολύ ευχάριστη συνάντηση, θα αποκαλύψετε τις σκέψεις σας και θα ανοίξετε την καρδιά σας σε πρόσωπο που από καιρό προσπαθεί να στρώσει μεταξύ σας έδαφος ερωτικό. Ο διάλογος που θα προκαλέσετε, θα καταλήξει σε συναισθηματική κατανόηση και ερωτική ισορροπία.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα τις αρπάξετε τις ευκαιρίες, ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερτιμήσετε τις δυνατότητες σας, θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές σχετικά με τις δημιουργικές σας ικανότητες. Εσείς που συνεργάζεστε σε ομαδικό κλίμα καλό θα είναι να εμπιστευτείτε και να εκτιμήσετε τα προσόντα των υπολοίπων. Η κοινωνική σας διάθεση θα σας κάνει δεκτικούς σε προτάσεις για εξόδους, οι συνομιλίες σας με φιλικά πρόσωπα θα καταφέρουν να ανεβάσουν για τα καλά τη διάθεση σας. Ευχάριστα λόγια θα ακούσετε, στις συζητήσεις σας θα ειπωθούν κουβέντες που θα τονώσουν την αισιοδοξία σας. Εσείς οι απογοητευμένοι θα βρείτε στήριγμα και συμπαράσταση. Εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, με άνεση θα μιλήσετε για τα συναισθήματα σας, σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα σας κάνει αρκετά συναισθηματικούς, ίσως και ελαφριά ονειροπόλους, αναγκαία θα είναι η απόδραση από ανιαρές κοινότυπες καταστάσεις. Θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας γι’ αυτό δε θα λείψουν οι έντονες συναισθηματικές εξομολογήσεις. Σήμερα μια συνάντηση και μια συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό, θα σας ανοίξει καινούργιο ορίζοντα με το ενδεχόμενο να προκύψει σχέση που δεν αποκλείεται να καταλήξει βήμα-βήμα σε μόνιμη δέσμευση.