Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου : «Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει σταθερά στην πορεία υλοποίησης των σημαντικών μεταρρυθμίσεων»

110

Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη. Είναι τιμή και ευθύνη να συνεχίζω από τη θέση της Υφυπουργού Ανάπτυξης με αρμοδιότητα τη βιομηχανία, σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και ενίσχυσης της βιομηχανικής βάσης. Στόχος της Κυβέρνησης η επαναβιομηχανοποίηση της χώρας, μέσα από την υλοποίηση της Εθνικής Στρατηγικής για τη Βιομηχανία, με στόχο την αύξηση της συμμετοχής της βιομηχανίας στο ΑΕΠ, την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Με τον Υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο και σε συνεργασία με τη συνάδελφο Υφυπουργό Ζωή Ράπτη, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να πετύχουμε τους στόχους του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Κώστα Σκρέκα και τον Υφυπουργό Μάξιμο Σενετάκη για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε. Μαζί καταφέραμε να προχωρήσουμε σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις, βάζοντας τα θεμέλια για μια νέα εποχή ανάπτυξης και καινοτομίας.

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει σταθερά στην πορεία υλοποίησης των σημαντικών μεταρρυθμίσεων. Θα εργαστούμε ώστε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Η εντολή του Πρωθυπουργού είναι: «ακόμη πιο γρήγορα, ακόμη πιο αποτελεσματικά».

Η δέσμευσή μας για δίκαιη ανάπτυξη για όλους παραμένει αδιαπραγμάτευτη.