Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (14/06)

410

Σήμερα η σύνοδος Ηλίου-Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων. 

Η ημέρα θα φέρει αρκετές ευκαιρίες για να διευθετηθούν πρωτίστως επικοινωνιακά, αρκετά ζητήματα τα οποία σε απασχολούν αλλά και θέματα στα οποία δημιουργήθηκαν αρκετά εμπόδια το προηγούμενο διάστημα. Η σύνοδος Ηλίου-Ερμή θα φέρει επίσης αρκετές συζητήσεις που με τη σειρά τους θα φέρουν νέα και πληροφορίες κάνοντας την ημέρα ξεχωριστή. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Έντονο θα είναι το προαίσθημα σας ίσως να σας απασχολήσει η διαίσθηση σας. Προσοχή στις πεισματικές ή παθιασμένες ενέργειες, καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε τραβηγμένες καταστάσεις, κρατήστε ελεγχόμενη την αντιδραστικότητα σας. Η έντονη αυτοπεποίθηση σας και η επιθυμία σας να έχετε υπό τον έλεγχος σας τις καταστάσεις θα σας ωθήσουν σε πράξεις ανατροπής, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές. Μια συγκεκριμένη πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε με αντικειμενικότητα και ορθολογισμό. Θα υπάρξει δυνατότητα αλλαγών, έρχονται νέα ανοίγματα, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη. Σήμερα ανάγκη σας θα είναι να ξεφύγετε από πιεστικές ή αποπνιχτικές καταστάσεις, τα γεγονότα θα σας δώσουν την κατάλληλη ώθηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, κάπως εξτρεμιστική θα είναι η στάση σας, επαναστατικές σκέψεις θα σας ωθήσουν σε ριζοσπαστικές και ανατρεπτικές ενέργειες. Θα υπάρξει ένταση με το ταίρι σας, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να ελέγξετε τις αρνητικές σας παρορμήσεις, χαλιναγωγήστε την ορμητική σας διάθεση. Σε περίπτωση που θέλετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον συγκεκριμένου ερωτικού προσώπου κινηθείτε άμεσα και ξεκάθαρα, αν δημιουργήσετε δυσνόητες καταστάσεις θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην εξέλιξη σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σκεπτόμενη και μεθοδική θα είναι η στάση σας, θα κάνετε την προσπάθεια να δώσετε τέλος σε δυσάρεστες καταστάσεις και δε θα αποτύχετε, σήμερα θα εμφανιστείτε τολμηροί και αποφασιστικοί. Περάστε σε προσεγγίσεις θα βρείτε πρόσφορο έδαφος στις επιδιώξεις σας. Σε οικονομικά ζητήματα θα υπάρξουν ανοίγματα και διευκολύνσεις, αποφύγετε το άγχος και τον αρνητισμό, για τις δύσκολες υποθέσεις μη βιαστείτε και βγάλετε τελεσίδικα συμπεράσματα. Ανεβασμένη θα είναι η ψυχολογία σας θα οδηγηθείτε σε πράξεις άμεσες που στόχο θα έχουν το ξεκαθάρισμα και την διαλεύκανση, θα βρουν ικανοποίηση οι προσπάθειες σας. Σε ζητήματα που από καιρό αιωρούνται και αδυνατείτε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις ίσως να αλλάξετε τακτική αντιμετώπισης, θα βρείτε τρόπο να τερματίσετε πρόβλημα που κρατά από το παρελθόν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από τα υποχρεωτικά και τα αναγκαστικά. Αντιδραστικές θα είναι οι απόψεις σας και οι κινήσεις σας, ίσως να εμφανιστείτε ως πνεύμα αντιλογίας. Ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, η μέρα δε θα είναι ευνοϊκή για συνεννοήσιμη κατάληξη. Κάποιο καινούργιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας πιάσει την κουβέντα, δείξτε ενδιαφέρον, θα υπάρξει θετική εξέλιξη. Ωστόσο, σε περίπτωση που ήδη υπάρχει πρόσωπο στη ζωή σας, προσοχή να μην φέρετε μπερδέματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ένταση θα έχουν αυτά που θα αισθανθείτε, σήμερα θα σας επηρεάσει ο συναισθηματισμός σας. Οξυδερκής θα είναι η αντίληψη σας, δημιουργικές οι προτάσεις που θα κάνετε, θα βρείτε συνεννόηση και αποδοχή. Σε οικονομικά θέματα ενδεχομένως να σας αγχώσουν καταστάσεις που καθυστερούν, ωστόσο μια θετική απάντηση που θα λάβετε θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπο τακτοποίησης, θα καταφέρετε να δώσετε τη λύση που απαιτείται. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε ζητήματα που ουσιαστικά προκύπτουν από ψυχολογικά συμπλέγματα και εξαρτήσεις. Στα οικογενειακά σας θέματα η στάση σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατική και συζητήσιμη, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναλύσετε καταστάσεις και να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις, μη κλειστείτε στον εαυτό σας περάσετε σε ειλικρινείς εξηγήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα ανοίξετε συναισθηματικές συζητήσεις, σε συνομιλία που θα έχετε με ένα ερωτικό πρόσωπο θα δοθούν εξηγήσεις που θα ξεθολώσουν το τοπίο. Τα συναισθήματά σας θα βρίσκονται σε τάξη και ηρεμία, η ισορροπημένη σας σκέψη και κρίση θα σας αποτρέψει από λανθασμένες αποφάσεις. Έρχεται έντονο ερωτικό άνοιγμα, που θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσετε καινούργια ερωτική περίοδο στη ζωή σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αποβάλετε τον αρνητισμό και την αντίδραση, καταφθάνει τυχερό άνοιγμα που θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Έρχεται θετική ίσως και κάπως απρόοπτη πρόταση που θα αλλάξει τα αρνητικά δεδομένα, βγαίνετε από τις δύσκολες συνθήκες που βιώσατε το τελευταίο διάστημα, οι αλλαγές θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές. Εσείς οι απογοητευμένοι θα αλλάξετε διάθεση τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά, θα νιώσετε πως όλα μπορούν να διαφοροποιηθούν αρκεί να είστε σε ετοιμότητα. Στις κοινωνικές σας σχέσεις και επαφές θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, η διάθεση σας θα είναι θετική, θα μιλήσετε με ξεκάθαρο τρόπο. Διατηρήστε τη σκέψη σας αισιόδοξη, βάλτε μπροστά τη λογική και τον ορθολογισμό, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε ανοιχτά ζητήματα που από καιρό σας απασχολούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, στην επικοινωνία σας θα υπάρξουν δυσκολίες, που θα προκύψουν από την απόλυτη ή πεισματική σας στάση. Ίσως να κλονιστούν κάπως οι ισορροπίες μέσα στη σχέση σας, σας συμβουλεύω να αποφύγετε παρορμητικές αντιδράσεις και τάσεις ισχυρογνωμοσύνης. Για εσάς που είστε άνευ σχέσης, μια απρόοπτη πρόταση και ένα ξαφνικό γεγονός, θα καταλήξει σε δυνατή ερωτική πρόκληση μελλοντικής εξέλιξης. Το γεγονός δεν αποκλείεται να αφορά πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν σας.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η ανάγκη σας για εξέλιξη θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από φοβίες που σας ρίχνουν στην αδράνεια, τώρα θα εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων και στις νεες προοπτικές. Ο δυναμισμός και η αισιοδοξία σας θα δώσουν ώθηση στη δράση σας, θα είστε σε θέση να περάσετε άμεσα σε διεκδικήσεις. Προσοχή στη συμπεριφορά σας κινηθείτε διπλωματικά, ενδεχομένως να βγάλετε στάση απαιτητική, καλό θα είναι να διατηρήσετε τον έλεγχο των αντιδράσεων σας. Για να καταφέρετε να κρατήσετε το πάνω χέρι στις σχέσεις σας οικογενειακές ή προσωπικές θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά, η οξύθυμη ή παρορμητική συμπεριφορά δε θα έχει δημιουργικό αποτέλεσμα. Αν εφαρμόσετε μελετημένη στρατηγική θα μπορέσετε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα και σταθμά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η διάθεσή σας για δραστηριοποίηση θα σας βοηθήσει να βγείτε από τα όρια της καθημερινής ρουτίνας. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα αλλάξει τις συνθήκες της ερωτικής σας καθημερινότητας. Συζήτηση που θα έχετε με ένα πρόσωπο από τα παλιά, θα δημιουργήσει νέες βάσεις, τόσο στις επαφές σας όσο και στα αισθήματά σας. Απρόσμενες καταστάσεις θα ταράξουν την ερωτική σας άπνοια, έρχονται συναντήσεις με έντονες συναισθηματικές αναταράξεις. Σήμερα κάποιο πρόσωπο θα τολμήσει να σας προσεγγίσει άμεσα και αποφασιστικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα είστε σε θέση να αποφασίσετε και να αξιολογήσετε με σωστή κρίση. Στις υποχρεώσεις σας θα δείξετε συνέπεια, θα φανείτε οργανωτικοί και αποτελεσματικοί. Αποκτάτε αντίληψη διεισδυτική και διορατική, ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, θα βρείτε τις αναγκαίες λύσεις. Σε προσωπικά ζητήματα θα υπάρξουν συζητήσεις και υποσχέσεις που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε και να εξελιχτείτε. Ενισχυμένος θα είναι ο δυναμισμός σας θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις. Τοποθετήστε σε νέο οπτικό πεδίο, δεν αποκλείεται να αλλάξετε στόχους και βλέψεις, βγαίνετε από συμπλέγματα, συναισθηματικές εξαρτήσεις και εσωτερικά διλλήματα. Δεχτείτε προσκλήσεις και προτάσεις φίλων, η επικοινωνία σας θα είναι ομαλή και οι συζητήσεις σας ανέμελες, συνειδητά θα αποφύγετε καταστάσεις που σας δυσανασχετούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα κλείσουν επιτυχώς εκκρεμότητες και υποθέσεις που σας ανάγκαζαν να είστε σε θέση αναμονής. Η απρόσμενη επίσκεψη ενός ερωτικού προσώπου θα σας αλλάξει απόψεις, τοποθετείστε πλέον σε διαφορετικό οπτικό πεδίο, τώρα θα αναζητήσετε ουσία, σταθερότητα και βάσιμη εξέλιξη. Για εσάς που είστε σε ερωτική αναζήτηση, σε τυχαία χρονική στιγμή θα εμφανιστεί ένα καινούργιο πρόσωπο, που με πολύ ευγενικό τρόπο θα προσπαθήσει να ανοίξει κουβέντα μαζί σας.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα θα είστε σε θέση να σκεφτείτε λογικά και να εναντιωθείτε σε κάποιες συγκεκριμένες εσωτερικές σας αδυναμίες. Τολμηρές και ασυνήθιστες θα είναι οι ενέργειες σας, νέο τρόπο προσέγγισης θα τηρήσετε σε κάποια δύσκολα ζητήματα. Η δυναμικότητα σας θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες, θα βρείτε το θάρρος να προχωρήσετε μπροστά διεκδικώντας και ρισκάροντας. Θα ακουστούν προτάσεις που θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας, ίσως να προκύψουν νέες γνωριμίες. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για διαφοροποιήσεις ωστόσο προσοχή στις αντικομφορμιστικές σας διαθέσεις, καλό θα είναι να τοποθετήσετε τις επιθυμίες σας σε πλαίσια που να είναι εφικτή ή υλοποίηση, προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολικές εκκεντρικότητες. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα βρεθείτε ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα, οι συνομιλίες σας θα είναι ουσιαστικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα αναζητήσετε δημιουργικό αποτέλεσμα, σοβαρότητα θα έχουν οι επιθυμίες σας και οι απαιτήσεις σας. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείτε και να προσπαθήσετε να δώσετε ουσιαστικά αποτελέσματα στη σχέση σας ή γενικότερα στις επαφές σας. Για τους ερωτικά μόνους, θα δοθεί ευκαιρία νέας ερωτικής αρχής, η εξέλιξη δε θα οδηγήσει σε αποτυχία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η διαίσθηση σας θα καθοδήγει τις ενέργειες σας, κοφτερή θα είναι η αντίληψη σας, σήμερα θα μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, έξυπνες θα είναι οι επιλογές σας. Κινηθείτε βάσει ενστίκτου, η διαίσθηση σας δε θα πέσει έξω, ταυτοχρόνως εφαρμόστε μεθοδική και προσχεδιασμένη τακτική, μην αφήσετε τίποτα να αιωρείται. Εσείς που τις προηγούμενες μέρες είχατε βιώσει διχασμούς και συναισθηματικά μπερδέματα, τώρα θα βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, τυχόν φοβίες υποσυνείδητες ή συνειδητές θα καταφέρετε να τις εντοπίσετε και να τις εξηγήσετε. Η αυτοψυχανάλυση που θα κάνετε θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση και διέξοδο. Αν προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο θα τα καταφέρετε, σκεφτείτε λογικά, επικεντρωθείτε στις χαρούμενες και αισιόδοξες καταστάσεις. Θα υπάρξουν οικογενειακές επαφές που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ασφάλεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεωθείτε, γεγονός που θα δώσει ώθηση στη δράση σας, τώρα θα περάσετε σε αποφασιστικές πράξεις. Σήμερα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι κατανόηση και έντονη διαίσθηση, θα προβείτε σε συζητήσεις που θα σταθεροποιήσουν σχέσεις και επαφές. Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων για εξόδους διασκέδασης, σας συμβουλεύω να μην απορρίψετε τα νέα πρόσωπα που θα έχουν φανερά την θέληση να διεισδύσουν στην ερωτική σας ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Θα φιλοσοφήσετε και θα αποφορτιστείτε, προτίμηση θα δείξετε σε δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν. Θα θελήσετε να ξεγλιστρήσετε από επαγγελματικά θέματα που σας αγχώνουν και σας υποχρεώνουν να σπαταλήσετε όλη σας την ενέργεια. Η ανάγκη σας για ψυχική ηρεμία ίσως να σας οδηγήσει σε αποστασιοποίηση, θα προσεγγίσετε τα ζητήματα της καθημερινότητας σας κάπως πιο χαλαρά αποφεύγοντας την εσωτερική πίεση. Σήμερα θα δείξετε προτίμηση σε επαφές κοινωνικές που να μπορείτε να συμπεριφερθείτε ανέμελα και απελευθερωμένα. Σε προτεραιότητα θα βάλετε τη σωματική και πνευματική σας ξεκούραση, δεχτικοί θα είστε σε προτάσεις φιλικών εξόδων, ευχάριστες συνομιλίες θα ελαφρύνουν τη σκέψη σας. Επιθυμία σας θα είναι να βρεθείτε σε οικείο περιβάλλον οικογενειακό ή φιλικό, να μιλήσετε περί ανέμων και υδάτων, να αποφορτιστείτε από έγνοιες και προβληματισμούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα καταλαγιάσουν οι αντιδραστικές σας διαθέσεις, θα ανοιχτούν συναισθηματικές συζητήσεις με το αγαπημένο σας ταίρι. Για όσους από εσάς είστε χωρισμένοι, θα υπάρξουν αναλυτικές εξηγήσεις που θα σας δώσουν ευκαιρία επανένωσης. Για τους ερωτικά μόνους, ένα πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, ωστόσο η εξέλιξη της γνωριμίας σας θα απαιτεί από εσάς άμεση αποφασιστικότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αλλαγές θα υπάρξουν τόσο στη σκέψη σας όσο και στις επιθυμίες σας, τα βήματα σας θα πρέπει να είναι συγκρατημένα και μεθοδικά. Ενδεχομένως να απορρίψετε προτάσεις που δεν σας ικανοποιούν τολμώντας να αποφύγετε τους εξαναγκαστικούς συμβιβασμούς, με συνειδητό τρόπο θα απομακρύνετε από την καθημερινότητα σας πρόσωπα που σας θέτουν όρια ή σας δυσκολεύουν να εκφραστείτε ελεύθερα. Για εσάς που τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζετε δυσκολίες και προβλήματα καταφθάνει αισιόδοξο άνοιγμα που θα σας βγάλει από την ανασφάλεια ή την αβεβαιότητα, μια συγκεκριμένη πρόταση που θα σας γίνει θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τις στενάχωρες καταστάσεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την κοινωνικότητα σας, εσείς οι μελαγχολικοί ή απογοητευμένοι καλό θα είναι να αποφύγετε την εσωστρέφεια, αφήστε το περιθώριο να σας πλησιάσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα γίνετε ιδιαιτέρως σχολαστικοί, θα εστιάσετε στην λεπτομέρεια, η στάση σας θα είναι μεθοδική, οι κινήσεις σας οργανωμένες. Ειλικρινής κουβέντα που θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο ερωτικό, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από συναισθηματικά βάρη, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι θα καταλήξετε σε επανασύνδεση. Σήμερα θα ικανοποιηθείτε ψυχικά και συναισθηματικά, καταφθάνουν συνομιλίες και συναντήσεις, που θα στρώσουν έδαφος για ερωτική σταθερότητα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Χαλιναγωγήστε το πάθος σας, προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις, βάλτε στόχο να διατηρήσετε ισορροπημένες τις σχέσεις σας με φίλους και οικογενειακά σας πρόσωπα. Σας δίνω τη συμβουλή να παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, μην αφήσετε τις καθυστερήσεις ή τις μικρό απογοητεύσεις να σας αλλάξουν διαθέσεις και βλέψεις. Αν στις συνομιλίες σας διατηρήσετε κλίμα ηρεμίας και συγκατάβασης θα υπάρξουν προτάσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν ισορροπία και εμπιστοσύνη. Εποικοδομητικές θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε τα τυχόν αρνητικά ζητήματα. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε για παρελθοντικές καταστάσεις ή παρεξηγήσεις, αναθεωρείτε τις απόψεις σας. Θα δοθούν εξηγήσεις, θα καταλάβετε και θα είστε σε θέση να δικαιολογήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ένα απρόοπτο ερωτικό συμβάν θα φέρει έντονο αναποδογύρισμα στην καρδιά σας. Με ένα τηλεφώνημα που θα λάβετε και μια συγκεκριμένη πρόταση, θα δοθεί ευκαιρία ερωτικής επανασύνδεσης. Η σημερινή όψη θα φέρει εξομολογήσεις και αποκαλύψεις, επειδή δε θα αρνηθείτε να φανερώσετε την έλξη σας, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για ξαφνιάσματα και ερωτικές εκπλήξεις. Η μέρα ενδείκνυται για συναντήσεις εντόνου συναισθηματισμού, για ερωτικά ξεκαθαρίσματα και για ψυχικές αποκαλύψεις.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Εμπιστευτείτε την αντίληψη και τη διαίσθηση σας θα σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρετε τις στάσιμες καταστάσεις, σήμερα θα δώσετε ώθηση στα γεγονότα. Αν στο προηγούμενο στάδιο αντιμετωπίσατε μικρό ατυχίες ή βρήκατε εμπόδια στη δράση σας τώρα καταφθάνουν αναπάντεχα γεγονότα, τυχερά ανοίγματα θα προκύψουν. Τα απρόβλεπτα συμβάντα ενδεχομένως να σας βγάλουν από τις συνήθειες σας, έρχονται αλλαγές στα δεδομένα σας, βγαίνετε από την απαισιοδοξία. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, αποφύγετε τις περιττές σπατάλες, θα πρέπει να φανείτε προνοητικοί στις αγορές που θα κάνετε. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να σκεφτείτε να προσκαλέσετε φίλους στο σπίτι σας, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι θετικές. Ανανεώνεται η ψυχολογία σας, θα συνομιλήσετε με αγαπημένα σας άτομα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα ταχτοποιήσετε ερωτικές εκκρεμότητες που τον τελευταίο καιρό σας είχαν ρίξει ψυχολογικά. Πολύ σωστός θα είναι ο χειρισμός σας, έντονη θα είναι η διαίσθησή σας, όλες οι ενέργειές σας θα είναι οργανωμένες και προσχεδιασμένες. Για όσους από εσάς επιθυμείτε επανασύνδεση, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να περάσετε σε άμεση διεκδίκηση. Για τους ερωτικά μόνους, θα προκύψει τυχερό συμβάν, πρόσωπο εκλεπτυσμένης παρουσίας θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.