Εξετάσεις προς απόκτηση άδειας χειριστή πηδαλιούχου για διακυβέρνηση λαντζών και αλιευτικών σκαφών έτους 2024

1279

Ανακοινώνεται ότι από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με (α) σχετική, θα
πραγματοποιηθούν εξετάσεις προς απόκτηση άδειας χειριστή πηδαλιούχου για διακυβέρνηση λαντζών και επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών για το έτος 2024, συμφώνως με την διαδικασία που προβλέπεται.

Η ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων για την απόκτηση της προαναφερόμενης άδειας ορίζεται η Τετάρτη 03-07-2024 ενώ ως χώρος διεξαγωγής αυτών ορίζεται η αίθουσα ταχυπλόων για τις θεωρητικές εξετάσεις και ο Λιμένας Θεσσαλονίκης για τις πρακτικές εξετάσεις. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν την ημέρα των εξετάσεων επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος .

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των ενδιαφερομένων στις εξετάσεις είναι η υποβολή αίτησης και η προσκόμιση των δικαιολογητικών σύμφωνα με τη συνημμένη αίτηση. Η παραλαβή των δικαιολογητικών θα γίνεται μόνο από το Κ.Λ. Θεσσαλονίκης/
Γραφείο Γενικής Αστυνομίας, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 09:00 έως 13:30 έως και πέντε (05) ημέρες προ της ημερομηνίας εξέτασης, ήτοι έως και την Πέμπτη 27/6/2024.

Οι Αλιευτικοί Σύλλογοι παρακαλούνται για την έγκαιρη ενημέρωση των μελών τους, τα οποία δεν είναι εφοδιασμένα με την εν θέματι άδεια και συγκεντρώνουν τα τυπικά προσόντα, για υποβολή αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και κατάθεση αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να
απευθύνονται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης/Γραφείο Γενικής Αστυνομίας (τηλέφωνο επικοινωνίας 23133- 25844-842).