Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (11/06)

276

Σήμερα το τετράγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο.

Αυτή η όψη θα δημιουργήσει εξαιρετική ένταση μέσα στην ημέρα γι’ αυτό θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία, τις επαφές αλλά και τις αντιδράσεις σου, καθώς είναι γεγονός πως θα υπάρχει ένα ηλεκτρισμένο κλίμα παντού. Επίσης θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός και καθόλου βιαστικός ώστε να αποφύγεις στιγμές απροσεξίας. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σας δίνω τη συμβουλή να μην είναι κάθετος ή αντιδραστικά επίμονος ο τρόπος διεκδίκησης σας, αποφύγετε να γίνετε ισχυρογνώμονες και ασυμβίβαστοι, δε θα σας συμφέρει να γίνει το κλίμα έκρυθμο ή αντίξοο. Θα νιώσετε την ανάγκη να αποκτήσετε το πάνω χέρι τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις όσο και στις οικογενειακές, ωστόσο η λάθος τακτική θα οδηγήσει σε αρνητικό αποτέλεσμα, προσπαθήστε να κινηθείτε με τον σωστό τρόπο. Τάση ανυπομονησίας θα σας διακατέχει, αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις μη προσπαθήσετε να τρέξετε καταστάσεις που ακόμα δεν έχουν μεστώσει. Ο ορθολογισμός και η αυτοσυγκράτηση θα σας γλυτώσουν από παγίδες και άστοχες ενέργειες, η παρορμητικότητα και το άγχος θα φέρον επιπλέον προβληματισμούς γι αυτό σκεφτείτε καλά και επιλέξτε τον τρόπο χειρισμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θέματα υπεροχής θα υπάρξουν μέσα στη σχέση σας, οι διαθέσεις σας θα είναι εξουσιαστικές, προσοχή στις εκρηκτικές αντιδράσεις. Στόχος σας θα είναι να κυριαρχήσετε, με πείσμα θα διεκδικήσετε θέση αρχηγίας. Αν κρατήσετε στάση θερμή και απελευθερώσετε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα καταφέρετε να ‘ρθείτε πιο κοντά με το πρόσωπο που επιθυμείτε ερωτικά. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, σήμερα δεν αποκλείεται κάποιος να σας ερωτευτεί.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα το νου σας στις υπερβολές, στα πείσματα, και στις εγωκεντρικές διαθέσεις. Η δυναμικότητα που θα νιώσετε θα βγάλει στην επιφάνεια την ατίθαση πλευρά του χαρακτήρα σας. Αντίσταση θα προβάλετε, ριζοσπαστικές θα είναι οι ενέργειες σας , θα κινηθείτε με τρόπο διαφορετικό ίσως και κάπως ασυνήθιστο. Λεκτικά αλλά και πρακτικά θα εναντιωθείτε σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να φέρουν εμπόδια στις αποφάσεις σας ή στις απόψεις σας, δεν αποκλείεται σήμερα να κάνετε το τολμηρό βήμα να βγάλετε οριστικά από τη ζωή σας πρόσωπα που δεν ταιριάζουν ούτε στον χαρακτήρα σας ούτε στην προσωπικότητα σας. Κοινωνικοποιηθείτε, μην κρατήσετε κλειστή ή απρόσιτη στάση, προσπαθήστε να συμφιλιώσετε τις εσωτερικές σας αντιθέσεις. Στα οικογενειακά σας πρόσωπα δείξτε συγκατάβαση, αποκτήστε ήρεμη και ειρηνική διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει τον ερωτισμό σας, ως προς το ταίρι σας η στάση σας θα είναι θερμή, θα θελήσετε να ζήσετε στιγμές έλξης ίσως και έντονου πάθους. Για τους ερωτικά μόνους, απρόοπτη πρόκληση θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Με πρόσωπο από το παρελθόν θα εκδηλώσετε έντονο ερωτισμό, αναθερμαίνοντας βλέψεις και αισθήματα. Θετικοί θα είστε σε προκλήσεις και νέα ενδεχόμενα. Μια τυχαία συνάντηση θα δώσει ώθηση στις ερωτικές σας διαθέσεις, κλείνοντας τη νύχτα σας με έντονο ερωτικό συμβάν!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα σας επηρεάσουν τα λόγια και τα σχόλια που θα ακούσετε, θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στη στάση και στην έκφραση σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τον αρνητισμό και τις απότομες ή οξύθυμες απαντήσεις. Σήμερα θα εμφανιστείτε παρορμητικοί, αντιδραστικοί, ίσως και αρκετά απόλυτοι στις απόψεις σας, σας δίνω τη συμβουλή να τρενάρετε συνέδρια και τελεσίδικες συμφωνίες. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στις σκέψεις σας και στις επιθυμίες σας, ενδεχομένως να εμφανιστούν τάσεις αναποφασιστικότητας, ίσως να εκτροχιαστείτε από τους επαγγελματικούς σας στόχους. Προσπαθήστε να αποβάλετε τις απογοητευτικές σκέψεις ταυτοχρόνως κρατήστε σε ισορροπία τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις. Για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε τις αναλυτικές συζητήσεις, μην αναλάβετε οικονομικά ρίσκα. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, μιλήστε για θέματα γενικού ενδιαφέροντος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα ενισχύσει την θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα εστιάσετε στο όμορφο και το ελκυστικό, θα ρισκάρετε στις προσεγγίσεις σας. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να αξιοποιήσετε την ερωτική σας ενέργεια, θα φέρει θερμά αποτελέσματα. Με έντονο το αίσθημα της ερωτικής έλξης θα υπάρξει πάθος στις κινήσεις σας. Αφήστε ελεύθερη την ερωτική σας αύρα, σήμερα θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Συναισθηματικές εντάσεις και εσωτερικές συγκρούσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, επανεκτιμήστε, προσπαθήστε να διορθώσετε τα λάθη. Διφορούμενες καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε κάπως τις απόψεις σας και τους στόχους σας. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές συνθήκες, ουσιαστικά δε θα ανεχτείτε άλλο την ύπαρξη εμποδίων ή ψυχοφθόρων υποθέσεων. Με ανανεωμένη τη διάθεση θα περάσετε σε προσεγγίσεις, σε προτάσεις και σε επανασυνδέσεις. Προσπαθήστε να ρεγουλάρετε το άγχος σας, χαλιναγωγήστε τις αντιδράσεις σας ο ορθολογισμός θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε σε ποια σημεία υπάρχουν ψευδαισθήσεις και σε ποια γεγονότα βρίσκεται η αληθινή όψων των καταστάσεων. Συναντηθείτε με φίλους, δείξτε ενδιαφέρον στα καινούργια πρόσωπα που θα σας πιάσουν την κουβέντα, μη κρατήσετε κλειστό τον κοινωνικό σας κύκλο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν το κλίμα στην καρδιά σας, σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε απρόσμενη πρόταση για ραντεβού. Εσείς οι ερωτικά μόνοι επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, θα υπάρξουν απρόοπτες νέες γνωριμίες. Ευχάριστη ερωτική έκπληξη θα σας προκαλέσει το τηλεφώνημα που θα λάβετε από παρελθοντικό πρόσωπο. Θα σας θυμηθεί πρώην ερωτικό ταίρι, που ενδεχομένως να μην καταφέρατε ποτέ να το ξεπεράσετε.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Καλό θα είναι να αποφύγετε την άκαμπτη και κάθετη συμπεριφορά, προσοχή στις σκέψεις σας και στον τρόπο που θα πράξετε. Στις συζητήσεις που θα έχετε σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις υπερβολές ή τις αστάθειες, σταθεροποιήστε τις απόψεις σας, μιλήστε με συγκεκριμένα επιχειρήματα. Ποικιλία θα υπάρξει στις αντιδράσεις σας, σήμερα κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν αλλαγές και διακυμάνσεις. Ναι μεν σε κάποιες περιπτώσεις θα δείξετε διαλλακτικότητα και κατανόηση, σε κάποιες άλλες όμως που θα αφορούν την ελευθερία ή την ανεξαρτησία σας, η στάση σας θα είναι απότομη και απόλυτη. Προσπαθήστε να μην βγάλετε διφορούμενο χαρακτήρα, διατηρήστε τον εσωτερικό σας κόσμο σε ισορροπημένο πλαίσιο. Συναντήσεις με φίλους θα καταφέρουν να σας βγάλουν από την εσωτερική φόρτιση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε ανταγωνιστικό κλίμα μέσα στη σχέση σας, θα κυνηγήσετε κυριαρχία και υπεροχή. Στόχος σας θα είναι να επιβληθείτε, προσοχή στα λόγια και στις πράξεις σας. Ερωτικά χτυπήματα θα λάβει η καρδιά σας και μάλιστα από άτομο που θα είναι κάπως διαφορετικό από τις συνηθισμένες σας προτιμήσεις. Ανοίγεται η ευκαιρία για καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε κεραυνοβόλα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Προσοχή στην συμπεριφορά σας, ενδέχεται να εμφανιστείτε κάπως επίμονοι ίσως και καταπιεστικοί. Μην κάνετε το λάθος και πέσετε σε πράξεις υπεροχής ή ακραίου εγωισμού γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα χαλάσουν την ψυχολογία σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα ίσως να μην λείψουν οι συγκρούσεις, θα υπάρξουν διαφωνίες που καλό θα είναι να μην τις χειριστείτε με ανεξέλεγκτο πείσμα. Στις υποθέσεις που χρειάζονται συζητήσεις και λύσεις το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φανείτε διαλλακτικοί, προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτά που θα σας εκφράσουν ή θα σας ζητήσουν. Αποφύγετε την πίεση και το άγχος, ξεκαθαρίστε τις επιθυμίες και τους στόχους σας, αφήστε ανοίγματα συνεννόησης. Σας δίνω τη συμβουλή να μην φανείτε αντιδραστικοί και ασυμβίβαστοι αγνοώντας τις μελλοντικές συνέπειες των αποφάσεων σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θερμή θα είναι η στάση σας, εντυπωσιακό το παρουσιαστικό σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να δράσετε με τρόπο αποφασιστικό και γρήγορο. Μια πρόσκληση που θα λάβετε από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα σας ανοίξει προοπτική ερωτικής σχέσης. Αφήστε τα συμβάντα να κυλήσουν, δεχτείτε με θετικότητα τα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν. Πίσω από μια φαινομενικά φιλική συνομιλία, θα κρύβεται κατάληξη ρομαντικού ερωτικού ραντεβού!

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, βρείτε την άκρη του νήματος, σταθεροποιήστε τις επιθυμίες σας. Απελευθερώστε το πνεύμα σας, προσχωρήστε με καινούργιες ιδέες, διαφοροποιήστε τη σκέψη σας. Θα εμφανιστούν νέα ενδεχόμενα τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα, όσο και σε προσωπικά. Μια πρόταση, μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν αλλαγές στα δεδομένα σας, απρόοπτα συμβάντα θα σας βγάλουν από τυχόν αδιέξοδα ή τάσεις αναποφασιστικότητας. Φανείτε τολμηροί και ειλικρινείς μην υποκύψετε σε συμπλέγματα και διλλήματα που μέχρι τώρα σας έριχναν στην αδράνεια και την αποστασιοποίηση. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε κακοτυχιές του παρελθόντος ταυτοχρόνως θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε λάθη και να αλλάξετε τις δεδομένες συνθήκες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θερμή, αποκαλυπτική και ερωτική θα είναι η στάση σας. Κάποιο πρόσωπο θα δει πράσινο φως και θα εισχωρήσει για τα καλά στη ζωή σας. Τα ευχάριστα συναισθήματα που θα σας προκαλέσει, θα σας δημιουργήσουν τη διάθεση να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση. Αισιόδοξο κλίμα θα υπάρξει στην καρδιά σας, σε αυτό θα συμβάλουν οι απρόσμενες προτάσεις που θα λάβετε. Η τολμηρή σας διάθεση να αποκαλυφθείτε ερωτικά, θα σας φέρει πολύ θερμή κατάληξη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στα άμεσα θέματα βάλτε προτεραιότητες, συγκεντρωθείτε στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, μη κουράσετε τη σκέψη σας με μελλοντικές υποθέσεις αυτό θα σας φθείρει ψυχολογικά. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις ωστόσο η σωστή διεκπεραίωση θα απαιτεί μεθοδική στάση και όχι σπασμωδική ή βιαστική. Προσοχή να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που χρειάζεστε την συνεργασία τους. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, για την ώρα κινηθείτε επιφυλακτικά. Εσείς που απογοητευτήκατε από τα ως τώρα αποτελέσματα καλό θα είναι να μην υποπέσετε σε αδράνεια, η σκέψη σας δε θα πρέπει να είναι απαισιόδοξη. Κοινωνικοποιηθείτε, συναντηθείτε με φίλους και οικογενειακά σας άτομα, μιλήστε για θέματα που σας χαλαρώνουν και όχι για υποθέσεις που σας προβληματίζουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα σας κυριεύουν έντονα ερωτικά συναισθήματα, θα έχετε τη διάθεση να απελευθερώσετε το πάθος σας. Οι διαθέσεις σας θα είναι τολμηρές ίσως και κάπως ρομαντικές, δεν πρόκειται να βάλετε φρένο σε ερωτικές διεκδικήσεις. Σε περίπτωση που νιώσετε έντονη ανάγκη να επανασυνδεθείτε με πρώην ταίρι σας, σας δίνω ανεπιφύλακτα την συμβουλή να προχωρήσετε σε ανάλογες πράξεις, θα λάβετε θερμή ανταπόκριση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ανασυγκροτηθείτε και διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, σε εργασιακά ζητήματα στόχους και επιδιώξεις σας δίνω τη συμβουλή να μην κάνετε πίσω, μπορεί να χρειαστεί να κοπιάσετε για να φτάσετε στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Ο εσωτερικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση, ίσως να προκύψουν σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες, από την μια θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε από την άλλη όμως σε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις ίσως να υπάρξουν τάσεις φυγής. Μια συγκεκριμένη πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, δεν είναι ανάγκη να αγχωθείτε θα υπάρχει χρόνος για να απαντήσετε όταν θα νιώθετε έτοιμοι. Στις διαφόρων ειδών επαφές σας επαγγελματικές ή οικογενειακές, προσοχή στη στάση σας αποφύγετε τις έντονες αντιδράσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείτε για άμεσα αποτελέσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα σας δοθεί η δυνατότητα να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και να εστιάσετε στις ερωτικές σας διαθέσεις. Θα επικεντρωθείτε στο ταίρι σας, εκρηκτική θα είναι η αντίδρασή σας σε περίπτωση που προσπαθήσουν να σας πιέσουν για αποφάσεις, που αυτή τη στιγμή δεν νιώθετε έτοιμοι να τις πάρετε. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας με πρόσωπο εντυπωσιακής ομορφιάς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε προσγειωμένα με σκέψη και αυτοσυγκράτηση, μην παρασυρθείτε από τάσεις αγανάκτησης ή από παλιά κρυμμένα απωθημένα. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και ερεθίσματα εκνευρισμού, στοχεύστε στο να δοθούν πρακτικές και οριστικές λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα που από καιρό εκκρεμούν, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αναβολές δώστε την απαιτουμένη σημασία. Στην κοινωνική και προσωπική σας ζωή θα απομακρυνθείτε από ανιαρές καταστάσεις, θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε συμβάντα που να μπορούν να σας αναζωογονήσουν. Ίσως να θελήσετε να βγείτε από τα καθιερωμένα, θα συναναστραφείτε με καινούργια πρόσωπα, διεισδύστε σε νέους κοινωνικούς κύκλους που να μπορούν να διεγείρουν το ενδιαφέρον σας. Απελευθερώστε τις διαθέσεις σας, ισορροπήστε και ασχοληθείτε με δραστηριότερες που σας ηρεμούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα ξεκλειδώσετε τα ερωτικά σας αισθήματα. Αυτή την φορά θα αφήσετε στην άκρη την πολλή σκέψη, θα είστε έτοιμοι να κινηθείτε αποφασιστικά προς συγκεκριμένους στόχους. Για όσους από εσάς έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με παλιό ερωτικό πρόσωπο, σήμερα θα κλείσουν οριστικά περνώντας σε πορεία επανένωσης, καταλήγοντας σε δεσμό σταθερής και μελλοντικής εξέλιξης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις μέσα στον οικογενειακό ή εργασιακό σας κύκλο, καλό θα είναι από πλευρά σας να μην υπάρξει διάθεση κόντρας και αντιπαλότητας, προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Καταλαγιάστε τυχόν ανταγωνιστικές διαθέσεις σας, προσοχή να μην αναλωθείτε στην παγίδα της κυριαρχίας και προκαλέσετε στον εαυτό σας ψυχολογική κούραση. Επιχειρείστε να δώσετε νέα πνοή στην καθημερινότητα σας, ασχοληθείτε με καινούργια ενδιαφέροντα, θα έχετε την ευκαιρία να τερματίσετε παλιές απογοητεύσεις. Στον κοινωνικό σας τομέα, σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε ενδιαφέρον στα καινούργια άτομα που θα σας συστήσουν, θα υπάρξει δυνατότητα νέων συνεργασιών. Εσείς που θέλετε να αλλάξετε τα δεδομένα προχωρήστε σε νέο ξεκίνημα, το αποτέλεσμα δε θα σας απογοητεύσει, κινηθείτε με σταθερά βήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να ηρεμήσετε, να ξεκουραστείτε, με δική σας πρωτοβουλία θα κάνετε προτάσεις για συναντήσεις και ανέμελες ερωτικές επαφές. Θερμές θα είναι οι καιρικές συνθήκες της καρδιάς σας, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα δεχτεί την πρόταση σας για ραντεβού, καταλήγοντας τις βραδινές ώρες σε έντονες ερωτικές στιγμές. Ειλικρινείς κουβέντες και τολμηρές ερωτικές εκδηλώσεις θα φέρουν ευχάριστη τροπή, προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα μελλοντικών διαστάσεων.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Στο προσκήνιο βγαίνουν καταστάσεις που δεν είχατε καταφέρει να τις χειριστείτε αποτελεσματικά. Λάθη προηγούμενων ημερών ίσως να φέρουν μια ελαφριά σύγχυση στο εσωτερικό σας κόσμο, ωστόσο ο προβληματισμός που θα προκύψει θα φέρει θετικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας. Παίρνετε την απόφαση να κινήσετε τα νήματα για να μπορέσετε να επέμβετε, να αλλάξετε και να διαφοροποιήσετε. Προμηνύονται ανατρεπτικές εξελίξεις, ένα απρόοπτο γεγονός θα σας δώσει την αφορμή να περάσετε σε συζητήσεις που θα τερματίσουν τις εντάσεις ή τις αρνητικές επιπτώσεις. Σε γενικές γραμμές σήμερα τα γεγονότα και τα απρόοπτα ανοίγματα θα είναι δημιουργικά, θα σας δώσουν το έναυσμα να εξερευνήσετε τον ψυχικό σας κόσμο, πολύ καλά θα κάνετε και θα αναζητήσετε αλήθειες, προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από αυταπάτες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα σας εφοδιάσει με έντονη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, θα νιώσετε δυνατή εμπιστοσύνη στα θελκτικά σας στοιχεία, δεν θα υπάρξουν τάσεις ηττοπάθειας. Μια ερωτική σας κίνηση θα σας βοηθήσει να κρατήσετε σε απόσταση ερωτικό πρόσωπο, που δεν μπορεί να χειριστεί την ανάγκη σας για ελευθερία. Η θερμή σας στάση θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς, ανοίγοντας τον δρόμο για νέες και εξελίξιμες ερωτικές γνωριμίες. Σήμερα δεν αποκλείεται να γίνει νέα αρχή με καινούργιο ερωτικό πρόσωπο.