Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (10/06)

245

Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα.

Η Σελήνη θα βρίσκεται σήμερα στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα καταδεικνύοντας πως η ήμερα θα φέρει μία πολύ δημιουργική διάθεση, η οποία θα σε ωθήσει να αφιερώσεις χρόνο σε αντίστοιχες δραστηριότητες. Επίσης είναι πιθανό να φέρει συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα που θα είναι ευχάριστες, το ίδιο ευχάριστες θα είναι και κάποιες συναντήσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σκαμπανεβάσματα θα εμφανιστούν στον εσωτερικό σας κόσμο, οι αρνητικές σας σκέψεις ίσως να σας δημιουργήσουν φοβίες και αναστολές δεν αποκλείεται να αναβάλετε τις προσεγγίσεις σας. Διατηρήστε κοινωνική τη διάθεση σας, δείξτε φιλική και ζεστή στάση στην επικοινωνία σας με τους τρίτους. Σας δίνω τη συμβουλή για σήμερα τουλάχιστον να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν στεναχώρια, με αποφασιστική στάση απομακρυνθείτε από οτιδήποτε σας ενοχλεί ή σας κουράζει ψυχολογικά. Προσπαθήστε να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας, τα γεγονότα θα είναι θετικά οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον ενθουσιασμό σας. Οριοθετήστε τον αρνητισμό και την αντιδραστικότητα σας, αφήστε ελεύθερη τη θετική σας αύρα, συναναστραφείτε και συζητήστε. Θα λάβετε φιλικές προτάσεις για εξόδους, αφεθείτε στις φιλικές συντροφιές, αποφύγετε τη μοναχικότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα εμφανιστείτε συναισθηματικά ήρεμοι και κατασταλαγμένοι, δε θα έχετε καμία διάθεση να πάτε κόντρα στο ρεύμα. Ένα γεγονός που θα προκύψει ύστερα από μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα διαλύσει τις αρνητικές εντυπώσεις που έχετε για ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο, θα σας εκπλήξει το πόσο λάθος εκτιμήσατε τα αισθήματα που τρέφει για εσάς. Ουσιαστικά θα προκύψει ένα είδος ερωτικής εξομολόγησης, που θα βάλει τα πράγματα σε τάξη, ανοίγοντας πορεία σταθερού δεσμού!

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προσοχή στις εσωτερικές αντιφάσεις και εξάρσεις, δεν είναι ανάγκη να δώσετε πολύ μεγάλη σημασία στα πρόσωπα και στις καταστάσεις που σας δυσανασχετούν. Κάπως ανοργάνωτες θα είναι οι σκέψεις και οι πράξεις σας, προσπαθήστε να διατηρήσετε τις αντιδράσεις σας χαλαρές και ισορροπημένες. Ελέγξτε την ορμητικότητα που θα υπάρξει στις ενστικτώδεις αντιδράσεις σας, για σήμερα κάντε και λίγο τα στραβά μάτια. Μάλλον δε θα είστε σε θέση να δείξετε ανεκτικότητα σε απόψεις που δεν συμφωνούν με τις δικές σας, αποφύγετε τις συγκρούσεις. Προσοχή στις επαγγελματικές διαφωνίες, κρατήστε διπλωματική στάση, καλό θα είναι να μην φανείτε αδιάλλακτοι και ασυμβίβαστοι. Εστιάστε στις φιλικές παρέες και συζητήσεις, αφήστε τη σκέψη σας να χαλαρώσει, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με θέματα που σας δημιουργούν εσωτερική πίεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα θελήσετε σταθερότητα, δε θα έχετε καμία απολύτως διάθεση για αλλαγές και ανατροπές. Στις υποθέσεις σας θα ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό, αυτό που είναι δοκιμασμένο και όχι αβέβαιο. Αν νιώσετε την ανάγκη να περάσετε σε εξομολογήσεις, τότε ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας εκεί που επιθυμείτε, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση. Μια χαρούμενη συνάντηση θα αναπτερώσει το ηθικό σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας θυμίσει πόσο γοητευτικοί είστε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σας δίνω τη συμβουλή οι επαγγελματικές και οικονομικές σας αναζητήσεις να είναι προσγειωμένες, καλό θα είναι να μην σας παρασύρουν σκέψεις και απωθημένα. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι σταθερές και όχι σπασμωδικές ή ανυπόμονες, πράξτε με μεθοδευμένη τακτική. Προσπαθήστε να έχετε ξεκάθαρες επιθυμίες και επιδιώξεις, οι μπερδεμένες βλέψεις θα σας οδηγήσουν σε αόριστες ενέργειες. Εσείς οι ανικανοποίητοι ή δυσαρεστημένοι θα καταφέρετε να αλλάξετε τα αρνητικά ή στάσιμα δεδομένα, ωστόσο η επιτυχία θα απαιτεί οργάνωση και αυτοσυγκράτηση. Καινούργια επαγγελματική συμφωνία θα δημιουργήσει νέο ορίζοντα, θα πρέπει να κινηθείτε με υπευθυνότητα και ώριμη σκέψη. Αποφύγετε τις επιφανειακές αναζητήσεις, επικεντρωθείτε σε έναν πιο συγκεκριμένο ή μακροχρόνιο στόχο, πάρτε αποφάσεις ώριμες και δεσμευτικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ένα ερωτικό πρόσωπο θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις, αν ανοίξετε την καρδιά σας χωρίς φοβίες και προκαταλήψεις τότε θα καταφέρετε να κλείσετε παλιές πληγές και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, σε τυχαία χρονική στιγμή η παρουσία ενός συγκεκριμένου ατόμου θα σας δημιουργήσει ευκαιρία νέας ερωτικής γνωριμίας. Αν είστε αρκετό καιρό μόνοι, τότε αξιοποιήστε τα συμβάντα, καλό θα είναι να μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Προσπαθήστε να κινηθείτε συνετά και προσγειωμένα, ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση, η συμπεριφορά σας ενδεχομένως να γίνει ανυποχώρητη σε κάποια συγκεκριμένα θέματα. Προσοχή στα ρίσκα που θα αναλάβετε, σας θυμίζω πως ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός, εξακριβώστε πριν αποφασίσετε. Μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα σας συμβουλεύω να μην αφήσετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση να σας ρίξει σε παγίδες. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να αλλάξετε την κατεύθυνση των επαγγελματικών σας αναζητήσεων, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες πράξεις, αποφύγετε τις εξτριμ επιλογές. Σήμερα θα εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο αποφασιστικό ίσως και παθιασμένο, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή συνθήκες που περιορίζουν την προσωπική σας εξέλιξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ένα ερωτικό ξάφνιασμα θα λάβει η καρδιά σας, αναποδογυρίζοντας σκέψεις και ενδεχόμενα. Θερμά λόγια θα σας απαλλάξουν από αρνητικές υποψίες, κάποιος θα σας εκδηλώσει την αγάπη του. Δυνατό θα είναι ένστικτο σας, αρκετά ανεβασμένη η συναισθηματική σας αντίληψη, γι’ αυτό δεν πρόκειται να πέσετε έξω στις εκτιμήσεις σας. Θα σας πλησιάσει με τρόπο θερμό και εγκάρδιο πρόσωπο, που μέχρι τώρα δεν μπορούσε να βρει την κατάλληλη στιγμή για να σας ανοιχτεί ερωτικά.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Στις περιπτώσεις που χρειάζεται άμεση διεκδίκηση κινηθείτε με διπλωματία, χειριστείτε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις με διάθεση ευελιξίας, αποφύγετε στην συμπεριφορά σας τις αντιθέσεις και τις αρνητικές αντιδράσεις. Θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι, αναλυτικές θα είναι οι κουβέντες που θα ανοίξετε, όμως προσοχή σε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης και ανυπομονησίας, δεν αποκλείεται σε κάποιες περιστάσεις να εμφανιστείτε πνεύμα αντιλογίας. Φρενάρετε την υπερβολή στα συναισθήματα σας, προσπαθήστε να κρατήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο. Σε κοινωνικό επίπεδο αν το ύφος σας είναι προσιτό θα καταφέρουν να σας πλησιάσουν πρόσωπα που θα έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες στη ζωή σας. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να συγκρουστείτε με πρόσωπα που έχουν βασικό ρόλο στη καθημερινότητα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα απαλλαγείτε από αρνητικές ή αντιδραστικές τάσεις, η ήρεμη διάθεση σας θα σας βοηθήσει να κινηθείτε διαλλακτικά και συγκαταβατικά. Θα διακατέχεστε από έντονη δεκτικότητα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφιλιώσεις και συναισθηματικούς διαλόγους. Εσείς οι χωρισμένοι, ετοιμαστείτε για αλλαγές, τα γεγονότα θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά. Συναισθηματική συνομιλία θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, θα λάβετε μια πρόταση που αν τη δεχτείτε, θα καταλήξετε σε ήρεμες και τρυφερές ερωτικές στιγμές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ενδεχομένως να εμφανιστούν εσωτερικές αναστολές και αμφισβητήσεις, σε οικονομικά ζητήματα σας δίνω τη συμβουλή να τρενάρετε τις αποφάσεις σας. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, για την ώρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προτιμήσετε την αναμονή και όχι τη δράση. Σε επαγγελματικά άλματα αν κινηθείτε με επιφύλαξη θα προστατευτείτε από παγίδες που δημιουργούνται από τον έντονο ενθουσιασμό, θα είναι σωστή η απόφαση σας να αποφύγετε την ανάληψη μεγάλων ρίσκων. Οι συνομιλίες σας προσπαθήστε να είναι ήρεμες και αναλυτικές, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και συναντήσεις, εκφραστείτε με ειλικρίνεια, κάντε ξεκάθαρους τους στόχους και τις βλέψεις σας. Σε θέματα οικογενειακών υποθέσεων καλείστε να πάρετε ώριμες αποφάσεις, σε ζητήματα εντάσεων ηρεμήστε τα πνεύματα, δώστε υποσχέσεις που να μπορείτε να τις τηρήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, με δική σας θέληση θα φύγει επιτέλους η ομίχλη και ανοίγει η καρδιά σας. Θα εμπλακείτε σε συζητήσεις βάθους, θα υπάρξουν έντονες εξομολογήσεις και δυνατές αποκαλύψεις, που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αυταπάτες και να δείτε την πραγματικότητα με μάτια πλέον καθαρά. Τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν νέες συνθήκες και η συνειδητοποίηση θα είναι αυτή που θα σας οδηγήσει σε μια μεγάλη συναισθηματική επιτυχία. Προμηνύεται ευχάριστο ραντεβού, με κατάληξη σταθερής σχέσης!

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ίσως να είναι κάπως συγκεχυμένες οι σκέψεις σας, ενδεχομένως να μην μπορείτε να κατασταλάξετε σε συγκεκριμένες βλέψεις, προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλετε και τι πρέπει να πράξετε προκειμένου να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Σε περιπτώσεις διεκδίκησης ή διαπραγματεύσεων ακολουθήστε το ένστικτο σας, παράλληλα σκεφτείτε και πράξτε με ορθολογισμό και αντικειμενική σκέψη. Στον οικογενειακό σας τομέα προσπαθήστε οι συναντήσεις σας να γίνουν σε χαλαρό και ήρεμο κλίμα, τυχόν αρνητικά θέματα θα πρέπει να συζητηθούν με διάθεση συνεννόησης και κατανόησης. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, οι κοινωνικές σας επαφές θα είναι δημιουργικές θα βοηθήσουν τη σκέψη σας να χαλαρώσει. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα σας χαροποιήσουν, δεν θα έχετε κανέναν λόγο να τις απορρίψετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα σας απομακρύνει από αρνητισμούς, αποδοκιμασίες και απαισιόδοξες σκέψεις. Θετικοί θα είστε στο κάλεσμα που θα λάβετε από ερωτικό πρόσωπο του παρελθόντος. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα διαλύσουν λανθασμένες εκτιμήσεις, ουσιαστικά θα βάλετε τάξη στα αισθήματά σας περνώντας σε αναθεωρήσεις. Αν σας ενδιαφέρει η επανασύνδεση, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να εκφράσετε την επιθυμία σας και να προχωρήσετε σε θερμή επανένωση. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, ανταποκριθείτε με αμεσότητα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκεφτείτε και πράξετε σε ρεαλιστικό πλαίσιο, φροντίστε οι επιδιώξεις και οι στόχοι σας να είναι εφικτοί, προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής. Ενδέχεται οι αποφάσεις που θα πάρετε να είναι καθοδηγούμενες από το πάθος και το πείσμα, προσοχή στις εγωκεντρικές ενέργειες, ελλοχεύει κίνδυνος η παρόρμηση σας να σας οδηγήσει σε πεισματικές ενέργειες που δε θα σας βγουν σε καλό. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να πράξετε υπό θυμό ή απογοήτευση, ελέγξετε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα κυρίως σε θέματα που θα έχουν επίπτωση στη μελλοντική σας πορεία. Σε κοινωνικό επίπεδο φανείτε δεχτικοί, καλό θα είναι να μην αποστασιοποιηθείτε και κλειστείτε στον εαυτό σας. Εσείς που έχετε εντάσεις μέσα στην οικογένεια σας, κρατήστε στάση συγκαταβατική, μόνο έτσι θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε επίμαχες καταστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, αισιόδοξη και πολύ ερωτική θα είναι η διάθεσή σας, θερμή θα είναι η στάση σας σε πρόσωπα που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Η ξαφνική παρουσία ενός συγκεκριμένου ατόμου θα ρίξει σπίθα στην καρδιά σας. Ερωτική πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο που δεν σας είναι καθόλου αδιάφορο, τώρα θα κινητοποιηθεί η καρδιά σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαλύψετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα, που θα δημιουργήσουν βάση για σταθερό μακροχρόνιο δεσμό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μη βιαστείτε να σκεφτείτε απαισιόδοξα, έρχονται θετικά αποτελέσματα σε μια συγκεκριμένη οικονομική σας υπόθεση, τερματίζουν οι καθυστερήσεις σχετικά με χρηματικό ποσό που από καιρό περιμένατε να το εισπράξετε. Θα καταφέρετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, να πληρώσετε εγκαίρως τους λογαριασμούς σας. Καταφθάνουν ανοίγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε πρωτοβουλίες, ωστόσο προσοχή στα επικίνδυνα ρίσκα κινηθείτε εκ του ασφαλούς. Σήμερα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα ανεβάσει την ψυχολογία σας, δεν αποκλείεται να σας ωθήσει σε ενέργειες μη συνηθισμένες για εσάς. Βγείτε από την προκατάληψη και τις δυσοίωνες εκδοχές, αναδιοργανωθείτε και πράξετε με αισιόδοξο τρόπο σκέψης, θα σας βγει σε καλό θα σας βοηθήσει να εναντιωθείτε στην στασιμότητα και στην αδράνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σταθερό και ήρεμο κλίμα θα θελήσετε να δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας, θα αποφύγετε καταστάσεις που σας προκαλούν στρες ή πίεση. Σε εξομολόγηση θα περάσει ένα πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό σας έχει στη σκέψη του! Τυχαία συμβάντα και αποκαλυπτικά λόγια θα ανανεώσουν την ερωτική σας ζωή. Μια συνάντηση θα δώσει τέλος στη στασιμότητα, θα ανοιχτεί πορεία σχέσης και μάλιστα τα αισθήματα που θα υπάρξουν θα είναι απολύτως αμοιβαία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Προσοχή σε τάσεις εσωστρέφειας, αποφύγετε τις σκοτεινές σκέψεις. Σε αναστάτωση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σας κόσμος, ίσως να είναι κάπως μπερδεμένη η σκέψη σας, προσοχή στο πως θα αντιληφθείτε και πως θα κρίνετε τις καταστάσεις. Ενδεχομένως να σας κυριεύει ένα είδος καχυποψίας γι αυτό αποφύγετε τα συμπεράσματα, πριν πειστείτε για το οτιδήποτε φροντίστε πρώτα να είναι επιβεβαιωμένο και αποδεδειγμένο. Ενδεχομένως να υπάρξει αδυναμία συγκέντρωσης δύσκολη θα είναι η λήψη αποφάσεων, δεν θα είναι σωστή χρονική στιγμή να περάσετε σε διεκδικήσεις και προσεγγίσεις. Στις συζητήσεις σας αν φανείτε ειλικρινείς θα καταφέρετε να λύσετε παρεξηγήσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε λάθη, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανακαλέσετε για τυχόν αρνητικά σχόλια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αρνητικοί θα είστε για κόντρες ερωτικής κυριαρχίας, δε θα έχετε διάθεση για εντάσεις και ανταγωνισμούς, κύριο μέλημα σας θα είναι να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας προκαλούν συναισθηματική ανισορροπία. Κίνηση επανασύνδεσης που θα γίνει από πλευρά σας, θα φέρει αποκατάσταση επαφών, ο τρόπος που θα χειριστείτε την κατάσταση θα επαναφέρει τη συνεννόηση και την ηρεμία. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτεί αναλυτική συζήτηση ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ταίρι, θα καταφέρετε να βελτιώσετε τη σχέση σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Συνθήκες ρουτίνας ή στασιμότητας ενδεχομένως να σας δυσανασχετήσουν, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να μην ξέρετε τι ακριβώς θέλετε. Αλλοπρόσαλλες θα είναι οι σκέψεις σας, δε θα βοηθήσουν στο να σταθεροποιηθείτε και να κατασταλάξετε, η μέρα δεν ενδείκνυται για αποφάσεις. Απόψεις τρίτων δε θα καταφέρουν να σας πείσουν σε θέματα που υπάρχει διαφωνία, καλό θα είναι να μην αντιταχτείτε πεισματικά σε ότι ακούσετε. Για εσάς τους καταπιεσμένους που θέλετε να αλλάξετε ρυθμό ζωής θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε την καθημερινότητα σας, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα την αξιοποιήσετε, ίσως να εμφανιστούν ενδοιασμοί. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει το έναυσμα για συναντήσεις και επαφές, καλό θα είναι να μην απορρίψετε τις προτάσεις που θα λάβετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποκαλύψετε τις σκέψεις σας, θα φανερώσετε τα αισθήματα σας, αυτή τη φορά δεν πρόκειται να κρατήσετε κλειδωμένη την καρδιά σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ανάγκη να του ανοιχτείτε και περιμένει το πράσινο φως για να μπορέσει να βρεθεί κοντά σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να βρεθείτε σε συνάντηση τετ-α-τετ και θα υπάρξει προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, σας συμβουλεύω να μην αμφισβητήσετε τα αισθήματα που θα σας δείξουν.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα ίσως να υπάρξουν ψυχολογικές διακυμάνσεις, είναι πολύ πιθανόν οι σκέψεις που θα κάνετε να δημιουργήσουν συναισθηματικές εναλλαγές στον ψυχικό σας κόσμο. Αν θέλετε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία σας εισχωρήσετε στο βάθος των αισθημάτων σας, ψάξτε για αιτίες και αποτελέσματα. Εσείς οι στρεσαρισμένοι ή πεσμένοι μιλήστε για τα προβλήματα ή τις ανησυχίες σας στα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα είναι λάθος αν εγκλωβιστείτε στις σκέψεις σας και κρατήσετε απόμακρη στάση, υπάρχουν άτομα που μπορείτε να τα εμπιστευτείτε. Διατηρήστε συζητήσιμη και κοινωνική τη διάθεση σας, δώστε θετικές απαντήσεις στις φιλικές προτάσεις που θα σας γίνουν. Σήμερα θα υπάρξει δυνατότητα να λυθούν παρεξηγήσεις αρκεί να μιλήσετε με ειλικρίνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, αυτή η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και εξομολογήσεις. Αν κάποιο ερωτικό πρόσωπο σας πίκρανε, θα σας ζητήσει ευκαιρία δεύτερης αρχής. Μην εκπλαγείτε αν σε ανυποψίαστο χρόνο λάβετε τη συγγνώμη του με θερμά λόγια και με εντυπωσιακές πράξεις. Διαλλακτικότητα και κατανόηση θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα καταφέρετε να λύσετε συναισθηματικά θέματα, θα εφαρμόσετε καινούργια τακτική στις σχέσεις σας, κάποιοι ενδεχομένως να οδηγηθείτε στην επίσημη δέσμευση.