Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (9/06)

175

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Δημιουργική θα είναι η διάθεση σας, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας, ωστόσο προσοχή στις απαιτήσεις σας, θα πρέπει να τις κρατήσετε σε ισορροπημένο πλαίσιο. Με υπεύθυνο και προσγειωμένο σκεπτικό θα δώσετε υποσχέσεις που η τήρηση τους θα ενισχύσουν το επαγγελματικό σας γόητρο. Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, στηριχτείτε στη διορατικότητα σας, θα διαπιστώσετε πως οι προσπάθειες σας θα εκτιμηθούν δεόντως. Ενδεχομένως να σας γίνει κάποια επαγγελματική πρόταση που θα βελτιώσει το οικονομικό σας επίπεδο, αν εσείς προτείνετε κάποια συνεργασία θα λάβετε απάντηση θετική. Ποικιλία θα έχει ο συναισθηματικός σας κόσμος προσοχή στα σκαμπανεβάσματα και στις υπερβολές. Αποφύγετε να επιδοθείτε με επιμονή σε δραστηριότητες που προκαλούν σωματική ή πνευματική κούραση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αποκατάσταση σχέσεων και για ισορροπημένη επικοινωνία. Σήμερα δεν θα έχετε διάθεση για εγωιστικές πράξεις, στόχος σας θα είναι να ασφαλίσετε και να σταθεροποιήσετε τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Εσείς που έχετε χωρίσει θα διεκδικήσετε επανασύνδεση. Αν κάνετε το βήμα να τηλεφωνήσετε στο πρώην ταίρι σας, η απάντησή του θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση. Τα λόγια σας θα είναι ήρεμα, θα απελευθερωθείτε συναισθηματικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα εμφανιστείτε οξυδερκείς, δημιουργικοί και ουσιαστικοί, στις επαφές σας θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση και εκτίμηση. Η διάθεση σας για εργασία και συγκέντρωση θα είναι αρκετά υψηλή, θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε τις εργασιακές σας εκκρεμότητες. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να οριοθετήσετε τυχόν ψυχολογικές εξάρσεις, αυτοσυγκράτηση θα σας διακρίνει. Σε οικογενειακά ή προσωπικά σας θέματα που το τελευταίο καιρό το τοπίο είναι κάπως θολό, τώρα θα δοθούν εξηγήσεις, θα υπάρξουν αναλυτικές συζητήσεις που θα ξεμπλέξουν το μπερδεμένο κουβάρι. Προσπαθήστε να αποβάλετε την καχυποψία, στηριχτείτε σε αυτά που θα σας πουν, θα δοθούν ειλικρινείς απαντήσεις. Σε περίπτωση που ζητήσετε βοήθεια ή συμπαράσταση από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο να ξέρετε πως θα σας δοθεί, αφήστε τον εαυτό σας να εμπιστευτεί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ισορροπημένες θα είναι οι αντιδράσεις σας, ελεγχόμενο θα είναι το πείσμα σας, δεν θα υπάρξει διάθεση για εκνευρισμούς και κόντρες. Αρκετά διαλλακτικοί θα είστε με το ταίρι σας, γεγονός που θα σας φέρει συνεννόηση και άμεση λύση προβλημάτων. Η θερμή σας στάση θα αποτρέψει τις εντάσεις στις ερωτικές σας επαφές, οι συναντήσεις σας θα κυλήσουν όμορφα χωρίς κάποια αρνητική κατάληξη. Ένα πρόσωπο φιλοδόξει να διεισδύσει στην ερωτική πλευρά της ζωής σας, αν είστε ερωτικά μόνοι μην το απορρίψετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ανέμελη θα είναι η στάση σας, ενθουσιασμός θα σας διακατέχει, θα θελήσετε να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από το εργασιακό άγχος. Οι διαθέσεις σας θα σας αποτραβήξουν από τα δύσκολα επαγγελματικά ζητήματα,  ουσιαστικά αυτό που θα θελήσετε θα είναι να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Σήμερα θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που να μπορούν να σας τονώσουν  ίσως να πάρετε την απόφαση να γυμναστείτε ή να κοινωνικοποιηθείτε. Τα ψώνια και οι αγορές δεν θα λείψουν από τις ανάγκες σας, ωστόσο κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να πέσετε σε υπερβολές, καλό θα είναι να αποφύγετε να καταναλώσετε μεγάλα χρηματικά ποσά.  Οι επιλογές σας θα σας αναζωογονήσουν συναισθηματικά, ωστόσο στις ριψοκίνδυνες ενέργειες και αποφάσεις κυρίως σε προσωπικό επίπεδο καλό θα είναι να μην παραβλέψετε τις μελλοντικές συνέπειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα βγάλει την συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναζητήσετε σταθερότητα και ερωτική ισορροπία. Σήμερα θα έχετε έντονη την διάθεση να συμφιλιωθείτε, να επανασυνδεθείτε, να διατηρήσετε και όχι να ρισκάρετε. Από μόνοι σας θα περάσετε σε συναισθηματικές αποκαλύψεις, με αποτέλεσμα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά να προσκολληθεί επάνω σας. Τυχαία συνάντηση θα ανοίξει προοπτική αποκατάστασης σχέσεων με ερωτικό πρόσωπο, που οι επαφές σας στο παρελθόν είχαν λήξει άδοξα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Εσείς που δεν έχετε εργασία αρπάξτε τις ευκαιρίες, θα δημιουργηθούν νέες καταστάσεις, ανοίγονται καινούργιοι ορίζοντες. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση είτε οικονομική είτε επαγγελματική, το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα βελτιώσει ολόκληρη τη ζωή σας. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε τη δεκτικότητα σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δυναμικής προσωπικότητας θα σας εμπιστευτεί, θα έχει τη διάθεση να μεσολαβήσει για να μπορέσετε να προωθηθείτε σε συγκεκριμένη εργασία. Ανανέωση, αισιοδοξία και χαρά έρχεται κατά πάνω σας, τονώνεται η αυτοπεποίθηση σας, βάζετε φρένο στον αρνητικό τρόπο σκέψης. Εφοδιαστείτε με αποφασιστικότητα, μην αφήστε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν. Ανοιχτείτε κοινωνικά θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις συμπάθειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει συναισθηματικούς, στόχος σας θα είναι η αρμονία και η ηρεμία στις προσωπικές σας σχέσεις. Από μόνοι σας θα ανοίξετε συζητήσεις, με την επιθυμία να βάλετε φως σε μπερδεμένες καταστάσεις, να λύσετε παρεξηγήσεις και να προχωρήσετε τις επαφές σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο. Φανείτε ανοιχτοί στα ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, θα προκύψει τυχαία συνάντηση με πρόσωπο που θα σας δώσει την δυνατότητα να δημιουργήσετε σταθερή σχέση σε γερές βάσεις.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Επικοινωνιακή και συνεργάσιμη θα είναι η στάση σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ομιλητικότητα και διάθεση για βελτίωση, στόχο βάζετε να βγείτε από τη στασιμότητα, να βάλετε ποικιλία στη ζωή σας. Υπόσχεση που θα σας δώσει πρόσωπο επαγγελματικού ενδιαφέροντος θα καταφέρει να τονώσει την αισιοδοξία σας, ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Σήμερα ναι μεν θα είστε αυθόρμητοι ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε να φανείτε αδιάκριτοι, πολύ καλά θα κάνετε και θα εκφράσετε ελεύθερα τις απόψεις σας,  όμως καλό θα είναι στην κριτική που θα ασκήσετε ή στα σχόλια σας να θέσετε κάποια όρια. Ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, ένας αποκαλυπτικός διάλογος με συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποδειχτεί σημαδιακός, οι πληροφορίες που θα λάβετε θα είναι κατατοπιστικές θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τη σκέψη σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή όψη θα σας κάνει ήρεμους, ερωτικούς και ιδιαιτέρως συγκαταβατικούς. Θα εμφανιστείτε ανεκτικοί, δοτικοί και πρόθυμοι να συγχωρήσετε, με στόχο να κλείσουν εμπόδια, να λυθούν παρεξηγήσεις. Προσοχή σε αισθήματα παθολογικής ζήλειας, προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από τον καχύποπτο τρόπο σκέψης. Όσοι από εσάς είστε σε φάση χωρισμού, ανατρεπτικό γεγονός θα σας δώσει άνοιγμα επανασύνδεσης. Τυχαία συνάντηση θα σας φέρει σε συνομιλία με πρόσωπο της καρδιάς σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Απελευθερώνονται επιθυμίες και ανάγκες, ανακτάτε τις ψυχικές σας δυνάμεις σας, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά και νιώθετε αναποφάσιστοι, περάστε σε ένα βαθύ εσωτερικό ξεκαθάρισμα, συνειδητοποιήστε τι θέλετε, και προχωρήστε σε ανάλογες πράξεις. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει καινούργια πρόταση στον επαγγελματικό σας τομέα, από οικονομικής απόψεως θα είναι ιδιαιτέρως συμφέρουσα, ωστόσο οι παρούσες συνθήκες ίσως να σας δυσκολέψουν να πάρετε μια οριστική απόφαση.  Σας συμβουλεύω να δώσετε χρόνο στο δίλλημα σας, μην κινηθείτε υπό πίεση. Η επικοινωνιακή και οργανωτική σας διάθεση θα σας επιτρέψει να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Κλείνουν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις σας, ισορροπημένο θα είναι το κλίμα στις συνομιλίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα είστε συζητήσιμοι και αποκαλυπτικοί. Ως προς το ταίρι σας η στάση σας θα είναι τρυφερή, πρόθυμοι να συμπαρασταθείτε και να κατανοήσετε. Ένα καθοριστικό ραντεβού και μια έντονη ερωτική συζήτηση, θα σας βοηθήσουν να δείτε με ερωτικό μάτι πρόσωπο, που ως τώρα το βλέπατε μόνο φιλικά. Δεν αποκλείεται μέσα από μια φιλική σχέση να αναπτυχτεί έρωτας που θα καταλήξει σε μακροχρόνιο δεσμό.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σχέσεις, επαφές και συνομιλίες θα πορευτούν σε κλίμα ομαλό και ευνοϊκό,  καταφθάνουν θετικά ανοίγματα τόσο στον οικονομικό σας τομέα, όσο και στον προσωπικό. Μια συνάντηση που θα αφορά επαγγελματικό ραντεβού θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για καινούργια συνεργασία, μπείτε σε σκέψεις, μην απορρίψετε ή αδιαφορήσετε.  Καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας, φροντίστε να τα επενδύσετε και όχι να τα καταναλώσετε άσκοπα, ψάξτε για επενδυτικές κινήσεις ή αγορές. Σήμερα θα έχετε έντονη τη διάθεση για ανέμελες παρέες και ξέγνοιαστες εξόδους, κοινωνική θα είναι η στάση σας, ανάγκη σας θα είναι να συζητήσετε και να συναναστραφείτε. Διαλλακτική και συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας, θερμές θα είναι οι διαθέσεις των τρίτων προς εσάς. Βγαίνετε από τυχόν ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, θα καταφέρετε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα έχετε την διάθεση για ειρηνική και θερμή επικοινωνία, σε περίπτωση χωρισμού ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Με το ταίρι σας θα βιώσετε αισθήματα αγάπης και κατανόησης, οι αυστηροί τόνοι πέφτουν, έρχεται συναισθηματική ισορροπία. Η σημερινή όψη, δυνατή θα κάνει τη διαίσθησή σας, η αντίληψη σας θα είναι ιδιαιτέρως κοφτερή. Μια συνάντηση-έκπληξη θα σας φέρει όμορφες ερωτικές αναστατώσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η οργανωτική σας σκέψη θα σας βοηθήσει να κινηθείτε χωρίς άγχος, σήμερα θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε με επιτυχία τις επαγγελματικές σας υποθέσεις  Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σχετικά με κάποιες αλλαγές που επιθυμείτε, θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις μέσα στον χώρο εργασίας σας. Τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα τις χειριστείτε με κατανόηση, θα καταφέρετε να δώσετε  ουσιαστικές εξηγήσεις. Αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα, διατηρήστε την κοινωνικότητα σας θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείτε με πρόσωπα που θα σας φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα. Σας δίνω τη συμβουλή να φανερώσετε σκέψεις και αισθήματα στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε φιλικά ή οικογένεια, θα βρείτε την κατανόηση και την συμπαράσταση που χρειάζεστε. Δοτική θα είναι η στάση σας, ίσως να γίνουν από πλευρά σας πράξεις που θα φέρουν ριζικές λύσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να αντιληφθείτε σωστά. Η στάση σας θα διαλλακτική και συναισθηματικά προσιτή, στοιχεία που θα κάνει εύκολη και επιτυχημένη την επικοινωνία σας. Κλείνουν διαφωνίες και συγκρούσεις, έρχεται λύση σε ένα ερωτικό σας θέμα. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας και υπάρχει κλίμα θυμού ή έντασης, τώρα συμφιλιώνεστε, βρίσκετε την χρυσή οδό και συνεχίζετε σε σταθερή πορεία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σκεφτείτε πολύ καλά πριν αποφασίσετε, θα πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα υπό την επήρεια έντονου ενθουσιασμού. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, πρακτικά θα βρίσκεστε σε ετοιμότητα, σήμερα θα είστε δραστήριοι, ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει. Άνοιγμα θα έχετε σε μια επαγγελματική υπόθεση που από καιρό σας απασχολεί, μπαίνει το νερό στο αυλάκι τώρα θα καταφέρετε να επιτύχετε στον στόχο σας. Σε συνομιλία τετ α τετ θα καταφέρετε να σπρώξετε την κατάσταση στο σημείο που επιθυμείτε, η αποδοχή μιας πρότασης που θα κάνετε θα φέρει θετική και άμεση κατάληξη. Εκφράστε τη σκέψη σας, διατυπώστε ιδέες και προτάσεις, ο δυναμισμός σας θα πιάσει τόπο. Στον οικογενειακό σας τομέα λύνεται μια παρεξήγηση, για εσάς τους τσακωμένους ή αποστασιοποιημένους αλλάζουν τα δεδομένα, φεύγει η αρνητικότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα συνειδητοποιημένη θα είναι η στάση σας, με έντονη την διάθεση να αποδείξετε πως δεν φοβάστε τις δεσμευτικές καταστάσεις. Εσείς οι χωρισμένοι, επιθυμία σας θα είναι η επανένωση και η αποκατάσταση. Την ερωτική σας διάθεση θα ανεβάσει για τα καλά πρόσωπο, που εδώ και καιρό περιμένει από εσάς το πράσινο φως για να δράσει. Θα λάβετε πρόταση για ραντεβού, στις δικές αποφάσεις θα στηριχτεί η πορεία των συναντήσεων που θα προκύψουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα θα είστε εφοδιασμένοι με αυθορμητισμό και απελευθερωμένη διάθεση, φεύγει το ψυχολογικό στρες και η εσωτερική πίεση, οι κινήσεις σας θα είναι ελεύθερες χωρίς αναστολές. Δεχτικοί θα είναι η στάση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα διευρύνουν τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας ορίζοντες. Καταφθάνει άνοιγμα για μια ουσιαστική συμφωνία που θα τερματίσει τα εμπόδια σχετικά με μια συγκεκριμένη σας οικονομική υπόθεση, ίσως να πρόκειται για ένα είδος διακανονισμού. Για εσάς που προσμένετε είτε μια απάντηση, είτε μια πρόταση, λήγει το στάδιο της αναμονής, έρχονται θετικά μαντάτα που θα σας ανανεώσουν, παίρνετε τα πάνω σας, ξεκινάτε νέα αρχή. Προσπαθήστε τα σχέδια και οι ενέργειες σας να αποσκοπούν όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα σας φέρει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σταθερότητα στις ερωτικές σας σχέσεις. Θα διακατέχεστε από ευαισθησία και κατανόηση, με αποτέλεσμα τα τερματίσουν οι εγωιστικές διαφωνίες. Σήμερα δεν αποκλείεται να σας δημιουργηθεί η ανάγκη να περάσετε σε οριστικές δεσμεύσεις με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Προχωρήστε άφοβα, στις προτάσεις που σκέπτεστε να κάνετε δεν θα υπάρξει ενδεχόμενο αρνητικής απάντησης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θα φανείτε ζωτικοί, ακμαίοι και αισιόδοξοι, οι πράξεις σας και οι επιλογές σας θα είναι δυναμικές θα στηρίζονται στον ορθολογισμό και όχι στην παρορμητικότητα της στιγμής. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αντικειμενικότητα και συγκατάβαση, οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα θα είναι απολύτως συνειδητές. Μείνετε σταθερά στους στόχους σας, οικονομικούς ή επαγγελματικούς, η μεθοδικότητα θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη με απρόβλεπτα γεγονότα, θα υπάρξουν προτάσεις που θα ανανεώσουν τη διάθεση σας. Δεν αποκλείεται να σημειωθεί ξαφνικό γεγονός που θα έχει τη δυνατότητα να σπάσει την ρουτίνα της καθημερινότητας σας δημιουργώντας νέες συνθήκες στη ζωή σας. Αφήστε τον εαυτό σας να ενθουσιαστεί ωστόσο κρατήστε ελεγχόμενες τις αντιδράσεις σας, αποφύγετε τις υπερβολές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα αναζητήσετε σταθερότητα, ασφάλεια και συναισθηματική προστασία. Αυτή την φορά θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε αισθήματα, προθέσεις και μελλοντικές βλέψεις, δίνοντας τέλος σε μετεωρισμούς και μελλοντικές αβεβαιότητες. Ουσιαστικά θα προσπαθήσετε να βάλετε συναισθηματικές βάσεις με στόχο την σταθερή πορεία και όχι τα αλλοπρόσαλλα σκαμπανεβάσματα. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που επιθυμείτε, θα βρείτε θερμή ανταπόκριση.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Οι θετικές συμπτώσεις και συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τον αρνητισμό και την επιφύλαξη. Ενθουσιώδης θα είναι η στάση σας, η μέρα σας θα έχει έντονες συναντήσεις και συνομιλίες που θα δημιουργήσουν καινούργια ανοίγματα. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας, βγαίνετε από τις φανταστικές εικασίες τώρα θα είστε σε θέση να διακρίνετε την αυταπάτη από την πραγματικότητα. Καταφθάνει ενδεχόμενο νέας επαγγελματικής πρότασης  σας δίνω τη συμβουλή να μην το αγνοήσετε θα υπάρξουν προδιαγραφές για σταθερό μέλλον. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει δίοδο συνεργασίας, τα προσόντα που θα διαθέτει θα συμπληρώνουν τα δικά σας, σας προτρέπω να αξιοποιήσετε τα νέα ενδεχόμενα  χωρίς αρνητικές σκέψεις, αφήστε στην άκρη ανασφάλειες ή καχυποψίες. Σήμερα θα προκύψουν απρόοπτες και ευχάριστες συναντήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις, δεν θα έχετε διάθεση να εμπλακείτε σε διαφωνίες, στόχος σας θα είναι να επουλωθούν οι ψυχικές πληγές και όχι να δημιουργηθούν νέες. Οι ερωτικές σας συνομιλίες θα είναι ευχάριστες και αρκετά θερμές, με το ταίρι σας θα υπάρξει συνεννόηση, θα δοθούν υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία. Εμπιστευτείτε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, θα σας φερθεί με απόλυτη ειλικρίνεια.