Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (29/05)

213

Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Η ημέρα μπορεί να κρύβει εκπλήξεις και ανατροπές, καθώς το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού καταδεικνύει πως μπορεί να υπάρξουν αλλαγές ακόμα και σε πράγματα τα οποία ήταν προγραμματισμένα να γίνουν. Όσο μεγαλύτερη ευελιξία δείξεις σε τυχόν αλλαγές -όπως για παράδειγμα την ακύρωση ή την τροποποίηση μιας συνάντησης- τόσο πιο εύκολο θα είναι να κρατήσεις την καλή σου διάθεση χωρίς αρνητικά συναισθήματα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα ενδεχομένως να μην είστε ιδιαιτέρως δεκτικοί και ανεκτικοί, δε θα θελήσετε πιέσεις και δεσμεύσεις. Σε περίπτωση που υπάρχουν καταστάσεις ή συνθήκες που σας δυσανασχετούν, καλό θα είναι να τις χειριστείτε με μέθοδο και όχι με αντιδραστικά ξεσπάσματα. Η συνετή σκέψη θα σας βοηθήσει να αυτοσυγκρατηθείτε, αποφύγετε τις εγωκεντρικές ενέργειες, κινηθείτε πατώντας γερά στο έδαφος. Σε τόνωση θα βρίσκονται η αισιοδοξία ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση σας, επιχειρείστε να υλοποιήσετε τα σχέδια και τους προγραμματισμούς σας, ωστόσο προετοιμαστείτε και για το ενδεχόμενο να βρείτε κάποιες δυσκολίες στο δρόμο σας, μη πειστείτε πως όλα θα είναι εύκολα και απλά. Σε οικογενειακά θέματα εσείς που θέλετε να κατευθύνετε την πορεία των γεγονότων, κρατήστε στάση διπλωματική και συγκαταβατική, προσπαθήστε να δικαιολογήσετε κάποιες καταστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα νιώσετε πως σας βαραίνει η ευθύνη, η σοβαρότητα, και η δέσμευση. Στόχος σας θα είναι να αλλάξετε τα δεδομένα και να ξεγλιστρήσετε από καταπιεστικά πρόσωπα. Σε περίπτωση που εμφανιστούν δυσκολίες, σας συμβουλεύω να μην το βάλετε κάτω, μην αγχωθείτε, αναλυτικές συζητήσεις θα ξεδιαλύνουν τα σκοτεινά σημεία. Εσείς οι ίδιοι, με δική σας κίνηση θα κλείσετε οριστικά ένα ζήτημα που ρίχνει την ψυχολογία σας και περιορίζει την ελευθερία των κινήσεών σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στα οικονομικά σας ζητήματα, η στάση σας δεν θα πρέπει να είναι επιπόλαια. Επιρρεπείς θα είστε σε αγορές και περιττά έξοδα προσπαθήστε να περιορίσετε τις σπατάλες, χαλιναγωγήστε τάσεις υπερκατανάλωσης. Θα σας συμβούλευα να αποφύγετε υπόγραφες δανείων και οικονομικών συμφωνιών, η υπεραισιοδοξία σας ίσως να σας οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις και επιλογές. Στις επαφές σας θα είστε επικοινωνιακοί, προσπαθήστε να σκεφτείτε και να πράξετε με κατανόηση, στις προσωπικές σας υποθέσεις περιορίστε τάσεις κτητικότητας. Στον οικογενειακό σας τομέα σε συνάντηση που θα υπάρξει επιχειρήστε να λύσετε τα αρνητικά ζητήματα, στοχεύστε στη συνεννόηση και στην ισορροπία. Για να τερματιστούν οι εντάσεις ίσως θα πρέπει να περάσετε σε αναθεωρήσεις σχετικά με τις βλέψεις και τις απαιτήσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει εσωτερικούς προβληματισμούς και ίσως να σας ωθήσει σε αρνητικές παρορμητικές ενέργειες· το νου σας να μην μετανιώσετε για πράξεις ή αποφάσεις. Εσείς που ερωτικά αμφιταλαντεύεστε, δεν αποκλείεται να πάρετε βεβιασμένα την απόφαση να κλείσετε καταστάσεις που νιώθετε πως δεν μπορείτε να ελέγξετε. Για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, καλό θα είναι να μην γίνετε θύμα των ανασφαλειών σας. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να αποδεσμευτείτε, κάποιες συνήθειες ενδεχομένως να τις βρείτε καταπιεστικές και να θελήσετε να απαλλαγείτε από αυτές. θα καταφέρετε να διαφοροποιήστε τις καταστάσεις ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις απότομες εξάρσεις, ίσως να θεωρήσετε κάποιες καταστάσεις αδιέξοδες λόγω του ότι θα νιώσετε πως δεν μπορούν να σας καταλάβουν με αποτέλεσμα να εμφανίσετε τάσεις φυγής. Σε επαγγελματικά θέματα θα χρειαστεί να κοπιάσετε και να κινηθείτε μεθοδικά, σας δίνω τη συμβουλή να μην αλλάξετε τους πρωταρχικούς σας στόχους. Εσείς οι τσακωμένοι προσπαθήστε να τερματίσετε αρνητικά οικογενειακά σας ζητήματα, στις συζητήσεις σας μιλήστε με ειλικρίνεια, θα είστε σε θέση να κατευθύνετε τα γεγονότα αρκεί να μπορέσετε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε σύγχυση, δεν θα λείψουν αναθεωρήσεις και ανακατατάξεις. Η καρδιά σας από την μια θα αναζητά το περιπετειώδες, από την άλλη θα έχει ανάγκη την ασφάλεια και καλό θα είναι η παρορμητικότητά σας να μην ξεφύγει από τον έλεγχό σας. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας εντυπωσιάσει, αν το προσεγγίσετε με προσγειωμένη στάση δεν θα υπάρξει κατάληξη απογοήτευσης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα αποφύγετε να δώσετε έκταση σε διαφωνίες και γενικότερα σε καταστάσεις που θα ελλοχεύουν κίνδυνο παρεξηγήσεων. Οι συνθήκες μάλλον δε θα είναι κατάλληλες για ξεκαθαρίσματα, ενδεχομένως να υπάρχει έλλειψη κατανόησης. Σε θέματα εντάσεων θα είναι λάθος αν παρατραβήξετε το σκοινί, καλό θα είναι να περιορίσετε τις παρορμητικές αντιδράσεις και ενέργειες. Ίσως να είστε αρνητικοί σε ανοίγματα επαγγελματικά ή οικονομικά, δε θα είστε σε θέση να αποφασίσετε, θα αδυνατείτε να καταλάβετε σκοπούς και βλέψεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας ανοιχτεί συναισθηματικά, ίσως να πρόκειται για οικογενειακό άτομο που ουσιαστικά θα θελήσει από εσάς υποστήριξη και συμπαράσταση. Δείξτε την συγκαταβατική και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας, μιλήστε με ειλικρίνεια, φανερώστε ανοιχτά αυτό που σκέπτεστε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα σας ωθήσει στη παρορμητικότητα, την αντίδραση και την ανάγκη για απόδραση. Στις διεκδικήσεις σας ενδεχομένως να βγάλετε πεισματική συμπεριφορά. Προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις σας. Εμπιστοσύνη θα σας δείξει το ερωτικό σας ταίρι, αρκεί να φανερώσετε με ειλικρίνεια τις βλέψεις και τα αισθήματα σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επανασύνδεση, καλό θα είναι να μην εφαρμόσετε τακτική πίεσης.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα ενδεχομένως να είναι κάπως δύσκαμπτη η στάση σας, οι σκέψεις σας δεν θα είναι εναλλακτικές, προσοχή στην κάθετη και απόλυτη στάση. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να βγείτε από καταστάσεις πίεσης, ο τρόπος συμπεριφοράς και ομιλίας σας δεν θα πρέπει να γίνει απότομος. Τολμηρή θα είναι η στάση σας στα ενδεχόμενα που θα υπάρξουν εργασιακά ή οικονομικά, θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας. Δεν θα απορρίψετε τις προτάσεις που θα λάβετε, θα μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε τις προδιαγραφές και να πράξετε αναλόγως με τις μελλοντικές προοπτικές που θα υπάρξουν. Αν θέλετε να βρεθεί λύση σε συγκεκριμένο οικογενειακό σας θέμα, θα πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά και με συναισθηματική κατανόηση. Προστατευτική θα είναι η στάση σας σε άτομα που τα θεωρείτε αδύναμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, αλλοπρόσαλλες ψυχολογικές καταστάσεις θα σας φέρουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο θα υπάρξουν τυχαία συμβάντα, που θα οδηγήσουν σε θερμές εκδηλώσεις και απρόσμενες εξομολογήσεις. Σε περίπτωση που μπερδευτείτε και αποπροσανατολιστείτε, να ξέρετε πως στην πορεία θα υπάρξουν ξεκάθαρα λόγια και ειλικρινείς κουβέντες, που θα βάλουν τελικά τα πράγματα στην σωστή τους θέση. Συνομιλία με καινούργιο πρόσωπο, θα δημιουργήσει νέες προοπτικές στην ερωτική σας ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας και οικονομικού ρίσκου, προσπαθήστε οι ενέργειες και οι επιλογές σας να είναι προσγειωμένες. Καλό θα είναι τα βήματα σας να είναι επιφυλακτικά, η στάση σας θα είναι αποφασιστική ωστόσο δεν θα πρέπει να κινηθείτε βιαστικά ή αγχωμένα. Στις σχέσεις σας θα επιτύχετε συναισθηματική ισορροπία και σταθερότητα, θα φανείτε ομιλητικοί, εκφραστικοί και συγκαταβατικοί, σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τις κλείσετε με συμφιλιωτικό τρόπο. Εσείς που νιώθετε δυσαρεστημένοι ή κάπως στρεσαρισμένοι μη κλειστείτε στον εαυτό σας, ξεδιπλώστε σκέψεις και συναισθήματα, μιλήστε σε άτομα που νιώθετε πως μπορούν να σας καταλάβουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ίσως κάποια βαριά ζητήματα να κάνουν την εμφάνισή τους, ωστόσο αν εστιάσετε στα αποτελέσματα των γεγονότων και όχι στις αφορμές, τότε θα καταφέρετε να κλείσετε με επιτυχία επίμαχα θέματα. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, δείξτε ενδιαφέρον στα καινούργια άτομα που θα σας πιάσουν την κουβέντα. Θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο ικανό να αλλάξει την ερωτική σας ζωή, το νου σας να μην το διώξετε.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να οριοθετήσετε συναισθήματα κτητικότητας και καχυποψίας, δεν θα πρέπει να αφήσετε το εαυτό σας να εγκλωβιστεί στις εσωτερικές σας εμμονές. Ίσως να υπάρξουν τάσεις απομόνωσης απόρριψης και εσωστρέφειας. Θα είναι λάθος αν προσκολληθείτε σε αρνητικές σκέψεις, ελλοχεύει κίνδυνος να δημιουργήσετε αδιέξοδα που ουσιαστικά δεν υπάρχουν. Καλό θα είναι να μη κρατήσετε κλειδωμένη την καρδιά σας, φανερώστε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας στα πρόσωπα που ξέρετε πως θέλουν να σας βοηθήσουν. Μια συζήτηση σας σχετικά με θέμα που σας δημιουργεί αμφιβολίες θα δώσει φως στις αρνητικές πτυχές της σκέψης σας. Έρχεται άνοιγμα σε επαγγελματικό ζήτημα που σας αγχώνει και που ως τώρα δε σας άφηνε να οργανώσετε τα μελλοντικά σας πλάνα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή όψη θα σας φέρει άγχος, πίεση, αβάσιμες ανησυχίες, ίσως και άτοπους προβληματισμούς. Το νου σας να μην βγείτε εκτός λογικών ορίων. Ένα τυχαίο ερωτικό γεγονός θα σας δημιουργήσει αρνητικές υποψίες, που θα είναι καθαρά δημιουργήματα της σκέψης σας. Δεν αποκλείεται από μόνοι σας να προκαλέσετε βάρος στην καρδιά σας, δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια και στις υποσχέσεις που θα σας δώσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τη στάση σας, προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην τακτική που θα χειριστείτε τις υποθέσεις σας, σε επαγγελματικά θέματα αποφύγετε την οξύθυμη συμπεριφορά και αντίδραση. Ανάγκη σας θα είναι να κυριαρχήσετε, να πείσετε και να εισακουστείτε, ωστόσο το επιτυχημένο αποτέλεσμα θα απαιτεί επιχειρηματολογία και μέθοδο, η απαιτητικότητα και οι εκνευρισμοί θα σας στοιχίσουν. Πάθος θα χαρακτηρίζει τις ενέργειες σας, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε την πώρωση, φανείτε συγκαταβατικοί και όχι απόλυτοι. Θα βγει στην επιφάνεια η αυθόρμητη και εκδηλωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα προσεγγίσετε, θα γνωριστείτε με καινούργια άτομα, ωστόσο αν θέλετε να κερδίσετε τις συμπάθειες αποφύγετε την έπαρση και την αυτοπροβολή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε πέρα ό,τι σας δυσανασχετεί και σας δημιουργεί αρνητικές σκέψεις. Ουσιαστικά, θα κάνετε ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, τόσο με τον εαυτό σας όσο και με το ταίρι σας, με στόχο να απαλλαγείτε από προβληματικές καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να φέρετε οριστικές ανακατατάξεις στην ερωτική σας ζωή, με άφορη μια καινούργια γνωριμία που θα υπάρξει. Ενδέχεται να πάρετε την απόφαση να συνεχίσετε την ζωή σας με άλλο ερωτικό ταίρι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα στην προσπάθεια σας να απεγκλωβιστείτε από την ρουτίνα της καθημερινότητας κυρίως της εργασιακής ίσως να βγάλετε μια αψυχολόγητη ή αλλοπρόσαλλη στάση, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Ανάγκη σας θα είναι να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, θα ψάξετε να βρείτε τον τρόπο να αποστασιοποιηθείτε από αγχωτικές ή πιεστικές καταστάσεις. Σας δίνω τη συμβουλή να διεισδύσετε στον εσωτερικό σας κόσμο, να τα πείτε με τον εαυτό σας, μόνο έτσι θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας. Εσείς οι κοινωνικοί βγείτε έξω, διασκεδάστε και μιλήστε με τους φίλους σας. Ζητήματα οικογενειών υποθέσεων προσπαθήστε να τα χειριστείτε με χαλαρότητα, αποφύγετε τον εγωιστικό τρόπο σκέψης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα ενδέχεται να εμφανιστούν αισθήματα ανασφάλειας και αβεβαιότητας σχετικά με την μελλοντική κατάληξη μιας συγκεκριμένης ερωτικής σας υπόθεσης. Σας δίνω την συμβουλή στην παρούσα φάση να μην πιέσετε το ταίρι σας, οι βιαστικές αποφάσεις θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ. Με επιφυλακτικό μάτι θα δείτε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, οι αρνητικές προβλέψεις που θα κάνετε θα αποδειχτούν άστοχες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Θα βγει στην επιφάνεια η αντιδραστική ίσως και κάπως εγωκεντρική πλευρά του χαρακτήρα σας, οι πράξεις σας θα είναι ασυνήθιστες. Ενδεχομένως να είναι αυστηρή η κριτική που θα ασκήσετε, θα εντοπίσετε τα ελαττώματα και τις αδυναμίες των τρίτων, ωστόσο καλό θα είναι να μην κάνετε τα στραβά μάτια και στα δικά σας αρνητικά ή προβληματικά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Προσπαθήστε να φανείτε δίκαιοι και συγκαταβατικοί, δείξτε προσοχή στο ύφος που θα μιλήσετε και στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε. Εσείς οι απογοητευμένοι ή δυσαρεστημένοι περιορίστε τις σκοτεινές σας σκέψεις, θα κάνουν την εμφάνιση τους φοβίες και υποσυνείδητες ανασφάλειες, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε και οδηγηθείτε σε λάθος αποφάσεις. Για σήμερα ασχοληθείτε με τη διασκέδαση σας, αφήστε σκέψεις και προβληματισμούς για τις επόμενες μέρες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή όψη ίσως να δημιουργήσει δυσκολίες στην ερωτική σας επικοινωνία, σήμερα ενδέχεται να μην είστε σε θέση να συγκρατήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα. Αν περάσετε σε ειλικρινείς συναισθηματικές συζητήσεις χωρίς κακεντρεχή διάθεση, τότε όλα θα μπουν στον σωστό δρόμο. Σε φιλική συνάντηση θα εμφανιστεί εντελώς τυχαία πρόσωπο από τα παλιά, στο χέρι σας θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, σήμερα δε θα θελήσετε να κρύψετε ή να καμουφλάρετε λόγια ή καταστάσεις. Με αντιδραστικότητα και παρόρμηση θα εναντιωθείτε σε καταπιεστικές καταστάσεις, προσοχή στην στάση που θα κρατήσετε στον εργασιακό σας χώρο. Βασική σας ανάγκη θα είναι να διατηρήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, δεν θα αντέξετε τις ψυχαναγκαστικές ενέργειες ή συνήθειες, αν σας στριμώξουν τα γεγονότα η στάση σας θα είναι σπασμωδική. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη σύνεση και την ψυχραιμία σας, σκεφτείτε αισιόδοξα, στοχεύστε στην ισορροπία, αποφύγετε τις υπερβολές. Στις οικονομικές σας υποθέσεις θα πρέπει να λείπουν οι επιπολαιότητες, προσοχή να μην μετανιώσετε λίγο αργότερα για τυχόν βιαστικές επιλογές. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε και να κινηθείτε μεθοδικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα ίσως να μην καταφέρετε να αποφύγετε τις αρνητικές αντιδράσεις, τα συναισθήματα σας θα βρίσκονται σε σύγχυση, ωστόσο ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας φερθεί με ιδιαίτερη συγκαταβατικότητα. Σας συμβουλεύω να προτιμήσετε τις ήρεμες συζητήσεις, αποφεύγοντας τους εκρηκτικούς διαλόγους. Αν κάποιοι από εσάς βιώνετε εδώ και πολύ καιρό ερωτική στασιμότητα, να ξέρετε πως μια απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξει προοπτική θέρμων εξελίξεων.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Χαλιναγωγείστε τα εσωτερικά σας σκαμπανέβασμα, τα αισθήματα σας θα έχουν έκταση. Προσοχή ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεγάλος, αποφύγετε την υπερβολή, κρατήστε τις αντιδράσεις σας σε ισορροπημένο επίπεδο. Ενδέχεται να σας παρασύρει η έπαρση, το πάθος, η έλξη, καλό θα είναι οι κουβέντες σας και οι αποφάσεις σας να είναι προσγειωμένες. Ενισχυμένη θα είναι η ανάγκη σας να οραματιστείτε, να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε, ωστόσο προσοχή στην έκταση της απαιτητικότητα σας, προσπαθήστε να μείνετε στη σφαίρα του εφικτού. Αν σκέπτεστε να περάσετε σε δυναμικές κινήσεις να το κάνετε, κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας, ενεργείστε με σύνεση και όχι με ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό. Κινηθείτε διαλλακτικά και σκεφτείτε με συγκατάβαση σε εργασιακό σας θέμα ή σε άλυτο ως τώρα προσωπικό σας ζήτημα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα βιώσετε ένα συναισθηματικό μπέρδεμα, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια εσωτερικές φοβίες, υποσυνείδητες ή συνειδητές, υπαρκτές ή φανταστικές. Αν προσπαθήσετε με ηρεμία να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο, θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος και θα δώσετε λύση σε ψυχολογικά σας ζητήματα. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα βρείτε κατανόηση και συναισθηματική συμπαράσταση.