Μήνυμα του Διευθυντή Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Μακρή προς τους υποψηφίου των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024

135

Αγαπητές/οί υποψήφιοι,

Αγαπητά μας παιδιά,

Μια ακόμη σχολική χρονιά οδεύει προς την ολοκλήρωσή της με κορωνίδα τη συμμετοχή σας στις πανελλαδικές εξετάσεις. Καθεμιά και καθένας από εσάς με οδηγό την πίστη στα όνειρά του και δίνοντας τον προσωπικό του αγώνα έφτασε ως εδώ, για να δώσει την ευκαιρία στον εαυτό του να ανοίξει νέο μονοπάτι στη ζωή, που ασφαλώς δεν είναι το μόνο.

Γι’ αυτό σας καλώ να εφοδιαστείτε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Να προτάξετε την ελπίδα και τη θετική σκέψη έναντι της πίεσης και του άγχους. Να δώσετε τη μάχη με συγκέντρωση κι επιμονή. Με νηφαλιότητα και ψυχραιμία να αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητές σας δείχνοντας εμπιστοσύνη στον κόπο που έχετε καταβάλει και στον χρόνο που έχετε αφιερώσει προκειμένου να ευοδωθούν οι προσδοκίες σας.

Πολύτιμοι συμπαραστάτες στάθηκαν όλο αυτό το διάστημα η οικογένειά σας αλλά και το σχολείο, το δεύτερο σπίτι σας. Από την πλευρά μας, εμείς ως Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διαδικασία των εξετάσεων και σας εγγυόμαστε την απρόσκοπτη διεξαγωγή τους. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε.

Ενόψει, λοιπόν, των επικείμενων Πανελλαδικών εξετάσεων των ημερησίων και εσπερινών ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στους στόχους σας. Το μέλλον σας ανήκει!