Πιερίδες Μούσες: Ένας ακόμη κύκλος ασυμβίβαστης πορείας έκλεισε! Προχωράμε χωρίς έκπτωση αξιών

164

Μια αγωνιστική χρονιά με πολλές χαρές κι άλλες τόσες λύπες, έφτασε το τέλος για το αγωνιστικό τμήμα των Πιερίδων Μουσών.

Η ομάδα ξεκίνησε με τις καλύτερες προθέσεις, με συλλογικότητα και αποφασιστικότητα να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε όλες της υποχρεώσεις, θέτοντας ως στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Υπήρχε συνοχή, πίστη στην ομαδικότητα και υπόσχεση όλων τον κοινό αγώνα.

Στη διαδρομή, υπήρξαν θετικές στιγμές και επιτυχίες που όλοι και όλες απόλαυσαν! Υπήρξαν βέβαια και ήττες και απώλειες και αποστασίες και προσκόμματα που η διοίκηση έπρεπε να διαχειριστεί χωρίς να διαταράξει το υγιές κλίμα της ομάδας και ως ένα βαθμό τα κατάφερε.

Με την τελευταία αγωνιστική έκλεισε ένα κύκλος και ξεκινά ο επόμενος. Κρατούμε τα θετικά, μαθαίνουμε από τα αρνητικά και προχωράμε!

Στον τελευταίο αγώνα της περιόδου έκλεισε και ο ποδοσφαιρικός κύκλος της αρχηγού της ομάδας της Ολυμπία Κατσίμπουρα.

Σε μια «τελετή» που οργάνωσαν οι συμπαίκτριες της, η αρχηγός «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά της παπούτσια!

Όλη η οικογένεια των Πιερίδων Μουσών της εύχεται θετική πορεία στην ζωή της και επιτυχίες σε κάθε στόχο στη ζωή της.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί:

  • Όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν άοκνα, με θυσίες και με επιμονή στην προσπάθεια από την αρχή μέχρι το τέλος.
  • Την προπονήτρια και τους συνεργάτες της
  • Όλους τους χορηγούς που ενίσχυσαν με κάθε τρόπο την προσπάθεια της ομάδας
  • Όλους τους συνεργάτες – συναγωνιστές σ αυτή την προσπάθεια

Ένας απολογισμός  και μια αφετηρία για την νέα πορεία

Το ποδόσφαιρο, το λαοφιλές αυτό άθλημα, είναι όπως η πορεία μας στη ζωή. Υπάρχει ο δρόμος της Αρετής και ο δίσημος δρόμος του εγωισμού και της διαπλοκής ή του συμβιβασμού, και της οσφυοκαμψίας.

Οι «Πιερίδες Μούσες» για 30 ολόκληρα χρόνια επέλεξαν να βαδίζουν τον δρόμο της Αρετής, των Αρχών και των Αξιών. Δεν συμβιβάστηκαν, δεν υποχώρησαν!

Φυσικά όταν η πλειονότητα γύρω λειτουργεί με μόνη επιλογή το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», ο καθαρός και τίμιος δρόμος, είναι δύσκολος, περνά από συμπληγάδες και παγίδες που κάποιες φορές  άλλοι στήνουν για να καταφέρουν το σκοπό τους.

Πολλές φορές κάποιοι, «ποτισμένοι» με την αντιπαράθεση δείχνουν πως αντλούν την δύναμή τους όχι από την προσφορά και την δουλειά στον σύλλογο που υπηρετούν αλλά από την μόνιμη υπερένταση τους να κάνουν ζημιά να διαλύσουν για να κερδίσουν.

Σε ένα τέτοιο «αθλητικό» περιβάλλον όποιος θέλει να προσφέρει ανιδιοτελώς, όποιος πιστεύει στην ευγενή άμιλλα και τον υγιή ανταγωνισμό έχει δύσκολο δρόμο να περπατήσει. Αξίζει; Πάντα αξίζει!!!

Ο αθλητισμός προσφέρει διπλά όταν πραγματοποιείται σωστά. «Νους υγιής εν σώματι υγιή» έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι που ανέπτυξαν το ιδεώδες του αθλητισμού.

Άρα αν καταφέρεις μέσα από μια συλλογική αθλητική δραστηριότητα να προσφέρεις στην κοινωνία άτομα που πιστεύουν σ αυτό το ιδεώδες του αθλητισμού, έχεις πετύχει!

Αυτός είναι ο σκοπός και ο στόχος του Α.Ο.Γ. «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ», έστω κι αν θα πρέπει να παλέψει σκληρά για να ανταπεξέλθει.

Είναι σίγουρο πως ότι κι αν γίνει στην κορυφή θα φτάσουμε ως αετοί κι όχι ως σαλιγκάρια!!

Στο επόμενο διάστημα θα γίνονται περιοδικές προπονήσεις των παικτριών της ομάδας, ενώ θα λειτουργεί κανονικά το πρόγραμμα της Ακαδημίας

ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ – ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ελάτε στις «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ» – Δοκιμαστικά για αθλήτριες και νέες εγγραφές  γίνονται καθημερινά.

Ελάτε στην 1η Ακαδημία Κοριτσιών, στο Σύλλογο με 30χρονη πείρα στο ποδόσφαιρο γυναικών. Ελάτε να μας γνωρίσετε.

Τα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ. και στελεχών για τις εγγραφές κοριτσιών από 7 έως 12 χρονών στην Ακαδημία είναι:

6936170169 Ζιώγα Παρασκευή, πρόεδρος του Δ.Σ.

6983731899 Βαρβάρα  Δρούγκα, Ταμίας του Δ.Σ.

6946689186 Αριστέα Λεονταρίτη, στέλεχος της Ομάδας