Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (22/05)

659

Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης από το Σκορπιό με τον Κρόνο στους Ιχθύς.

Η αρμονική όψη μεταξύ Σελήνης-Κρόνου θα δημιουργήσει ευκαιρίες μέσα στην ημέρα για να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία χρειάζονται χρόνο και υπομονή προκειμένου να διευθετηθούν. Αυτή η όψη υποστηρίζει νέα βήματα και είναι βοηθητική για να βάλεις τη βάση σε σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η μέρα σας θα έχει αρκετές συνομιλίες και συζητήσεις, εμπιστοσύνη θα δείξετε στις προφορικές αλλά και πρακτικές σας ικανότητες, ωστόσο μη δείξετε απόλυτη σιγουριά σε αυτά που οι άλλοι θα σας πουν και θα σας υποσχεθούν. Ίσως να εμφανιστούν στη σκέψη σας κάποιοι προβληματισμοί, ενδεχομένως να σας απασχολήσει η κριτική τρίτων προς εσάς, τα συμπεράσματα που θα βγάλετε είναι πολύ πιθανόν λίγο αργότερα να αλλάξουν. Αν έχετε αφήσει ανοιχτούς οικονομικούς λογαριασμούς σήμερα θα προβείτε στις ανάλογες ενέργειες, θα κάνετε ότι είναι αναγκαίο προκειμένου να βγείτε από καταστάσεις άγχους. Στις φιλικές σας επαφές θα υπάρξει αρμονία και ισορροπία, κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα θελήσετε να βγείτε έξω και να ανανεωθείτε. Σήμερα οι συναντήσεις σας θα είναι ευχάριστες, εσείς οι ψυχολογικά πιεσμένοι εστιάστε στην ηρεμία και στην ψυχαγωγία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, συγκαταβατική θερμή και ερωτική θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται να εμφανίστε τάσεις ρομαντισμού. Η σημερινή όψη θα σας κάνει αρκετά συναισθηματικούς, σήμερα θα σας πλησιάσει με τρόπο θερμό και πολύ εγκάρδιο πρόσωπο, που ενδεχομένως να μην έχετε αντιληφθεί τον βαθμό της έλξης του για εσάς. Θα σας δώσω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε αναλόγως, ανταποδώστε την αγάπη και το ενδιαφέρον που θα σας δοθεί.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα δε θα υπάρξει ατονία στις διαθέσεις σας, η ζωτικότητα που θα σας διακρίνει θα σας βοηθήσει να χειριστείτε τις υποθέσεις της καθημερινότητας σας με δυναμισμό και διαίσθηση, θα καταφέρετε να δώσετε άμεσες λύσεις και να κλείσετε αρνητικά ζητήματα. Θετική εξέλιξη θα δοθεί σε συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, ή αγοροπωλησίες. Το πνευματικό και διανοητικό σας επίπεδο θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, θα έχετε τη δυνατότητα να εξηγήσετε και να ερμηνεύσετε με τον σωστό τρόπο. Ειλικρινή στάση θα κρατήσετε σε συζήτηση σας με οικογενειακό σας πρόσωπο, σήμερα θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, θα περάσετε σε δηλώσεις. Κοινωνική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα βγείτε έξω με φίλους, όπου χρειαστεί να συμπαρασταθείτε θα το κάνετε με τρόπο θερμό, θα προσφέρετε τη βοήθεια που θα σας ζητηθεί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, νωχελικές και ήπιες θα είναι οι κινήσεις σας, θα μειωθεί αρκετά η αντιδραστική σας ορμητικότητα, στόχος σας θα είναι η ηρεμία και η ασφάλεια. Ερωτική και συμφιλιωτική θα είναι η διάθεσή σας, σε περίπτωση που βρίσκεστε σε απόσταση ή χωρισμό με το αγαπημένο σας ταίρι, σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για επανασύνδεση και οριστική λύση παρεξηγήσεων. Αν δείξετε την αγάπη σας να είστε σίγουροι πως θα λάβετε την ανάλογη ανταπόκριση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα θα κινηθείτε με εξωστρέφεια, γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα έχετε πρόσχαρη και χαρούμενη διάθεση στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Θα εμφανίσετε την ανάγκη για ξεκάθαρες καταστάσεις, για επικοινωνία και κυρίως για ελευθερία έκφρασης. Οι συζητήσεις στις οποίες θα λάβετε μέρος θα σας δώσουν την ευκαιρία να προβάλετε απόψεις, ιδέες και σχέδια, εκφραστείτε με ειλικρίνεια θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συνομιλίες, στα επίμαχα ζητήματα θα καταφέρετε να βρείτε δίοδο λύσης ή τακτοποίησης, δε θα θελήσετε να τρενάρετε άλλο τις καταστάσεις. Σε περίπτωση που έρθουν χρήματα στα χεριά σας προσοχή σε σπατάλες και ανούσιες αγορές. Μια ευχάριστη συνάντηση θα σας βγάλει από τη ρουτίνα, θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, οι κουβέντες σας θα είναι ανέμελες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, για την ώρα τουλάχιστον θα καταλαγιάσει η ανήσυχη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα φανείτε προσγειωμένοι, διαλλακτικοί και πολύ πιο ήρεμοι. Σήμερα θα αναζητήσετε συναισθηματική ισορροπία και θα την βρείτε, θα ζήσετε ευχάριστες ερωτικές στιγμές αγάπης και αμοιβαίας έλξης. Εσείς οι ερωτικά μόνοι κρατήστε πρόσχαρη στάση, φανείτε εκδηλωτικοί στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα υπάρξει δυνατότητα σταθερού μακροχρόνου δεσμού.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα είστε εφοδιασμένοι με έντονο συναισθηματισμό, ωστόσο προσοχή να μην φανείτε ευκολόπιστοι. Ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ακμαία την ψυχολογία σας, να το εμπιστευτείτε το ένστικτο σας καθώς και το προαίσθημα που ενδεχομένως να σας κυριεύει. Συμπονετικοί θα εμφανιστείτε ως προς τα πρόσωπα που αγαπάτε, αλλά και γενικότερα θα εκδηλώσετε στους γύρω σας συγκαταβατικότητα και διαλλακτική στάση. Στον εργασιακό σας τομέα θα ανοιχτούν δρόμοι επικοινωνίας με συναδελφικά άτομα που ως τώρα δεν είχατε ιδιαίτερες επαφές. Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφιλίωση με πρόσωπο από το οικογενειακό ή κοντινό σας περιβάλλον. Προσοχή σε αποφάσεις γύρω από οικονομικά θέματα, μην εστιάσετε μόνο στο παρόν, δώστε μεγάλη σημασία και στις μελλοντικές συνέπειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας, δοτική θα είναι η συμπεριφορά σας, συγκρατημένες οι αντιδράσεις σας. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα βρει πρόσφορο έδαφος να σας ανοίξει την καρδιά του, δεν αποκλείεται να είναι ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά που θα θελήσει μαζί σας επανασύνδεση. Εσείς που αναμένετε καινούργια γνωριμία κινηθείτε πρόσχαρα και αισιόδοξα, προμηνύεται ερωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο που θα υπάρξει μεταξύ σας αμοιβαίο συναίσθημα.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Κινηθείτε με προγραμματισμό και συγκέντρωση, θα είστε σε θέση να φτάσετε πολύ κοντά σε έναν οικονομικό σας στόχο. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για επαγγελματική επέκταση, θα προκύψει ευκαιρία που θα τονώσει την τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας, ωστόσο δεν θα πρέπει να αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό σας. Απρόοπτες και ευχάριστες διαστάσεις θα έχει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που η υπόθεση σας θα πάρει ουσιαστική έκταση, ίσως να προκύψει νέα συνεργασία. Θα υπάρξει από πλευράς σας αποφασιστικότητα, θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε τα γεγονότα, πολύ καλά θα κάνετε και θα αρπάξετε τις ευκαιρίες. Εσείς που θέλετε να αλλάξετε το αντικείμενο εργασίας σας ή από καιρό ψάχνετε για νέα δουλεία, δεχτείτε την πρόταση που θα σας γίνει, εστιάστε στα θετικά που θα σας προσφέρει η συγκεκριμένη προοπτική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, ερωτικό ξάφνιασμα θα λάβει η καρδιά σας, θα αναποδογυρίσει σκέψεις και αισθήματα, θα δημιουργήσει νέα ενδεχόμενα. Με πρόσωπο από τα παλιά θα γίνουν μεταξύ σας θερμά λόγια που θα σας απαλλάξουν από αρνητικές υποψίες, με τρόπο εκδηλωτικό θα σας φανερώσει την αγάπη του. Σήμερα αν νιώσετε την ανάγκη να περάσετε σε εξομολογήσεις τότε ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας εκεί που επιθυμείτε, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δημιουργικές ενέργειες, θα δείξετε προθυμία σε συναδέλφους και συνεργάτες, θα αναζητήσετε πρακτικές λύσεις, περάστε σε άμεσα ξεκαθαρίσματα. Θα νιώσετε την ανάγκη της ασφάλειας γι αυτό θα αποφύγετε τα επικίνδυνα οικονομικά άλματα, συγκροτημένες θα είναι οι κινήσεις σας. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να λάβετε θετική απάντηση σε συγκεκριμένη επαγγελματική σας υπόθεση, εσείς που ψάχνετε εργασία μείνετε σε ετοιμότητα κάτι ευχάριστο θα προκύψει. Προοπτική για παρόν και μέλλον θα αναζητήσετε, συνεχίστε τις προσπάθειες σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην εγκαταλείψετε. Στον οικογενειακό σας τομέα περνάτε σε περίοδο συνεννόησης και σταθερότητας, θα υπάρξουν συμφιλιώσεις. Η στάση σας θα καταφέρει να δώσει ώθηση στα γεγονότα, βάζετε φρένο στις ενοχλητικές καταστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, από σήμερα υποχωρεί η συναισθηματική αστάθεια, θα κινηθείτε σε ισορροπημένο πλαίσιο αναζητώντας ασφάλεια και τάξη. Κλείνει οριστικά  ένα αρνητικό ερωτικό σας ζήτημα, σήμερα δεν αποκλείεται να βιώσετε μια έντονη ερωτική έκπληξη. Πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του και η πορεία σας θα εξαρτηθεί καθαρά από εσάς. Ακολουθήστε την καρδιά σας, εμπιστευτείτε αυτά που θα ακούσετε, θα είναι στο χέρι σας αν θα γίνει επανασύνδεση ή όχι.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

ροσπαθήστε να οργανώσετε τις κινήσεις σας, αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες, συγκρατήστε την ανυπομονησία σας. Σχετικά με οικονομικά βήματα και ρίσκα καλό θα είναι να το ξανά σκεφτείτε, μη βιαστείτε να προχωρήσετε βάζοντας σε κίνδυνο τις αποταμιεύσεις σας. Ανεβασμένη θα είναι η ψυχολογία σας, θα βρείτε τρόπο να ξεφύγετε από τις κουραστικές υποθέσεις ωστόσο μην αμελήσετε περιστατικά και ζητήματα που επείγουν. Διαλλακτική και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, συζητήστε και μιλήστε ανοιχτά. Δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε κάπως ονειροπόλοι, ρομαντικοί, ίσως και συναισθηματικά ευαίσθητοι, αποφύγετε τις υπερβολές, μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Σε τυχόν οικογενειακά ζητήματα ή προβλήματα η παρέμβαση σας θα φέρει θετικό αποτέλεσμα, θα μεσολαβήσετε για συμφιλιώσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για ασφάλεια και ισορροπία, η συμπεριφορά σας θα είναι αρκετά συγκαταβατική με διάθεση να χαλαρώσετε και να απολαύσετε με το ταίρι σας τις θερμές ερωτικές σας στιγμές. Σήμερα θα θελήσετε να αγαπήσετε να ερωτευτείτε και να εκδηλωθείτε χωρίς φοβίες ή αναστολές. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, περάστε σε αποκαλυπτικές προσεγγίσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας και σταθερής ερωτικής σχέσης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Με ευδιάθετη ψυχολογία θα ξεκινήσετε την μέρα σας, ίσως να αλλάξετε τα σχέδια σας, ενθουσιασμός θα προκύψει. Αυτή τη φορά θα αναζητήσετε πρακτική δράση θα βρείτε την τόλμη να μην μείνετε μόνο σε σκέψεις αλλά να περάσετε δυναμικά και σε πράξεις. Η θετική απάντηση που θα λάβετε σε μια πρόταση σας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες συνθήκες στα επαγγελματικά σας, ουσιαστικά θα αλλάξει η βάση πάνω στην οποία συνεργάζεστε γεγονός που θα σας ανανεώσει. Άμεση και αποφασιστική θα είναι η στάση σας, η αισιόδοξα σας δε θα σας προσδώσει, σωστή θα είναι η διαίσθηση σας. Σας συνιστώ να ακολουθήσετε ανεπιφύλακτα το ένστικτο σας, κινηθείτε μεθοδικά και θα καταφέρετε να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και χρηματικά κέρδη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, έντονος συναισθηματισμός θα χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας σήμερα, ερωτική θα είναι η στάση σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην καμουφλάρετε τις ρομαντικές σας διαθέσεις. Ευχάριστη κατάληξη θα έχει μια απρόοπτη συνάντηση σας με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα καταφέρει να ανεβάσει την ψυχολογία σας θα τονώσει τα αισθήματα σας. Σήμερα ακολουθήστε το ένστικτο σας, κατευθυνθείτε προς τα εκεί που γέρνει η καρδιά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αυτή τη φορά θα παραγκωνίσετε την ψυχρή λογική ίσως να μην φανείτε απολύτως ρεαλιστές, ενδεχομένως να ξεφύγει λίγο η σκέψη σας και η φαντασία σας. Η ψυχολογική σας διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη, ωστόσο δε θα λείψουν οι κυκλοθυμικές αντιδράσεις, σε κάποια θέματα η στάση δεν αποκλείεται να έχει το στοιχείο της υπερβολής. Η δοτική και οικεία σας συμπεριφορά θα σας κάνει προσιτούς στο κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον, οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες και ανέμελες. Θετικοί θα είστε σε καινούργιες γνωριμίες, δε θα έχετε διάθεση απόρριψης θα είστε σε θέση να αποδεχτείτε ακόμα και προσωπικότητες ή απόψεις κατά πολύ διαφορετικές από τις δικές σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσετε με άτομο που μεταξύ σας θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο επαγγελματικής συνεργασίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να σταθμεύσετε ερωτικά, να βρείτε το πρόσωπο που θα γίνει το ερωτικό σας λιμάνι και τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας. Εσείς που είστε ήδη σε σταθερή σχέση στόχος σας θα είναι να περάσετε ήρεμες γαληνεμένες στιγμές εμπιστοσύνης και ασφάλειας, ο συγκαταβατικός τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη. Σήμερα θα προκύψουν έντονα αισθήματα, θα ακουστούν θερμά λόγια αγάπης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ομιλητική θα είναι η στάση σας, συγκαταβατικότητα θα δείξετε, θα δοθεί το έναυσμα για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Οργανωμένες θα είναι οι πράξεις και οι επιδιώξεις σας, δεν αποκλείεται να νιώσετε έτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή κάποιες νέες σας ιδέες, θα είστε σε θέση να τα βγάλετε πέρα σε τυχόν δυσκολίες ή εμπόδια. Η μεθοδική σας τακτική και η δυναμικότητα στην έκφραση σας θα σας βοηθήσουν να περάσετε τις απόψεις σας, θα πείσετε, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή των συνομιλητών σας. Προχωρήσετε εκφραστείτε και προσεγγίστε χωρίς ενδοιασμούς το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό, ανοίγονται δρόμοι υλοποίησης. Σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και στα ταλέντα σας, σήμερα στις επαφές και στις συναντήσεις σας θα καταφέρετε να δώσετε δημιουργική κατάληξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα απαλλαγείτε από τάσεις ανταγωνισμού ή ερωτικής υπεροχής, η ήρεμη διάθεσή σας θα σας βοηθήσει να κινηθείτε διαλλακτικά και συγκαταβατικά. Θα διακατέχεστε από έντονη δεκτικότητα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφιλιώσεις, επανασυνδέσεις και συναισθηματικούς διαλόγους. Ευχάριστες συναναστροφές θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και μόνοι θα λάβετε μια πρόταση που αν την δεχτείτε, θα καταλήξετε σε ήρεμες και τρυφερές ερωτικές στιγμές, δεν αποκλείεται να συμβεί έναρξη καινούργιας σχέσης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Δημιουργική θα είναι η διάθεση σας με έντονη τη θέληση για ολοκληρωμένες και ουσιαστικές επαγγελματικές διεκδικήσεις. Σωστή θα είναι η οικονομική διαχείριση που θα εφαρμόσετε, σε συνετά πλαίσια θα κινηθούν τα έξοδα σας, μια συζήτηση σχετικά με μια καινούργια επαγγελματική ιδέα θα αποδειχτεί άνοιγμα αποδοτικό. Για εσάς που θέλετε να διαφοροποιήσετε ή να αλλάξετε τελείως τα επαγγελματικά σας δεδομένα μια απρόσμενη ευκαιρία θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα στηριχτούν στην ταχύτητα των ενεργειών σας, θα είναι λάθος αν φανείτε αναποφάσιστοι ή αν την τελευταία στιγμή σας καταβάλει το άγχος. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνουν για φιλικές εξόδους, πλησιάστε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Θετικότητα θα εκπέμπει η στάση σας, θα είστε σε θέση να κερδίσετε τις συμπάθειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα βρει ηρεμία ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε τις ερωτικές σας υποθέσεις με βήματα σταθερά αναζητώντας τάξη και ασφάλεια. Θα αποφύγετε ρίσκα και παράτολμες κινήσεις, στόχος σας θα είναι να απολαύσετε με ασφαλή τρόπο να ήδη κεκτημένα. Μια ξαφνική πρόταση που θα λάβετε θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα βρει τρόπο θα εισχωρήσει στην ερωτική σας ζωή με στόχο τον σταθερό δεσμό.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η ισορροπημένη σας διάθεση θα σας βοηθήσει να γίνετε δεχτικοί, κοινωνικοί και συγκαταβατικοί. Σήμερα θα εστιάσετε στις προσωπικές σας σχέσεις, θα αφιερώσετε χρόνο στους φίλους και στα οικογενειακά σας πρόσωπα. Η θετική σας σκέψη και η δεκτικότητα σας θα σας ωθήσουν στο να βοηθήσετε, να υποστηρίξετε, και να υπερασπιστείτε το δίκαιο. Στόχος σας θα είναι οι ενέργειες με δημιουργική και αλληλέγγυα κατάληξη, τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα όσο και σε κοινωνικά. Η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σχετικά με ένα οικονομικό σας ζήτημα. Θα είστε σε θέση να κινηθείτε με πρακτικότητα, τακτοποιείστε ζητήματα και εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος. Βασική σας επιθυμία θα είναι να σταθεροποιηθείτε και να δώσετε τέλος στα σκαμπανεβάσματα, παίρνετε αποφάσεις που στόχο θα έχουν την προσωπική σας ηρεμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, συναισθηματικό και ήρεμο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλακείτε σε συγκρούσεις ή διαφωνίες. Η μέρα ενδείκνυται για χαλαρές ερωτικές στιγμές χωρίς προβληματισμούς. Θερμή και καταδεκτική θα είναι η στάση σας, γεγονός που θα βοηθήσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας μιλήσει ανοιχτά για τα αισθήματα του. Δελεαστικές προτάσεις θα σας βάλουν σε ευχάριστες σκέψεις, σας παροτρύνω να αξιοποιήσετε το καινούργιο άνοιγμα που θα προκύψει.