Έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Λυκείου Κονταριώτισσας στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας

170

Στιγμιότυπα της καθημερινότητας στην Κονταριώτισσα, όπως αποτυπώθηκαν σε φωτογραφίες, φιλοξενούνται στην Έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας του Λυκείου Κονταριώτισσας, στο ισόγειο του Δημαρχείου Κονταριώτισσας.

Η έκθεση εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 16 Μαΐου και θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 24 Μαΐου 2024 (ώρες 08:00 – 14:30).

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Δίου-Ολύμπου, Αθανάσιος Καλαϊτζής, Σοφία Ζουρζούρα, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Σαμαράς και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής (ΠΟΤΑΠ), Γιώργος Καραλής.

Τα μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας του Λυκείου Κονταριώτισσας συναντιούνται σε εθελοντική βάση τα Σαββατοκύριακα στο χώρο της σχολικής βιβλιοθήκης και ασχολούνται με θέματα όπως η εκμάθηση και πρακτική εξάσκηση σε τεχνικές φωτογραφίας, η γνωριμία με το έργο των μεγάλων φωτογράφων, τα κριτήρια αξιολόγησης των φωτογραφιών, γενικά περί τέχνης, με στόχο να δημιουργήσουν το δικό τους έργο.

Περισσότερα για τη Φωτογραφική Ομάδα του Λυκείου Κονταριώτισσας μπορείτε να βρείτε στο blog της ομάδας, στη διεύθυνση www.schoolphotoclub.blogspot.com