Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (19/05)

956

Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης από το Ζυγό με τον Άρη στον Κριό.

Σελήνη και Άρης θα βρεθούν απέναντι σήμερα δίνοντας στην ημέρα μία ιδιαίτερη δυναμική, η οποία θα επηρεάσει τον τρόπο που αντιδράς σε αρκετά ζητήματα. Αυτή η αντίθεση ενδεχομένως να δημιουργεί πιο εύκολα εκνευρισμό, ιδιαίτερα στην περίπτωση που υπάρχουν κάποια ζητήματα με τα οποία δεν έχεις καμία διάθεση να ασχοληθείς. Προσπάθησε να βρεθείς κοντά σε ανθρώπους και καταστάσεις που αποτελούν «πηγές» θετικών συναισθημάτων και αρμονίας για εσένα ώστε να υπάρξει μια εσωτερική ισορροπία. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με πολλές υποχρεώσεις και δουλειές. Τελευταία στιγμή προκύπτουν θέματα και εσύ καλείσαι να φανείς  γρήγορος και αποφασιστικός. Τα καταφέρνεις τέλεια και κερδίζεις τον σεβασμό των γύρω σου. Όσον αφορά τα αισθηματικά, ξεκινάει μια ερωτική ιστορία που σε συνεπαίρνει. Οι δεσμευμένοι έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τη σχέση τους. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ένα άτομο από το παρελθόν  και να σε διεκδικήσει έντονα. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα ενδέχεται να υπάρξει έλλειψη ψυχραιμίας, απότομες ίσως και νευρικές θα είναι οι εκφράσεις σας, προσοχή στον τρόπο που θα θελήσετε να διεκδικήσετε ή να επιβληθείτε στο ταίρι σας. Τυχαία συνομιλία με πρόσωπο ελκυστικής παρουσίας θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει και να σας βγάλει από την έκρυθμη εσωτερική σας κατάσταση. Μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές στην ερωτική σας ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα προκύπτουν θέματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και το διαδίκτυο. Δείξε προσοχή που στέλνεις και τι γιατί μπορεί να πάνε σε λάθος παραλήπτη.  Κράτα μπακ απ από το αρχείο σου για να μην βρεθείς  προ εκπλήξεων. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου νέες γνωριμίες σε παρασύρουν και σε κάνουν να ξεχάσεις ότι ήξερες μέχρι τώρα στον έρωτα. Μια επιθυμία σου τώρα γίνεται πραγματικότητα με τρόπο ξαφνικό και απρόβλεπτο. Ετοιμάσου να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, οι ερωτικές σας συνομιλίες δε θα πάνε ιδιαιτέρως καλά, ενδέχεται η αντίληψη σας να μην έχει ορθολογική κρίση, δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ταίρι. Εσείς που θέλετε να αποκτήσετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας καλό θα είναι να περάσετε σε πράξεις και μην μείνετε μόνο σε θεωρητικό επίπεδο. Απρόοπτο γεγονός θα συμβάλει στο να υπάρξει μια δυνατή ερωτική ανατροπή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, φίλοι και αγαπημένοι είναι δίπλα σου και μπορείς να εκμυστηρευτείς όλες σου τις έγνοιες. Θα πάρεις πολύτιμες συμβουλές από ανθρώπους που σε αγαπάνε και θέλουν το καλό σου. Μην είσαι αρνητικός  αν γίνουν λίγο επικριτικοί απέναντί σου. Όσον αφορά τα οικονομικά έρχονται θέματα  στο προσκήνιο που είχες αφήσει για καιρό στην άκρη. Ενδέχεται ξαφνικές ζημιές ή θέματα κληρονομιάς να απορροφήσουν την ενέργειά σου. Συναισθηματικά, θέλεις να είσαι μόνος σου, δεν αντέχεις τους συμβιβασμούς και απογοητεύεσαι όταν όλα δεν πηγαίνουν όπως θέλεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα εμφανιστείτε μπερδεμένοι και αναποφάσιστοι, ίσως και κάπως αιωρούμενοι. Στις συζητήσεις σας δε θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συνεννοήσιμοι, σήμερα δε θα υπάρξει περίπτωση να κλείσουν οι ερωτικές σας εκκρεμότητες. Η στάση που θα κρατήσετε απέναντι στο ταίρι σας, ναι μεν θα είναι θερμή και ερωτική, ωστόσο θα αποφύγετε υποσχέσεις δεσμευτικής κατάληξης, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε φόβο ως προς το μόνιμο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Υπάρχουν πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, έχεις αφήσει καιρό υποχρεώσεις και τώρα έχουν συσσωρευτεί. Πρέπει να αφήσεις τη γκρίνια στην άκρη και να πιάσεις δουλειά. Αν δράσεις  θα δεις ότι μπορείς να καταφέρεις ότι θέλεις. Βρίσκεις έξυπνες και πρωτότυπες  λύσεις για όλα τα θέματα. Όσον αφορά τα αισθηματικά, υπάρχουν κι εκεί υποθέσεις που δεν πήγαν όπως θα ήθελες αλλά το απρόβλεπτο δεν λείπει από τη ζωή σου. Ξαφνικές νέες γνωριμίες σε παρασύρουν. Ενδιαφέροντες άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου και την ανατρέπουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ίσως το ερωτικό σας ταίρι να παρανοήσει τα λόγια σας, θα δώσει λανθασμένες εξηγήσεις. Προσοχή στις απόψεις σας και στον τρόπο που θα εκφραστείτε, για να μην υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις. Αποφύγετε αιχμηρά θέματα συζητήσεων που ξέρετε πως δυσκολεύουν την επικοινωνία σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης με πρόσωπο από τα παλιά.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Υπάρχουν απρόβλεπτοι παράγοντες βέβαια που μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδιά σου, όμως τίποτα δεν χαλάει τη διάθεσή σου. Συναντάς φίλους, υπάρχει ευχάριστο κλίμα και μπορείς να μοιραστείς όμορφα συναισθήματα.  Όσον αφορά τα αισθηματικά είσαι σε μια περίοδο αναμονής, θέλεις να ερωτευτείς και να δοθείς σε έναν άνθρωπο. Η ζωή σου είναι τώρα απρόβλεπτη σε αυτό το κομμάτι, υπάρχουν εξελίξεις με νέες γνωριμίες ή άτομα από το παρελθόν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, ίσως να δημιουργηθούν δυσκολίες στην ερωτική σας επικοινωνία, σήμερα ενδέχεται να μην είστε σε θέση να συγκρατήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα. Αν περάσετε σε ειλικρινείς συναισθηματικές συζητήσεις χωρίς κακεντρεχή διάθεση τότε όλα θα μπουν στον σωστό δρόμο. Σήμερα θα εμφανιστεί εντελώς τυχαία πρόσωπο από τα παλιά, στο χέρι σας θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα ίσως ένα μυστικό σου αποκαλυφθεί, γι’ αυτό πρόσεχε που λες και τι. Η επικοινωνία βλέπεις και εσύ ότι είναι δύσκολη. Χρειάζεται να εξηγείς δύο και τρείς φορές αυτά που λες. Η μέρα ίσως φέρει παρεξηγήσεις με συναδέλφους που όμως δεν είναι σημαντικές. Νιώθεις την ανάγκη να εκφραστείς συναισθηματικά. Αν δεις ότι οι γύρω σου δεν είναι στην ίδια διάθεση σε πιάνει εκνευρισμός. Άτομα από το παρελθόν έρχονται τώρα ξανά στη ζωή σου με αποτέλεσμα να νιώθεις μπερδεμένος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα ίσως να εμφανιστούν μπερδέματα, θα υπάρξει δυσκολία έκφρασης, δύσκολη θα είναι η συνεννόηση. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην μπορείτε να αποκαλύψετε αυτό ακριβώς που θα νιώθετε, γι’ αυτό για την ώρα αποφύγετε τις τελεσίδικες συζητήσεις. Μια νέα γνωριμία θα υπάρξει από τυχαίο γεγονός, καλό θα είναι να δείξετε ενδιαφέρον και όχι εσκεμμένη αδιαφορία.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ευχάριστη ημέρα η σημερινή. Κάποιο οικονομικό θέμα φαίνεται να εξελίσσεται καλά. Αυτό σου δίνει χαρά και λίγο από την ανεμελιά που είχες χάσει το τελευταία διάστημα. Στην εργασία τα πράγματα κυλούν ομαλά και η διάθεση για συνεργασία σε βοηθάει να πετύχεις. Όσον αφορά τα αισθηματικά, μια γλυκιά διάθεση υπάρχει κι εκεί. Αν είσαι σε σχέση θα δεις το σύντροφό σου πιο δεκτικό και υπάρχουν δυνατότητες για ανανέωση. Αν είσαι ελεύθερος υπάρχει έντονο φλερτ και ερωτική διάθεση. Δέχεσαι προσκλήσεις για διασκέδαση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, εντάσεις και πείσματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, ωστόσο αν εστιάσετε στα αποτελέσματα των γεγονότων και όχι στις αφορμές, τότε θα καταφέρετε να κλείσετε με επιτυχία επίμαχα θέματα. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, δείξτε ενδιαφέρον στα καινούργια άτομα που θα σας πιάσουν την κουβέντα. Μπορεί να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο ικανό να αλλάξει την ερωτική σας ζωή, το νου σας να μην το διώξετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα νιώθεις ότι δεν είσαι ικανοποιημένος από τα αισθηματικά σου. Τρώγεσαι κυριολεκτικά με τα ρούχα σου και δεν ξέρεις τι θέλεις. Μην μεταφέρεις την αρνητική σου διάθεση στους γύρω σου και κυρίως μην ξεσπάς όπου να ναι. Αν προσέξεις καλύτερα υπάρχουν άτομα που ψάχνουν ευκαιρία να βρεθούν δίπλα σου. Να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και προκλήσεις. Υπάρχει περίπτωση και ένα άτομο από το παρελθόν να κάνει την επανεμφάνισή του.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε στην ερωτική σας ρουτίνα, θα μπείτε στον πειρασμό να δώσετε άμεσο ερωτικό άνοιγμα σε πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει η εξωτερική του ομορφιά. Εσείς που είστε σε σχέση, προσοχή σε ζητήματα απιστίας γιατί θα υπάρχει κίνδυνος να βγουν στην φόρα κρυμμένες καταστάσεις. Αφήστε ελεύθερες τις ερωτικές σας εξάρσεις, ωστόσο, αποφύγετε τα ψέματα για να μην βγείτε εκτεθειμένοι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Βρίσκεσαι σε μια διαρκή κίνηση σήμερα. Συναντάς φίλους, διευθετείς δουλειές, διανεύεις αποστάσεις, βγάζεις λόγους. Εξαντλείσαι με όλα αυτά και καλό θα ήταν να προσέξεις τη διατροφή σου και ένα θέμα υγείας που έχεις αμελήσει. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, υπάρχει κι εκεί κίνηση. Μια ιστορία από το παρελθόν που είχε διακοπεί ξαφνικά ξαναπρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Καλό θα είναι αν έχεις κάτι μόνιμο να μη ρισκάρεις. Προσπάθησε να δεις τι είναι αυτό που ζητάει και από εσένα το άτομο και μετά να προχωρήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σε περίπτωση που νιώσετε ένα είδος ψυχολογικής πίεσης, προσοχή να μην οδηγηθείτε σε παρορμητικές αντιδράσεις. Καλό θα είναι να κρατήσετε τον έλεγχο των εξάρσεων σας, πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα προκύψει ευκαιρία νέας γνωριμίας. Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει, θα νιώσετε έλξη, που καλό θα είναι να μην την καμουφλάρετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα υπάρχει ευχάριστη διάθεση. Μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με φίλους και παρασύρεις τους γύρω σου. Από την άλλη δεν αντέχεις το επικριτικό ύφος κάποιων ανθρώπων. Οι επιλογές σου θεωρείς ότι είναι προσωπική σου υπόθεση. Καλό θα είναι να μην μπεις σε καυγάδες και λογομαχίες. Υπάρχει στα ερωτικά μια εξέλιξη που σου δίνει ενθουσιασμό. Ένα άτομο από το παρελθόν εμφανίζεται. Τώρα είναι η ευκαιρία να πεις αυτά που θα ήθελες καιρό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα υπάρξει κίνδυνος να κολλήσετε σε ανούσιες λεπτομέρειες, δημιουργώντας ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας εντάσεις, που δε θα είναι τίποτα άλλο παρά απλά και μόνο ενοχλητικές. Εσείς που είστε ερωτικά μόνοι θα την έχετε την κατάκτησή σας, στα μάτια ενός συγκεκριμένου ατόμου θα φανείτε ιδιαιτέρως ελκυστικοί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υπάρχει εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα. Προσπαθείς πολύ στον εργασιακό τομέα και δεν ξέρεις πότε θα αποδώσουν οι κόποι σου. Νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς τους φόβους σου με τους άλλους όμως δείχνουν σαν να μην καταλαβαίνουν. Κάνε υπομονή έρχονται καλύτερες ημέρες. Θα λάβεις ένα μήνυμα ή είδηση από άτομο που έχεις να ακούσεις καιρό. Υπάρχει ευχάριστο ερωτικό κλίμα. Πρέπει να αποφασίσεις όμως τι είναι αυτό που εσύ θέλεις ώστε μετά να το διεκδικήσεις. Υπάρχουν και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει έντονους διάλογους στην επικοινωνία σας, θα ειπωθούν λόγια που θα προβληματίσουν καρδιά και σκέψη. Διατηρείστε συγκρατημένη στάση, καλό θα είναι να αποφύγετε τις έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, θα ελλοχεύει κίνδυνος να ξεστομίσετε λόγια που ίσως μετά να τα μετανιώσετε. Μια απρόοπτη συνάντηση θα σας φέρει άνοιγμα ερωτικό με δυνατές προοπτικές, αρπάξτε την ευκαιρία, μη χάσετε χρόνο κάνοντας περίπλοκες σκέψεις.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Έντονα συναισθήματα η σημερινή ημέρα. Υπάρχουν φίλοι που είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν σε αποφάσεις που παίρνεις για τα επαγγελματικά σου. Κάνεις σχέδια για κάποια ψώνια και προγραμματίζεις δουλειές. Έρχονται θέματα από το παρελθόν να σου χτυπήσουν την πόρτα. Είτε έχουν να κάνουν με κάποιο οικογενειακό πρόσωπο, είτε με κάποιες προσωπικές υποθέσεις. Βάλε πρόγραμμα και θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα ίσως να σας συγχύσει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος. Κυνηγήστε με ισχυρή θέληση τις επιθυμίες σας και θα δείτε πως όλα θα κινηθούν υπέρ σας. Ερωτική γοητεία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, σήμερα θα κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον ενός ελκυστικού ατόμου.