Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (17/05)

402

Σήμερα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο.

Η δυσαρμονική συνάντηση μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα ενδεχομένως να δημιουργήσει μία περίεργη ατμόσφαιρα σε κάποιες συζητήσεις που θα έχεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ίσως να νιώσεις πως υπάρχει μία χειριστική διάθεση κατά την επικοινωνία σου με κάποια πρόσωπα ή ίσως να υπάρχει και παρασκήνιο σε ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Για να αποφύγεις τέτοιους προβληματισμούς χρειάζεται να επιλέξεις με προσοχή τους ανθρώπους με τους οποίους θα μοιραστείς προσωπικά ζητήματα αλλά και σχέδια που έχεις και να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν με παρασκηνιακές κινήσεις να κερδίσουν κάτι που θέλουν. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή μέρα σου δίνει διάθεση για επικοινωνία και κοινωνικότητα. Το περιβάλλον στη δουλειά είναι ευχάριστο και συνεργάζεσαι άψογα με τους συναδέλφους σου. Ένα μεγάλο επίτευγμα σου σήμερα προκαλεί το θαυμασμό των γύρω σου αλλά τονώνει και την αυτοπεποίθησή σου. Μια ευχάριστη είδηση έρχεται από άτομο από το παρελθόν για να σε ταρακουνήσει και να σου δώσει χαρά. Μετρίασε λίγο τα λόγια σου και προσπάθησε να είσαι επιλεκτικός σε αυτούς που εκμυστηρεύεσαι θέματά σου γιατί μπορεί να εκτεθείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα σας κάνει συναισθηματικούς, στόχος σας θα είναι η αρμονία και η ηρεμία στις προσωπικές σας σχέσεις. Από μόνοι σας θα ανοίξετε συζητήσεις με την επιθυμία να βάλετε φως σε μπερδεμένες καταστάσεις, να λύσετε παρεξηγήσεις και να προχωρήσετε τις επαφές σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο. Φανείτε ανοιχτοί στα ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, θα προκύψει τυχαία συνάντηση με πρόσωπο που θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε σταθερή σχέση σε γερές βάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή μέρα σου δίνει πλούσιο συναισθηματισμό. Μπορεί να δεις τον εαυτό σου να ξεσπάει σε κλάματα με μια διαφήμιση ή ένα τραγούδι. Το παρελθόν τριγυρίζει στο μυαλό σου. Συναντήσεις τυχαίες αναστατώνουν τη μέρα σου και σε βάζουν σε σκέψεις. Η μέρα σε κάνει να θέλεις να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την ανανέωσή σου. Ζήσε στιγμές χαλάρωσης με φίλους. Κανόνισε μια επίσκεψη στο κομμωτήριο ή ένα σπά. Διασκέδασε και να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας φέρει τυχερά ανοίγματα σε θέματα νέων γνωριμιών. Η πρόταση ενός καινούργιου προσώπου που θα γνωρίσετε, ίσως να σας δημιουργήσει αρχικά αγχωμένες σκέψεις, όμως σας φανερώνω πως η θετική σας απάντηση θα φέρει επιτυχημένη κατάληξη. Η αυτοσυγκράτηση θα είναι το χαρακτηριστικό σας, κλίμα ηρεμίας και κατανόησης θα υπάρξει στην ερωτική σας σχέση. Σήμερα θα κρατήσετε ισορροπημένο χαρακτήρα με αποτέλεσμα να ηρεμήσει η ψυχολογία σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι φιλοδοξίες σου τώρα είναι έντονες και νιώθεις ότι δεν μπορούν να περιμένουν. Ωστόσο θα υπάρχουν καθυστερήσεις και αλλαγές στα σχέδια σου. Μην απογοητεύεσαι, μπορείς να πετύχεις ότι θέλεις. Χρειάζεται υπομονή και συνέπεια. Δεν μπορείς με τίποτα να ανεχθείς υποδείξεις των γύρω σου με αποτέλεσμα να έρχεσαι σε σύγκρουση. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες ώστε να μη δημιουργηθεί  παρεξήγηση με αγαπημένα πρόσωπα χωρίς λόγο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η ανάγκη σας για αρμονία και ασφάλεια στις σχέσεις σας θα σας απομακρύνει από πρόσωπα που κλονίζουν την ψυχολογική σας ισορροπία. Εσείς που έχετε τσακωθεί, βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας, αποκαλύψτε στο ερωτικό σας ταίρι την τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας θα λάβετε θερμή ανταπόκριση. Μια αφορμή θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε ερωτικά σε άτομο που εδώ και αρκετό καιρό προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή του. Σήμερα η νύχτα σας θα κλείσει με θερμό ραντεβού!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα υπάρχουν οικονομικά θέματα που σε απασχολούν. Κάτι δεν έχεις κάνει σωστά τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα να έρχονται οι συνέπειες μαζεμένες. Λύση από πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος μπορεί να υπάρξει αλλά θα είναι προσωρινή. Συναισθηματικά, έχεις κάνει κι εκεί πολλά λάθη. Πρέπει να ξεχωρίσεις τον έρωτα από τη φιλία ή να συνειδητοποιήσεις ότι μια ιστορία που έχεις βασίσει πολλά πάνω της, δεν πάει άλλο. Δεν είναι εύκολο να προχωρήσεις δε λέω αλλά τα γεγονότα σε αναγκάζουν από μόνα τους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα η στάση σας θα είναι συμβιβαστική, συγκαταβατική, και ερωτική. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε από εντάσεις και μελλοντικές αγχωτικές έγνοιες. Ερωτικές προκλήσεις θα τραβήξουν την προσοχή σας, με εποικοδομητικό τρόπο θα αξιοποιήσετε τα ευχάριστα απρόοπτα. Αισιόδοξο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ο ξαφνικός ερχομός ενός συγκεκριμένου προσώπου θα ενισχύσει κατά πολύ τον ερωτισμό σας. Θα υπάρξει αναπάντεχη ερωτική κατάληξη!

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Οικονομικές ανάσες παίρνεις σήμερα από χρήματα που έρχονται ξαφνικά. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξες σπάταλος τον τελευταίο καιρό. Στη δουλειά δεν υπάρχει κάποια σημαντική αλλαγή. Ναι είναι φορτωμένο το πρόγραμμα και δεν πάνε όλα όπως τα σχεδιάζεις αλλά η αποφασιστικότητα σου και η ψυχική σου δύναμη σε βοηθούν να ξεπεράσεις τα πάντα. Συναισθηματικά, η λίμπιντο σου είναι ανεβασμένη. Κάνεις νέες γνωριμίες και έχεις διάθεση για παιχνίδι και φλερτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα εμφανιστεί ένα μικρό άγχος ωστόσο η μέρα σας θα πάρει αισιόδοξες διαστάσεις. Η  σημερινή μέρα θα τονώσει τον δυναμισμό σας, τερματίζουν οι επιφυλάξεις, θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε ανάληψη ρίσκων. Ισορροπημένο, θερμό, και ερωτικό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, η επιλογή σας να μην προκαλέσετε ακραίες καταστάσεις, θα σας βάλει στην ευχάριστη θέση να βιώσετε ήρεμες και ευχάριστες ερωτικές στιγμές. Σήμερα το ταίρι σας θα σας εκδηλώσει αφοσίωση και αγάπη, ανταποκριθείτε αναλόγως.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η ερωτική σου διάθεση κάνει τους άλλους να κολλάνε πάνω σου σα μαγνήτης. Είναι και αυτή σου η γοητεία που δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί. Με λίγα λόγια έχεις αυτό που θέλεις στον έρωτα χωρίς να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια.  Βέβαια αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις τα πράγματα περιπλέκονται. Δραστηριοποιείσαι έντονα στο χώρο του σπιτιού σήμερα. Είτε αλλάζεις διακόσμηση, είτε κάνεις νέες αγορές, ή ακόμα προσπαθείς να λύσεις διάφορες ζημιές που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να περάσετε σε προσωπικές και ειλικρινείς εξομολογήσεις. Θερμή θα είναι η ερωτική σας συμπεριφορά με έντονη τη διάθεση να εκφράσετε την αγάπη σας χωρίς φόβους ή αναστολές. Κάποιο πρόσωπο θα τολμήσει να φέρει την κουβέντα σας σε ερωτικό επίπεδο με στόχο να σας αποκαλύψει το ερωτικό ενδιαφέρον που τρέφει για εσάς. Ακολουθήστε την ροη των γεγονότων, εκφράστε ελεύθερα τα αισθήματα σας, θα είναι μια καλή ευκαιρία να εισχωρήσετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η σημερινή μέρα σου δίνει αρμονία στις σχέσεις που μέχρι τώρα δεν πήγαιναν καλά. Έτσι, αν έχεις ένα  φιλικό πρόσωπο που διέκοψες επικοινωνία ξαφνικά λόγο κάποιας παρεξήγησης, θα γεφυρωθούν τα χάσματα. Είναι κατάλληλη μέρα επίσης να ασχοληθείς με τη σχέση σου και το σύντροφό σου που έχεις παραμελήσει τελευταία. Αν είσαι ελεύθερος, πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και ζητούν δεύτερη ευκαιρία. Να είσαι επιφυλακτικός, και να σκεφτείς καλά αν θες να ξαναμπλέξεις σε μια κατάσταση που έχεις ζήσει πάλι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα ανοίξετε συναισθηματικές συζητήσεις, σε συνομιλία που θα έχετε με ένα ερωτικό πρόσωπο θα δοθούν εξηγήσεις που θα ξεθολώσουν το τοπίο. Τα συναισθήματα σας θα βρίσκονται σε τάξη και ηρεμία, η ισορροπημένη σας σκέψη και κρίση θα σας αποτρέψει από λανθασμένες αποφάσεις. Έρχεται έντονο ερωτικό άνοιγμα που θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσετε καινούργια ερωτική περίοδο στη ζωή σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα η αυτοπειθαρχία σου είναι άξια θαυμασμού. Βέβαια οι απαιτήσεις που έχεις από τους γύρω σου ώστε να ακολουθήσουν μια παρόμοια συμπεριφορά, είναι μεγάλες. Δεν δέχεσαι το όχι σαν απάντηση σε ότι ζητήσεις με αποτέλεσμα να υπάρχουν συγκρούσεις. Η  σημερινή μέρα σε κάνει συναισθηματικό και ευάλωτο ως προς τα αγαπημένα πρόσωπα. Θέλεις να τους ευχαριστήσεις όλους και δεν σε νοιάζει το κόστος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις εντάσεις, οι διαθέσεις σας θα είναι συμβιβαστικές, η στάση σας διπλωματικά διαλλακτική και προσιτή. Διαίσθηση και ένστικτο θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, εποικοδομητική θα είναι η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Οι ρομαντικές σας διαθέσεις θα φέρουν ήρεμο κλίμα στην ερωτική σας σχέση, για τους χωρισμένους θα υπάρξει σοβαρό άνοιγμα επανασύνδεσης, αξιοποιήστε το χωρίς επιφυλάξεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα υπάρχει ένταση στον εργασιακό χώρο. Αυξημένες υποχρεώσεις και πίεση χρόνου προκαλούν εκνευρισμό. Δεν υπάρχει όμως ανησυχία αφού μπορείς και ελίσσεσαι γρήγορα λύνοντας όλα τα θέματα που προκύπτουν. Υπάρχει μια ανάγκη για αποδοχή απο τους γύρω σου σε ότι και αν κάνεις. Συναισθηματικά, σχετική ηρεμία αν είσαι σε σχέση. Αν είσαι ελεύθερος υπάρχουν νέες γνωριμίες που νιώθεις ότι αξίζουν τον κόπο. Μη βιαστείς θα σου έλεγα να βγάλεις συμπεράσματα χρόνος θα δείξει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, αρνητικοί θα είστε για κόντρες, δεν θα έχετε διάθεση για εντάσεις και ανταγωνισμούς,  κύριο μέλημα σας θα είναι να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας προκαλούν συναισθηματική ανισορροπία. Κίνηση επανασύνδεσης που θα γίνει από πλευρά σας θα φέρει αποκατάσταση επαφών, ο τρόπος που θα χειριστείτε την κατάσταση θα επαναφέρει τη συνεννόηση και την ηρεμία. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτεί αναλυτική συζήτηση ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ταίρι, θα καταφέρετε να βελτιώσετε τη σχέση σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ξέρεις ότι αξίζεις το καλύτερο και κάνεις τα πάντα για να το αποκτήσεις. Σήμερα μπορεί να παρασυρθείς από τις φιλοδοξίες σου και να δημιουργήσεις κάτι μεγάλο. Γίνεσαι πηγή έμπνευσης για τους γύρω σου και κερδίζεις συγχαρητήρια. Διατηρείς μια επιφυλακτική στάση με τους γύρω σου και προτιμάς να δουλεύεις μόνος. Εξελίξεις υπάρχουν και στα συναισθηματικά. Άτομο από το παρελθόν εμφανίζεται και σε μπερδεύει  με τη συμπεριφορά του.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αποκατάσταση σχέσεων και για ισορροπημένη επικοινωνία. Σήμερα δεν θα έχετε διάθεση για εγωιστικές πράξεις, στόχος σας θα είναι να ασφαλίσετε και να σταθεροποιήσετε τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Εσείς που έχετε χωρίσει θα διεκδικήσετε επανασύνδεση. Αν κάνετε το βήμα να τηλεφωνήσετε στο πρώην ταίρι σας η απάντηση του θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση. Τα λόγια σας θα είναι ήρεμα, θα απελευθερωθείτε συναισθηματικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα σε ενδιαφέρει το τι θα πουν οι άλλοι για τη συμπεριφορά σου. Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που κινείσαι για να μην  γίνεις τροφή για σχόλια και κουτσομπολιά. Υπάρχει από την άλλη έντονος ερωτισμός και διάθεση για φλερτ. Ασχολείσαι με το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Εκφράζεσαι έντονα και αληθινά. Υπάρχει βέβαια περίπτωση να μπλέξεις σε διπλές καταστάσεις αφού η γοητεία σου είναι αυξημένη και εσύ δεν θέλεις να χάσεις καμία ευκαιρία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη για επανασύνδεση. Κάντε το βήμα να πλησιάσετε το πρώην ερωτικό σας ταίρι, με τον θελκτικό και κολακευτικό τρόπο έκφρασης σας θα καταφέρετε να επιτύχετε στις προσεγγίσεις σας. Θερμή θα είναι η ερωτική σας συμπεριφορά με έντονη τη διάθεση να εκδηλώσετε την έλξη σας ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να φέρει την κουβέντα σας σε ερωτικό επίπεδο, ουσιαστικά θα υπάρξει άνοιγμα νέας ερωτικής γνωριμίας.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ημέρα αποφάσεων η σημερινή. Βάζεις στόχους και κάνεις προγραμματισμό για το μέλλον. Μείνε αφοσιωμένος στο στόχο σου και με λίγο παραπάνω προσπάθεια θα τα καταφέρεις. Οικονομικά παίρνεις κάποιες ανάσες, αρκετές για να σου ανέβει η διάθεση. Φίλοι και οικογένεια σήμερα υπάρχουν έντονα στη ζωή σου. Συγκεντρώσεις, φέρνουν χαλαρή και ευχάριστη διάθεση. Υπάρχει έντονο κλίμα συγκίνησης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα διπλωματική θα είναι η στάση σας, με διακριτικό τρόπο θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Η τολμηρή σας απόφαση να κάνετε τις σκέψεις σας πράξεις, θα σας δώσει ικανοποίηση και συναισθηματική ολοκλήρωση. Η έξυπνη διαχείριση σας σε συνδυασμό με το δυνατό σας ένστικτο, θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε εμπόδια και να ξεκινήστε σχέση με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρείτε στην καρδιά σας.