Επίσκεψη 31 επαγγελματιών από την Ουγγαρία στο Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

182

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ επαγγελματίες, κυρίως του τουριστικού τομέα του Νομού Zala της Ουγγαρίας καθώς και στελέχη του τοπικού Επιμελητηρίου, επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής 17 Μαΐου, το Επιμελητήριο Πιερίας.

Η αποστολή ξεναγήθηκε στη Μόνιμη Μουσειακή Έκθεση Παραδοσιακών Επαγγελμάτων του Επιμελητηρίου Πιερίας, που στεγάζεται στο κτήριο του Επιμελητηρίου, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να φωτογραφίσουν τα αυθεντικά εργαλεία και αντικείμενα των διαφόρων επαγγελμάτων.

Στη συνέχεια ενημερώθηκαν από στελέχη του Επιμελητηρίου σχετικά με το ρόλο, τη λειτουργία και τις υπηρεσίες που προσφέρει στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην περιγραφή του μοναδικού τουριστικού προϊόντος της Πιερίας, το οποίο συνδυάζει τις φυσικές ομορφιές του ορεινού όγκου του Ολύμπου και των ακτών, με το υψηλού επιπέδου αρχαιολογικό, πολιτιστικό, θρησκευτικό, φυσιολατρικό τουρισμό της περιοχής μας.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τις απαντήσεις στις σχετικές ερωτήσεις των επισκεπτών και με αμοιβαίες υποσχέσεις για τη συνέχεια των διμερών επαφών μας.