Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (16/05)

177

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και το τρίγωνο της με τον Ερμή στον Ταύρο.

Η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και τις πρώτες πρωινές ώρες θα σχηματίσει μία θετική όψη με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, καταδεικνύοντας πως η ήμερα (κυρίως το πρωί) θα είναι βοηθητική για ζητήματα τα οποία χρειάζονται προσήλωση και οργάνωση προκειμένου να διευθετηθούν. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Χρειάζεται διπλός κόπος από μεριάς σου για να γίνουν όλα όπως πρέπει. Η συνεργασία από την άλλη είναι δύσκολη αφού υπάρχουν προβλήματα και ασυνεννοησίες με τους συναδέλφους. Προσπάθησε να είσαι κατανοητός σε αυτά που ζητάς για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Φιλικά πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και σε γεμίζουν νέα και πληροφορίες που αγνοούσες. Δείξε προσοχή σε αυτά που εκμυστηρεύεσαι εσύ στους άλλους γιατί είναι πολύ εύκολο να εκτεθείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα φέρει συναισθηματικές ανατροπές με πολύ θετική κατάληξη. Θερμότητα θα υπάρξει στην καρδιά σας και ο άμεσος τρόπος έκφρασης που θα επιλέξετε, θα φέρει κοντά σας πρόσωπο που από εδώ και περά θα παίξει βασικό ρολό στην ερωτική σας ζωή. Ερωτικό άτομο από τα παλιά μετανιώνει για λάθη ή για αδιάφορη στάση και έρχεται να δημιουργήσει συνθήκες επανασύνδεσης.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα υπάρχει μια γλυκιά νοσταλγία για το παρελθόν. Αναπολείς πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν περάσει από τη ζωή σου. Κάνεις  συζητήσεις με φίλους για τα περασμένα. Ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν σου κάνει την επανεμφάνισή του. Το αποτέλεσμα είναι να μπερδευτείς μέσα σου και να νιώθεις ότι δεν ξέρεις τι θέλεις. Προσπάθησε να σκεφτείς καλά πριν προχωρήσεις σε μια νέα κατάσταση γιατί τα συναισθήματα που σου γεννιούνται από αυτό το άτομο μπορεί να εξαφανιστούν το ίδιο εύκολα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα έχετε ευχάριστα ερωτικά ανοίγματα, έντονη θα είναι η διάθεση σας για ουσιαστική δράση. Τώρα θα εμφανίσετε την ανάγκη να λυθούν παρεξηγήσεις γι αυτό στις συζητήσεις που θα υπάρξουν τα λόγια σας θα είναι θερμά και ξεκάθαρα. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για τελεσίδικα αποτελέσματα. Σε περίπτωση που είστε σε δίλλημα για το αν θα πρέπει να περάσετε σε ερωτικές διεκδικήσεις, σας συμβουλεύω να κινηθείτε δραστικά και άμεσα, η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε βοηθά να αποκαλύψεις ένα μυστικό καθώς και τα πραγματικά συναισθήματα και προθέσεις των γύρω σου. Μην αντιδράσεις αν αυτά που λαμβάνεις από τους άλλους δεν είναι τα επιθυμητά γιατί υπάρχει περίπτωση να μην έχεις αντιληφθεί σωστά τις καταστάσεις. Μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν έρχεται και πάλι στο προσκήνιο γεμίζοντας σε αμφιβολίες και σκέψεις. Αν είσαι σε σχέση μην μπεις στη διαδικασία να ρισκάρεις κάτι μόνιμο γιατί σίγουρα θα κάνεις λάθος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ένα τυχαίο συμβάν θα αποτελέσει κίνητρο για να ξεκαθαρίσετε με το ερωτικό σας ταίρι στόχους, αισθήματα και μελλοντικές βλέψεις. Θα προκύψει έντονη συζήτηση, δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εκρήξεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψουν ριζικές αλλαγές. Έρχονται αποκαλύψεις που θα αλλάξουν ριζικά το μέλλον σας, αυτή τη φορά δεν θα αφήσετε τις ψευδαισθήσεις σας να σας παγιδέψουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μια υπόθεση στον εργασιακό τομέα που είχε μείνει στη μέση ζητάει τώρα να δώσεις λύση. Υπάρχουν γενικά εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετήσεις. Εργάζεσαι σκληρά και νιώθεις ότι το αποτέλεσμα αργεί να έρθει. Προσπάθησε να οργανώσεις λίγο τις δουλειές σου προκειμένου να κερδίσεις πολύτιμο χρόνο. Αναβολές και καθυστερήσεις σε βγάζουν εκτός πλάνου. Συναισθηματικά, έχεις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο σου κάνει καλό κάτι τέτοιο. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις από την αρχή τα θέλω σου για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα εσείς οι ίδιοι θα κινήσετε τα νήματα για βαθιά συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, δεν θα φοβηθείτε να κάνετε δηλώσεις ή να δώσετε υποσχέσεις μόνιμης δέσμευσης. Απελευθερωμένοι και πολύ εκδηλωτικοί θα φανείτε σε ερωτικά θέματα, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς. Θερμές εξομολογήσεις που θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αλλάξει τις συνθήκες του ερωτικού σας κατεστημένου, δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σε έναν νέο τρόπο ζωής.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Υπάρχει έντονη επικοινωνία σήμερα με φιλικά πρόσωπα. Υπάρχουν αναβολές στα σχέδια σου, και καθυστερήσεις. Μην εκνευρίζεσαι γιατί δεν κερδίζεις κάτι. Δέξου ψύχραιμα ότι σήμερα θα δεις τα σχέδια σου να αλλάζουν δύο και τρείς φορές. Άτομα από το παρελθόν κάνουν την επανεμφάνισή τους και εσύ δεν ξέρεις που να στρέψεις το ενδιαφέρον σου. Σκέφτεσαι να σπαταλήσεις χρόνο με κάποιον που το έχεις ξαναδεί το έργο ή να ανοίξεις τα φτερά σου για νέα μέρη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα περάσετε σε αποκαλυπτικές συζητήσεις, θα καταφέρετε να λύσετε ψυχικά συμπλέγματα, θα απαλλαγείτε από αρνητικές καταστάσεις. Τα συμβάντα θα σας δώσουν ανοίγματα για εκμυστηρεύσεις, καλό θα είναι να τολμήσετε να βγάλετε εσώψυχα αισθήματα, δώστε ειλικρινείς εξηγήσεις χωρίς υπεκφυγές ή καμουφλαρίσματα. Σε πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, σε περίπτωση χωρισμού καταφθάνει επανασύνδεση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα υπάρχει ερωτική διάθεση. Κάνουν την επανεμφάνιση τους άτομα που είχες καιρό να ακούσεις νέα τους. Νιώθεις την καρδιά σου να χτυπά έντονα πολλές φορές μέσα στη μέρα. Κανονίζεις συναντήσεις και ραντεβουδάκια. Θα σε συμβούλευα να μη δώσεις σημασία σε καινούργιες γνωριμίες γιατί θα έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν άτομα από το παρελθόν. Ερωτικές ιστορίες που για κάποιο λόγο έμειναν στη μέση. Αν είσαι σε σχέση προσπάθησε να μη δείξεις επιπόλαιο χαρακτήρα και κυρίως να μην αποφορτίζεις τα νεύρα σου εκεί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα είστε κάπως αγχωμένοι, θα εμφανιστούν αβάσιμες φοβίες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε την συναισθηματική σας κυκλοθυμία, μην αφήσετε υποσυνείδητες σας αδυναμίες να σας οδηγήσουν σε υπερβολικές αντιδράσεις. Ίσως να εμφανιστεί κάπως σκοτεινή ή θολή η καρδιά σας ωστόσο θα βρεθεί το πρόσωπο που θα σας κάνει τη σωστή πρόταση. Ξαφνικά και πολύ όμορφα ερωτικά γεγονότα θα φέρουν έντονες συναισθηματικές αλλαγές.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα η διάθεση σου έχει διακυμάνσεις. Τη μια είσαι χαρούμενος και αισιόδοξος και την άλλη μια καθυστέρηση ή αναβολή σε αυτά που σχεδιάζεις σου χαλάνε όλη την καλή διάθεση. Θέματα με δημόσιες υπηρεσίες που προκύπτουν σε αναγκάζουν να μπεις σε γρήγορο  ρυθμό διεκπεραίωσης. Προσοχή σε μηνύματα ή θέματα που έχουν να κάνουν με το διαδίκτυο. Υπάρχει  περίπτωση να μπερδευτεί η επικοινωνία. Συναισθηματικά, επειδή τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα θέλεις έχεις νεύρα και απογοήτευση. Δοκίμασε να μην δίνεις τόση σημασία στις λεπτομέρειες και θα δεις ότι δεν είναι  και τραγικά όλα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η τάση που έχετε να εστιάζετε στο σκοτεινό σημείο της υπόθεσης, να παρασύρεστε περισσότερο από την αρνητική πλευρά μιας κατάστασης και λιγότερο από τη θετική. Κάτι που σας προβληματίζει θα αποδειχτεί άτοπο, καλό θα είναι να μην παγιδευτείτε σε παγίδες που δεν υπάρχουν. Κυκλοθυμική θα είναι η καρδιά σας, ωστόσο η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να βάλει σε τάξη τις σκέψεις σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα μια μικρή παρεξήγηση στο γραφείο σου δημιουργεί εκνευρισμό. Η επικοινωνία με τους γύρω σου βλέπεις ότι είναι δύσκολη και καταβάλεις διπλή προσπάθεια για να γίνεις κατανοητός. Τυχαίες συναντήσεις ερωτικού ενδιαφέροντος όμως αλλάζουν το σκηνικό της μέρας και το μετατρέπουν σε μυστηριώδης και συναρπαστικό. Δοκίμασε να αφεθείς στα συναισθήματα σου και μην προσπαθείς να προγραμματίσεις το κάθε τι. Πρόσωπα της οικογένειας σήμερα είναι δίπλα σου. Ίσως μάθεις ένα μυστικό που υπήρχε χρόνια και αγνοούσες. Δώσε τη βοήθειά σου σε άτομα που αγαπάς και προστάτεψέ τα με τις πολύτιμες συμβουλές σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας προστατέψει από παγίδες παρεξηγήσεων και συναισθηματικά μπλεξίματα. Ισορροπία και σταθερότητα θα υπάρξει σε εσάς και το ταίρι σας, ειρηνικό και ερωτικό θα είναι το μεταξύ σας κλίμα. Η θερμότητα και η οικειότητα που θα εκπέμπετε θα βοηθήσουν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να περάσει σε προσωπικές εξομολογήσεις, σήμερα θα μάθετε πως εδώ και πολύ καιρό κάποιο άτομο τρέφει για εσάς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ετοιμαστείτε για απρόοπτες εξελίξεις με μελλοντικές ερωτικές προδιαγραφές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα υπάρχουν έντονοι προβληματισμοί όσον αφορά τα οικονομικά σου. Σκέφτεσαι ότι δεν λαμβάνεις όσα αξίζεις και δεν ξέρεις αν ο κόπος σου θα ανταμειφθεί ποτέ. Προσπάθησε να μην κάνεις επιπλέον σπατάλες γιατί και εντείνεις το πρόβλημα και  ενδέχεται να μετανιώσεις για οποιαδήποτε αγορά κάνεις αυτήν την περίοδο. Συζητήσεις με φιλικά, οικογενειακά πρόσωπα μπορεί να καταλήξουν σε καυγάδες γι αυτό καλύτερα μακριά και αγαπημένοι αποφεύγοντας τις περιττές κουβέντες. Συναισθηματικά, ένα πρόσωπο από το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του, διεκδικώντας σε και μπερδεύοντας όλο το σκηνικό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, αυτή η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και εξομολογήσεις. Αν κάποιο ερωτικό πρόσωπο σας πίκρανε θα σας ζητήσει ευκαιρία δεύτερης αρχής. Μην εκπλαγείτε αν σε ανυποψίαστο χρόνο λάβετε τη συγγνώμη του με θερμά λόγια και με εντυπωσιακές πράξεις. Διαλλακτικότητα και κατανόηση θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα καταφέρετε να λύσετε συναισθηματικά θέματα, θα εφαρμόσετε καινούργια τακτική στην ερωτική σας σχέση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα κύριο μέλημα σου είναι τα ερωτικά σου. Πρέπει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις είτε για το μέλλον της σχέσης σου είτε για το αν θα προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο. Καλό θα ήταν να καθυστερήσεις οτιδήποτε νέο. Έρχεται και ένα άτομο από το παρελθόν που μπερδεύει λίγο περισσότερο την κατάσταση. Το θετικό είναι ότι σε διεκδικούν έντονα και σου τονώνουν την αυτοπεποίθηση. Πριν προλάβεις να το καταλάβεις εισβάλουν στη ζωή σου άνθρωποι και προσπαθούν να γίνουν κομμάτι της.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα βιώσετε ένα συναισθηματικό μπέρδεμα, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια εσωτερικές φοβίες, υποσυνείδητες ή συνειδητές. Αν προσπαθήσετε με ηρεμία να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος, θα δώσετε λύση σε ψυχολογικά σας ζητήματα. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα βρείτε κατανόηση και συναισθηματική συμπαράσταση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα έχεις την ανάγκη να βγάλεις από τη ζωή σου ότι θεωρείς ότι δεν σου κάνει καλό και σε κρατάει πίσω. Έχεις πάρει φόρα με κίνδυνο να γίνεις αυτοκαταστροφικός. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα μέσα σε μια ημέρα. Οικονομικά υπάρχουν κάποια επιπλέον χρήματα που λαμβάνεις και σε καθησυχάζουν ως προς αυτό το άγχος. Συναισθηματικά υπάρχει έντονο σκηνικό. Εξελίξεις που δεν περιμένεις. Άτομα από το παρελθόν κάνουν την επανεμφάνισή τους καθώς και νέες γνωριμίες που σε γοητεύουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σε συζητήσεις συναισθηματικού βάθους θα εμπλακείτε, θα υπάρξουν αποκαλυπτικοί προσωπικοί διάλογοι. Εσάς τους ερωτικά μόνους, τα συμβάντα θα σας ανοίξουν καινούργια ερωτική κατεύθυνση και η εξέλιξη θα είναι στο χέρι σας. Αποκτήστε προσιτό ύφος και θερμή στάση για να μπορέσει να βρει δίοδο προσέγγισης πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο. Δημιουργήστε πρόσφορο έδαφος, δεν επρόκειτο να απογοητευτείτε.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις την καταναλωτική μανία που σε έχει καταβάλει. Νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου που μέχρι τώρα δεν είχες σε προτεραιότητα. Αρκετές φορές θα νιώσεις ότι οι γύρω σου σε κοιτάζουν λες και είσαι εξωγήινος. Μην μπεις σε διαδικασία περιττών εξηγήσεων. Το πιο πιθανό είναι να μπλεχτούν κι άλλο τα πράγματα. Συναισθηματικά υπάρχουν ορισμένες σκέψεις που δεν σε αφήνουν να χαρείς όσο θα ήθελες. Είναι και το παρελθόν στη μέση που σου χτυπάει την πόρτα ξανά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για αναλυτικές συζητήσεις, ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα εκφραστείτε θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον έλεγχο των συνομιλιών σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας ενδέχεται να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες πράξεις, θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε τις βεβιασμένες αποφάσεις. Σε περίπτωση που νιώσετε μπερδεμένο τον συναισθηματικό σας κόσμο τότε περάστε σε εσωτερικές αναζητήσεις.