Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (15/05)

97

Σήμερα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου.

Ο Ερμής θα περάσει στο γήινο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να υλοποιηθούν κάποια σχέδια τα οποία έχεις οργανώσει προσεκτικά. Η υπομονή, η επιμονή και η μεθοδικότητα είναι βασικά χαρακτηριστικά του Ερμή σε αυτό το ζώδιο και πολύ βοηθητικά για να υλοποιήσεις σκέψεις και ιδέες σου. Δώσε προσοχή στην ισχυρογνωμοσύνη και το πείσμα καθώς  ενδεχομένως να αποτελέσουν «αγκάθι» σε κάποια ζητήματα αλλά και κάποιες σχέσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τακτοποιήστε, φίλοι Κριοί, τις μικρολεπτομέρειες της καθημερινότητάς σας, όσο κι αν σας φαίνονται ασήμαντες, γιατί είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας, που ίσως αποδιοργανώσουν τα σχέδια και τα πλάνα που είχατε για σήμερα. Οι αστρολογικές όψεις της ημέρας σας ωθούν να δείξετε γενναιοδωρία και δοτικότητα στα συναισθήματά σας απέναντι στον ερωτικό σύντροφο, να ενθουσιαστείτε με μια τρυφερή έκπληξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα εμφανιστείτε αυθόρμητοι και επικοινωνιακοί. Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να διεκδικήσετε το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου ερωτικού προσώπου, το ελκυστικό σας στυλ θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά του. Φανερώστε το ερωτικό σας ενδιαφέρον και θα βρείτε απόλυτη συναισθηματική ανταπόκριση. Θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση, κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μην κάνετε περιττές σπατάλες και μεγαλεπήβολα σχέδια σήμερα, φίλοι Ζυγοί, που ίσως χαλάσουν την ισορροπία και την αρμονία στους κανόνες της προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής. Συμβουλευτείτε τους δικούς σας, αγαπημένους ανθρώπους και τον ερωτικό σύντροφο για τα σχέδια και τις ιδέες σας, δίχως να κάνετε του κεφαλιού σας, οι όψεις της ημέρας μαζί με τους πλανήτες, σας ωθούν να αντισταθείτε στους ευκαιριακούς, ερωτικούς πειρασμούς, να μη δίνετε σημασία μόνο στην επιφάνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, οι αστρολογικές όψεις της ημέρας θα στρώσουν έδαφος για υποσχέσεις και δεσμευτικά αποτελέσματα. Αν αυτή τη στιγμή είστε σε στάδιο χαλαρής σχέσης, τώρα θα σας δοθεί ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερότητα και μονιμότητα. Εσείς που είστε τσακωμένοι ή παρεξηγημένοι, θα καταφέρετε να λύσετε συναισθηματικά θέματα. Θα εισχωρήσετε νέα τακτική στη σχέση σας, η εμπειρία σας θα σας βοηθήσει να βγείτε από αδιέξοδα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δραστηριοποιηθείτε σήμερα, φίλοι Δίδυμοι, από κοινού με τα προσφιλή άτομα και τους φίλους σας, ζήστε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές πρόσωπα που εμπιστεύεστε, κάνετε πράξη τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας σε συνεργασία με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην παραμερίζετε το δεσμό σας για χάρη της δουλειάς και των υποχρεώσεων που έχετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για τα μεγάλα «ναι» και τα μεγαλύτερα «όχι» στον έρωτα, τώρα που οι μεγάλοι πλανήτες σας φέρνουν σημαντικές εξελίξεις στη ζωή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα ανοίξετε την καρδιά σας, θα προβείτε σε πράξεις συναισθηματικής αποκάλυψης. Ίσως να μην λείψουν τα αιφνιδιαστικά συμβάντα. Μια τυχαία αντάμωση θα φέρει απρόσμενο και θετικό άνοιγμα δημιουργώντας προοπτική για σταθερή σχέση. Ένα ευχάριστο και τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τετ α τετ με πρόσωπο που διατηρείτε στο ερωτικό σας στόχαστρο, η συνομιλία σας δεν αποκλείεται να έχει κατάληξη στεριωμένου δεσμού.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, αγαπητοί Καρκίνοι, να διεκδικήσετε με ηρεμία και ισορροπημένη διάθεση τα θέλω και τις ανάγκες σας, χωρίς να αγχώνεστε για το αν το περιβάλλον σας συμβαδίζει με τις επιδιώξεις και τα δικά σας σχέδια. Μην κλείνεστε συναισθηματικά οι αδέσμευτοι φίλοι, αφήστε διόδους στον έρωτα να περάσει στην καρδιά σας, οι ζευγαρωμένοι σεβαστείτε και εκτιμήστε την αγάπη του ερωτικού σας συντρόφου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι οργάνωση και μεθοδικότητα. Θα είστε έξυπνοι και ευρηματικοί θα βρείτε τον τρόπο να κλείσετε υπέρ σας επίμαχα ερωτικά ζητήματα. Ένα πρόσωπο από τα παλιά ίσως να κάνει την εμφάνιση του, δεν αποκλείεται να σημειωθούν ερωτικές ανατροπές θετικής κατάληξης. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ωστόσο αν θέλετε να αποφύγετε τα συναισθηματικά μπερδέματα τότε καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε από την αρχή στόχους και αισθήματα.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αναδιοργανωθείτε και προγραμματίστε τα βραχυπρόθεσμα σχέδιά σας για τις επόμενες μέρες, φίλοι Λέοντες, γοητέψτε με τη λάμψη και την όμορφη εμφάνισή σας μια νέα, τρυφερή γνωριμία οι αδέσμευτοι, δείξτε ενδιαφέρον και προσοχή στη ζεστή πρόταση του ερωτικού σας συντρόφου οι ζευγαρωμένοι, χωρίς εγωιστική και ζηλόφθονη διάθεση. Επιλύστε τις όποιες παρεξηγήσεις έχουν δημιουργηθεί με φιλικά σας πρόσωπα ή άτομα της οικογένειας, προσπαθώντας να μπείτε για λίγο στη θέση των άλλων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει ισορροπία στην επικοινωνία σας, αισιοδοξία στη σκέψη σας και αποφασιστικότητα στη δράση σας. Αν κάποιοι από εσάς νιώσατε παγωμένοι από κάποιες παρεξηγήσεις, τώρα θα περάσετε στο στάδιο της συμφιλίωσης, θα προκύψει δυνατή ένωση με πρόσωπο που υπήρξε απόσταση μεταξύ σας. Θα βρεθείτε πιο κοντά με άτομα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά, η διάθεση σας για πιο στέρεες βάσεις επικοινωνίας θα σας κάνουν προσιτούς συζητήσιμους και ερωτικούς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα, φίλοι Παρθένοι, θα ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, με την άσκηση του σώματος, με την τακτοποίηση του χώρου σας. Οι πλανητικές όψεις, σας προτείνουν να προσπαθήσετε να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας και να ανακαλύψετε νέους, δημιουργικούς τρόπους για να αντιμετωπίσετε τις καθυστερήσεις στην συναισθηματική σας ζωή, να δώσετε λύσεις στα μικροπροβλήματα του δεσμού σας. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε ερωτικά θέματα που από καιρό εκκρεμούν, τώρα θα λύσετε παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν από κακή επικοινωνία. Έρχονται ερωτικοί διάλογοι, φερέγγυες υποσχέσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Αυτή τη φορά δεν θα κλειστείτε στον εαυτό σας, θα ανοίξτε την καρδιά σας, θα είστε δεκτικοί σε επανασυνδέσεις. Σήμερα επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, θα υπάρξει ευχάριστο και απρόοπτο συμβάν που θα σας βγάλει από την ερωτική σας στασιμότητα.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Πείτε τα πράγματα με το όνομα τους σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, στα πρόσωπα και τις καταστάσεις που σας αποπροσανατολίζουν από τους στόχους και τα όνειρά σας. Η διπλωματία και η ευγένεια στους τρόπους σας, βοηθούν να ξεκαθαρίσετε τα διλήμματα και τις παρεξηγήσεις με κοντινούς ανθρώπους και τον ερωτικό σας σύντροφο. Φροντίστε να είστε δίκαιοι στην κριτική που ασκείτε στους άλλους για να ανταμειφθείτε με το ίδιο νόμισμα, μην γκρινιάζετε και μην τα βάζετε με το ταίρι σας για ψύλλου πήδημα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ένα απρόοπτο και όμορφο συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία  να περάσετε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα. Η εμφάνιση ενός προσώπου θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες, έρχεται έντονος ενθουσιασμός που θα σας δώσει το θάρρος να προχωρήσετε μπροστά με καινούργιες πλέον επιθυμίες. Σήμερα θα νιώσετε ήρεμοι και ερωτικοί, καταφθάνουν θερμά πρόσωπα και ακόμα πιο θερμά γεγονότα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Παραμείνετε ευέλικτοι και ευλύγιστοι στις επιλογές και τις αποφάσεις σας σήμερα φίλοι Σκορπιοί, στα θέματα που αφορούν κυρίως τα οικονομικά και τα προσωπικά σας και ίσως γίνουν θέμα συζητήσεις με αγαπημένα άτομα ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Χρειάζεται να έχετε άριστη ψυχολογία και να είστε ευχάριστοι και χαρούμενοι με τους γύρω σας και το ταίρι σας, μη σαμποτάρετε τον ίδιο σας τον εαυτό έχοντας άγχος και αγωνία για το μέλλον της σχέσης σας, κρύψτε τις ανησυχίες και τις αμφιβολίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, από ένα τυχαίο συμβάν θα αλλάξουν οι στάσιμες συνθήκες της ερωτικής σας ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας δημιουργήσει έντονη ερωτική έλξη, θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε χωρίς αναστολές ή καθυστερήσεις. Ενδέχεται να ερωτευτείτε σε εντελώς απρόοπτη ερωτική στιγμή, εσείς οι ερωτικά μόνοι άνευ σχέσης θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε νέα ώθηση στην πορεία σας. Αν προσμένετε επανασύνδεση τότε μείνετε κοντά στο τηλέφωνο σας, σήμερα μια αιφνιδιαστική πράξη θα σας χαροποιήσει εντόνως.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η ευχάριστη προσωπικότητά σας, το έμφυτο χιούμορ και η καλή σας διάθεση, αγαπητοί Τοξότες, μπορούν σήμερα να δαμάσουν κάθε δυσκολία ή πρόβλημα ή δίλημμα, σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας κι αν παρουσιαστεί. Ο μαγνητισμός σας είναι απόλυτα βέβαιο πως επηρεάζει θετικά τον ερωτικό σας σύντροφο, η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω και ο τρόπος που μιλάτε ή κινείστε, γοητεύουν το αντίθετο φύλο, γνωρίστε την ιδανική σχέση οι αδέσμευτοι, αναθερμάνετε το δεσμό σας με πάθος οι ζευγαρωμένοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα φροντίσετε την εμφάνιση σας, προσεγμένο θα είναι το παρουσιαστικό σας, ενδιαφέρον θα δείξετε για νέες γνωριμίες. Εποικοδομητικές συνομιλίες θα σας δημιουργήσουν προσοδοφόρα ανοίγματα, το απλό φλερτ δεν αποκλείεται να καταλήξει σε έναρξη σχέσης. Η συμπεριφορά σας θα είναι ιδιαιτέρως ερωτική, έντονες συζητήσεις που θα υπάρξουν στις ερωτικές σας επαφές θα φέρουν ριζικές λύσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σκεφτείτε, φίλοι Αιγόκεροι, πως όποιος στόχος σας ή όποιο μελλοντικό, επαγγελματικό σας σχέδιο δεν έχει γίνει ακόμα πραγματικότητα, ίσως υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος που καθυστερεί και ίσως χρειάζεται να βάλετε σε τάξη τις επόμενες κινήσεις σας. Οι προσωπικές σας ανάγκες και οι συναισθηματικές σας επιθυμίες μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας, το ταίρι σας συμβαδίζει με τις προτιμήσεις και τα θέλω σας, χαλαρώστε και απολαύστε την ηρεμία των απλών, όμορφων στιγμών με τα αγαπημένα σας άτομα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, οργάνωση, διορατικότητα και ευφράδεια λόγου, θα είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά σας. Αποτελεσματική και αποδοτική θα είναι η ερωτική σας στάση, σήμερα με το ταίρι σας θα έχετε μια ήρεμη και ευχάριστη μέρα. Η ζωτική σας ενέργεια θα είναι ανεβασμένη, εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι δεχτικοί και τολμηροί θα φανείτε στις νέες προκλήσεις. Η μέρα σας θα έχει ευχάριστες συνομιλίες, θα υπάρξει απρόοπτη συνάντηση με πρόσωπο που θα σας εξιτάρει ερωτικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι σημερινές πλανητικές όψεις, φίλοι Υδροχόοι, δείχνουν πως αρχίζετε να δικαιώνεστε για τις προσπάθειες και τους κόπους σας σε προσωπικό και εργασιακό επίπεδο, πράγμα που σημαίνει πως είναι προτιμότερο να παίρνετε αποφάσεις μακριά από εξωτερικούς παράγοντες και τρίτα σχόλια, να κυνηγήσετε τις συναισθηματικές σας επιθυμίες και τα όνειρά σας, ακολουθώντας πιστά το ένστικτο και τη διαίσθησή σας. Αγκαλιάστε με αισιοδοξία και τρυφερότητα το ταίρι σας, ακουμπήστε τις σκέψεις και τις ανησυχίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας φέρει τυχερά συμβάντα, θα αναπτερωθεί το ηθικό σας, σήμερα θα μιλήσετε, θα αποκαλύψετε και θα ξεκαθαρίσετε. Ενδέχεται να προκύψει ολοκαίνουργια γνωριμία, η μέρα θα στρώσει το έδαφος για περεταίρω εξέλιξη. Αίσιο τέλος θα δοθεί σε συνάντηση σας με πρώην ερωτικό σας ταίρι, τερματίζει ο χωρισμός, περνάτε σε καινούργιο ξεκίνημα. Κρατήστε θερμά τα αισθήματα σας, διατηρήστε τη θετική σας ενέργεια.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Φροντίστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους που έχουν την ανάγκη σας σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, δώστε ένα χέρι βοήθειας εκεί που σας χρειάζονται, για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες των δικών σας ανθρώπων, για να δικαιωθείτε με την φροντίδα και την τρυφερότητα του ερωτικού σας συντρόφου. Μην αποθαρρύνεστε από μικροκαυγαδάκια και ανούσιες αψιμαχίες στο δεσμό σας, σκεφτείτε πως ίσως οι εντάσεις με το ταίρι σας προέρχονται από αστάθμητους παράγοντες και κακοήθη άτομα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να ξεφύγετε από το πιεστικό ή το προκαθορισμένο, οι πράξεις σας θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες. Ισορροπία θα υπάρξει στην ερωτική σας συμπεριφορά, δεν θα λείψουν τάσεις ρομαντισμού. Κάποιο πρόσωπο θα κάνει ξαφνικά την εμφάνιση του, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας θα υπάρξει δυνατότητα καινούργιας ερωτικής σχέσης!