Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (2/05)

192

Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με το Δία στον Ταύρο.

Το τετράγωνο Σελήνης-Δία καταδεικνύει πως η ήμερα ίσως να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις, οι οποίες πιθανό να μην φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σήμερα θα ελλοχεύει ο κίνδυνος είτε να υπερτιμήσεις είτε να υποτιμήσεις μία κατάσταση και το να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα δυο άκρα θα αποτελέσει μία πολύ καλή βάση για να αποφύγεις λανθασμένες ενέργειες. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θετική επίδραση θα έχει επάνω σας, καταφθάνουν τυχερά συμβάντα. Η μέρα θα σας χαρίσει ψυχική αρμονία γεγονός που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από συναισθηματικά συμπλέγματα, ο ξεκάθαρος τρόπος με τον οποίο θα αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα θα σας κάνει διορατικούς, ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας. Ένα χρηματικό ποσό, μια νέα πρόταση συνεργασίας και ένα ερωτικό ραντεβού, θα ανεβάσουν για τα καλά τη διάθεση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η εικόνα σας θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική, ζωηρή θα είναι η διάθεση σας με όρεξη για δράση. Ευχάριστα γεγονότα θα αποτελέσουν αφετηρία νέας ερωτικής αρχής. Φιλική πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο αντίθετου φύλου θα μετατραπεί πολύ γρήγορα σε ερωτικό ραντεβού. Κρατήστε ανοιχτή την πόρτα της καρδιάς σας, κάποιο πρόσωπο θα περάσει στη ζωή σας με θερμές διαθέσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προσανατολίζεστε και συντονίζεστε, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις σε θέματα επαγγελματικά, κατά επέκταση και σε υποθέσεις συνεργασίας. Κινητικότητα θα υπάρξει στο πορτοφόλι σας, ένα σεβαστό χρηματικό πόσο θα λάβετε και ένα σχετικά ανάλογο θα ξοδέψετε για αγορές διαφόρων ειδών. Προσοχή στην υπερκατανάλωση, αφήστε και κάτι στην άκρη, τακτοποιήστε χρηματικές υποχρεώσεις που δεν πρέπει να τις αφήσετε να αυξηθούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, ανανεωμένη ψυχολογία και έντονη διάθεση για φλερτ θα είναι τα δυο βασικά σας στοιχεία. Η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπα καινούργια ή παλιά, σήμερα οι συνομιλίες σας θα είναι απελευθερωμένες. Η γοητεία σας και ο θερμός αυθορμητισμός σας, θα αποτελέσουν πόλο έλξης για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα βρει τρόπο να τρυπώσει στην καρδιά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ηρεμία και θετική ενέργεια θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, ο ευδιάθετος τρόπος συμπεριφοράς σας θα φέρει ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας, αρμονία μέσα στην οικογένεια σας. Ένα εμπόδιο λύνεται, παίρνετε την έγκριση που χρειαζόσασταν για να προχωρήσετε σε ένα μεγαλεπήβολο βήμα σας. Κινητοποιείστε τις ιδέες σας, προχωρήσετε άφοβα στα δυναμικά σας σχέδια, η αστρολογική όψη της ημέρας διαύγεια θα φέρει στη σκέψη σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ευχάριστη συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο που διατηρείτε στο ερωτικό σας στόχαστρο, θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας, θα υπάρξουν ουσιαστικές υποσχέσεις που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο ερωτικό σας μέλλον. Εσάς τους ερωτικά μόνους, ξαφνική στροφή στην ψυχολογία σας θα δημιουργήσει η γνωριμία σας με ένα αρκετά ελκυστικό πρόσωπο, που παρά το ότι στην αρχή το μεταξύ σας κλίμα θα είναι φιλικό, ωστόσο με γρήγορα βήματα η ατμόσφαιρα θα μετατραπεί σε ερωτική.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας θα είναι αυτή που θα υπερισχύσει τόσο στις διαθέσεις σας όσο και στις πράξεις σας. Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η καλλιτεχνική σας τάση, η φαντασία σας θα αποδειχθεί δημιουργική και αποτελεσματική. Συμφιλίωση και αποκατάσταση σχέσεων θα είναι η κατάληξη των ενεργειών σας, ο ειρηνικός τρόπος προσέγγισης σας θα σας οδηγήσει στην επίτευξη των επιθυμιών σας. Πείτε ναι στις προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξει ευχάριστο ερωτικό γεγονός.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα ηρεμήσει ο συναισθηματικός σας κόσμος, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για θερμές ερωτικές επαφές, στο ταίρι σας η στάση σας θα είναι διαλλακτική και χαλαρή. Εσείς που είστε άνευ σχέσης, σας φανερώνω πως ένα πρόσωπο θα αποδειχτεί ερωτικά διαθέσιμο για εσάς, περάστε σε προτάσεις, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον του. Ευχάριστη αναστάτωση θα σας φέρει πρόσωπο από το παρελθόν, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοιχτεί μεταξύ σας δεύτερος γύρος αγάπης.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Θετική και εποικοδομητική θα είναι η σημερινή σας μέρα. Σταθερότητα, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η διορατικότητα σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και να πράξετε σωστά. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, η στάση σας θα είναι εξωστρεφής και ανέμελη. Η επιλογή σας να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει λύσεις σε τυχόν προβλήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, ξέγνοιαστη, χαλαρή και θερμή θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε τάσεις ρομαντισμού. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις σχετικά με τη μελλοντική πορεία του δεσμού σας, κάποιοι από εσάς ίσως να σκεφτείτε το θέμα της συγκατοίκησης. Πρόσωπο απ’ το παρελθόν ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση του, θα έχει σοβαρές και ειλικρινείς προθέσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Δεν θα καταφέρετε να περιορίσετε τον ρομαντισμό σας, η φαντασία σας ενδεχομένως να ξεφύγει απ’ τα συνειδητά όρια και να σας ταξιδέψει σε διαδρομές ίσως εκτός πραγματικότητας. Δεκτικότητα και κατανόηση θα είναι τα βασικά στοιχεία της συμπεριφορά σας, θα συμπαρασταθείτε σε φιλικό σας πρόσωπο, θα βοηθήσετε ένα κοντινό σας άτομο να βγει από ένα προσωπικό του αδιέξοδο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, φανείτε τολμηροί και δράστε συνειδητά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα έχετε δυνατή διαίσθηση, η στάση σας θα είναι ανέμελη και απελευθερωμένη, στις συζητήσεις με το ταίρι σας διαλλακτική θα είναι η συμπεριφορά σας. Σταθεροί θα είστε στις επιθυμίες και τους στόχους σας. Σήμερα θα ανοίξετε συναισθηματική συζήτηση που θα κλείσει με υποσχέσεις για παρόν και μέλλον. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει ολοφάνερα, πως η μεγάλη του επιθυμία είναι να σταθμεύσει οριστικά στην ερωτική σας ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ευαίσθητοι και συμπονετικοί θα εμφανιστείτε σήμερα δεν θα έχετε σκοπό να κρύψετε τις τάσεις ρομαντισμού που θα σας διακατέχουν, ένα τυχαίο γεγονός θα σας οδηγήσει σε πράξεις αλτρουισμού και αλληλεγγύης. Οι γύρω σας θα σας νιώσουν δεκτικούς, δοτικούς και πολύ θερμούς, σήμερα θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει πρόσωπο που έχει στόχο να γίνει βασικός πρωταγωνιστής στην καθημερινότητα σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αντισταθείτε στα αισθήματα που θα νιώσετε, η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει τυχερές ευκαιρίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα διακρίνεστε από έντονο συναισθηματισμό, κατανόηση και δυνατό ένστικτο. Η προσοχή που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας δώσει το έναυσμα καινούργιας ερωτικής αρχής. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν αισθήματα που θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ριζικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Σε περίπτωση που προκύψει σχέση, σας διαβεβαιώνω πως θα είναι σταθερή και μακροχρόνια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να αλλάξετε στόχους ίσως και όνειρα ζωής. Η άρνηση σας να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σας, με σωστό τρόπο θα αξιοποιήσετε τα νέα ανοίγματα που θα προκύψουν, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Η θερμή συμπαράσταση σας σε πρόσωπο του στενού σας κύκλου θα ενδυναμώσει τον μεταξύ σας φιλικό και ψυχικό δεσμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, ανανεώνεστε συναισθηματικά, βγαίνετε από καταστάσεις ρουτίνας. Η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανοίξει καινούργια κατεύθυνση στην ερωτική σας πορεία. Τώρα θα πάρετε τη δυναμική απόφαση να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας, βάζετε στην άκρη τυχόν αναστολές. Κινηθείτε βάσει ενστίκτου, αυτή τη φορά δεν θα απογοητευτείτε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει ενθουσιασμό στη καρδιά σας και νέο πνεύμα στον τρόπο σκέψης σας. Η επιλογή σας να ενεργήσετε με κατανόηση θα λήξει τυχόν εντάσεις, θα περάσει τις σχέσεις σας, επαγγελματικές και ερωτικές, σε επίπεδο πιο σταθερό και πιο συναισθηματικό. Θα υπάρξει ενδυνάμωση φιλικών δεσμών, μια ξαφνική συνάντηση θα ανοίξει προοπτική επανένωσης με ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, θα αποκαλυφθεί η εγκάρδια πλευρά του χαρακτήρα σας, τώρα εσείς οι ίδιοι θα θελήσετε να δώσετε καινούργια και διαφορετική τροπή στις ερωτικές σας υποθέσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα είστε έτοιμοι να περάσετε σε ουσιαστικές προσεγγίσεις, η εκδηλωτική σας στάση θα σας κάνει προσιτούς και ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Μια πρόσκληση που θα λάβετε από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα σας ανοίξει προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Απαλλάσσεστε από το άγχος και τις σκοτεινές ή απαισιόδοξες σκέψεις. Θα ονειροπολήσετε, θα ηρεμήσετε, συνειδητά θα αποφύγετε τις βαριές υποχρεώσεις και συζητήσεις. Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα να φροντίστε για την υγεία σας, ψυχική και σωματική, ασχοληθείτε με χόμπι που σας ξεκουράζουν. Πείτε ναι σε προτάσεις για συναντήσεις, θα υπάρξει προσωπική επαφή με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια την αισιόδοξη και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας, τα λόγια σας θα είναι ειλικρινά και θερμά. Σήμερα θα επιδιώξετε ερωτικές συναντήσεις, ένα πρόσωπο δεν θα αντισταθεί στην ερωτική σας γοητεία. Σήμερα θα περάσετε όμορφα στις προσωπικές σας επαφές, κρατήστε ακμαία την διάθεση σας για φλερτ, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, θα προκύψει γνωριμία που θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Πρωτότυπες θα είναι οι ιδέες σας, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει οξυδέρκεια στη σκέψη σας, σωστή θα είναι η αντίληψη σας. Είστε στη χρονική στιγμή που θα επιτευχτεί ένας επαγγελματικός σας στόχος, κινηθείτε χωρίς επιφυλάξεις, τα αποτελέσματα θα είναι ικανοποιητικά. Κοινωνικές συναναστροφές, ευχάριστες συνομιλίες και ξαφνικές αποκαλύψεις, θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας. Έρχεται καινούργιο ερωτικό άνοιγμα, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για έναρξη σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για αποφασιστικά βήματα, η πορεία των γεγονότων θα βρίσκεται στα χέρια σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην αδρανήσετε. Εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία θα βρεθείτε να συνομιλείτε με άτομο ελκυστικό, εντυπωσιακό, και ταιριαστό στις ερωτικές σας προτιμήσεις. Καινούργιο πρόσωπο καταφθάνει στο πλάι σας, από περιπέτεια θα ξεκινήσει, ίσως σε δέσμευση να καταλήξει.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Θα επικεντρωθείτε κυρίως σε θέματα συναισθηματικά, θα αναζητήσετε ηρεμία, ξεκούραση και ψυχική ισορροπία. Αδιάφορους θα σας αφήσει ο ανταγωνισμός, στόχος σας θα είναι να βρεθείτε σε ανέμελες φιλικές παρέες, θα εστιάσετε στις ουσιαστικές επαφές. Πρόκληση θα αποτελέσει για εσάς το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σας συστήσουν, δεν αποκλείεται η γνωριμία σας να καταλήξει σε σταθερή ερωτική σχέση. Ανέμελη θα είναι η στάση σας, οι χωρισμένοι θα είστε θετικοί στο ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα αλλάζει το κλίμα στην καρδιά σας, έντονη θα είναι η αισιοδοξία σας, εντυπωσιακό το παρουσιαστικό σας, ελκυστική η στάση σας. Έρχεται απρόσμενο ερωτικό συμβάν, με τολμηρή αποφασιστικότητα θα σας πλησιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο φέρνοντας ευχάριστη κατάληξη. Στην αρχή κάπως αόριστη θα είναι η στάση σας, ωστόσο στηριζόμενοι στο ένστικτο σας θα ανταποδώσετε τελικά το ενδιαφέρον που θα σας εκδηλώσει.