Σοφία Μαυρίδου: “Η επίλυση των προβλημάτων επιτυγχάνεται με την αγαστή συνεργασία μεταξύ του α’ και β’ βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης”

91

Την Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, υποδέχθηκε στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας τον Αντιδήμαρχο Δήμου Δίου – Ολύμπου (Δ.Ε. Ανατολικού Ολύμπου), κο Απόστολο Τζόβα, καθώς επίσης και τους προέδρους και εκπροσώπους των πρώην δήμων Λιτοχώρου και Ανατολικού Ολύμπου. Συγκεκριμένα, στη συνάντηση παρευρέθησαν ο πρόεδρος της κοινότητας Λιτοχώρου, κος Κυριακάκης Ευστράτιος, ο πρόεδρος της κοινότητας Παντελεήμονα, κο Γκάρας Αστέριος, της Σκοτίνας, ο κος Στύλος Γεώργιος, του Πλαταμώνα, ο κος Κοτσαβασιλειάδης Αναστάσιος, ο εκπρόσωπος και μέλος του τοπικού συμβουλίου της Λεπτοκαρυάς, κος Σελιώνης Σωτήριος, η πρόεδρος των Νέων Πόρων, κα Μαρία Μπουζιώτα, καθώς επίσης και το μέλος του τοπικού συμβουλίου των Νέων Πόρων, κος Γεώργιος Λυκομάνος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διεξήχθη ένας παραγωγικός διάλογος, ο οποίος αφορούσε θέματα του Δήμου Δίου – Ολύμπου και συγκεκριμένα των πρώην δήμων Λιτοχώρου και Ανατολικού Ολύμπου εν όψει της έναρξης της θερινής περιόδου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στηρίζει τις τοπικές κοινότητες και των τριών Δήμων της περιοχής μας και βρίσκεται πάντα κοντά τους κατανοώντας τα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για την ικανοποίηση των αιτημάτων που προκύπτουν εντός του πλαισίου των αρμοδιοτήτων της.