Ολοκληρώθηκε και φέτος με επιτυχία η δράση «Πάσχα στον Τόπο μας» (φωτο, video)

που υλοποίησαν από κοινού Επιμελητήριο Πιερίας και Π.Ε. Πιερίας

146

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας: «Στόχος της δράσης είναι να στηρίξουμε τους επαγγελματίες του τόπου μας, επιβραβεύοντας τους καταναλωτές που επέλεξαν τα τοπικά καταστήματα και πιστεύω ότι ως ένα βαθμό τα έχουμε καταφέρει»

Μέσα από τη δράση «Πάσχα στον Τόπο μας», τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη, με την προσκόμιση απόδειξης αγορών από τοπικά καταστήματα, άνω των 30 ευρώ, το Επιμελητήριο Πιερίας προσέφερε ένα μπουκάλι κρασί τοπικών παραγωγών και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ένα σοκολατένιο αβγό, στο ειδικό περίπτερο που είχε στηθεί στον κεντρικό πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Κατερίνη.

στο Λιτόχωρο

Στο πλαίσιο της ίδιας δράσης, στο Λιτόχωρο και στο Αιγίνιο το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, προσφέρθηκαν από ειδικά περίπτερα δώρα σε καταναλωτές ενώ επιπλέον δώρα διανεμήθηκαν δώρα στους καταστηματάρχες των Δήμων Δίου-Ολύμπου και Πύδνας-Κολινδρού.

στο Αιγίνιο

Για ακόμη μια χρόνια η δράση αγκαλιάστηκε από επαγγελματίες και καταναλωτές.

«Τέτοιες δράσεις στήριξης της τοπικής αγοράς στις εορταστικές περιόδους, διοργανώνει από το 2012 το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και σε προηγούμενες χρονιές με τη συμμετοχή και των Δήμων.

Στόχος της δράσης «Πάσχα στον Τόπο μας» είναι να στηρίξουμε τους επαγγελματίες του τόπου μας, επιβραβεύοντας τους καταναλωτές που επέλεξαν τα τοπικά καταστήματα και πιστεύω ότι ως ένα βαθμό τα έχουμε καταφέρει.

Ως Επιμελητήριο θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους επιχειρηματίες του τόπου μας» τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε από κοινού με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, η οποία ανέφερε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας είναι πάντα συνοδοιπόρος και συνδιοργανωτής σε σημαντικές και ουσιαστικές δράσεις που έχουν σχέση με την αγορά και τον καταναλωτή της Πιερίας. Τέλος ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου ευχήθηκε Καλή Ανάσταση με υγεία και ευημερία σε όλο τον κόσμο.

Παρακολουθείστε εδώ τις συνεντεύξεις τους: