Χαμόγελα & πασχαλινές ευχές από τον 3ο Βρ/νηπιακό Σταθμό Σβορώνου στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο

82

Μήνυμα αγάπης και ελπίδας εν όψει των εορτών του Πάσχα έστειλαν τα παιδιά του 3ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Σβορώνου, μέσα από την επίσκεψη τους, στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος (Εκκλησιαστικό Γηροκομείο).

Με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Υπηρεσιών Προσχολικής Αγωγής & Δημιουργικής Απασχόλησης Δ. Κατερίνης, Μιχάλη Γεωργιάδη και συνοδευόμενα από στελέχη του Βρεφονηπιακού Σταθμού, μοίρασαν χαμόγελα και ευχές και ένωσαν δύο διαφορετικές γενιές.

Τα παιδιά πρόσφεραν λαμπάδες και χειροποίητες πασχαλινές δημιουργίες στους ωφελούμενους του Γηροκομείου και όπως τόνισε ο κος Γεωργιάδης μεταφέροντας και τις ευχές του Δημάρχου Ι. Ντούμου: «Με πρωταγωνιστές τα παιδιά πήραμε όλοι μας περισσότερα από αυτά που δώσαμε. Τα παιδιά μας μαθαίνουν και προσφέρουν στους συνανθρώπους τους βιωματικά μέσα από συμβολικές εθελοντικές δράσεις όπως η συγκεκριμένη. Ευχαριστούμε από καρδιάς για την υποδοχή, τον Υποδιευθυντή της μονάδας, Γιάννη Πουλατσίδη. Το έργο που επιτελείται στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο είναι διαχρονικά σημαντικό. Καλή Ανάσαση και καλό Πάσχα σε όλους».