Mutua Madrid Open: Προκρίθηκε χωρίς να χάσει χρόνο η Σάκκαρη (highlights)

Η Μαρία Σάκκαρη παρουσιάστηκε για 2ο συνεχόμενο ματς έτοιμη, κερδίζοντας άνετα και σήμερα, αυτή την φορά την Sloane Stephens, με 2-0 σετ, και πανηγύρισε την είσοδο της στον 4ο γύρο της Μαδρίτης.

183

Πολύ καλό τένις καθόλη την διάρκεια για την Μαρία που επικράτησε με 6-1, 6-3 σε κάτι παραπάνω από μια ώρα, επί της Stephens, δείχνοντας να πατάει πολύ καλά στα γήπεδα της Μαδρίτης.

Από την άλλη πλευρά η Stephens η οποία είχε 7 σερί νίκες και ερχόταν στο ματς σε τρομερή φόρμα, φάνηκε να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό της Σάκκαρη, σημειώνοντας αρκετά λάθη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Με φόρα από την αρχή, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, από το 3ο game και έπειτα, κατάφερε να κάνει ένα επιμέρους σκορ 5-0 και να κερδίσει με διπλό break το σετ με 6-1 σε μόλις 27 λεπτά

Στο 2ο σετ τα πράγματα στην αρχή ήταν κάπως πιο ισορροπημένα. Στα πρώτα game, σημείωσαν εκατέρωθεν από ένα break η κάθε μία διαμορφώνοντας μέχρι περίπου τα μέσα, το σκορ στο 3-3.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Σάκκαρη, σημείωσε 2 break, και έκλεισε άψογα το σετ με 6-3.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η Μαρία θα φτάσει στον 4ο γύρο της Μαδρίτης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Beatriz Haddad Maia ή Emma Navarro.

Πέρυσι έφτασε έως τα ημιτελικά χάνοντας από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Aryna Sabalenka.