Η Οργανωτική Επιτροπή της Triman ανακοινώνει τα νέα και τις προοπτικές της διοργάνωσης για το έτος 2024

178

Η οργανωτική επιτροπή της Triman βρέθηκε εχθές, 24 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις του χορηγού της διοργάνωσης Top Cycles στο Περιστέρι, για την ετήσια συνέντευξη τύπου. Παρουσία των μέσων ενημέρωσης, ο ιδρυτής της Triman, Ιορδάνης Παπαδόπουλος, μαζί με τους συνεργάτες του, ανέλυσαν τα νέα δεδομένα και τις εξελίξεις που αναμένονται για τον κόσμο του τριάθλου.

Η Οργανωτική Επιτροπή αποτελείται από τον ιδρυτή της Triman, Ιορδάνη Παπαδόπουλο, τον διευθυντή αγώνα Βαγγέλη Παπαδόπουλο, τον υπεύθυνο επικοινωνίας και marketing Παναγιώτη Μελιάδη, καθώς και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Δημήτρη Μαρκίδη. Η σημαντική συνεισφορά και δέσμευσή τους αποτελεί κινητήρια δύναμη για τη συνεχή ανάπτυξη και αναβάθμιση της Triman.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Ιορδάνης Παπαδόπουλος παρουσίασε τη νέα εταιρική ταυτότητα της Triman, καθώς και τα επίσημα τεχνικά t-shirt και τις μοναδικές τσάντες της Z3R0D που θα λάβουν όλοι οι αθλητές της μέσης απόστασης. Επιπλέον, ανακοίνωσε τους νέους αγώνες που θα προστεθούν στην ατζέντα της Triman, όπως το Olympos X στις 7 και 8 Σεπτέμβρη και το πολυαναμενόμενο full iron distance Triman226 παράλληλα με την Ολυμπιακή Απόσταση στις 13 Οκτώβρη.

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν οι συνεργάτες και οι χορηγοί της διοργάνωσης, με έμφαση στην αναγνώριση της τοπικής κοινότητας της Ολυμπιακής Ακτής για τη συνεισφορά τους στην επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Κοκλακίζογλου, ιδιοκτήτης της Top Cycles, μοιράστηκε την εμπειρία της πολυετούς συνεργασίας του με την Triman, ενώ ο Γιάννης Κατωπόδης, ιδρυτής του SwimBikeRun και του LiveCoverage.gr, ανέδειξε στην ιστορία του τριάθλου στην Ελλάδα και τα σημαντικά ορόσημα της διοργάνωσης.

Τέλος, η πολυνίκης της Triman, Τζένυ Μπουλμέτη, μοιράστηκε τις μοναδικές εμπειρίες της από τους αγώνες της διοργάνωσης, ενώ ο Γενικός Γραμματέας της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Ιωάννης Πατλάκας, σχολίασε για το μέλλον του τριάθλου στην Ελλάδα.

Η συνέντευξη τύπου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, δίνοντας μεγάλες υποσχέσεις για μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά για την Triman και τους φίλους του τριάθλου, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τις 10 με 12 Μαΐου.