Δήμος Κατερίνης: Συνάντηση εργασίας με τους προέδρους κοινοτήτων για την παγία προκαταβολή

98

Η παγία προκαταβολή τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, που είχε σήμερα το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, Νίκος Τσιαμπέρας, παρουσία του αντιδημάρχου Κοινοτήτων, Χρήστου Μπογιατζή και υπηρεσιακών παραγόντων του Τμήματος Προμηθειών.

Τη συνάντηση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος, ο οποίος τόνισε με έμφαση την ανάγκη λελογισμένης χρήσης της παγίας,  καθώς και τήρησης της διαφάνειας  & νομιμότητας σε όλες τις σχετικές διαδικασίες.

Πιο αναλυτικά, οι πρόεδροι ενημερώθηκαν από τον κο Τσιαμπέρα και υπηρεσιακούς παράγοντες για το ύψος των δαπανών, στις οποίες μπορούν να προβούν μέσω της πάγιας προκαταβολής για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, καθώς και για τον οδικό χάρτη ορθής χρήσης της παγίας. Συγκεκριμένα, επισημάνθηκε η ανάγκη συνεργασίας με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, ο τρόπος συμπλήρωσης – αποστολής των τιμολογίων, προκειμένου να μην προκύπτουν προβλήματα ή  καθυστερήσεις στην εξόφλησή τους.