Με την “δοκιμασμένη” ομάδα ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στις εκλογές του Επιμελητηρίου

212

Στη μάχη των εκλογών για το Επιμελητήριο Πιερίας, που προβλέπεται να λάβουν χώρα μεταξύ 15 Νοεμβρίου και 15 Δεκεμβρίου του 2024, μπαίνει εκ νέου ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου με την “δοκιμασμένη” για πολλά χρόνια ομάδα του (να αναφέρουμε κάποια απο τα μέλη της ομάδας που βλέπουμε στην φωτό, την κα Σταματία Βελώνη, τον κ. Αθανάσιο Κόκκινο, τον κ. Λάζαρο Προβατίδη, την κα Χάιδω Παπαχατζή, τον κ. Κώστα Μακρίδη, τον κ. Κώστα Μανώλα, τον κ. Θανάση Καβακίδη, την κα Μαρία Δέλιου, τον κ. Δημήτρη Αλμανιώτη, τον κ. Δημήτρη Εμμανουηλίδη, τον κ. Ηλία Μελετλίδη, κ. Γιώργο Νατσιό, κ.α.)

Το Επιμελητήριο χρειάζεται ανθρώπους/επιχειρηματίες που έχουν όρεξη να δουλέψουν και ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου με την ομάδα του το έχουν αποδείξει εμπράκτως αυτό.

Το όραμά για το Ευρωπαϊκό Συλλογικό Σήμα, η μεγάλη καμπάνια για τα Μύδια του Μακρύγιαλου που απέδωσε καρπούς, οι συνεχείς οχλήσεις προς το Υπουργείο Οικονομικών σε ότι αφορά φορολογικά θέματα, το portal για τις θέσεις εργασίας, οι επιτυχημένες ετήσιες εμπορικές εκθέσεις, οι ημερίδες και τα σεμινάρια για την ενημέρωση των επιχειρηματιών για τις νέες νομοθεσίες, οι συνεργασίες με την Περιφερειακή Ενότητα αλλά και τον Εμπορικό Σύλλογο προς όφελος των καταναλωτών, είναι μόνο λίγα από αυτά που έχει προσφέρει η σημερινή ομάδα του Επιμελητηρίου Πιερίας στο Νομό.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκλογές και φυσικά να συνεχίσουν το εξαιρετικό τους έργο.