Δημήτρης Κόκοτας: οι πρώτες ενδείξεις βελτίωσης της υγείας του – Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες των γιατρών

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται ακόμα διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς» σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

273
Αγωνία και αισιοδοξία επικρατεί για την κατάσταση του αγαπημένου τραγουδιστή, αφού ο Δημήτρης Κόκοτας φαίνεται να παρουσιάζει μικρή βελτίωση, σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Κόκοτας ανταποκρίθηκε υποτυπωδώς σε απλές οδηγίες των γιατρών, αλλά όχι σε σταθερή βάση.

Επίσης, έχει και δικές του αναπνοές και λιγότερες υποβοηθούμενες από τη μηχανική υποστήριξη, δηλαδή από τον αναπνευστήρα. Αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη αισιοδοξία για την αποσωλήνωσή του.

Οι παραπάνω εξελίξεις είναι σίγουρα θετικές, όμως, οι γιατροί περιμένουν να πέσουν κι άλλο τα επίπεδα των κατασταλτικών φαρμάκων, τα οποία τα έχουν κόψει μεν εδώ και μέρες, αλλά παραμένουν ακόμη σε υψηλές συγκεντρώσεις στον οργανισμό του. Υπάρχει μια γενικά θετική εικόνα, αναφέρουν οι πληροφορίες του iatropedia, και η τελευταία εξέταση που του έγινε τις προηγούμενες ημέρες, το εγκεφαλογράφημα, είχε ένα καλό αποτέλεσμα, ωστόσο οι γιατροί είναι ακόμη επιφυλακτικοί.