«Πάσχα στον Τόπο μας» : Το Επιμελητήριο και η Π.Ε. Πιερίας κερνούν ντόπιο κρασί & Πασχαλινό Αυγό

στους καταναλωτές που θα επιλέξουν τοπικά καταστήματα για τις πασχαλινές αγορές τους

86

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας: «Αγαπητές και αγαπητοί μου συντοπίτες, σας προσκαλούμε και αυτές τις γιορτές να δείξουμε την έμπρακτη στήριξή μας στην σπουδαία αγορά της Πιερίας μας»

 

Τη Μ. Τρίτη 30 Απριλίου και τη Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου, το Επιμελητήριο Πιερίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, διοργανώνουν για ακόμη μια χρονιά, τη δράση στήριξης της τοπικής αγοράς «Πάσχα στον τόπο μας».

Με την προσκόμιση αυθημερόν απόδειξης αγορών από τοπικά καταστήματα, άνω των 30 ευρώ, θα προσφέρεται ένα μπουκάλι τοπικού κρασιού από το Επιμελητήριο Πιερίας και το Πασχαλινό αβγό από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Θα στηθούν ειδικά περίπτερα για τη διανομή των δώρων, στις έδρες των Δήμων Κατερίνης, Πύδνας-Κολινδρού και Δίου-Ολύμπου, Κατερίνη, Αιγίνιο και Λιτόχωρο αντίστοιχα.

Παράλληλα θα μοιραστούν πασχαλινά δώρα σε επιχειρήσεις σε όλο το Νομό Πιερίας.

Η διανομή δώρων αποτελεί συμβολική επιβράβευση του ντόπιου καταναλωτικού κοινού για την επιλογή του να στηρίξει την τοπική αγορά.

Σας περιμένουμε όλους, να γιορτάσουμε το Πάσχα στο τόπο μας και να ανταλλάξουμε ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλές δουλειές!