Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το ΔΣ της AHEPA HELLAS District 25

και το τοπικό τμήμα Κατερίνης AHEPA Hj-39 “Ολύμπιος Ζευς”

81

Το Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, υποδέχθηκε στο γραφείο της στην Π.Ε. Πιερίας το Δ.Σ. της AHEPA HELLAS District 25, καθώς επίσης και το τοπικό τμήμα Κατερίνης “Ολύμπιος Ζευς”. Στη συνάντηση αυτή συμμετείχε ο Κυβερνήτης, κος Χρήστος Καραπιπέρης, ο πρώην Κυβερνήτης, κος Κωνσταντίνος Βαρσάμης, ο Αντικυβερνήτης, κος Νίκος Δημητρόπουλος, ο γραμματέας, κος Διονύσιος Πολίτης, καθώς επίσης και τα μέλη, κος Αργύρης Τσαουνάκης, κος Κυριάκος Σπανοπουλος, κος Αδάμ Βλαχογιάννης, κος Κωνσταντίνος Κρυστάλλης, κος Απόστολος Στεργίου και ο κος Ταρενίδης Παναγιώτης, ο οποίος είναι και Προεδρος του τοπικού τμήματος Κατερίνης AHEPA Hj-39 “Ολύμπιος Ζεύς”.

Επιπλέον, στη συνάντηση παρευρέθησαν και ο πρώην υφυπουργός και Πρόεδρος της «Εγνατία Οδός», κος Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, ο κος Ιωάννης Γρίβας και ο κος Αντώνιος Αθανασιάδης, οι οποίοι είναι μέλη του τοπικού τμήματος Κατερίνης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διεξήχθη ένας παραγωγικός διάλογος για το όραμα και το πλούσιο έργο της AHEPA HELLAS τόσο εντός, όσο κι εκτός συνόρων, ενώ σημαντικότατη θεωρείται και η προσφορά του τοπικού τμήματος Κατερίνης, η οποία έχει αφήσει το αποτύπωμά της στην τοπική κοινωνία της Πιερίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ευχαρίστησε την AHEPA HELLAS και ιδιαιτέρως τον κο Παναγιώτη Ταρενίδη, για την πολύπλευρη προσφορά και το πλούσιο έργο του τοπικού τμήματος «Ολύμπιος Ζευς», ενώ από την πλευρά τους, τόσο το ΔΣ της AHEPA HELLAS, όσο και ο πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού τμήματος “Ολύμπιος Ζευς” ευχαρίστησαν την κα Μαυρίδου για τη διαχρονικά εξαιρετική συνεργασία.