Δημήτρης Κόκοτας: Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του – Πώς θα γίνει η νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης

Στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς, παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας μετά από το καρδιακό επεισόδιο και το έμφραγμα που υπέστη στις (28/03).

380

Μεγάλη παραμένει η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος νοσηλεύεται πάνω από 20 μέρες στη ΜΕΘ, υπεβλήθηκε σε εγκεφαλογράφημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το Πρωινό: «Χθες έγινε το τελευταίο εγκεφαλογράφημα, του οποίου τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στο τέλος της εβδομάδας θα γίνει μια προσπάθεια επαναφοράς του Δημήτρη Κόκοτα. Σταδιακά οι γιατροί κρίνουν ότι ενδείκνυται να μειωθεί σταδιακά η δόση που τον κρατά σε καταστολή και ανάλογα με το πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός θα δουν εάν μπορούν να του προκαλέσουν την επαναφορά του».

«Όλα θα κριθούν από το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του» ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής.

Δημήτρης Κόκοτας: Καρέ-καρέ η στιγμή που ο τραγουδιστής παθαίνει έμφραγμα

Άγνωστα στοιχεία από τη στιγμή του περιστατικού που βίωσε ο Δημήτρης Κόκοτας στα παρασκήνια του «J2US» αποκάλυψε η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα Δε Γίνεται.

Καθώς περιέγραφαν τις τελευταίες εξελίξεις της κατάστασης της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, η οποία παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή, ήρθε στο φως της δημοσιότητας το όνομα του προσώπου που «έσωσε» τον Δημήτρη Κόκοτα.

«Ο Κώστας Ζήσης ήταν ο άνθρωπος που ειδοποίησε άμεσα και ήρθε ο διασώστης και το ασθενοφόρο στη συνέχεια. Ήταν και η Τραϊάνα Ανανία εκεί, στο πλευρό του συνεχώς γι’ αυτό και είναι πάρα πολύ αγχωμένη και σοκαρισμένη. Εγώ δεν ήμουν μπροστά στο περιστατικό, έφτασα την ώρα που έφευγε το ασθενοφόρο» είπε ο δημοσιογράφος.

Ο Στάθης Σχίζας περίεγραψε σε δηλώσεις του τι ακριβώς συνέβη στις πρόβες στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, I Love Σου Κου.

«Ήμασταν στην αλλαγή στις πρόβες όπου κατεβαίναμε εμείς και ανέβαινε ο Δημήτρης Κόκοτας και η Τραϊάνα Ανανία να τραγουδήσουν. Μπήκαμε μέσα και είδαμε την Τραϊάνα που τον είχε στα πόδια της. Το ευτυχές σε αυτό το δυσάρεστο γεγονός ήταν πως δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του 100% και μπορούσε να μας εξηγήσει τι αισθάνεται γιατί είχαμε ανοιχτή γραμμή με το ΕΚΑΒ.

Μας ρωτούσαν για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ευτυχώς ήρθαν κατευθείαν και ου έβαλαν οξυγόνο και ήταν πολύ άμεσοι. Είναι λογικό να είναι η Τραϊάνα σε σοκ. Αφού τον είχε στα πόδια της τον άνθρωπο. Η οικογένειά του περνά έναν γολγοθά. Είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει», αποκάλυψε ο Στάθης Σχίζας.

Και η Μαλού ανέφερε: «Δεν έχουμε ενοχλήσει την Τραϊάνα. Μαθαίνουμε από γύρω όσο μπορούμε και για τον Δημήτρη εννοείται. Εύχομαι να είναι ένα συμβάν που θα φύγει και θα μείνει μία κακή ανάμνηση»