Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (17/04)

505

Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης από το Λέοντα με την Αφροδίτη στον Κριό.

Το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης καταδεικνύει πως η ήμερα θα δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ανάγκες, με μία συναισθηματική υπόθεση που σε απασχολεί αυτή τη στιγμή όπως επίσης και με οτιδήποτε σχετίζεται με την ομορφιά και τον καλλωπισμό. Αυτή η όψη είναι ευνοϊκή για νέες γνωριμίες αλλά και συναντήσεις προσωπικού ενδιαφέροντος. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι προτιμότερο, αγαπητοί Κριοί, να πατήσετε σήμερα φρένο στα βραχυπρόθεσμα, επαγγελματικά και προσωπικά σας σχέδια, κάνοντας έναν σημαντικό απολογισμό για τις μέχρι τώρα επιτυχίες και επιδιώξεις σας. Μη βιάζεστε να γίνουν όλα από την μια στιγμή στην άλλη, πάρτε αποφάσεις με γνώμονα την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητά σας στη συναισθηματική σας ζωή, η σημερινή αστρολογική όψη προτείνει να αποφύγετε συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις που μπορεί να οδηγηθούν σε αδιέξοδο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, κάπως αλλοπρόσαλλο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, οι κινήσεις σας θα είναι σπασμωδικές, οι σκέψεις και οι πράξεις σας θα είναι αόριστες, δεν θα στοχεύουν στο δημιουργικό αποτέλεσμα. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για ερωτικές περιπέτειες, εμφάνιση εντυπωσιακού προσώπου θα ανεβάσει για τα καλά την ερωτική σας διάθεση. Θα υπάρξει δυνατή απρόβλεπτη έκπληξη που θα σας ωθήσει σε ριψοκίνδυνες ενέργειες.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αναπτύξτε τις θεωρίες και τα πιστεύω σας στη δουλειά και τις κοινωνικές σας επαφές σήμερα, φίλοι Ταύροι, η γνώμη και η θέση σας στα γεγονότα και τις εξελίξεις όχι μόνο μετράει, αλλά αποκτά οπαδούς και συμμάχους. Οι εναλλασσόμενες καταστάσεις γύρω σας και οι αιφνίδιες συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, σας χαροποιούν και σας δημιουργούν γαλήνια και ήρεμη διάθεση. Ο ερωτικός σύντροφος περιμένει τη ζεστασιά και την τρυφερότητά σας, μη στερείτε από το δεσμό σας πολύτιμα, ηθικά αγαθά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εφοδιάσει με συναισθηματισμό, και ερωτισμό. Ίσως να κολλήσετε συναισθηματικά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το παρελθόν, σας συμβουλεύω να αποφύγετε την επίμονη ή ανυπόμονη συμπεριφορά. Για εσάς που αναζητάτε κάτι νέο και διαφορετικό, απρόσμενες συμπτώσεις θα φέρουν καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, η κατάληξη των επαφών σας θα εξαρτηθεί από τη δική σας στάση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις διαφωνίες στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε, να συμμετέχετε στα κοινά με ήρεμη και νηφάλια διάθεση, να εξωτερικεύετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας στο ταίρι σας, δίχως εγωισμό και πείσμα. Έχετε αυτοπεποίθηση στα ταλέντα και τα προτερήματά σας, μπορεί να ταλαιπωρείστε λίγο στον οικονομικό τομέα, αλλά η εποικοδομητική σας επιμονή και η υπομονή σας δίνουν λύσεις σε ό,τι συμβαίνει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα έχετε τη διάθεση για έντονη δραστηριότητα και ριζικές αλλαγές. Δείξτε εμπιστοσύνη στις προτάσεις και στα εξομολογητικά λόγια που θα ακούσετε, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ενδεχόμενο δέσμευσης. Αν επιθυμείτε σταθερότητα και ασφάλεια προσπαθήστε να εξωτερικεύσετε στο ταίρι σας αισθήματα και σκέψεις, όσο πιο αναλυτικοί και ξεκάθαροι θα είστε, τόσο πιο γρήγορα θα καταλήξετε σε οριστικές δεσμεύσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Προσέξτε σήμερα, φίλοι Καρκίνοι, τα λόγια και τις κουβέντες σας στους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, γιατί μπορεί να παρεξηγηθούν και να διαστρεβλωθούν, φέρνοντας μπερδέματα και κόντρες με τους οικείους σας. Μισοτελειωμένες προσωπικές και συναισθηματικές καταστάσεις από το παρελθόν ίσως επανεμφανιστούν στο δρόμο σας, γι’ αυτό χρειάζεται ψυχικό σθένος και τόλμη για να αντιμετωπιστούν οι αιφνιδιαστικές εξελίξεις και οι απρόσμενες εκπλήξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως κτητικοί, έντονη θα είναι η διάθεση σας να διεκδικήσετε, ωστόσο τα αισθήματα σας θα εμφανιστούν κάπως μπερδεμένα. Ένα ευχάριστο γεγονός θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αγνοήσετε τα ερωτικά υπονοημένα που θα σας ρίξει. Φιλικά λόγια θα μετατραπούν σε προσωπικές εξομολογήσεις, έρχονται ευχάριστες ερωτικές ανατροπές!

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ασχοληθείτε με τα οικονομικά και εργασιακά θέματα που σας καίνε σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, αλλά και με τις συναισθηματικές σας ανησυχίες και επιθυμίες για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Χρειάζεται να προσέξετε την καλή σας επικοινωνία και τη γλυκύτητα στους τρόπους και τη συμπεριφορά σας στο ταίρι σας ή στα προσφιλή σας άτομα, για να κερδίσετε την εύνοια και τη συμπάθεια των γύρω σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν τάσεις ρομαντισμού. Θερμές θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, καινούργια πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους δίνοντας σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια νέα ερωτική αρχή. Το ένστικτο σας θα είναι δυνατό, ικανό να σας υποδείξει τι πρέπει να διεκδικήσετε και με ποιο τρόπο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για διαφοροποιήσεις, οι προσπάθειες σας θα έχουν επιτυχημένο αποτέλεσμα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Από σήμερα μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τις δημιουργικές σας ανησυχίες και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, αγαπητοί Παρθένοι, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις αψιμαχίες στον επαγγελματικό και προσωπικό χώρο που κινείστε. Μια επανασύνδεση που περιμένατε διακαώς από το συναισθηματικό σας παρελθόν, είναι πολύ πιθανόν να σας απασχολήσει από σήμερα αρκετά σοβαρά, οι αδέσμευτοι επικοινωνήστε τρυφερά με το αντίθετο φύλο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ένα τυχερό συμβάν θα δώσει λύση σε περίπτωση πρόσφατου χωρισμού. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να τα πείτε και να τα βρείτε με το πρώην ταίρι σας, αρκεί να έχετε την διάθεση να ξανά εισχωρήσετε αυτό το πρόσωπο στη ζωή σας. Μπερδέματα θα υπάρξουν στη σκέψη και στην καρδιά σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις εγωιστικές ενέργειες.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μπορείτε σήμερα να αλλάξετε, φίλοι Ζυγοί, τις παγιωμένες συνήθειες που σας πηγαίνουν πίσω, για να μπορέσετε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις στο χώρο της δουλειάς σας, που θα βοηθήσουν να απομακρύνετε τους προβληματισμούς και τις δυσκολίες. Δράστε με τρυφερότητα και ζεστασιά στη συναισθηματική σας ζωή, μην αφήνετε άλυτες εκκρεμότητες στο δεσμό σας που αργότερα δε θα μπορείτε να διορθώσετε, δώστε τις μάχες σας με όπλα τη διπλωματική φύση και την ευγλωττία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, κάπως άστατη ίσως και ελαφρώς μπερδεμένη θα είναι η ερωτική σας στάση, εσείς που είστε μέσα σε σταθερή σχέση προσοχή στα καβγαδάκια, μην αδιαφορήσετε για τα παράπονα που θα σας εκφράσει το ταίρι σας. Θα αναζητήσετε ερωτικές ανατροπές απ’ αυτές που μπορούν να αναποδογυρίσουν τα ανιαρά δεδομένα. Ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, τολμηρή η διάθεση σας, ο έντονος ερωτισμός σας θα προσελκύσει κοντά σας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ξαναμπαίνετε από σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί, σε γρήγορους και ευχάριστους ρυθμούς καθημερινότητας, που σας ανεβάζουν ψυχολογικά και σας δημιουργούν χαρούμενη και ζωντανή διάθεση, είτε αφορά στις εργασιακές υποχρεώσεις, είτε στις συναισθηματικές σας επιθυμίες. Ενώ οι ερωτικές προθέσεις για το ταίρι σας απογειώνονται, προσέξτε λίγο περισσότερο την επικοινωνία με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι πιθανόν να δημιουργηθεί ασάφεια και ασυνεννοησία. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, συναισθηματικά ευαίσθητοι θα εμφανιστείτε, θα θελήσετε να ξεγλιστρήσετε και να ξεφύγετε, η στάση σας θα είναι αποκαλυπτική και αρκετά ρομαντική. Με ειλικρίνεια θα περάσετε σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις γεγονός που θα φέρει ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις και επανασύνδεση σε πρόσφατους χωρισμούς. Θετικοί θα είστε στην προοπτική νέας γνωριμίας, θα ανταποκριθείτε άμεσα στο ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει συγκεκριμένο πρόσωπο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σκέφτεστε έντονα σήμερα, φίλοι Τοξότες, τις αλλαγές και τις διορθωτικές κινήσεις που θέλετε να κάνετε στο χώρο της δουλειάς και του σπιτιού σας και ίσως ταραχτείτε λίγο με τα έξοδα και τις δαπάνες που χρειάζονται. Μην το βάζετε κάτω, διαθέτετε το κέφι και τη ζωντάνια να βγάλετε τη συναισθηματική σας ζωή από την μουντάδα και την θλίψη και πρέπει να το πετύχετε. Η σημερινή αστρολογική όψη σάς προειδοποιεί να μεταμορφώσετε τις εντάσεις σε πάθος και τις αψιμαχίες, σε τρυφερές στιγμές στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, αυθόρμητη και οικεία θα είναι η στάση σας, θα δείξετε κατανόηση, επιθυμία σας θα είναι να χαλαρώσετε και να απελευθερωθείτε. Στόχος σας θα είναι η ανέμελες στιγμές, θα αφήσετε διάχυτο τον ερωτισμό σας με αποτέλεσμα να δώσετε νέα τροπή στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Θα ξαφνιαστείτε από τα ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσετε. Φιλικό σας άτομο θα πάρει ερωτική μορφή, θα βγάλει τη μάσκα της τυπικότητας και θα σας δείξει το ερωτικό του πρόσωπο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αποφύγετε να προγραμματίσετε σήμερα πολλές εξωτερικές δουλειές και διευθετήσεις, αγαπητοί Αιγόκεροι, και να κάνετε σημαντικές συναντήσεις, γιατί οι μικροαναποδιές που ίσως παρουσιαστούν θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό και άγχος. Η σημερινή αστρολογική όψη ίσως φέρει κάποια μπερδέματα στην συνεννόηση με τον ερωτικό σας σύντροφο, μη στέκεστε στις λεπτομέρειες, αγκαλιάστε τις ανάγκες και τα θέλω του δεσμού σας με υπομονή και κατανόηση, δίνοντας τον πιο θερμό σας εαυτό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ίσως να υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, ωστόσο αν αφήσετε την ερωτική σας έλξη να κάνει την δουλειά της, τότε θα γλυτώσετε από καβγαδάκια και κόντρες υπεροχής. Εσάς τους χωρισμένους, ένα γεγονός θα σας ωθήσει στο να ξανασκεφτείτε την εκδοχή της επανασύνδεσης, ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να στραφείτε προς καινούργιο ερωτικό πρόσωπο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αναρωτηθείτε για τις επιλογές και τις σοβαρές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε στη δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή, φίλοι Υδροχόοι, ξεκαθαρίστε τα σημαντικά θέματα που σας απασχολούν από τις δραστηριότητες που μπορείτε να αναβάλλετε, τακτοποιήστε τους εκκρεμείς λογαριασμούς σας και μη φορτώνετε τον προϋπολογισμό σας με περιττές δαπάνες. Προσέξτε τις κουβέντες σας προς τον ερωτικό σύντροφο, μιλήστε με ειλικρίνεια και σαφήνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα ονειροπολήσετε, θα έχετε την επιθυμία να αποδράσετε από την μονότονη πραγματικότητα και να αφεθείτε σε οτιδήποτε μπορεί να σας προσφέρει ψυχική αναζωογόνηση. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσετε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα υπάρξει καινούργιο άνοιγμα στην ερωτική σας ζωή δίνοντας σας την δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις ανίας ή στασιμότητας.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός σας, δίνουν ώθηση σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, στα σχέδια και τις επιδιώξεις σας στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε, αλλά και στις κοινωνικές σας επαφές. Ίσως δεν μπορείτε ακόμα να ικανοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας, γιατί μια απρόσμενη συνάντηση ή επικοινωνία με άτομο από το παρελθόν, θα σας βγάλει έξω από τα νερά σας, η σημερινή αστρολογική όψη είναι δεδομένο πως θα σας ξυπνήσει αναμνήσεις από το χθες, που μπορεί να γίνουν μελλοντικές εξελίξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή αστρολογική όψη θα δώσει μια απελευθερωμένη και ρομαντική ώθηση στις επαφές σας. Απομακρύνεστε από καταστάσεις ρουτίνας, ανοίγεται καινούργιος κύκλος στην ερωτική σας ζωή. Έρχονται απρόσμενες συναντήσεις που θα κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, δεν αποκλείεται να εισχωρήσετε καινούργιο ερωτικό ταίρι στη ζωή σας. Πρόσωπο ελκυστικού παρουσιαστικού θα εμφανιστεί στο δρόμο σας, θα λάβετε πρόταση που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την στασιμότητα, ετοιμαστείτε για στιγμές έντονης έλξης!