Ανέλαβαν καθήκοντα 48 υδρονομείς στον Δήμο Κατερίνης

121

Γιάννης Ντούμος: Θα λειτουργήσουμε ισότιμα για όλους. Στόχος η βέλτιστη λειτουργία για την αρδευτική περίοδο

Χρήστος Μπογιατζής: Σωστή διαχείριση του τομέα ευθύνης από τον κάθε υδρονομέα

 

Μία πρώτη ενημέρωση όλων των Υδρονομέων του Δήμου Κατερίνης, για την ορθή παράδοση ωρών άρδευσης  και ευρύτερα για τα καθήκοντά τους, τη διαχείριση – λειτουργία των Δημοτικών Αρδευτικών Υποδομών, έγινε στο Δημαρχείο, από τον Δήμαρχο Κατερίνης, Γιάννη Ντούμο και τον αντιδήμαρχο Κοινοτήτων, Χρήστο Μπογιατζή, παρουσία προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων, συνεργατών του Δημάρχου, στελεχών του Δήμου κ.ά.

Αφορμή στάθηκε η έναρξη (15/04) της τρέχουσας αρδευτικής περιόδου, η οποία θα διαρκέσει έως τις 14 Οκτωβρίου 2024, καθώς και η πρόσληψη 48 υδρονομέων, σε υλοποίηση σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης.

Ισότιμη λειτουργία για όλους χωρίς διακρίσεις

«Στόχος μας είναι η βέλτιστη λειτουργία για την αρδευτική περίοδο που μόλις ξεκίνησε. Απαιτείται από όλους μας προγραμματισμός και εποικοδομητική συνεργασία για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ως Διοίκηση του Δήμου θα είμαστε δίπλα στο καθημερινό σας έργο. Δεν θα επιτρέψουμε όμως διακρίσεις σε καμία περίπτωση και για κανέναν. Θα λειτουργήσουμε ισότιμα για όλους τους δημότες. Οφείλουμε να αποφύγουμε τυχόν δυσλειτουργίες, που θα επιβαρύνουν την υπηρεσία και τους αγρότες μας» τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος.  

Ευθύνη & σωστή διαχείριση του καθημερινού έργου

Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος, Χρήστος Μπογιατζής απευθυνόμενος στους υδρονομείς σημείωσε: «Είμαστε μαζί με τους αγρότες έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα που τυχόν προκύψει. Το νερό είναι δικαίωμα για όλους και οφείλουμε να το προστατεύουμε. Η άσκηση των καθηκόντων σας με τη μεγαλύτερη δυνατή ευθύνη και επιμέλεια, ο έλεγχος και η σωστή διαχείριση του τομέα ευθύνης του, από τον κάθε υδρονομέα, προκειμένου να κατανέμονται ορθά τα αρδευτικά νερά και να διευκολύνονται οι δημότες, η φροντίδα για τη συντήρηση των αντλιοστασίων και δικτύων τίθενται για εμάς, στο επίκεντρο της καθημερινότητας».