ΑΠΣΔ Πιερίας “ΖΕΥΣ” : Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, κ. Γεώργιο

99

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο πραγματοποίησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας ”ΖΕΥΣ” με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δημήτριο Γκόγκο. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιπρόεδρος Ελένη Κώστα καθώς και η Γενική Γραμματέας Σταυρούλα Ουζούνη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο σε θετικό κλίμα. Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την διαχρονική στήριξή του στις δράσεις του Συλλόγου, συζήτησε για τις προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας όπως την διεξαγωγή του 8ου Αγώνα Δρόμου ”Το Πέρασμά Του Απ. Παύλου” στις 22 Ιουνίου 2024 καθώς και τον Δρόμο Αλληλεγγύης Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους που φέτος θα ενισχύσει τη Συμβουλευτική Υποστήριξη Εθισμένων «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ».

Παράλληλα, τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τον Σεβασμιώτατο για τις δράσεις που προγραμματίζονται κατά την διάρκεια του έτους με αφορμή τη συμπλήρωση 15 ετών από την ίδρυση του Συλλόγου. Ειδική αναφορά έκαναν στις εργασίες που είναι σε εξέλιξη στο πλαίσιο της ριζικής ανακαίνισης της αθλητικής και πολιτιστικής του στέγης.

Επιπλέον ο Μητροπολίτης  ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις πρωτοβουλίες των μελών του Συλλόγου, ενώ εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του στις δράσεις του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας “ΖΕΥΣ”.

Στον επίλογο της συνάντησης, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. προσέφεραν  στον κ. Γεώργιο αναμνηστικά δώρα καθώς και το μετάλλιο του πρόσφατου Ημιμαραθωνίου της Κατερίνης