Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (15/04)

237

Σήμερα το εξάγωνο της Σελήνης από τον Καρκίνο με το Δία στον Ταύρο.

Η αρμονική όψη μεταξύ της Σελήνης και του Δία καταδεικνύει πως η ήμερα θα φέρει ευκαιρίες για ευχάριστες εξελίξεις σε ζητήματα και υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν. Αυτή η όψη επίσης καταδεικνύει πως θα υπάρξει εύνοια σε οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις μέσα στην ημέρα, γι’ αυτό δώσε προτεραιότητα σε αυτά που χρειάζονται και «λίγο τύχη» προκειμένου να διευθετηθούν. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι πολύ σημαντικό φίλοι Κριοί να αφοσιωθείτε σήμερα στους αγαπημένους σας ανθρώπους και τους φίλους σας, για να περάσετε μια υπέροχη και τρυφερή μέρα, δίχως να σκέφτεστε τα προβλήματα, τις αναποδιές και τα διλήμματα που ταλαιπωρούν την καθημερινότητά σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο καλείστε να ισορροπήσετε τις εντάσεις και τις αψιμαχίες με τον ερωτικό σας σύντροφο με διπλωματικό και τρυφερό τρόπο, έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί ένα μόνιμο και επικίνδυνο χάσμα στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, έκταση θα πάρει η διορατικότητα σας, ο τρόπος σκέψης σας θα δώσει τις αναγκαίες και απαιτούμενες λύσεις. Εσείς οι καταπιεσμένοι θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τις ασφυκτικές συνθήκες, θα ελκύσετε ό,τι σας ανανεώνει και σας δίνει ενέργεια. Σήμερα θα είστε δυναμικοί, με ισχυρό πείσμα θα καταπολεμήσετε φοβίες, θα εναντιωθείτε σε πιέσεις, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, η προσέγγιση σας θα έχει θερμό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αποφύγετε σήμερα αγαπητοί Ταύροι να είσαστε απαιτητικοί και εξουσιαστικοί απέναντι στα προσφιλή σας άτομα και την οικογένεια, η μέρα είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Είναι καιρός να περάσετε την σχέση σας σε ένα διαφορετικό, χαρούμενο επίπεδο, να αφουγκραστείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του άλλου σας μισού, προστατεύοντας τον δεσμό σας από κακοήθη σχόλια και κακόβουλες επεμβάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η μέρα απαιτητική θα κάνει τη στάση σας, είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν εσωτερικές συγκρούσεις ίσως και απογοητεύσεις. Ενδεχομένως να κινηθείτε ως προς το ταίρι σας νευρικά, ανυπόμονα και πιεστικά, προσοχή στις παρορμητικές αντιδράσεις. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα γίνει αιτία για να αλλάξετε στόχους στην ερωτική σας ζωή. Η συνομιλία σας θα ανοίξει δίοδο ερωτικών επαφών, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε ξαφνικά και απρόσμενα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Εκφράστε τα συναισθήματά σας και τις εσωτερικές σας επιθυμίες σήμερα φίλοι Δίδυμοι, χωρίς ενδοιασμούς και οπισθοχωρήσεις, συζητήστε με τους στενούς σας φίλους, έχοντας ειλικρινή και έντιμη διάθεση, μην αφήνετε την δυσπιστία και τις ανασφάλειες να αμαυρώνουν τις δοκιμασμένες, προσωπικές σας σχέσεις. Επωφεληθείτε από καινούριες γνωριμίες και νέα, ένθερμα φλερτ οι αδέσμευτοι, εξωτερικεύστε την έμφυτη ζωντάνια και την τρυφερότητά σας οι ζευγαρωμένοι στο πλευρό του ερωτικού σας συντρόφου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, οι αισθήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες, έντονη θα είναι η διάθεση σας να κυνηγήσετε την αλλαγή. Μην κάνετε πίσω στις ερωτικές σας διεκδικήσεις, προχωρήστε ελεύθερα και άφοβα τα γεγονότα θα υποστηρίξουν τις νέες σας αποφάσεις. Καταστάσεις που σας έφεραν προβληματισμό και ανησυχία μπαίνουν σε τάξη, βρίσκετε λύσεις και διεξόδους, απεγκλωβίζεστε από παρελθοντικούς ερωτικούς βραχνάδες. Ανταποκριθείτε στο πρόσωπο που με εμφανή τρόπο θα διεκδικεί το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η μέρα αγαπητοί Καρκίνοι, είναι σχεδόν βέβαιο πως σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους, τρυφερούς και ονειροπόλους στο πλευρό των αγαπημένων σας προσώπων και του άλλου σας μισού, ενώ την ίδια στιγμή καλείστε να προσέξετε ιδιαίτερα όσες υποσχέσεις και όρκους ακούσετε από τα χείλη του δεσμού σας, να δείξετε γενναιότητα και μεγαλοψυχία σε ένα πρόβλημα που βασανίζει την σχέση σας, απελευθερώνοντας τον έρωτα και το πάθος στο ταίρι που αγαπάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ως προς το ταίρι σας η στάση σας θα είναι αντιδραστική ίσως και κατακτητική. Η έκβαση της ερωτικής σας συζήτησης θα εξαρτηθεί από τον τόνο και το ύφος με το οποίο θα μιλήσετε. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, θα σας δοθεί το έναυσμα να αλλάξετε την οπτική σας γωνία. Οι συγκύριες θα σας φέρουν ευχάριστα γυρίσματα γι αυτό αποφύγετε τις αγχωμένες ή κτητικές ενέργειες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Δεν σας απασχολεί σχεδόν τίποτα άλλο σήμερα φίλοι Λέοντες, από το να περάσετε μια υπέροχη και ευχάριστη μέρα στο πλευρό του αγαπημένου σας συντρόφου και των φίλων σας, να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε στην τρυφερή αγκαλιά του δεσμού σας, να μην σκέφτεστε τις ευθύνες και τα βάρη της καθημερινότητας, να μην ανατρέχετε στο αμφίρροπο παρελθόν και στις πληγές που υπάρχουν στην καρδιά σας, αλλά να δημιουργήσετε τις καταλληλότερες συνθήκες για μια ευτυχισμένη φυγή με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα θελήσετε να απαλλαγείτε από σκοτούρες, στόχος σας θα είναι να σταματήσετε τις ενοχλητικές πιέσεις. Τηλεφωνήματα και προτάσεις για συναντήσεις θα σας δώσουν την  ευκαιρία να ξεφύγετε από τη στασιμότητα, ώσεις οι ερωτικά μόνοι θα είστε θετικοί στις νέες γνωριμίες, απελευθερωμένες θα είναι οι προτιμήσεις σας και οι αναζητήσεις σας. Σήμερα θα τραβήξει την προσοχή σας ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο, αν δείξετε το ανάλογο ενδιαφέρον δεν αποκλείεται να προκύψει αρχή δεσμού.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μην υπακούτε στις συμβουλές και τις παροτρύνσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζετε τόσο καλά ή εκείνων που έχουν διαφορετικές απόψεις και ιδέες για την ζωή σήμερα αγαπητοί Παρθένοι, μην επηρεάζεστε από κακόβουλα σχόλια για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, μετρήστε και ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά μιας φιλικής σας σχέσης που ίσως παραπλανά τις επιθυμίες και τα ουσιαστικά σας θέλω. Οι αδέσμευτοι γίνεστε περισσότερο δοτικοί σε ένα καινούριο φλερτ και δεκτικοί σε μια εξαιρετική γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας φέρει άνοιγμα επανασύνδεσης, η συγκαταβατική σας στάση θα σας κάνει θετικούς σε πρόταση επανένωσης. Ενισχυμένη θα είναι η γοητεία και η ελκυστικότητα σας, ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα περάσει σε υπονοούμενα και διακριτικό φλερτ. Αν είστε χωρίς σχέση κι αν θέλετε να πάρουν οι επαφές σας ερωτικές διαστάσεις τότε εκδηλωθείτε άφοβα, δείξτε το ενδιαφέρον σας. Σήμερα η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ερωτικό ραντεβού που θα σας ανανεώσει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα φίλοι Ζυγοί, φροντίστε να κρατάτε μόνο για τον εαυτό σας τα σημαντικά και σπουδαία που σκέφτεστε για το άμεσο και βραχυπρόθεσμο μέλλον στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, προφυλάξτε τον ερωτικό σας δεσμό από επικριτικά σχόλια και ανταγωνιστική διάθεση, οργανώστε μια κοντινή φυγή με τους φίλους και το ταίρι σας, συμπαρασταθείτε στα προβλήματα των άλλων, μην διογκώνετε τις καταστάσεις που συμβαίνουν στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα κυριαρχήσει η ερωτική, ξέγνοιαστη και αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο που ποτέ δεν έσβησε η έλξη σας γι αυτό. Οι διαθέσεις σας θα είναι θερμές, ικανές να δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, μην απορρίψετε φιλικές προτάσεις, σε συνάντηση που θα γίνει σε γνωστό οικείο σας περιβάλλον, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ανοίξει νέο ορίζοντα στη ζωή σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η μέρα σας κινείται σε χαμηλούς τόνους και ήρεμους ρυθμούς αγαπητοί Σκορπιοί, βρίσκεστε πολύ κοντά με τα αγαπημένα πρόσωπα και τους οικείους σας, χαλαρώνετε με μια ισορροπημένη κουβέντα με το ταίρι σας, απολαμβάνετε τις απλές αλλά τόσο σημαντικές χαρές της ζωής στο πλευρό του ερωτικού σας συντρόφου. Μια νέα αρχή ανατέλλει σήμερα στην συναισθηματική σας καθημερινότητα, διοχετεύστε την ενέργεια και την αισθησιακή σας ορμητικότητα οι αδέσμευτοι σε ένα καινούριο, υπέροχο φλερτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ζωηράδα θα αποκτήσουν οι διαθέσεις σας, με αισιοδοξία και παρόρμηση θα διεκδικήσετε ανεκπλήρωτες ερωτικές επιθυμίες. Κάτι μέσα σας θα σας οδηγήσει στο να τολμήσετε να κυνηγήσετε αυτό που μπορεί να σας συναρπάσει και να σας αναζωογονήσει. Αυτή τη φορά δεν θα υποκύψετε σε ηττοπάθειες, θα  βρείτε τρόπο να εκτοπίσετε τις ανασταλτικές σκέψεις, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να επανασυνδεθείτε ή να αποκτήσετε ένα ολοκαίνουργιο ερωτικό ταίρι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είστε ικανοί σήμερα φίλοι Τοξότες, να χαρίσετε απλόχερα ότι σας ζητήσουν οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ανοίξετε με ειλικρίνεια και εντιμότητα την καρδιά σας στον ερωτικό σας σύντροφο, να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον, να πάψετε να πιστεύετε σε κάλπικες υποσχέσεις και όρκους που δεν έχουν ανταπόκριση. Οι ζευγαρωμένοι ενθαρρύνετε την εξομολόγηση του άλλου σας μισού, οι αδέσμευτοι αγκαλιάζετε την φρεσκάδα ενός καινούριου έρωτα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα δραστηριοποιηθείτε, δεν θα αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής, θερμές συνομιλίες με καινούργιο πρόσωπο θα τονώσουν τις αισθήσεις σας. Εσείς που θέλετε επανασύνδεση, η προσπάθεια σας να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρώην ταίρι σας θα βρει άμεση ανταπόκριση. Προσωπικό ραντεβού θα γίνει μεταξύ σας, καταφθάνουν απρόσμενες ερωτικές εξομολογήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μπορεί στην αρχή της ημέρας να έχετε μια περίεργη, ακραία διάθεση αγαπητοί Αιγόκεροι, όσο όμως διαισθάνεστε την σιγουριά και την σταθερότητα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και την συναισθηματική σας ζωή, τόσο περισσότερο χαλαρώνετε με τα προσφιλή σας άτομα και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ανταμείβεστε με την αγάπη και την τρυφερότητα των γύρω σας και του άλλου σας μισού, διαπιστώνετε πως οι κακές στιγμές με το ταίρι σας ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ίσως να το τραβήξετε το σκοινί με το ταίρι σας, οι διαθέσεις σας δε θα είναι συγκαταβατικές, ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας σε θέματα που σας αγχώνουν ή που καταπιέζουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Σε περίπτωση που ερωτικά είστε μόνοι, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε και να προχωρήσετε σε καινούργιες ερωτικές αναζητήσεις. Προσεγγίστε το πρόσωπο που θα τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα υπάρξει θετική κατάληξη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Βάλτε πρώτα σε τάξη φίλοι Υδροχόοι όσα σχέδια και πλάνα έχετε αρχίσει να οργανώνετε και μετά ενδιαφερθείτε για τις καινούριες ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο. Μην αισθάνεστε αδικημένοι από τα παιχνίδια της μοίρας χωρίς να καταβάλλετε προσπάθεια και κόπο για να κατακτήσετε τα ερωτικά σας όνειρα και τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Γαληνέψτε με τη τρυφερότητα του δεσμού σας, χαλαρώστε στην αγκαλιά της σχέσης σας χωρίς διλήμματα και αμφιβολίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα έχετε τη διάθεση να ανοιχτείτε σε νέα ερωτικά ρίσκα, τολμηρές και αυθόρμητες θα είναι οι  ενέργειες σας. Θερμή και ερωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα νιώσετε την επιθυμία να εκδηλώσετε αυτό που νιώθετε χωρίς υπεκφυγές. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα είστε ιδιαιτέρως κοινωνικοί και δεχτικοί, δεν θα απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε. Η μεταξύ σας συνομιλία θα εξιτάρει τις αισθήσεις σας, θα κινήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Χρησιμοποιείστε σήμερα την διαίσθηση και το ένστικτό σας περισσότερο από την λογική και τον ορθολογισμό σας αγαπητοί Ιχθύς, για να αντιμετωπίσετε θέματα και ζητήματα που αφορούν κυρίως τις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους και τον ερωτικό σας σύντροφο. Ίσως δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε όλες τις επιθυμίες και τις ανάγκες των γύρω σας, ωστόσο αυτό δεν θα πρέπει να σας δημιουργεί τύψεις και ανασφάλειες, αλλά αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να ανατρέψετε καταπιεστικές ερωτικές σχέσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από ανιαρές καταστάσεις. Μέσα στη σχέση σας, ναι μεν θα δείξετε κατανόηση στο ταίρι σας, ωστόσο θα θέσετε τους όρους σας, θα ξεκαθαρίσετε αισθήματα, θα περάσετε σε άμεσες διεκδικήσεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει διπλό ερωτικό ενδεχόμενο. Από την μια ένα πρόσωπο από τα παλιά, από την άλλη μια ολοκαίνουργια ερωτική γνωριμία, προσοχή στα συναισθηματικά διλλήματα.