Παρουσίαση στα ΜΜΕ του Συλλογικού Σήματος του Επιμελητηρίου Πιερίας, από τον Ηλία Χατζηχριστοδούλου (video)

99

Τη Δευτέρα 15/4 το μεσημέρι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου ενημέρωσε τους εκπροσώπους των Τοπικών Μέσων Ενημέρωσης για το Συλλογικό Σήμα, δύο ημέρες νωρίτερα από την ενημέρωση των επιχειρηματιών.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηχριστοδούλου, το Επιμελητήριο της Πιερίας είναι το πρώτο Επιμελητήριο στην Ελλάδα που κατάφερε να πάρει το Συλλογικό αυτό Σήμα. Το Σήμα το παίρνουμε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με έδρα την Ισπανία. Στην εν λόγω Επιτροπή μετέχουν όλες τα Ευρωπαϊκά κράτη με έναν εκπρόσωπο ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια.

Οι ενέργειες του Επιμελητηρίου Πιερίας ξεκίνησαν από το 2022 προετοιμάζοντας τον σχετικό φάκελο και ζητώντας την Πιστοποίηση για 44 τύπους προϊόντων και πάνω από 400 ΚΑΔ.

Αλλά ποια είναι η χρησιμότητα του Σήματος ; Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητά πλέον πιστοποίηση για όλα τα προϊόντα. Το Συλλογικό αυτό Σήμα πιστοποιεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που εμπορεύεται η Πιερία δίνοντας έτσι μια υπεραξία στο κάθε προϊόν που πιστοποιείται.

Το Επιμελητήριο Πιερίας παρουσιάζει το Συλλογικό Σήμα της Πιερίας - odialogos.gr

Την Τετάρτη 17/04 και ώρα 19:00 θα γίνει η πρώτη ημερίδα που απευθύνεται στους επιχειρηματίες για ενημέρωση του τρόπου χρήσεως του Σήματος αλλά και τα ωφέλη του.

Δίνουμε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου αλλά και σε όλο το team του Επιμελητηρίου που εργάστηκε σκληρά γι αυτό το σκοπό.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ομιλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου: